Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba iki aylik bebegime bakacak, diksiyonu duzgun, oturmasini kalkmasini bilen, iletisimi kuvvetli, bebegime sefkatle davranacak, ev islerinde bana destek olabilecek birini ariyorum.

Merhaba iki aylik bebegime bakacak, diksiyonu duzgun, oturmasini kalkmasini bilen, iletisimi kuvvetli, bebegime sefkatle davranacak, ev islerinde bana destek olabilecek birini ariyorum................................... Merhaba ilanınızla ilgileniyorum.. size mesaj gönderdim değerlendirirseniz sevinirim.. kolay gelsin

merhaba,
baglica'da yatili veya yatisiz ev islerinde yardimci olmak uzere ve bebek bakicisi olarak yardimci ariyoruz.

Merhaba,
Ankara Batikentte ikamet etmekteyiz. 5,5 aylik oglumuza tecrubeli ve mümkünse batikentte oturan bakici ariyoruz.
Ilgilenenler özelden mesaj atarsa detaylari konusabiliriz.

Merhaba, Ankara Batıkent ilk yerleşim mahallesinde oturuyoruz. Sabah 7 buçuk akşam 6 saatleri arasında 5 aylık bebeğimle ilgilenebilecek, çocuk bakımı konusunda tecrübeli, referans verebilecek , sigara kullanmayan bakıcı arıyorum. Çocuk gelişimi mezunu ve kreş öğretmeni olması tercih sebebidir. İlgilenenler özelden mesaj atarsa görüşebiliriz. sevgiler...

merhaba sincan etimesgut bölgesinde oturan biri 1,5 yaşında diğeri 4 yaşında olan (yarım gün kreşe gidebilir) 2 çocuğumuza şefkatle bakacak sigara kullanmayan,herhangi bir sağlık problemi olmayan çocukalrla sağlıklı iletişim kurabilecek ,oyun oynayabilecek çocukalrı ihmal etmeden evin günlük bakımınıda yapaacak 8-19 saatleri arasında 800 tl maaşla abla,teyze arıyoruz...sincan/fatih ilgilenenler lütfen tlf noalrını msj atsınlar gün içinde arayacağım...

inşallah bulursunuz bu şartlara bu maaşa

merhaba, biz ankara umitkoyde oturuyoruz. 16 aylik cocugum icin, tercihen bu civarlarda oturan, sigara kullanmayan, ilgili, bol bol oyun oynayacak, ve o uyudugunda yemek yapacak bir bakici ariyoruz. Ilgilenenler ozelden mesaj atabilir.

Merhaba tatlış anneler :) ,

52 yaşındaki annem ev ekonomisine katkı için bebek bakmak istiyor. Keçiören ve kendi evi tercih sebebidir.Yavrusuna bakıcıdan ziyade güleryüzlü, tontiş teyzelik yapacak birini arayanlar için..

Kendi evinde bakım daha indirimli olmak kaydıyla ebeveynin evinde bakım ücreti 1000 tl'dir.
Ücrete göre semt dışında da bakım yapılabilir.
Ailemizi tanıdıktan sonra güven problemi yaşanmayacağını düşünüyoruz. Ben de yeni evliyim bi süre sonra aynı yollardan geçeceğim, bebeğini emanet etmek hiç kolay olmasa gerek. Merhametli ve Allah korkusu olan insanlarla karşılaşmak dileğiyle.. :)

Hafta sonlari 1.5 ve 5 yasindaki iki cocugumuza bakacak duruma gore ev islerine yardim edecek yatili yatisiz cok acele birini ariyoruz ucrette anlasilir ankara golbasinda oturuyoruz

Ankara gölbaşında-
Yeni doğan bebeğimize, hafta içi sabah 8-akşam 7' ye kadar bakabilecek.Sigara kullanmayan bayan bakıcı arıyoruz.

Merhaba eryamanda oturuyorum 4 aylık kizima 7.30 /18.00 arası bakıcı arıyorum
Samimi,güvenilir, vicdan sahibi,sigara kullanmayan -

Merhaba...Yenimahalle Pamuklar'da oturuyorum.10 aylık kızıma evimizde saat 8-19 saatleri arasında bakacak sigara kullanmayan,sevgi ve şefkat gösterebilecek,sadece kızımla ilgilenecek ACİL bakıcı arıyorum.Etlik ayvalı Şentepe yakın olup bu civarlarda oturup ilgilenen olursa tercih sebebi olur...

Yatılı Bebek bakıcısı arıyorum . komsiyonsuz bakıcı gönderen şirketler var. lütfen komisyon isteyen şirketler aramasın

Yatılı Bebek bakıcısı arıyorum . komsiyonsuz bakıcı gönderen şirketler var. lütfen komisyon isteyen şirketler aramasın
Merhaba ben ayşegül bakıcıyım... o sizden komüsyon almayan şirketlerde bakıcının bir aylık emeğini alıyorlar.. kolay gelsin :)

ACİL!... 1 yaşında kızıma hafta içi 7:30-18:30 saatleri arasında evimde bakabilecek Ankara Mamak'ta veya yakın çevrede oturan bebek bakıcısı arıyorum. Temizlik veya ek başka bir iş istemiyorum. Sadece kızıma iyi bakılsın yeter. Daha önceden bakıcılık yapmış olması benim için çok önemli.

lütfen ilgilenenler özelden mesaj atsın.

Merhabalar. Acil.....Çankaya Kırkkonaklarda bulunan aile evimizde, Hafta içi 5 gün evin genel işleri ve çocukların bakımında bize yardımcı olacak yardımcı bayan aramaktayız.

Aradığımız kriterler, 30 - 55 yaş aralığında, temiz, tertipli, bizimle uzun süreli çalışabilecek, güvenilir bir yardımcı bayan arıyoruz.

Çalışma saatleri; hafta içi 8:00 ile 17:30 arası... Haftasonu izinli.

İşin mahiyeti;

Evin genel temizliği (ütü, çamaşır, bulaşık vs), yemek yapımı ve uygun vakitlerde ufak çocuklarımızla ilgilenilmesi (çocuklarla ilgilenirken başka bir şey yapılmasını istememekteyiz).

Tercihen tek ulaşım aracı ile gelinebilmesi tercih sebebidir. İlgilenenler özelden yazarsa detayları konusuruz. yi günler...

1 yaşındaki (16 aylık) bebeğimize bakacak, evin genel temizlenmesi ve yemeğe destek olabilecek, aşağıdaki özelliklere sahip, ailemize yeni bir fert arıyoruz. Esat – Seyran - Kavaklıdere'de oturanlar tercih sebebidir.
• Sorumluluk sahibi
• Temiz, düzenli ve dürüst
• Dikkatli ve sabırlı
• Çocukları seven, hoşgörülü
• Diksiyonu düzgün
• Yaratıcılık yeteneği gelişmiş
• Pratik ve hareketli bir kişiliği olan
• Zamanını iyi ayarlayabilen ve el çabukluğu olan
• Sevecen, güler yüzlü ve sabırlı
• Bebeği yarı yolda bırakmayacak, vicdanlı
• Sigara kullanmayan
• 45 yaşını aşmamış
• Hafta içi 5 gün çalışacak

not: temizlik sadece günlük genel temizliktir. detaylı temizlik için yardımcı gelmektedir.
özelden yazabilir

Merhabalar ankara yapracık tokide ki evimize eylül ayında başlamak üzere bakıcı arıyoruz şuanda büyük kızım 3.5 yaşında küçük kızım ise 8 aylık mesai haftada 5 gün 8.30-16.30 arası olacaktır
Çocuklarımıza kendi evimizde bakacak ve genel ev işlerinde yardimci olacak dürüst güvenilir tertip li çocukları seven işini severek yapan yardımcı arıyoruz ücret konusunu görüşmemiz de belirlemek istiyoruz ilgilenenler özelden msj atabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…