ankarada ev almayı düşünenler

Faizler düşünce biz de öyle bi bakalım demiştik zaten umudumuz yoktu ama istediğimiz kriterlerdeki evler o kadar pahalı ki krediyle bile almamız mümkün değil 😞 Küçük şehirlerde yaşamak çok daha kolay bir kez daha anladım

aynen yaa 250000e çok güzel evler alınabilen şehirler mevcut... ankara istanbul tam fiyaskoo...

Ankara’da ev fiyatları asla düşmez . Kim dediyse atmış 😂 oturduğumuz yerden almayı düşünüyoruz ama araba borcunun bitmesi lazım . Buraya ilk taşındığımızda oturduğumuz binada 150 bin liradan aldı ev sahipleri . Şimdi 250 bin oldu . İstediğimiz evler şu anda 350 bin civarı biz alasıya 500 bin olur heralde

aynen ben de bahçeli çayyolu arasında gidip geliyodum... fikir sordugumuz insanlar euroda dolarda dursun, para dediler...tmm dolar euro da yükseldi fakat ev fiyayları da o ölcüde yükseldi yani....
Canım çayyolu bahçeli kadar yükselemiyor. Bahcelide koronadan önce 500.000 tl olan ev koronadan sonra 900.000 oldu.

Ankara'dayım. Fiyatlar uçmuş vaziyette.
Ama biz de niyetlendik. Yatırımlık diye yola çıkmıştık ama oturacağımız bir ev aldık.
Ben Batıkentte yaşamaktaydım zaten. Buradan da bulduk.
Bazı kriterlerinden vazgeçmeden olmuyor.Lakin bir yerden de başlamak lazım, çoluk çocuk küçükken.
Batıkent çok güzel bir semt ama gereksiz pahalı

Valla mamak çöplüğündeki rezidanslar 1-1,5 milyon TL.Kim bu paraları verip neden ankara gibi iğrenç bi şehrin iğrenç bi semtinde oturuyo hiç anlamıyorum.Gerçekten 700 binden başlayan paraları 3+1 eve gömebilecek insanlar ankarada bu kadar çok mu ve neden ankaradalar aklım almıyor şahsen.

Valla mamak çöplüğündeki rezidanslar 1-1,5 milyon TL.Kim bu paraları verip neden ankara gibi iğrenç bi şehrin iğrenç bi semtinde oturuyo hiç anlamıyorum.Gerçekten 700 binden başlayan paraları 3+1 eve gömebilecek insanlar ankarada bu kadar çok mu ve neden ankaradalar aklım almıyor şahsen.
Biz bursadan geldik hem benim hem esimin ailesi burda kac yildir disaridaydik bisey oluyo kimsen yok o yuzden sirf tasindim ve bence sirf bunun icin bile tasinilir

??? :sopa::sopa::sopa::sopa:

Son düzenleme:
Nasıl bir üslup bu? Ev fiyatları sadece Ankara'da mı arttı, niye Ankara'da, mamakta oturanları aşağılıyorsunuz?

Nereye gidelim istersiniz??

Her yer öyle maalesef. Annem evini satıp bana yakın yerden ev alacaktı. 340 bine bir ev beğendik, anlaştık. Birkaç gün sonra faizler düşürüldü. Sonra ev sahibi bize 380 oldu evim dedi. O parayı veren 40 bini mi veremiyor dedi? Dedi de dedi, hala ev arıyoruz ama fiyatlar her geçen gün yükseliyor. Sürekli takipteyim. 360 bine ilana çıkıyor, iki gün sonra 390 oluyor. Niye diyorsun, sen yanlış görmüşsün diyorlar. Zaten piyasada hep kot farkı olan evler, en üst katlar var. Hayırlısı olsun sizin için de.

Bir emlakçı ilan vermiş, ev dikkatimi çekmişti epeyce incelemiştim, ama 4-5 gün sonra tekrar baktığımda fiyat hatırladığım fiyat değil. Şaşırdım, Allah Allah dedim...
Fakat bu kardeşimiz bir şeyi atlamış; İlan başlığında ev için 580.000 diyor. Ama alttaki ilan metnini okuyorsunuz, oraya metin hazırlamış, metnin sonunda "...bu müstesna daire siz değerli müşterilerimiz için 500.000 TL'den satışa sunulmuştur " diye bitiyor ilan. Fiyatı yukarıda alelacele güncellemiş, ama aşağıdaki açıklama metninde güncellemeyi unutmuş, bir hafta içinde 80.000 koymuş üstüne.:KK43:

Ne zaman aldnz? Şu an arkdsm batikentte 400bin civari bakiyor ama ya en ust kat ya zemin kalms..ya da cok eski binalar..cok skntda. Insallah bulablr :KK43:

vay anasına, batıkent ve 400k mı hey maşallah be. istanbulda sıradan apartman dairelerinin 2 milyon olmasına şaşırmayayım artık bari. bu ne arkadaş.

Back
X