Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Büyükesat ve Vedat Dalokay caddesi yakınlarında oturan , sigara ve alkol kullanmayan, anne olan bebek bakıcısı arıyorum. Bebeğim 9 aylık , ilgilenen arkadaşların bilgisi olsun eve kamera taktırmayı düşünüyorum. Bunu kabul edebilecek kendine güvenen kisiler arasın . 24 saat izleyecek halim yok sonucta calisiyorken sürekli evi izleyemem. Sadece içimin rahat etmesi için. Tel : 0507 789 40 07

Çiğdem mahallesinde oturuyorum 4,5 aylık bebeğime hafta içi 7:30-18:30 saatleri arasında bakıcı arıyorum ilgilenenler mesaj atabilirse sevinirim

Merhaba,
Benim 4 aylık bebeğim var. Güvenilir, samimi, vicdan sahibi, sigara içmeyen, tercihen daha önce çocuk bakmış bir 2. anneye ihtiyacım var. Evim çayyolunda. ilgilenenlerle görüşmek isterim.
Merhaba ben etimesgut ta oturuyorum görüşmek isterim nasıl görüşe biliriz iki çocuk annesiğim

Merhaba ben Ahimesutta oturuyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdi den Teşekkürler.05433077138

bende bakıcı arıyorum yenimahallede tecrübrniz varmı
Mrb bende yenimahallede oturuyorum kendi evimde bakmak isterim ilgilenirseniz çocuk gelişim mezunuyum birde kızım var tanışır konuşuruz isterseniz uygun olursa nasip kismet

Merhaba Ankara balgatta oturuyorum kızımız için bakıcı arıyoruz ilgilenirseniz görüşelim

Merhaba Ankara balgatta oturuyorum kızımız için bakıcı arıyoruz ilgilenirseniz görüşelim

Ankara balgatta oturuyorum kızımız için bakıcı arıyoruz ilgilenenler iletişime geçebilir

iyi günler bende ufuktepede oturuyorum halen bir bakıcı arıyorsanız görüşmek isterim ben 41 yaşında iki çocuk annesiyim teşekürler

Merhaba şuan balgatta oturuyorum çok yakında ufuk tepeye tanınacağım. isterseniz görüşebiliriz. 0532 247 24 59

Merhaba Ankara küçükesatta oturuyoruz 3,5 yaşındaki ikiz kızlarımla anneanne yanında sadece oyun oynayıp etkinlik yapacak oyun ablası arıyoruz. Hafta içi 4 gün 10:30 16:30 saatleri arasında.
İlgilenenler iletişime geçebilir. 05323502255

Merhaba. Ankara Cebeci de oturuyoruz. 2.5 aylık bebeğimiz var. Hafta içi 8.30-17 arası evimizde bebeğimize bakabilecek deneyimli bebek bakıcısı arıyoruz.

Eryaman 3. Etapta site içinde bi tanıdık evinde bakmak için bakıcı arıyor arkadaşlar iletişim kurmak isteyenler bana msj gönderebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…