Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba;
Çukurambardaki evimizde yarım gün (saatleri birlikte belirleyeceğimiz) 7 aylık bebeğimize bakacak bununla birlikte ev işi ve yemek yapacak ,haftaiçi gelecek yardımcı arıyoruz. Bebek bakımıyla bizimle birlikte yaşayan annemiz ilgileneceğinden daha çok ev işlerinde ona yardım edecek ve yemek yapacak birileri gerekmektedir. Annemizin ufak tefek bir yerlere gitmesi gerektiğinde ise bebek bakımı yapacaktır. O nedenle sigara içmeyen, güvenilir ,temiz yarım gün gelicek yardımcı aramaktayız.

biz güvenilir biri bulamiyoruz isimizden olma noktasina geldik sorumsuz bakicilar yuzunden tavsiyem iyi arastirin herkes kendini pazarliyor

ben güvenmediğim kişiyi asla tavsiye etmem referansınada sordunuz acaba sorun sizde olabilirmi
haklisiniz iskence edip carmiha gerdik annem hasta sehir disina gittim dendi bize size bisey soylemedim bilip bilmeden insanlara camur atmayin

bide gerseydiniz ayıp ediyonuz
siz atıyonuz tek doğru sizmisiniz demekki güven vermediniz 2 bakıcıdamı tiyatrocu sizmi dürstsünüz siz refarans iştediniz bide verbilıyosanız siz referans verinde dürüstlüğünüzü görelim mesala ben bütün çalıştığım kişileri verbilirim ya siz

mahalle agzinizla baktiginiz cocuga yazik . hayatiniz ona buna internetten ordan burdan dedikodu yapip iftira atmakla gecmis belli . bende tiyatronun mesajlari kayitlida bu kadar yarali olmaniz ilginc .sahi ya size ne dendi de bu kadar ilgi cekmeye calisiyosunuz?sizi mi sucladim ben? siz ne alaka kendinizi ordan oraya attiniz anlamadim? umarim burda size cocuk baktirmak isteyenler okuyodur cirkeflikle evlat yetistirilmiyor. bu basit muhabbette inanin hic muhattabim degilsiniz seviyesizsiniz .hayati klavye basinda gecirip kendiyle alakasi olmayan konulara laf yetistiren gizli issizlerdensiniz.

Merhaba,
Ankara Gaziosmanpaşa'da oturuyorum, 4 yaşındaki kızımla yalnız yaşıyoruz, kızım kreşe gidiyor. Sabah 8:00-9:15 akşam 17:00-19:30 arası bir yardımcıya ihtiyacım var. İsterse sadece bu saatlerde çalışıp aradaki saatlerde evine gidebilir, ya da aradaki saatlerde de ev işleri yapabilir. Eğer, yatılı çalışmak isterse, bizimle yaşayabilir.

Ankara Yenimahalle'de oturuyorum. 18 aylık oğlum yemeğe ve ufak tefek ev işlerine de yardım edebilecek için bakıcı arıyorum. sabah 8 akşam 18:30 arası çalışacak.

Elif Hnm kusura bakmayın mesajınızı görmedim, mailime bildirim de gelmedi. Ben bakıcımı buldum, sizin içinde insallh hayırlısı olur.

merhaba,

Ankara Etimesgut'ta oturuyorum.7 aylık oğluma 07:00-18:00 saatleri arası bakabilecek ve ev işlerine yardımcı bakıcı arıyorum.

Bakıcı olayına son derece karşıyım asla asla ama asla yavrumu herhangi birine bırakmam.6.aydan sonra alan kreşler var.Kres cok daha guvenilir.Bircok insan bir arada çalışıyor otokontrol mekanizmasi daha yuksek.bir cogunda kamera ile online izleme sistemi var.Ayrica odeme yapmak disinda kimseyi sahsen memnun etmek zorunda degilsiniz.Hem gelisimi cok daha onde gidiyor.Orda isini yapan uzmanlar tarafindan eğitim ogretim görüyor.Bakicinin degil ogretmenin diksiyonunu kulturunu alıyor.Cok daha duzgun yetisiyor cocuk.

Ankara çankaya da ikamet ediyorum bende 9 aylık kızın için bakıcı abla arıyorum isteyenkwr özel sen yada burdan iletişime gecebilir

Ankarada onbeş sene yenidoğan bebek ve çocuk bakıcılığı yaptım tecrübeliyim.. referans verebilirim '' memur eşiyim.. iki çocuk annesiyim " yaptığım işin bilincindeyim gerektiği gibi ve layıkı ile yaptığımı düşünüyorum.. saygılar diğer ayrıntılar için..

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
15 aylik bir oglum var. Eylul ayinda ise baslayacagim yani o zaman 18 aylik olacak oglum. Onun icin bakici ariyorum. Dikmen ilker de oturuyoruz fakat semt sorun degil bakacak olan kisiye yakin bir yere de tasinabiliriz. Ev isi yemek vs yapmasını istemiyorum. Tek istediğim oglumla ilgilenmesi ve yemegini yedirmesi. Sabah 9.00 aksam 17.00 saatleri arasinda bakmasi gerekmektedir.

Merhaba mamak'dan billur ben.
30 yaşındayım, evliyim, anneyim.
Çocuğunuzun bakımını kendi evladıma nasıl özenli ve hassasiyetle yaptıysam aynı duygularla aynı sorumlulukla sevgiyle ve şefkatle yapacağımdan, yavrunuzu gönül rahatlığıyla bana emanet edeceğinizden emin olmanızı isterim. Numaramı yazıyorum size, uygun görürseniz görüşmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…