Burnumun farkli bir acisi. Belli oluyormu bilmiyorm ama onceki hali berbatti maalesef resim bulamadim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim :) dr tevfik sözen yaptı
mesajından sonra baya zaman gecmiş acaba bulabildin mi? bnde ankarada doktor bakıyorum gerçekten karar vermesi çokzor:)aramıza hoşgeldin kuzum yalnız değilsin ben ve bi arkadaş daha ankarada doktor araştırıyoruz :)))
burnun gerçekten çok güzel olmuş.ne kadar ödedin acaba :)yaklaşık 1 yılönce Ankara'da Zühtü demir'e ameliyat oldum, memnunum ^_^
Eki Görüntüle 1211689 Eki Görüntüle 1211691 Eki Görüntüle 1211688
çok teşekkür ederimmm, gecen sene 4bin civari bişeyle ödemiştik, 4 müydü 4.250 miydi tam hatırlıyamadım şimdiburnun gerçekten çok güzel olmuş.ne kadar ödedin acaba :)
Canım bn de eren hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum... Acaba fotograflarını görebilirmiyimAnkara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..
Merhaba ben de doktor araştırıyorum. Haldun Ksmburoğullarını duydunuz mu?ankarada burun estetiği olmayı düşünüyorum sizi ekledim resimlerinizi görebilmek için kabul ederseniz sevinirim
suha ayhana mı oldunuz acaaba ve hangı hastanede ankaramıVe bir de şimdi kim görse burnumu çok doğal olduğunu hiç estetikli gibi durmadığını söylüyorlar. Ben de bakmalara doyamıyorum tabiisi :)
bende hakan uzunu dusunuyorum herkes cok memnun kalıyomus acaba fıyat hakkındada bılgı verırmısınız rıca etsemmAnkara onkoloji hastanesinde hakan uzuna ameliyat oldum. Bir hafta oldu henuz
hangı hastanede oldunuz ve fıyat hakkında bılgı verırsenız sevınırım :)hocaya nasıl ulaştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?