Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Çok teşekkür ederim.

Siz ne düşünüyorsunuz. Ona göre ben arkadaşımla sizi görüştüreyim.

27 aylik ikizlerim var.benim.ise baslamam gerekiyor.cocuklara kayinvaldem bakicak ama ben ona ev islerinde ve cocuklarda yardimci olabilecek birini ariyorum.yenimahalle batikent ve demetevler evimin oldugu yere uygun yerler

Ankara keçiören subayevlerinde bebek bakicisi ariyoruz. Bebegimiz 6 aylık. Sigara kullanmayan tercihimizdir. Bebekle iletisim kurabilacek hafta ici 7:30-18:30 saatlerinde calisacak birini ariyoruz.

ANKARADA bebek ve çocuk bakımı işi arıyorum..... Merhabalar ismim ayşegül ( ankarada 10 sene ve üzeri bakıcılık tecrübem var referans verebilirim.. 50 yaşındayım.. 2 yetişkin çocuk annesiyim güvenilir ve sorumluluk ve vicdan sahibi bir bayanım.. görüşmek isterseniz şayet 05422312143 den bana ulaşabilirsiniz.. kolay gelsin :)

Merhaba, 3 yaşımda kızım için abla arıyorum. Herşeyden önce belirtmeliyim ki evim kameralı ve işten kızımı izleyebiliyorum. Bundan Rahatsız olmayacak, sevgi dolu, kızıma şefkatini verebilecek, onunla oyun kurup oynayabilecek bir yardımcı arıyorum. Haftanın 4 günü, Sabah sekiz, akşam 17.00 saatleri arasında çalışacak 30-45 yaş aralığında yardımcıya ihtiyacım var. İstanbul yolu metrosu çıkışındayım. Eryaman ve Batıkent arasında.....

merhaba kamera rahatsız et mez bilakis tercihimdir buldunuzmu birini görüşelim

Ankara kazan da oturuyorum kızım için bakıcı arıyorum ilgilenenler yada tanıdğı olanlar bana burdan ulaşabilir mi acaba?

Merhaba biz yakin zamanda ankaraya (oran) tasinmayi planliyoruz. henüz ortami bilmiyorum. bakici ücretleri hakkinda bana aşagi yukari rakam yazabilir misiniz? tam gün ücretleri nasil yarim gün nasil?

Merhaba biz yakin zamanda ankaraya (oran) tasinmayi planliyoruz. henüz ortami bilmiyorum. bakici ücretleri hakkinda bana aşagi yukari rakam yazabilir misiniz? tam gün ücretleri nasil yarim gün nasil?
Merhaba. Öncelikle şehrimize hoş gelmenizi diliyorum. Bakıcısı ücretleri ortalaması bildiğim kadarıyla bin TL. Bunun altında ve üstünde de olabiliyor. Birazda anlaşmanıza bağlı tabi. Şimdiden kolay gelsin. :)

Merhaba, hala iş arıyorsanız görüşmek isterim.

Beytepede oturuyorum, 20 aylık kızımla ilgilenecek ve yemek yapacak bir yardımcı arıyorum. Tercihim yarım gün olmasıdır. Ben de evde olacağım. Vicdanlı, olumlu, enerjik, sakin ve güleryüzlü bir bayanla çalışmayı isterim.

Bende yarım gün çalışabileceğim bir iş arıyorum. Yenimahalle de oturuyorum. İlgilenenler mesajla ulaşabilirler.

Batıkentte gimsaya çok yakın oturuyoruz. 14 aylık bir oglum var aslında anneannesi bakıyor ama arada işi çıkıyor ya da ev işlerine yardım edilmesi gerekiyor. Ayrıca anlaşabileceğimiz birini bulursak seneye bir de kızımız olacak, ben de bir müddet sonra doğum iznine ayrılacağım, ihtiyacımız devam edeceği için birlikte çalışmaya devam ederiz diye düşünüyoruz. Dürüst, çocukları seven, merhametli, temiz, sigara kullanmayan ailenin bir ferdi olacak yardımcı/bakıcı arıyoruz.

Merhaba, benim kayınvalidem 16 senedir bebek ve çocuk bakıyor. Çocuk bakımı yanı sıra ev işlerine de yardımcı oluyor. Şu anda da iş arayışında. Konuyu görünce yazmak istedim. Onun için yol problem olmaz, Ankara'nın hemen hemen her yerine gidebilir. Referansları da çok iyi, istenirse verebilir. Fazlasıyla sıcakkanlıdır :) Çocukları da çok sever. İlgilenen olursa özelden konuşabiliriz.

ankara keçiörende oturuyorum. Sigara kullanmıyorum. çocuk bakımı konusunda 14 yıllık deneyimim var. referans verebilirim. evimde veya evinizde gündüzlü çocuk bakmak istiyorum ilgilenenler mesajla ulaşabilirler.

Merhaba,
Batıkentte oturuyoruz.
5 yaşında ve 1 yaşında iki kızımız var.
Yavrularımıza sevgi ile bakabilecek, merhametli, güler yüzlü, sevgi dolu, anlayışlı bir bakıcı teyze istiyoruz.

Şartlarımız: hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında evimizde olabilecek, cep telefonu ve televizyon bağımlılığı olmayan, sigara kullanmayan biri olması.

Beklentilerimiz: Çocuklarımızın temiz yiyip, temiz içmesi, ve en önemlisi onları mutlu görmek.

Eğer uygunsa görüşebiliriz.

Tum sartlariniza uyuyorum sizin icinde uygunsa gorusebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…