Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhabalar Ankara Balgattayım 7 aylık bebegıme bakıcı ve ev işlerine yardımcı olabilecek birini arıorum hafta ıcı sabah 8:30 17:30 arası cumartesı yarım gun

ANKARDA BEBEK BAKICILIĞI ( İŞİ ) ARIYORUM... Merhaba sevgili anneler ve anne adayları.. ( "10 seneye yaklaşık ) bu güzel işi yapmaktayım sizlere yardımcı olmaya çalışıyorum... güvenilir özverili ve sorumluluk sahibi bir bayanım.. 2 yetişkin çoçuk annesiyim birde torunum var evliyim.. 48 yaşındayım.. şu an çaalıştığım işimden maalesef istemiyerekte olsa ayrıldım( ve tekrar sizlerle tanışıp sizde uygun bulursanız ALLAH izin verirse nasip kısmet olursa çalışmak istiyorum.. tel 05422312143 ) ANKARAnın bütün iç semtleri tercihimdir.. saygılar

Son düzenleme:
merhabalar bende Ankara da bebek bakıcılığı işi arıyorum referansım var oran da oturuyorum iligilenenlerle görüşebilirim

Merhabalar,Ankara Cevizlidere caddesinde ikamet etmekteyiz.Şu anda 5.5 aylık bir kızım var nasipse kızım 8 aylık olduğunda Nisan ayında işe başlayacağım.haftaiçi 08:00-19:00 saatleri arasında kızıma bakabilecek, deneyimli,çocuk sahibi bir bakıcı aramaktayız.
Kızımın bakımını ihmal etmeden evimi kendi evi gibi benimseyebilecek,günlük rutin işlerde de yardımcı olabilecek,uzun vadede bizimle çalışabilecek bir bakıcı tercihimizdir.
Referans sunabilecek olmanız önemlidir.Ayrıca kamera sistemi de düşünmekteyiz.
Bu kriterlerde iş arayanların telefonunu bekliyorum.
Saygılarımla;
0507 358 0393

Merhaba. Ankara Bağlıca da 8 aylık bebeğimize bakıcak deneyimli bir bakıcı arıyoruz. Sigara kullanmaması önemli. Ve evimizde bakmasını istiyoruz. Yatili degil. Gerekli şartları konuşmak için moroz_1988g@mail.ru mail atabilirsiniz

ANKARDA BEBEK BAKICILIĞI ( İŞİ ) ARIYORUM... Merhaba sevgili anneler ve anne adayları... biliyorumki sizler için en önemlisi evinizdeki bakıcınızın güvenebileceğiniz sorumluluk sahibi ve özverili birisinin olması değilmidir.! inanınki benden çok çok emin olabilirsiniz gözünüz arkanızda kalmaz... ( "10 senedir ) bu güzel işi yapmaktayım sizlere yardımcı olmak için... torunum hariç '' 4 '' ayrı bebeğin bakıcılığını yaptım... evliyim... '' 2 '' yetişkin çoçuk annesiyim... evimden çoğu semtlere yol problem olmuyor yani... ANKARAnın bütün iç semtleri tercihimdir... ( tel. 05422312143 ) saygılar

Merhaba haftaya 7 aylik olacak bebeğimize güvenilir,tecrübeli bakici arıyoruz. Evimiz Batıkent te metro cikisinda. Ayrica ev islerinde de yardımcı olabilecek olması tercih sebebidir. İlgilenenler özelden mesaj atabilir. Ya da buradan tlf no verebilir. Dönüş yapariz.Iyi çalışmalar herkese.

: 2767448, member: 48088"]15 içinde işe dönüyorum ne yazıkki bulduğum bakıcının daha önce Akciğer hastalığı geçirdiğini öğrendim bu yüzden değiştirmek istiyorum Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bebek bakıcısı varmı birde fiyatlar ne alemde kızlar?[/QUOTE]
Ikametiniz neresi ava

Merhabalar bir ay sonra bebeğim olacak yeni Doğan bebek bakımında tecrübeli yatılı olmayan aynı zamanda ev işlerine de yardımcı olacak bayan yardımcı arıyorum Ankara Dikmen keklik Pınar'ı semtinde oturuyorum ilgilenenler mesaj atabilir bir 10-15 gğn içinde netleştirmem gerekiyor

mrb batıkentte evimde bebege bakacak ve ev işlerine yardımcı olacak haftada 4 gün için bir yardımcı arıyorum evimiz atlantis yakınında ben de evde olacagım 16 aylık ve 3 aylık 2 bebegim var ben büyükle ilgilenirken küçükle ilgilenecek güleryüzlü tatlı dilli biri tercigimdir özelden mesaj atın lütfen

Merhabalar bir ay sonra bebeğim olacak yeni Doğan bebek bakımında tecrübeli yatılı olmayan aynı zamanda ev işlerine de yardımcı olacak bayan yardımcı arıyorum Ankara Dikmen keklik Pınar'ı semtinde oturuyorum ilgilenenler mesaj atabilir bir 10-15 gğn içinde netleştirmem gerekiyor.............................................
......................... MERHABA PELİN HANIM... size her bakımdan yardımcı olabilirim.. kolay gelsin..

mrb ben mamak 5 caddede oturuyorum 8 aylık bır erkek bebegım var sadece onunla ılgılenecek baska bır ıs yapmıcak alttını alacak mama yedırecek uyuttacak bırır lazım artı 2 oglum daha var 10 11 yaslarında ama onlar kendılerı ıdare edıyor ben de herseyı yapıyorum ama cok acıl sadece bebek ıcın bırı lazım sabah 7 aksam 8 pazar ızın olacak kendı evımde bakacak hayat_yasamak2016@outlook.com.tr ulasırsanız sevınırım aylık 600 700 cunkı sadece bebek bakımı

'' ANKARADA '' yeni doğan bebek ve çocuk bakımı tecrübem var ( iş ) arıyorum...! Merhaba sevgili anneler ve anne adayları * 10 sene ve üzeri * bu güzel işi yapmaktayım '' 4 '' ayrı bebeğin bakımında ve eğitiminde annelerine destek oldum... sizlerede her bakımdan yardımcı olabilirim... güvenebileceğiniz sorumluluk ve vijdan sahibi özverili güler yüzlü sakin bir bayanım * 2 yetişkin çoçuk annesiyim evliyim 49 yaşındayım * Keçiörenin hemen girişinde oturuyorum.. tel 05422312143 ) ankaranın bütün iç semtleri tercihimdir... kolay gelsin :)

mrb ben mamakta oturuyorum 8 aylık bebegıme bakıcı arıyorum sadece bebek bakımı olacak hayat_yasamak2016@outlook.com.tr bana ulasırsanız sevınırım

Merhabalar Ankara Cebeci semtinde ikametgah ediyorum .Ön lisans Çocuk Gelişimi mezunuyum 3 sene öğretmenlik yaptım şuanda evde çocuk bakıyorum ilerleyen dönemlerde özel bir kreş açacağım ilgili veliler iletişim'e geçebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…