Biri 2,5 diğeri 9 aylık 2 çocuğum var. Çalışacak olmam nedeniyle, çoçuklarıma anneannesiyle bakıcak ve ev işlerine yardımcı olabilecek çankaya veya civarında oturan, sabah 9 civarı akşam 7 civarı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek bayan yardımcı eleman arıyorum. Telefon 0507 306 222 6
25 yaşındayım.
Ankara'da Seyranbağlarında Ailemle yaşıyorum.
Çocuk gelişimi mezunuyum(lise)
Universite okuyorum fakat (bankacilik)
2sene boyunca staj gordum.(anaokulu ve kres)
2sene boyunca 8/9 9/10 yaş süre zarfında okul çıkışı ders ve bakim konusunda yardim ettim.
Malesef evli ve anne degilim fakat gozunuz arkada kalmayacak kadar cocuk sevgim var.
Kisa bir donem gecici sure ile 2 yas bebege baktim. (Kendisi calismak istemiyordu ama sozlesmeli oldugu icin calistigi icin bakici zorunlulugu vardi)
Ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim.
Saygilarimla
Merhaba benimde 3 yaşında kızım 1 yaşında oğlum var evde tüm günümüz oyun v3 etkinlik olarak geçiyor montessori eğitimine özen gösteriyorum ankara ostim serhat mahallesinde oturuyoruz kendi evimde bakabilirim. oyun Odamız mevcut.Miralya .!.:Merhaba Ankara küçükesatta oturuyoruz 3,5 yaşındaki ikiz kızlarımla anneanne yanında sadece oyun oynayıp etkinlik yapacak oyun ablası arıyoruz. Hafta içi 4 gün 10:30 16:30 saatleri arasında.
İlgilenenler iletişime geçebilir. 05323502255
Merhaba bende serhat mahallesinde oturuyorum 1 kızım ve oğlum var eğer isterseniz kızlarınıza kendi evimde yarım gün veya tam gün oyun ve etkinlik yaptirabilirim oyun Odamız var.versageee .!.:Benim 13 aylık ikiz Bebeklerim var hem ev işlerine hem çocuklara yetişemedigim için bana annem gibi yetişemedigim yerde yardimci olcak birini arıyorum. yarım veya tam gün olabilir.yenimahalle Batıkent ve demetevler tarafından arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?