ankarada ev hangi semt sizce????

nisanimmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
96
11
98
Ankara
Kizlar tasinma fikrimizvar.kararsiziz ama.basarili bir ilkokulayakin site icinde merkez sayilabilecek imkanlari kisitli olmayan bir semt istiyoruz cunku su anda oturdugumuz yer yeterinc e kisitli bir yer.kizimizda buyuyor artk ozellikle onun iyi bir yerde yetsmesini istedigimizden guzel bir semt ariyoruz bir kac arastirma var ama asiri pahali da var .yada cookeski evlerde.sifir ev dusunuyoruz kismet olursa.bilginiz varsa paylasir misiniz lutfen.

mesela hangi semtler olursa taşınmayı düşünürsünüz?

Kizlar tasinma fikrimizvar.kararsiziz ama.basarili bir ilkokulayakin site icinde merkez sayilabilecek imkanlari kisitli olmayan bir semt istiyoruz cunku su anda oturdugumuz yer yeterinc e kisitli bir yer.kizimizda buyuyor artk ozellikle onun iyi bir yerde yetsmesini istedigimizden guzel bir semt ariyoruz bir kac arastirma var ama asiri pahali da var .yada cookeski evlerde.sifir ev dusunuyoruz kismet olursa.bilginiz varsa paylasir misiniz lutfen.

Ankarayı pek bilmem ama batıkenti çok seviyorum ben. Her şey elinizin altında olur, metroyla ulaşım çok rahat, kolejler falan bu aralar çok yoğunlaştı, yeni evler çok ve fiyatlar uygun. Sanırım istediğiniz özellikleri karşılıyor. Ankaralı arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar eminim. Sadece fikşr vereyim dedim.

Ben umitkoyde oturuyorum her sey elinin altinda . Guzel sessiz sakin bir yer dogayla ic ice

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ümitköyde oturdum yıllarca.
Ayrı bir şehir gibi, hemde çok nezihtir.
Eşinizin işyerine uzak değilse tavsiye ederim.

Ben de bu ara ayni dertten muzdaribim, bu yilin sonunda kesin donus yapacagiz...
Universite zamani Eryaman'da kaldim, donunce nereye gidecegimizi hic bilmiyoruz...
Hem yeni ev hem merkezi pek mumkun degil ne yazik ki...
Yasamkent, umitkoy, belki hem ucuz hem yesillik olsun derseniz eryaman, cukurambar aklima gelenler...
Bu arada konuyu takipteyim ben de:31:

Ben de bu ara ayni dertten muzdaribim, bu yilin sonunda kesin donus yapacagiz...
Universite zamani Eryaman'da kaldim, donunce nereye gidecegimizi hic bilmiyoruz...
Hem yeni ev hem merkezi pek mumkun degil ne yazik ki...
Yasamkent, umitkoy, belki hem ucuz hem yesillik olsun derseniz eryaman, cukurambar aklima gelenler...
Bu arada konuyu takipteyim ben de:31:
Cukurambar uctu heexee.... eryamanla bir tutulmaz yani. Fakat yapilar hem yeni hem de merkezi.

Konu sahibinin ilkokul onerisi olmasa istedigi ulasim ve yasam tarzina gore daha bol secenekler sunulurdu...

Bu arada herkes umitkoy demis, nezihlige birsey demem ama kiralari uygun diyemem.
Ya da ben sefilleri oynadigimdan algilarim altust oldu :))

Batikent iyi hos da 12den sonra ulasim sıkınti. Ancak evli olsam ordan dublex ve bahceli evde otururdum, ufak capta tarim bile yapardim :) o tip evlerde fiyatlar diger semtlere gore daha iyi.

Senin icin de gelmeden once haber et ben de bakarim, orda olmasam bile arkadaslara sorarim ;)

Cukurambar uctu heexee.... eryamanla bir tutulmaz yani. Fakat yapilar hem yeni hem de merkezi.

Konu sahibinin ilkokul onerisi olmasa istedigi ulasim ve yasam tarzina gore daha bol secenekler sunulurdu...

Bu arada herkes umitkoy demis, nezihlige birsey demem ama kiralari uygun diyemem.
Ya da ben sefilleri oynadigimdan algilarim altust oldu :))

Batikent iyi hos da 12den sonra ulasim sıkınti. Ancak evli olsam ordan dublex ve bahceli evde otururdum, ufak capta tarim bile yapardim :) o tip evlerde fiyatlar diger semtlere gore daha iyi.

Senin icin de gelmeden once haber et ben de bakarim, orda olmasam bile arkadaslara sorarim ;)
Aslinda o betimlemeler eryaman icindi, arkadan aa cukurambar da fena degil geldi, ekledim, yanlis anlasilma olmus:27:
Nezih denince hemen benim de aklima umitkoy vs. geliyor ama kiralar da hakkim bu diyor haklisin, ama hem okul iyi olsun hem nezih olsun denirse umitkoy, biraz daha makul olarak yasamkent derim...
Teklifin icin cok sagol:16: Baktim isin icinden cikamiyorum tepene eksirim:27:

Aslinda o betimlemeler eryaman icindi, arkadan aa cukurambar da fena degil geldi, ekledim, yanlis anlasilma olmus:27:
Nezih denince hemen benim de aklima umitkoy vs. geliyor ama kiralar da hakkim bu diyor haklisin, ama hem okul iyi olsun hem nezih olsun denirse umitkoy, biraz daha makul olarak yasamkent derim...
Teklifin icin cok sagol:16: Baktim isin icinden cikamiyorum tepene eksirim:27:
Basim ustunde yerin var ;)

ümitköy,çukurambar tarafları denmiş ama oralar çok pahalı.. uygun fiyatlı arıyorsanız ankaradaki evler bu fiyata mı diye sizi yanıltır..
eryaman,batıkent,elvakent,sincan kendi çaplarında güzeldir. ama merkeze çok uzaklar..
keçiören,etlik,incirli,yenimahalle bir üsttekilere göre daha yakındır merkeze.
natoyolu- ege mah yani mamak tarafı fena değil.gerçi ben kalmadım ama akrabalar var fiyatı uygun olabilir.
dikmen, sokullu,öveçler da merkeze çok yakındır. fiyatlar düşük değil ama çok yüksek de değil..

aslında evine göre değişiyor.. işyerleri nerde hangi semtte bilinse belki yakın çevreden bahsedilebilir.çünkü belki merkeze uzak dediğim yerler işyerine daha yakındır..

Çayyolunda can Ata Bilge konutları var. Inanılmaz harika bir peyzajı ve cocuklar icin oyun yer var. Ve en iyi ilkokula en yakın site

etimesgut bağlıca taraflarıda epey gelişti. bağlıcanın girişindeyiz sitemiz de kiralar 800 civarı. sessiz sakin bir yer.. ama merkeze yakınlığı ön planda tutuyorsanız önermem tabi.. ev almak isteyenler burada fiyatlar sürekli artıyor iyi bir yatırım olabilir..

Batıkent, Çayyolu, Ümitköy, Çankaya, Bahçelievler tavsiye edebileceğim mekanlar hem çocuk yetiştirmek açısından hem de merkeze yakınlık olarak. Etimesgut, Sincan, Keçiören gibi yerleri hiç tavsiye etmem. Hem çok kalabalık hem de megaköyler havasında. Evet merkezi yerler ama yolun ortasında yün çırpan insana bile rastlayabilirsin bu tip yerlerde.

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim cevaplar icin.ewet dediginiz gibi umitkoy cayyolu filan ününü duyduk esimde bilir begeniriz oralari ama cok pahali ya.kira degil satin alacagimiz icin bu kadar dusunuyoruz zaten.iste alimiskende,ilkokulun temeli ccok onemli oldugu icin iyi bir okula yakin dusunuyoruz.uzak okula gonderemiyoruz zaten biliyorsunuz.zaten devlet okulu dusunuyoruztabi.bazi arkadaslar dogruu demis esimin isyeri ulusta.dusundugumuz cogu yere yakin degil amabunu bile goze aldik zatenartik.batikentte biraz baktik hep eskibinalar zaten birde ucmus ki fiyatlari kizlar.bu eve bu fiyatinasil verim dersiniz. Yarin bir kac yere bakicaz bakalim batikentte.kizlar cok zor boylekararlar ya.ustelik yillardir oturdugumuz yerde ablamla ve kv.le cok yakiniz dusundugunuzdende cok yakin iliskiler.alisigiz yani.burda kv.lerden cok dertliler var git derler.ama kendi annemgibi inanin melek gibi kadin valla.aramizda iliskiler anlaminda mesafe bile yok birbirimizecok iyiyiz yani.onlarda 10 dak yurume mesafesinde filn oturuyorlar.aslinda ablamglde dusnuyor yegenimin okul icin ama o burda ilkokl bsltmak zorunda kaldi ben burda baslatmm kararliyim.aslinda biz duusununce hepsi dusunmeye basladi biz hepimiz tasinacaz herhalde:-)
Iste o yuzden kalici olacak bu kez tasinma.insallah kismet olur istsdgimiz gibi.sadece kizimiz iyibir yerde yetissin cevresi guzl olsun okulu vs. Cok istiyoruz ikimizde esimle.ama iste sadece kv ve ablamgl burda oldugundan zor olacak bize,ama biz onlarida goturucez insallah:-)

Ankara Batıkent derim ... Sessiz ,sakin, merkeze yakın :1:

Son düzenleme:
Back
X