Merhaba,
Etimesgut Etiler mahallesinde ikamet ediyorum. Aralık ayında doğumunu beklediğimiz ikiz bebeklerimiz için yatılı olarak çalışabilecek deneyimli bayanlar arıyoruz. Aradığımız bazı özellikler:
Detaylı görüşmeyi yüz yüze yapmak isterim. İlgilenenler özelden yazarsa sevinirim.
- Vicdanlı
- Kendini çalışan değil, ailenin bir ferdi olarak görebilme
- Yaptığı için bilincinde olup, sorumluluklarının farkında olan
- Temiz, düzenli ve dürüst
- Dikkatli ve sabırlı
- Çocukları seven, hoşgörülü
- Diksiyonu düzgün
- Sigara kullanmayan
- 60 yaşını aşmamış
İyi Günler
Subayevlerine ki arkadaşSiz ne düşünüyorsunuz. Ona göre ben arkadaşımla sizi görüştüreyim.
merhaba kamera rahatsız et mez bilakis tercihimdir buldunuzmu birini görüşelimMerhaba, 3 yaşımda kızım için abla arıyorum. Herşeyden önce belirtmeliyim ki evim kameralı ve işten kızımı izleyebiliyorum. Bundan Rahatsız olmayacak, sevgi dolu, kızıma şefkatini verebilecek, onunla oyun kurup oynayabilecek bir yardımcı arıyorum. Haftanın 4 günü, Sabah sekiz, akşam 17.00 saatleri arasında çalışacak 30-45 yaş aralığında yardımcıya ihtiyacım var. İstanbul yolu metrosu çıkışındayım. Eryaman ve Batıkent arasında.....
Merhaba. Öncelikle şehrimize hoş gelmenizi diliyorum. Bakıcısı ücretleri ortalaması bildiğim kadarıyla bin TL. Bunun altında ve üstünde de olabiliyor. Birazda anlaşmanıza bağlı tabi. Şimdiden kolay gelsin. :)Merhaba biz yakin zamanda ankaraya (oran) tasinmayi planliyoruz. henüz ortami bilmiyorum. bakici ücretleri hakkinda bana aşagi yukari rakam yazabilir misiniz? tam gün ücretleri nasil yarim gün nasil?
ANKARADA bebek ve çocuk bakımı işi arıyorum..... Merhabalar ismim ayşegül ( ankarada 10 sene ve üzeri bakıcılık tecrübem var referans verebilirim.. 50 yaşındayım.. 2 yetişkin çocuk annesiyim güvenilir ve sorumluluk ve vicdan sahibi bir bayanım.. görüşmek isterseniz şayet 05422312143 den bana ulaşabilirsiniz.. kolay gelsin :)
Merhaba, hala iş arıyorsanız görüşmek isterim.ANKARADA bebek ve çocuk bakımı işi arıyorum..... Merhabalar ismim ayşegül ( ankarada 10 sene ve üzeri bakıcılık tecrübem var referans verebilirim.. 50 yaşındayım.. 2 yetişkin çocuk annesiyim güvenilir ve sorumluluk ve vicdan sahibi bir bayanım.. görüşmek isterseniz şayet 05422312143 den bana ulaşabilirsiniz.. kolay gelsin :)
Bende yarım gün çalışabileceğim bir iş arıyorum. Yenimahalle de oturuyorum. İlgilenenler mesajla ulaşabilirler.
Merhaba, benim kayınvalidem 16 senedir bebek ve çocuk bakıyor. Çocuk bakımı yanı sıra ev işlerine de yardımcı oluyor. Şu anda da iş arayışında. Konuyu görünce yazmak istedim. Onun için yol problem olmaz, Ankara'nın hemen hemen her yerine gidebilir. Referansları da çok iyi, istenirse verebilir. Fazlasıyla sıcakkanlıdır :) Çocukları da çok sever. İlgilenen olursa özelden konuşabiliriz.
Tum sartlariniza uyuyorum sizin icinde uygunsa gorusebiliriz.Merhaba,
Batıkentte oturuyoruz.
5 yaşında ve 1 yaşında iki kızımız var.
Yavrularımıza sevgi ile bakabilecek, merhametli, güler yüzlü, sevgi dolu, anlayışlı bir bakıcı teyze istiyoruz.
Şartlarımız: hafta içi 09:00-17:00 saatleri arasında evimizde olabilecek, cep telefonu ve televizyon bağımlılığı olmayan, sigara kullanmayan biri olması.
Beklentilerimiz: Çocuklarımızın temiz yiyip, temiz içmesi, ve en önemlisi onları mutlu görmek.
Eğer uygunsa görüşebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?