sizi aradım telefonla ama acmadınız telefon numaramı burdan vermekte istemiyorum... telim sonu 99 arama kaydında vardır mutlaka
ben ev temizligine gidiyorum ankarda. Haftada sadece 2 günüm boşdur referansda verebilirim burda tanışp gittigim kişilerde var çalışıyorum referansda olurlar arayan lar cvp yazarsa görüşebiliriz.. Not : Komşularım çocuk bakmak için iş arıyor önceden bakmışlar deneyimli temiz güvenilir bakıcı arayan varsa iletişim bilgilerini verebilirim.
Türkan Hanım kaç lira ücret düşünüyorsunuz?
canım ben arıyorum msj atarsan iletişime geçebiliriz.
merhaba temizlige yardıcımı arıayorsunuz ? Bakıcımı efendim ? Bende etlikde oturuyorum.
bakıcı arıyorum canım
keçiören de oturuyorum işinin ehli bebek bakıcı sı arıyorum.evimde baktırma taraftarıyım.acil ulaşırsanız sevinirim.
800 tl düşünüyorum maaşı hanımefendi
Size de uygunsa aşağıdaki mail adresine telefon numaranızı, isminizi gönderirseniz görüşebiliriz
irfanozturk-06@hotmail.com (Oğlumun mail adresidir, benim bilgisayar ile aram pek iyi değildir de)
iyi günler bende keçiörende oturuyorum 39 yaşındayım lise mezunuyum düşünürseniz görüşmek isterim teşekürler[/QU
suan kamuoyu yapıyorum bi kaç kişi ile görüştüm bi kişiyi daha arıycam(burdan görüştüğüm bi kişi daha var) bebeğim için uygun bulduğum birinde karar kılmak istiyorum. teliniz varsa yada mail adresiniz yazın buraya uygun olcağım vakitte arıyım.görüşürüz.
iyi günler bende keçiörende oturuyorum 39 yaşındayım lise mezunuyum düşünürseniz görüşmek isterim teşekürler[/QU
suan kamuoyu yapıyorum bi kaç kişi ile görüştüm bi kişiyi daha arıycam(burdan görüştüğüm bi kişi daha var) bebeğim için uygun bulduğum birinde karar kılmak istiyorum. teliniz varsa yada mail adresiniz yazın buraya uygun olcağım vakitte arıyım.görüşürüz.
mrt_fb125@mynet.com mail adresim
mrt_fb125@mynet.com mail adresim
malinizi aldım tşk ederim görüşmek üzre
Ankara'da Birlik Mahallesi'nde bir sitede oturuyorum. 12 aylık bir kızım var. Bakıcım rahatsız olduğundan yeni bir bakıcı arıyorum. Şartları uyanlarla görüşmek isterim. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?