Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhabalar ilanıniz hala devam etmekte mi ben ayvalida oturuyorum 5 yaşında bir oğlum var sigara kullanmıyorum 27 yaşındayım

Merhabalar 27 yaşındayım ilaniniz hala devam ediyor mu acaba bende ayvali mahallesinde oturuyorum 5 yaşında bir oğlum var yeni gördüm ilanı

Mrblar 9aylık kız bebegimin bakımında bana yardım edicek günlük ev işlerini yapıcak temiz düzenli bebekleri seven işini severek yapan bi ablaya ihtiyacımız var ankara bağlıcada oturuyorum sabah 8 aksam 6 seklinde calışıcak

Merhabalar ankara dikimevinde oturuyorum(metroya cok yakinim) 10 aylik kizimiza kendi evimizde bakacak referansli bakici ariyorum.

Merhaba Ankara İncek Atılım Üniversitesi ve Ufuk Üniversitesinin önünde bulunan İncek Tek Köy Sitesinde oturmaktayım. Bebeğimin bakımında bana yardımcı olabilecek çalışan arıyorum. Mesai saatleri izin günleri vs. karşılıklı konuşularak netleştirilebilir. İlgilenenler özelden mesaj atabilirlerse çok sevinirim.

Merhaba
ankara şentepede yeni oturmaya başladım. toki konutlarının üst tarafındayım, 1 yaşındaki oğluma bakacak, ilgilenecek, ev işlerine yardımcı olacak birini arıyorum. sabah 09:00 - akşam 18:30 saatleri arasında çocukları seven, oyun oynayacak, ihtiyaçlarını karşılayacak bakıcı arıyorum. Özelden numaranızı yazın arayım.

Merhaba. Batikent kentkoop mahallesinde batikent metro istasyonu cikisindaki sitede oturuyorum 2.5 yasindaki oglumun bakimi icin acil bayan ariyorum. 25- 40 yaslari arasinda sigara kullanmayan tercihen batikentte oturan ve referansli kisiler ile gorusmek istiyorum.diger detaylari karsilikli konusuruz. Çalisma saatleri 7.30 - 19.00 arasi olacaktir. Özelden mesaj yada telefon numarasi birakirsaniz donus yapacagim

Mrhb 29 yasindayim Keçiörende ikamet ediyorum 2 seneye yakin bakicilik yaptim 1 seneden fazla ogretmen bi ailenin cocuguna baktim onlarla gorusturebilirim sadece Çocuk bakimiyla ilgilenmek istiyorum sigara kullanmıyorum evime yakin bi iş ariyorum

Ankara Gaziosmanpaşa'da oturuyorum, 2,5 yaşında oğlumla ilgilenecek kendi evimizde Hafta içi sabah 8 akşam 6 saatlerinde gelebilecek 30-40 yaşlarında çocuk gelişimi üzerine eğitim almış veya bugüne kadar en az 3 çocuk bakmış, referans verebilecek, güleryüzlü, çocuklarla ilgilenmeyi seven, konuşması düzgün, eğitici-öğretici aktiviteler yapabilecek, bebek için sağlıklı yemekler pişirecek, dikkatli ve titiz çalışan. Emanet edilen çocuğun bütün özbakım sorumluluklarını alabilecek, sağlık problemi olmayan ve sigara kullanmayan bebek bakıcısı arıyorum.

Gaziosmanpaşa'da oturduğum için mutlaka buraya yakın oturan (Seyranbağları,Esat, Vedat Dolakay vb.) biri olmalı çünkü sabah 8'de mutlaka gelebilmesi gerekiyor bu arada titiz olması benim için çok önemli (ev temizliği yapmayacak ama çocuk yemek yediğinde, oyun oynadığında falan oluşan dağınıklığı toplayabilecek)

Aslında bunların hepsi halledilir önemli olan vicdan sahibi biri olması karşısındakinin 2,5 yaşında bir bebek olduğunu bilerek hareket edebilmesi.

Benim çoğumla benim kadar ilgilenip sevgi verecek bir insan olduktan sonra maddi ve manevi karşılığını fazlasıyla verecek birimdir bende.

İlgilenenler özelden numara atarsalar ben ararım.

Merhaba..Öveçler 4.caddede oturuyorum.7 aylık bir kızım var.Ekim ayı başında işe başlayacağım eylül ayından itibaren olmak üzere sabah 7:30 akşam 19:00 saatleri arasında haftada 5 gün hafta sonları resmi tatiller hariç evime gelebilecek güleryüzlü,daha önce bakıcılık yapmış,sigara kullanmayan,herşeyden önce bebeğime gözü gibi bakabilecek,sabırlı,temiz ve titiz bir bakıcı arıyorum..ücreti karşılıklı anlaşarak halledebiliriz..

Merhaba,

Ümitköy'de oturuyorum.3 aylık bir oğlum var,Kasım ayında işbaşı yapacağım. Bebek bakımında tecrübeli,sigara kullanmayan,basit ev işlerinde yardımcı olabilecek, hafta içi 8:00-18:30 saatleri arası çalışacak bir yardımcı arıyorum..

Keçiören subayevlerine oturuyorum sabah saat 10-13 arası 3 saat 7 aylık bebeğime bakmak için düşünürsem referanslarımız nedir?ücret ne istersiniz

Çankaya Birlik mh. Öğleden Sonra YARIM GÜN çalışacak, ( 12-17 ) arası ev işlerine yardımcı olacak ve Çocukları okuldan eve getirecek yardımcı bayan aramaktayım. Okul ile ev uzaklığı 250m.
Ücret dolgundur.

1,5 yaşındaki kızımızın bakımını üstlenecek sorumluluk sahibi, güvenilir, neşeli, temiz, sigara kullanmayan, referanslı adaylar 05334438361 numaralı telefondan bana ulaşabilirler.

Hafta içi 5 gün sabah 08:00- akşam 18.30-19:00 gibi.

Merhaba ben de Şentepe de oturuyorum yarım günlük, saatlik vs.bebek,çocuk bakmak istiyorum. Ama kendi evimde. İlgilenenler bana mesaj atabilir. Şartlar yüz yüze konuşulacak.

Merhaba benim 13 aylık bi oğlum var.keçiörende oturuyorum.Bakıcı arıyorum cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…