Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhabalar. 4 aylık bir kızım var. Ayrancı'da oturuyoruz. Kızıma haftaiçi saat 07:00-18:30 saatleri arasında bakabilecek deneyimli bir bakıcı arıyoruz.

ANKARADA.. BEBEK BAKICILIĞI İŞİ ARIYORUM ) Merhaba sevgili anneler.! bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz tecrübeli bir teyze,mi arıyorsunuz ? ben ANKARADA ( 9 sene 4 ) ayrı ayrı bebeğin bakıcılığını yaptım ve annelerine yardımcı oldum.. referans verebilirim.. ben sizin bir anneniz bir ablanız olmak isterim.. bebeğinize,de torunumun sevgisiyle bakabilirim.. bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ve işni ciddiye alan içerisinde.. ALLAH korkusu bulunan bir bayanım.. 48 yaşındayım.. bir torun :)) 2 yetişkin çocuk annesiyim.. evliyim eşim memur.. bakıcılığını yaptığım bebebkler hep yeni doğan,dı.. K.ören.. kalaba M.E.B. lojmanlarımda oturuyorum.. ( ANKARANIN.. bütün iç semtleri tercihimdir ( 05422312143 )

Mrb lar ankara cevizlidere de oturuyorum.suanda calismiyorum.üç aylık bebegim var.bebegimin bakiminda ve ev islerinde bana yardımcı olabilecek ,tecrübeli ,pozitif ,anaç bir yardımcı ariyorum.memnun kalirsam işe baslayinca da aynı kisiyle devam etmek istiyorum. Ilgilenen arkadaslarla Ayrıntıları görüşmek için drsevalkomut@hotmail.com mail adresimden haberlesebiliriz.

Biri 2,5 diğeri 9 aylık 2 çocuğum var. Çalışacak olmam nedeniyle, çoçuklarıma anneannesiyle bakıcak ve ev işlerine yardımcı olabilecek çankaya veya civarında oturan, sabah 9 civarı akşam 7 civarı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek bayan yardımcı eleman arıyorum. Telefon 0507 306 222 6

not: sigara kullanılmaması veya az kullanılması önemlidir.

Merhaba. Ben de 14 aylık bebegime haftaici saat 8.00-18.30 saatleri arasında bakabilecek deneyimli bir bakıcı arıyorum. Çiğdem Mahallesi'nde oturuyoruz. Bakıcımızın bu bölgeye yakın oturması ve küçük çocugunun olmaması tercih sebebimizdir. Bakıcımızdan beklentimiz, bebeğimize karşı sevgi dolu, sabırlı ve ilgili olması, bebeğimize bizim isteklerimiz ve tercihlerimiz doğrultusunda bakmaya özen göstermesi, dikkatli, özenli, temiz ve titiz olması, bebeğimizin uyku saatlerinde bebeğimizin yemeği-ütüsü gibi işlerin yanısıra ufak tefek ev işlerine, evin düzeninin korunmasına yardımcı olması ve kesinlikle sigara kullanmamasıdır. Evin büyük temizliği vs. baskası tarafından yapılacaktır. İlgilenenlerle ücret ve sigorta konusu özel olarak görüşülecektir. Bebeğimizi ve bizi kendi ailesi gibi benimseyebilecek, koşullarımızın uyuştuğu bakıcı adaylarından haber bekliyorum.

Merhaba, biri 9 yaş, diğeri 8 aylık 2 oğluma bakacak ve ev işlerine yardımcı olacak bir bayan arıyorum.Sabah 8 - akşam 19.30 arası Öveçler' de çalışabilecek kişilerin benimle irtibata geçmesini rica ederim.(sigara kullanılmaması tercihimizdir.)

Merhaba, biri 9 yaş, diğeri 8 aylık 2 oğluma anneannesi ile birlikte bakacak ve ev işlerine yardımcı olacak bir bayan arıyorum.Sabah 8 - akşam 19.30 arası Öveçler' de çalışabilecek kişilerin benimle irtibata geçmesini rica ederim.(sigara kullanılmaması tercihimizdir.)

Merhabalar ostim serhat mahallesinde oturuyorum 11 aylık oğlum 2.5 yaşında kızım var evimize ek gelir olmasi için çocuk bakmak istiyorum bekarlığımda çocuk bakmışlığım var. evde oyun Odamız var tüm günümüz oyun etkinlik olarak geciriyoruz bize katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. 1 -2.5 yaş arası çocuklar tercihimdir detaylı bilgi içi görüşebiliriz. 05445468789

Merhaba benimde 3 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var evde tüm günümüz oyun v3 etkinlik olarak geçiyor montessori eğitimine özen gösteriyorum ankara ostim serhat mahallesinde oturuyoruz kendi evimde bakabilirim. oyun Odamız mevcut.

Merhaba bende serhat mahallesinde oturuyorum 1 kızım ve oğlum var eğer isterseniz kızlarınıza kendi evimde yarım gün veya tam gün oyun ve etkinlik yaptirabilirim oyun Odamız var.
05445468789

Evimde benimle birlikte 10 aylık bebeğime bakacak ve gerektiğinde günlük basit ev işlerine yardımcı olabilecek, sigara kullanmayan, temiz,sevecen, enerjik,tecrübeli ve referans verebilecek yarım yada tam zamanlı, tercihen çocuk gelişim mezunu bayan yardımcı arıyorum.
Ankara Yaşamkent' te oturuyorum, ulaşım problemi olmayan 25-35 yas aralığında olanlar mesaj atarsa sevinirim.

Merhabalar,
Batikentte oturuyorum 15 aylik kizima bakici ariyorum, daha once cocuk bakmis, sigara icmeyen, temizlige onem veren, pozitif, cocuklara karsi sabirli oyun oynayarak vakit gecirebilecek, vicdan sahibi iyi niyetli abla yada teyze ariyorum.

tel no:542 5999973

Merhaba Ankara balgatta oturuyorum kızımız için bakıcı arıyoruz ilgilenirseniz görüşelim
Merhaba.. ismim Ayşegül.. ilanınız hala gecerli ise görüşmek isterim.. 05422312143..benim buradan balgata direk otobüs var

Ankarada tekrar bebek bakıcılığı ( işi ) arıyorum.. Merhaba sevgili anneler ve anne adayları.. ( 9 sene ve üzeri ) bu güzel işi yapmaktayım güvenilir ve sorumluluk sahibi bir bayanım.. 2 yetişkin çoçuk annesiyim birde torunum var evliyim.. 48 yaşındayım.. şu an çaalıştığım yerden maalesef istemiyerekte olsa ayrılmak zorundayım ( ve tekrar sizlerle tanışıp sizde uygun bulursanız ALLAH izin verirse nasip kısmet olursa çalışmak istiyorum.. tel 05422312143 ANKARAnın bütün iç semtleri tercihimdir.. saygılar

ANKARADA ) yeniden bebek ve çocuk bakımı işi arıyorum ) Merhaba sevgili anneler ve anne adayları.! biliyorumki sizin için önemli olan şeyler önce bakıcınızın güvenilir ve sorumluluk sahibi özverili bir bayan olması değilmi.. bundan çok çok emin olabilirsiniz :) ( 10 seneye yakın 4 ) ayrı ayrı bebeğin bakıcılığını yaptım ve büyümelerinde eğitiminde annelerine yardımcı oldum.. çaalıştığım işimden henüz yeni ayrıldım üzgünüm yeniden sizinle tanışıp şayet uygun bulursanız allah izin verirse nasip kısmet olursa yine çalışmak istiyorum... 2 yetişkin çocuk annesiyim.. referans verebilirim.. bakıcılığını yaptığım bebekler tesadüfen hep yeni doğandı :) K.ören.. kalabada oturuyorum.. evimden çoğu semtlere yol problem olmuyor.. ( Ankaranın bütün iç semtleri tercihimdir.. ( 05422312143 )

2016 ocak ayının sonunda işe başlayacağım, bebeğim 4 aylık olacak.Ankara Çankaya kolej semtinde ikamet etmekteyiz (Mithatpaşa cad yakını) pazartesi-sali-carsamba-perşembe günleri 5 haftada 1 cuma çalışacak, sabah 7.40 akşam 19.00 arası , sigara kullanmayan ,35 yaş üstü , deneyimli şefkatli bakıcı aramaktayız

Meraba ben de K.Esat ta oturuyorum 18 aylık ikiz kızlarım var iki bakıcımdan biri işten ayrılıyor hala iş arıyorsanız görüşebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…