- 29 Haziran 2016
- 2
- 0
- 1
- 36
Merhabalar ilanıniz hala devam etmekte mi ben ayvalida oturuyorum 5 yaşında bir oğlum var sigara kullanmıyorum 27 yaşındayımMerhaba...Yenimahalle Pamuklar'da oturuyorum.10 aylık kızıma evimizde saat 8-19 saatleri arasında bakacak sigara kullanmayan,sevgi ve şefkat gösterebilecek,sadece kızımla ilgilenecek ACİL bakıcı arıyorum.Etlik ayvalı Şentepe yakın olup bu civarlarda oturup ilgilenen olursa tercih sebebi olur...
Merhabalar 27 yaşındayım ilaniniz hala devam ediyor mu acaba bende ayvali mahallesinde oturuyorum 5 yaşında bir oğlum var yeni gördüm ilanıMerhabalar Hanımlar,
9 aylık kızım için, evimize 07:00-19:30 arası gelip gidecek, tecrübeli, referans verebilecek, sigara kullanmayan, bayan bakıcı arıyorum. İlgilenenlerin mesaj atmalarını rica ederim. Ücretle ilgili birebir görüşme yapıldığında bilgi verilecektir. - Adres: Ayvalı mah. Kardeşler mevkii 202 sok. Keçiören / Ankara
merhabalar, ben 2 hafta içinde doğum yapacam.şubat ayına kadar evdeyim daha sonra işe başlamam gerekecek. oğlumuza bakabilecek deneyimli birini arıyoruz. nerede oturduğunuzu ve yaşınızı öğrenebilir miyim?
Keçiören subayevlerine oturuyorum sabah saat 10-13 arası 3 saat 7 aylık bebeğime bakmak için düşünürsem referanslarımız nedir?ücret ne istersinizMrhb 29 yasindayim Keçiörende ikamet ediyorum 2 seneye yakin bakicilik yaptim 1 seneden fazla ogretmen bi ailenin cocuguna baktim onlarla gorusturebilirim sadece Çocuk bakimiyla ilgilenmek istiyorum sigara kullanmıyorum evime yakin bi iş ariyorum
Merhabalar ben 36 yaşında bir bayanım. Ankara keçiörende oturuyorum. Evimde veya evinizde bebek bakmak istiyorum. Cocukları, bebekleri cok severim. Daha önce bir çok bebeğe baktım.Referans verebilirim. Keçiören ve civarı için iş görüşmelerine açıgım.
Merhaba benim 13 aylık bi oğlum var.keçiörende oturuyorum.Bakıcı arıyorum cevap bekliyorumMrhb 29 yasindayim Keçiörende ikamet ediyorum 2 seneye yakin bakicilik yaptim 1 seneden fazla ogretmen bi ailenin cocuguna baktim onlarla gorusturebilirim sadece Çocuk bakimiyla ilgilenmek istiyorum sigara kullanmıyorum evime yakin bi iş ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?