ankarada ev almayı düşünenler

vay anasına, batıkent ve 400k mı hey maşallah be. istanbulda sıradan apartman dairelerinin 2 milyon olmasına şaşırmayayım artık bari. bu ne arkadaş.
batikent cok hareketlendi ve cok guzellesti ora o parayi hak ediyor bence siz birde baglicayi gorun sehir hastanesinden sonra fiyatlar costu

Valla mamak çöplüğündeki rezidanslar 1-1,5 milyon TL.Kim bu paraları verip neden ankara gibi iğrenç bi şehrin iğrenç bi semtinde oturuyo hiç anlamıyorum.Gerçekten 700 binden başlayan paraları 3+1 eve gömebilecek insanlar ankarada bu kadar çok mu ve neden ankaradalar aklım almıyor şahsen.
Gardaş sen hayırdır 😂 Ankara’nın hastası aşığıyız . Ankara değil ama sizin üslubunuz iğrenç

batikent cok hareketlendi ve cok guzellesti ora o parayi hak ediyor bence siz birde baglicayi gorun sehir hastanesinden sonra fiyatlar costu

ben ankara'da 5 yıl kaldım o yıllar da aylığı 250 liralık yurtta geçti o yüzden şimdi gözlerim belerdi batıkentle o miktarı yanyana görünce. biri de yazmış şimdi, bahçeli 900k diye. breh breh be. trilyonum olacak da ankara'ya gömücem ha, şaştım.

edit: izmirliyim, istanbulda oturuyorum, ankarada okudum, bu 3lüden en çok ankarayı severim ama yine de verilmez be.

Bahçeli bizim de kanayan yaramız.:110: Önce bir anlam veremedik 40-50 yıllık binalardaki merkezi sistem ısıtmalı evlere istenen paralara, sonra anladık düşük konut kredisi faizi furyasından sonra fiyatların coştuğunu... Hadi İstanbul neyse de, Ankara'ya hiç yakıştıramadık nedense bu numaraları...:KK12: Kalakaldık öyle, şimdi döndük yüzümüzü Gaziosmanpaşa taraflarına. Bir İstanbul'lu, Ankara'daki evleri pahalı bulacak diye, çok değil 5 sene önce söyleseler, kahkahayla gülerdim... Şimdi, Ankara değil de İzmir'e mi baksak noktasına gelmek üzereyiz neredeyse.

Valla mamak çöplüğündeki rezidanslar 1-1,5 milyon TL.Kim bu paraları verip neden ankara gibi iğrenç bi şehrin iğrenç bi semtinde oturuyo hiç anlamıyorum.Gerçekten 700 binden başlayan paraları 3+1 eve gömebilecek insanlar ankarada bu kadar çok mu ve neden ankaradalar aklım almıyor şahsen.

keyfimizden ankarada yaşamıoruz... işimiz orada...

Bahçeli bizim de kanayan yaramız.:110: Önce bir anlam veremedik 40-50 yıllık binalardaki merkezi sistem ısıtmalı evlere istenen paralara, sonra anladık düşük konut kredisi faizi furyasından sonra fiyatların coştuğunu... Hadi İstanbul neyse de, Ankara'ya hiç yakıştıramadık nedense bu numaraları...:KK12: Kalakaldık öyle, şimdi döndük yüzümüzü Gaziosmanpaşa taraflarına. Bir İstanbul'lu, Ankara'daki evleri pahalı bulacak diye, çok değil 5 sene önce söyleseler, kahkahayla gülerdim... Şimdi, Ankara değil de İzmir'e mi baksak noktasına gelmek üzereyiz neredeyse.

aynen arkadaşım yaa şaka gibi... semt iyi olunca 3+1evler 700den başlıo.. 700olanlar da eski evler

aynen ben de bahçeli çayyolu arasında gidip geliyodum... fikir sordugumuz insanlar euroda dolarda dursun, para dediler...tmm dolar euro da yükseldi fakat ev fiyayları da o ölcüde yükseldi yani....

Sanki evler daha da yükselmiş. Bir ev gördük Bahçelievler'de, giriş kat, Meltem Sitesi diye bir yerde, Tarım Kredi Koop'un oralarda, ilanı Hurriyet Emlak'da halâ var. 550.000 diyorlar. Aynı sitede aynı daireyi, Mayıs 2018'de bir emlakçı ilana koymuş. İlan tarihinde dolar kuru 4,84'müş. (İlan günün kuruna baktım) Eve o tarihte 340.000 demişler. O 340.000 ile o gün dolar alınsaymış, 70.247,93 dolar yapıyormuş. Bugün o 70 küsür bin dolar sadece 481.000 Tl yapıyor, eve istenen para ise 550.000 TL. Ev daha çok prim yapmış.
( Evet evet, ev ararken hafif delirip artık böyle abuk subuk şeylerle uğraşmaya başladığım doğrudur )

parasi olan istedigi sehirde istedigi yerde oturur. para bizim sonucta.

Sanki evler daha da yükselmiş. Bir ev gördük Bahçelievler'de, giriş kat, Meltem Sitesi diye bir yerde, Tarım Kredi Koop'un oralarda, ilanı Hurriyet Emlak'da halâ var. 550.000 diyorlar. Aynı sitede aynı daireyi, Mayıs 2018'de bir emlakçı ilana koymuş. İlan tarihinde dolar kuru 4,84'müş. (İlan günün kuruna baktım) Eve o tarihte 340.000 demişler. O 340.000 ile o gün dolar alınsaymış, 70.247,93 dolar yapıyormuş. Bugün o 70 küsür bin dolar sadece 481.000 Tl yapıyor, eve istenen para ise 550.000 TL. Ev daha çok prim yapmış.
( Evet evet, ev ararken hafif delirip artık böyle abuk subuk şeylerle uğraşmaya başladığım doğrudur )

sorma ben de aynı durumdayım... her gün sahibinden. com dayım... emlak eksperi olucam yakında...

Nasıl bir üslup bu? Ev fiyatları sadece Ankara'da mı arttı, niye Ankara'da, mamakta oturanları aşağılıyorsunuz?

mamakta oturanları aşağılamadım uydurmayın.Mamak çöplüğünden bahsediyorum, haberniz var mı şu devamlı çöp kokan yer ve evet gayet de iğrenç.

Gardaş sen hayırdır 😂 Ankara’nın hastası aşığıyız . Ankara değil ama sizin üslubunuz iğrenç

asıl sana hayırdır ya ben de iğrenç buluyorum sana mı sorcam ne söyleyeceğimi git çöp kokusu içinde otur o zaman banane

Ankara'nin kuzey ilçesinde oturuyorum.. Oturduğum aaprtmanda en ustun bir altını almak istedik..4 ayda uzerine 50 bin koydu ev. 10 yillik bina bu arada. Sıfır evler 400 -600 bandinda. Hiçbir gelişmişlik göstergesi olmayan bu ilçeye bu paralar verilmez. Biz de bati tarafından almak istiyoruz ama evlerin alınacağı kalmamis. Tamam faizler düştü ama ev fiyatlarina kattilar. Krediyle ev alinca da en az 100 bin zararin oluyor önceye göre. Şuan mantıklı olan ev almak değil bana göre parayı güvenli bir limanda tutup değerlendirmek...

Bir Ankara'lı olarak söylediğiniz şu çirkin sözleri hangi akıl tutulmasıyla söylediniz merak ediyorum.
Başkentimize laf söyleme hakkını size vermiyorum hanımefendi,biraz üslubunuza dikkat edin.
Sizin yaptığınız resmen aşağılama haddinizi bilin önce.

@
ne çok mamaklı çıktı 😁
bayanın henüz çinçinle tanışmadıgını düşünüyorum ben 😳

Ben bile hiç bilmem çincini ne yapayım yani öleyim mi şimdi:))
Doğma büyüme Yenimahalleliyim Hoppa sevimli bir semttir o kadar değiştiki şimdi evler yılıkdı 4 katlı binaya dönüştü artık.

Back
X