Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Çankaya Küçükesat'ta 5 aylık bebeğimizin bakımı ile evin genel temizlenmesi ve yemeğe destek olabilecek, aşağıdaki özelliklere sahip, ailemize yeni bir fert arıyoruz

• Çocukları seven, hoşgörülü,
• Düzgün konuşabilen,
• Dikkatli ve sabırlı,
• Sorumluluk sahibi,
• Yaratıcılık yeteneği gelişmiş,
• Pratik ve hareketli bir kişilik
• Temiz, düzenli ve dürüst
• Zamanını iyi ayarlayabilen ve el çabukluğu olan
• Sevecen, güler yüzlü ve sabırlı

not. temizlik sadece günlük genel temizliktir. detaylı temizlik için yardımcı gelmektedir.
tel.0533 4406120
adres. küçükesat

Ankara dikmende oturuyorum ev temizligine yardımcı arayanlardan cvp bekliyorum düzenli işlerim var referans verebilirim 0545 327 53 85 sürekli internete giremiyorum çalışdıgım için arayanlardan cvp bekliyorum

Benim 13 aylık ikiz Bebeklerim var hem ev işlerine hem çocuklara yetişemedigim için bana annem gibi yetişemedigim yerde yardimci olcak birini arıyorum. yarım veya tam gün olabilir.yenimahalle Batıkent ve demetevler tarafından arıyorum

İyi günler hanımlar :) Ben şuan Ankarada ikamet ediyorum ve hafta sonları çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum, örneğin ilkokul çocuğu ise derslerine de faydam dokunabilir özel ders verebilirim bakıcılık süresinde. Veya yalnız özel ders de verebilirim özellikle matematik dersini sevdirerek gelişmelerini sağlayabiliyorum. Çocuklarla aram çok iyidir, temiz dakik hoşgörülü biriyim eğer ihtiyacı olan varsa özelden yazabilir şartlarını

Merhaba,
Evimde çocuklarıma bakmak ve aynı zaman da ev işlerinde yardımcı olacak, hafta içi saat 09:00-18:00 arasında çalışabilecek birini arıyorum. Ankara Cevizlidere 'de (Taurus AVM karşısında) oturuyorum.
Sigortada yapabilirim. Herkese iyi günler.

Mrblar. Çocuklarınızla ilgilenebilirim. Detaylar için 549 549 63 28 den görüşebiliriz.

Evde temizlik işleriyle ilgilenecek güleryüzlü sigara içmeyen Bilkent Bölgesi'ne gelebilecek Yardımcı arıyorum. Ücret 1000 liradır

Ankara Batıkent te oturuyorum evimde çocuğuma bakacak güvenilir birini arıyorum.İlgilenenler ile detaylı görüşmek isterim.

Çankaya Küçükesat'ta 5 aylık bebeğimizin bakımı ile evin genel temizlenmesi ve yemeğe destek olabilecek, aşağıdaki özelliklere sahip, ailemize yeni bir fert arıyoruz

• Çocukları seven, hoşgörülü,
• Düzgün konuşabilen,
• Dikkatli ve sabırlı,
• Sorumluluk sahibi,
• Yaratıcılık yeteneği gelişmiş,
• Pratik ve hareketli bir kişilik
• Temiz, düzenli ve dürüst
• Zamanını iyi ayarlayabilen ve el çabukluğu olan
• Sevecen, güler yüzlü ve sabırlı

not. temizlik sadece günlük genel temizliktir. detaylı temizlik için yardımcı gelmektedir.
tel.0533 4406120
adres. küçükesat.. ( Merhaba kolay gelsin.. hala bakıcı arıyorsanız.. sitede profilim ve telefonum var sizcede uygunsa.. arayabilirsiniz.. selamlar

ANKARADA.. TEKRAR BEBEK BAKICILIĞI İŞİ ARIYORUM ) Merhaba sevgili anneler.! bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz tecrübeli bir teyze,mi arıyorsunuz ? ben torunum,dan önce ANKARADA ( 4 ) ayrı bebeğin bakıcılığını yaptım ve büyüttüm.. referans verebilirim.. ardından,da torunumu,da 3 yaşına kadar bakıp büyüttüm :)) toplamda ( 15 ) sene bakıcılık deneyimim var.. ben sizin bir anneniz bir ablanız olmak isterim.. bebeğinize,de torunumun sevgisiyle bakabilirim.. bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ve işni ciddiye alan içerisinde.. ALLAH korkusu bulunan bir bayanım.. 48 yaşındayım.. 2 yetişkin çocuk annesiyim.. evliyim eşim memur.. bakıcılığını yaptığım bebebkler hep yeni doğan,dı.. K.ören.. kalaba M.E.B. lojmanlarımda oturuyorum.. evimden ulaşım sabahları ulusa kızılaya 15 dakika sürüyor.. ( ANKARANIN.. bütün iç semtleri tercihimdir ( 05422312143 )

Ankara eryamanda 3 aylık bebeğimize bakıcak deneyimli bir bakıcı arıyoruz. Bebeğim erken doğdu buyuzden bakımında bizim kadar titiz davranan bakıcı olması lazım. Sigara kullanmaması önemli. Ve evimizde bakmasını istiyoruz. Gerekli şartları konuşmak için sevdakaratash@gmail.com adresine mail atabilirsnz

Size mail yolladim. Ilgilenirseniz telefon numaramdan donebilirsiniz.

ANKARADA.. BEBEK BAKICILIĞI İŞİ ARIYORUM ) Merhaba sevgili anneler.! bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz tecrübeli bir teyze,mi arıyorsunuz ? ben ANKARADA ( 9 sene 4 ) ayrı ayrı bebeğin bakıcılığını yaptım ve annelerine yardımcı oldum.. referans verebilirim.. ben sizin bir anneniz bir ablanız olmak isterim.. bebeğinize,de torunumun sevgisiyle bakabilirim.. bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ve işni ciddiye alan içerisinde.. ALLAH korkusu bulunan bir bayanım.. 48 yaşındayım.. bir torun :)) 2 yetişkin çocuk annesiyim.. evliyim eşim memur.. bakıcılığını yaptığım bebebkler hep yeni doğan,dı.. K.ören.. kalaba M.E.B. lojmanlarımda oturuyorum.. ( ANKARANIN.. bütün iç semtleri tercihimdir ( 05422312143 )

ANKARADA.. BEBEK BAKICILIĞI İŞİ ARIYORUM ) Merhaba sevgili anneler.! bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz tecrübeli bir teyze,mi arıyorsunuz ? ben ANKARADA ( 9 sene 4 ) ayrı ayrı bebeğin bakıcılığını yaptım ve annelerine yardımcı oldum.. referans verebilirim.. ben sizin bir anneniz bir ablanız olmak isterim.. bebeğinize,de torunumun sevgisiyle bakabilirim.. bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ve işni ciddiye alan içerisinde.. ALLAH korkusu bulunan bir bayanım.. 48 yaşındayım.. bir torun :)) 2 yetişkin çocuk annesiyim.. evliyim eşim memur.. bakıcılığını yaptığım bebebkler hep yeni doğan,dı.. K.ören.. kalaba M.E.B. lojmanlarımda oturuyorum.. ( ANKARANIN.. bütün iç semtleri tercihimdir ( 05422312143 ) ( lütfen aklınızda bir soru işareti kalmasın diğer ilanlarımda 15 sene deneyim var yazıyor ama.. ben
memleketimdeki 6 seneyi çıkardım sadece ankaradakileri yazdım gerçekten öylee )

Merhaba bende 17 aylık bebeğime balgat civarı bakıcı arıyorum. Hafta sonu , dini ve resmi bayramlarda izinli olacak, bu civarda oturanlar tercihimdir. Ocak ayına kadar 900, ocak ayından sonra 1000 Tl verebileceğim ilgilenenlerin 05331661025 nolu telefondan bana ulaşabilirler.

Büyükesat ve Vedat Dalokay caddesi yakınlarında oturan , sigara ve alkol kullanmayan, anne olan bebek bakıcısı arıyorum. Bebeğim 9 aylık , ilgilenen arkadaşların bilgisi olsun eve kamera taktırmayı düşünüyorum. Bunu kabul edebilecek kendine güvenen kisiler arasın . 24 saat izleyecek halim yok sonucta calisiyorken sürekli evi izleyemem. Sadece içimin rahat etmesi için. Tel : 0507 789 40 07

25 yaşındayım.
Ankara'da Seyranbağlarında Ailemle yaşıyorum.
Çocuk gelişimi mezunuyum(lise)
Universite okuyorum fakat (bankacilik)
2sene boyunca staj gordum.(anaokulu ve kres)
2sene boyunca 8/9 9/10 yaş süre zarfında okul çıkışı ders ve bakim konusunda yardim ettim.
Malesef evli ve anne degilim fakat gozunuz arkada kalmayacak kadar cocuk sevgim var.
Kisa bir donem gecici sure ile 2 yas bebege baktim. (Kendisi calismak istemiyordu ama sozlesmeli oldugu icin calistigi icin bakici zorunlulugu vardi)
Ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim.
Saygilarimla

merhabalar ben nazlı, bakanlığa bağlı bir kurumda yönetici asistanıyım iletişim bilgisi veriseniz sizinle görüşmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…