- 7 Şubat 2017
- 1
- 0
- 1
- 48
merhaba benimde otarihlerde işim bitiyor baktığım çocuk kıreşe başlayacak inşalla hayırlısıyla referans veririm bakacağm çocuk inşallah öncekilerin hepsi referans olurlar sigara kullanmıyorum kesinlikle arayın detaylı görüşelimOğlum için bakıcı arıyorum.(nisanda 7 aylık olacak insallah). Evim yenimahalle polis karakolunun arkasında.Çalışma saatleri sabah 7:30- akşam 18:30 (haftaiçi beş gün). Çocuk bakımı ve ev yemekleri ve günlük ev işleri yapılacak.Temizlik konusunda bakıcıdan beklentim sadece günlük dökülenin temizlenmesi, onun dışında evime düzenli olarak temizliğe yardımcı bayan geliyor.Çocukları seven, diksiyonu düzgün, merhametli ve evimi sahiplenecek biri ile çalışmak istiyorum. Anlaşabilirsek nisan ayında başlatacağım, kendimde işe mayısta başlayacağım.Düşünenler bana özelden yazabilir, detayları o şekilde görüşebiliriz.
Bakıcının evinde düşünmüyorum.
merhaba benimde otarihlerde işim bitiyor baktığım çocuk kıreşe başlayacak inşalla hayırlısıyla referans veririm bakacağm çocuk 9zuncu olacak
inşallah öncekilerin hepsi referans olurlar sigara kullanmıyorum kesinlikle arayın detaylı görüşelim
Merhaba, nisan ayında işe dönmem gerekiyor. Şuan iki aylık olan kzımı da iş yerinde emanet edebileceğimiz bir bakıcı arıyoruz. İş yerimiz ümitköydedir. İlgilenirseniz bana özel mesaj atar mısınız?" İş arıyorum... Ankarada 10 sene ve üzeri " bebek ve çocuk bakıcılığı yaptım tecrübem var.. referans verebilirim.. benim için herşeyden önce karşılıklı sevgi saygı ve güvendir :) iki yetişkin çocuk annesiyim.. Keçiörende oturuyorum ( ankaranın bütün iç semtleri tercihimdir.. kolay gelsin... ( ...)
Hala ariyormusunuz ilgileniyorumMerhabalar.....Ankara yenimahalle şentepede oturuyorum.
Bebek cocuk bakimi yapacagim is ariyorum.10 senelik bebek cocuk bakim tecrubem ve sertifikam vardir..referans verebilirim ilgilenenler bana bu nodan ulasabilirler. ...
Merhaba keçiörende metoroloji de oturuyorum 20 senedir çocuk bakıcılığı yapıyorum . Mayıs da şu anki bakmış olduğum çocuk kreşe başlıyacağı için yeni bir işe ihtiyacım var .şu ana kadar 8 çocuk baktım 2 si engelli özel çocuklardı hepsinide referans verebilirim kesinlikle sigara içmiyorum benim için dürüstlük ve samimiyet önceliktir.tel 05067919708
merhaba ben buldum ama isterseniz arkadaşimi önerebilirim ararsanız referansı var sigara kullanmıyor ve sabırlı dürüstdür kolay gelsinmerhaba ,
Cok acill!!! 6 aylik bebegimize bakici evimize ufak tefek islere yardimci ariyoruz. daha onceki yardimcimizin tiyatral yeteneginden dolayi yollarimizi ayirdik.dürüst güvenilir birini arıyoruz yatılı kalabilir sakınca yoktur.iki ay deneme suresinden sonra sigortasi yapilacaktir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?