Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
40 yaşındayım.
Özbekistan vatandaşı bir Kazak'ım
Önlisans hesap-kitap (muhasebecilik) mezunuyum
Daha önce bahçede (anaokulu)de çalıştım.
Taşkentte yaşlı bakımında çalıştım, (diyaliz hastası bayan, felçli bayan ve erkek yaşlı kişiye) baktım.
Türçe, Rusça (çok iyi), Kazakça (anadil), Karakalpakça (anadil), Özbekçe (anadil) dillerini biliyorum.
Çocuk bakımı isteyen ailelerin istediği dilde konuşabilirim.

Bir evlilik yaptım ve boşandım. Gözünüz arkada kalmayacak şekilde çocuk ve yaşlılarınıza yatılı olarak bakabilirim.
Kameradan rahatsız olmam. Hatta mümkünse ben kamera olmasını istiyorum. Ev işleri, yemek (bildiğim kadarı ile), temizlik yaparım. Bağım, bağlantım yoktur. Vicdanlı, temiz ve dürüst, çalışanı köle olarak görmeyen, namusuma halel getirmeyecek, empati sahibi bir aile arıyorum. Bugüne kadar kimseye hıyanetlik etmedim, inşallah bundan sonra da etmem.

Yabancı uyruklu olduğumdan çalışabilmem için sigortalı olmam gerekiyor. Ücret konusunda anlaşabiliriz. İzin parası talebim yoktur.
Ilgilenenler mesaj atarsa sevinirim. Telefon numaram: ...Telefonumda imo, telegram ve whatsapp vardır.
Saygılarımla

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba benimde otarihlerde işim bitiyor baktığım çocuk kıreşe başlayacak inşalla hayırlısıyla referans veririm bakacağm çocuk inşallah öncekilerin hepsi referans olurlar sigara kullanmıyorum kesinlikle arayın detaylı görüşelim

Son düzenleme:

Merhabalar. 7 aylik bebegim icin bakici ariyorum. Yatili ya da yatisiz olabilir. Tek istedigim guven. Ev isi beklentim yok. Ilgilenenler mesaj atarlarsa sevinirim...

merhaba ankara batıkent de 9 aylık kızımıza bakıcı arıyorum. insalcıl,neşeli,konuşkan,tercihen 35 yaş üstü sigara kullanmayan çocuk sahibi ilk olarak yarım gün başlayıp sonra tam gün olarak bakıcak bakıcı bayan arıyorum. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, nisan ayında işe dönmem gerekiyor. Şuan iki aylık olan kzımı da iş yerinde emanet edebileceğimiz bir bakıcı arıyoruz. İş yerimiz ümitköydedir. İlgilenirseniz bana özel mesaj atar mısınız?

Benim 6 aylık down sendromlu bir kızım var. daha az hareket kabiliyetine sahip olduğu için bakımı daha kolay haliyle. ben memurum ve yenimahale esentepe de oturuyorum. bakıcıdan hiç bir şekilde TEMİZLİK VE EV İŞİ İSTEMİYORUM.SADECE ÇOCUK BAKIMI YAPACAK. ÇOCUĞUN MAMASINI DA BAKICININ YEMEĞİNİ DE BEN HAZIRLAYACAĞIM. Tek istediğim iyi ilgilenilsin. Çok fazla uyanık kalmaz ama uyandıkça konuşulsun kucakta durmak ister kucakta dursun. geri kalan zamanda oturun dizinizi filminizi izleyin internete girin evden benim için hiç farketmez. Tek sorun çok fazla para veremem 650 lira civarında düşünüyorum.yine de konuşabiliriz ücreti. eve erken geliyorum normalde 4 gibi ama bazen 5 buçuğu da bulabiliyor sürekli olmaz. EĞER EVİMDE BAKABİLİRİM DİYEN VARSA VE EVİ YAKINSA EVİNE DE GETİREBİLİRİM AMA ALMAM DAHA GEÇ SAATTE OLUR (7 GİBİ)

Merhabalar, ankara kırkkonaklar da oturuyorum. İkiz bebek bekliyoruz Allah nasip ederse. Eylül ayına kadar izinli olacağım ve evde çocuklarımla bizzat ilgilenmek niyetindeyim. Annem de bu süreçte bende kalıyor olacak.Fakat ikiz oldukları için yardıma ihtiyacım olacaktır zaman zaman. Ağırlıklı olarak günlük yemek, çamaşır, bulaşık işleriyle ilgilenecek, zaman zaman çocuklarla ilgilenecek, temiz, güvenilir, vicdan sahibi, yemek konusunda yetenekli, güleryüzlü, uyumlu, sigara içmeyen, dinç yardımcı arıyorum. Eylül ayından sonra anlaşma durumumuza göre yanına bir yardımcı daha alabilir ya da fiyatta artış yapabilirim. Detaylar için lütfen özel mesaj gönderin.

Ankara batikentte 13 aylik bebegime bakici ariyorum. Evde bakici ile birlikte kayinvalidem yada kendi annem olacaktir. Ilgilenenler benimle iletisime gecebilir.

Merhaba keçiörende metoroloji de oturuyorum 20 senedir çocuk bakıcılığı yapıyorum . Mayıs da şu anki bakmış olduğum çocuk kreşe başlıyacağı için yeni bir işe ihtiyacım var .şu ana kadar 8 çocuk baktım 2 si engelli özel çocuklardı hepsinide referans verebilirim kesinlikle sigara içmiyorum benim için dürüstlük ve samimiyet önceliktir.tel 05067919708

Batıkent'te ikamet ediyoruz. 2,5 aylık ikizlerimiz var. Çocuklara anneannesi bakacak işe başladığım zaman. Anneanneye yardımcı olacak , evi çekip çevirecek tam yada yarı zamanlı yardımcı arıyoruz. İlgilenenler özelden irtibata geçerse sevinirim.

Merhaba Ankara toki turkuazda ikamet ediyorum. Eylüle kadar izinliyim gün içinde ağırlıklı olarak günlük yemek, çamaşır, bulaşık işleriyle ilgilenecek, zaman zaman çocuklarla ilgilenecek, evde bana arkadaşlık edecek temiz, güvenilir, vicdan sahibi, güleryüzlü, uyumlu, sigara içmeyen, dinç bir yardımcı arıyorum. eylülden itibaren çalışmaya başlayacağım anlaşmamıza göre şartları tekrar düzenleyebiliriz

Merhaba, Balgat/Ankara'da oturuyorum, 14 aylık bebeğim var. Kayınannemle birlikte bebeğime bakacak ve bebek uyurken ev işlerine yardım edecek birine ihtiyacım var. Bu çevrede ilgilenenler olursa özelden ulaşabilirler.

Merhaba, Dikmen hakimevinin arka kısmında oturuyorum. Ç.emeç'e yürüme mesafesinde. 6 aylık ikiz bebeklerim için evde bana yardımcı olacak yatılı yada akşam 18.30a kadar kalabilecek yardımcı arıyorum. Ev işlerinde de (temizlik, ütü, bazen de yemek) destek verecek birini istiyorum. Eylülde işe başladığımda temizlik için başka bir yardımcı daha alacağım.

merhaba arkadaşlar iş aramıorum artık biriyle anlaştım teşekür ederim herkese kolay gelsin

merhaba ,
Cok acill!!! 6 aylik bebegimize bakici evimize ufak tefek islere yardimci ariyoruz. daha onceki yardimcimizin tiyatral yeteneginden dolayi yollarimizi ayirdik.dürüst güvenilir birini arıyoruz yatılı kalabilir sakınca yoktur.iki ay deneme suresinden sonra sigortasi yapilacaktir .

merhaba ben buldum ama isterseniz arkadaşimi önerebilirim ararsanız referansı var sigara kullanmıyor ve sabırlı dürüstdür kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…