Merhaba,
Benim 4 aylık bebeğim var. Güvenilir, samimi, vicdan sahibi, sigara içmeyen, tercihen daha önce çocuk bakmış bir 2. anneye ihtiyacım var. Evim çayyolunda. ilgilenenlerle görüşmek isterim.
Merhaba ben etimesgut ta oturuyorum görüşmek isterim nasıl görüşe biliriz iki çocuk annesiğimMerhaba,
Benim 4 aylık bebeğim var. Güvenilir, samimi, vicdan sahibi, sigara içmeyen, tercihen daha önce çocuk bakmış bir 2. anneye ihtiyacım var. Evim çayyolunda. ilgilenenlerle görüşmek isterim.
Merhaba,
Mrb bende yenimahallede oturuyorum kendi evimde bakmak isterim ilgilenirseniz çocuk gelişim mezunuyum birde kızım var tanışır konuşuruz isterseniz uygun olursa nasip kismetbende bakıcı arıyorum yenimahallede tecrübrniz varmı
Merhaba bende yeni mahallede oturuyorum kendi evimde bakmak isterim ilgilenirseniz çocuk gelişim mezunuyum birde kızım var tanışır konuşuruz isterseniz uygun olursa kismetbende bakıcı arıyorum yenimahallede tecrübrniz varmı
Merhaba. Ben 40 yaşındayım ve 2 çocuk annesiyim. Daha önce çocuk bakmışlığım da oldu, resmi bir şekilde değil ama çok seviyorum çocukları.. Çankaya-Esat'ta oturuyorum. Acil iş arıyorum. Detaylı bilgi için sizinle konuşmayı isterim..
Merhaba Ankara balgatta oturuyorum kızımız için bakıcı arıyoruz ilgilenirseniz görüşelimslm ben ankara keçi örende oturuyorum çalışmaya ihtiyacım zordurumdayım yani eyer bana ulaşırsanız sewinirim ücretlede anlaşırız 4yüzede bakarım ben size eşimin msne adresini veriyorum ulaşırsanız sevinirim ------------------- haber bekliyoruma.s.
iyi günler bende ufuktepede oturuyorum halen bir bakıcı arıyorsanız görüşmek isterim ben 41 yaşında iki çocuk annesiyim teşekürler18 aylık ikizlerim bakıcı arıyor keçiören atapark ta oturuyorum
18 aylık ikizlerim bakıcı arıyor keçiören atapark ta oturuyorum
iyi günler bende ufuktepede oturuyorum halen bir bakıcı arıyorsanız görüşmek isterim ben 41 yaşında iki çocuk annesiyim teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?