Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
sizi aradım telefonla ama acmadınız telefon numaramı burdan vermekte istemiyorum... telim sonu 99 arama kaydında vardır mutlaka

Merabalar kusura bakmayın lütfen ...beni bir numara aramıdı ama akşam aradınız herhaldeki az çalıp kapandı oğlum da Anne dönme demiştir o yüzden olmuştur bilemiyorum ben mutlaka duyardım ama... neyse telofonumdan no silinmiş bulamadım tekrar ararsanız görüşürüz ha bu arada bilgisayarım bozuktu.!!

K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merhabalar 45 yaşındayım .. 10.. sene bakıcılık yaptım ... Siz anneler daha iyi bilirsiniz ki bakıcılık işi çok önemlidir sırf iş olsun diye yapılmamalıdır... çok büyük sorumluluk ciddiyet önem ve sevgi sabır ister.!! Ben bu konuda kendime güveniyorum .!! Deneyimli bilgili güvenilir ve sevecen bir bayanım Referans verebilirim .. Çok temiz ve düzenli çalışırım Evliyim eşim devlet memuru ... 2 ... yetişkin çocuğum birde ... 17 ... aylık torunum var Torunumuda bu ayına kadar ben büyüttüm .... Çalıştığım evi kendi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim ... Ayrıca benim büyüttüğüm bebeklerim kucağıma doğdu sayılır ... Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin Bizde sizler gibi bir anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!

ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir

Merhaba,

1 ay sonra doğum yapacagım.2 yasında da cocugum var.Ucretsız ızınde oldugum surece( 9 ay) evde benım ıle benım yetısemedıgım ıslere yardımcı olacak,ıse gerı dondugumde ıse buyuk cocugum krese baslayacagından ,kucuk cocuguma bakıcılık yapacak guvenılır bakıcı arıyorum.

Yardımınız ıcın tsk ederım.

eryamanda 2,5 aylık ikiz bebeklerime benimle beraber bi süre evde bakacak ,ben işe başlayınca tek bakacak ,kendi evimde bakacak ,sigara içmeyen ,güvenilir,tecrübeli bakıcı arıyorum .

keçiören de oturuyorum işinin ehli bebek bakıcı sı arıyorum.evimde baktırma taraftarıyım.acil ulaşırsanız sevinirim.

canım ben arıyorum msj atarsan iletişime geçebiliriz.

keçiören de oturuyorum işinin ehli bebek bakıcı sı arıyorum.evimde baktırma taraftarıyım.acil ulaşırsanız sevinirim.

iyi günler bende keçiörende oturuyorum 39 yaşındayım lise mezunuyum düşünürseniz görüşmek isterim teşekürler

sigara içip içmediğinizi de öğrenebilirsem mail adresi üzerinden iletişime geçebiliriz.

Son düzenleme:

Ankara'da Birlik Mahallesi'nde bir sitede oturuyorum. 12 aylık bir kızım var. Bakıcım rahatsız olduğundan yeni bir bakıcı arıyorum. Şartları uyanlarla görüşmek isterim. Teşekkürler.

arkadaşlar, ankara balgat'ta oturuyorum
19 aylık bir oğlum var
güvenilir, güler yüzlü bir bakıcıya ihtiyacım var
hafta içi 9-17 saatleri arasında bizim evimizde bakacak. ev işi, yemek vs istemiyorum. oğlumla hakkıyla ilgilensin yeter. ilgilenenler buraya yazabilir/bana özel ileti gönderebilir. ya da bakkaya2003@yahoo.com adresine mail atabilir.
iyi günler diliyorum

K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merhabalar 45 yaşındayım .. 10.. sene bakıcılık yaptım.!! 4 bebek büyüttüm Siz anneler daha iyi bilirsiniz ki bakıcılık işi çok önemlidir sırf iş olsun diye yapılmamalıdır... çok büyük sorumluluk ciddiyet önem ve sevgi sabır ister.!! Ben bu konuda kendime güveniyorum .!! Deneyimli güvenilir ve güler yüzlü sevecen bir bayanım Referans verebilirim .. Çok temiz ve düzenli çalışırım Evliyim eşim devlet memuru ... 2 ... yetişkin çocuğum birde ... 17 ... aylık torunum var Torunumuda bu ayına kadar ben büyüttüm .... Çalıştığım evi kendi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim ... Ayrıca benim büyüttüğüm bebeklerim kucağıma doğdu sayılır ... Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .... ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin Bizde sizler gibi bir anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!

ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir

Ankara'da Birlik Mahallesi'nde bir sitede oturuyorum. 12 aylık bir kızım var. Bakıcım rahatsız olduğundan yeni bir bakıcı arıyorum. Şartları uyanlarla görüşmek isterim. Teşekkürler.

Merhaba hala bakıcı arıyormusunuz.! şartlarınız nedir ne deyildir görüşmek isterseniz sitede detaylı ilanım var oradan bana ulaşabilirsiniz ...

Son düzenleme:
45 yaşında, yaşıtlarına göre hareketli, çocuk sevgisiyle dolu, neşeli bir insanım.
Dikmende polis evi yakınlarında ikamet ediyorum. Evim çocuk bakmaya müsaittir.
Dilerseniz evinizde de çocuğunuza, bebeğinize bakabilirim. 1 çocuk annesiyim. 28 yaşında bir evladım var.
Maddi olanaksızlıklardan ötürü ek gelire ihtiyaç duyuyorum.
Haftanın her günü evde olduğumdan ne zaman isterseniz çocuğunuza bakabilirim. Fiyat görüşülür

Aşağıdaki mail adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.

irfanozturk-06@hotmail.com (Oğlumun mail adresidir, benim bilgisayar ile aram pek iyi değildir de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…