Ankara'da Haftasonu??? Yardım lazım..

Canım tatil yerlerinde pazar alanları olur ya böyle yol yol küçük dükkanlar öyle . Çok yorulmazsınız . Zaten yorulduğu anda kahve içecek şekilde yaptım programı :):)

Canım tatil yerlerinde pazar alanları olur ya böyle yol yol küçük dükkanlar öyle . Çok yorulmazsınız . Zaten yorulduğu anda kahve içecek şekilde yaptım programı :):)

süper oldu bu bence bunu konuşayım bakalım ne diyecek pazar günü için de masaja gideceğiz bir kaç yerden fiyat aldım yüksek ihtimalle çankaya civarında olacağız yine. Hamamönü dışında böyle kahvaltı edilecek güzel mekan var mıdır?

Valla canım kahvaltı Özsüt , Mado falan iyidir derler ben pek sevmem :)
Şarküterilerde bozulmak üzere olan olduğu için ucuz olan ama bize 2o katına itelenen mekanları sevemiyorum nedense:)
Biraz uzak ama ;
incek'te bilican dag evi veya serincek
gene incek - beymet
Veee benim favoriim ( hava güzel olursa ) GOP'daki Papazın bağı :) Ördeklerle iç içee:)

güneşş süpersin

valla yemek yemek için bahçeli özurfa yı önerirdim ben de hamamönü Ankarayı bilmeyen biri için eğlenceli bir alternatif. bir de çukurambarda günaydın et restoran var belki urfalıya göre az pahalı olabilir ama mekan şık etleri de çok lezzetli...

tunalıda turlayabilir misiniz bilmiyorum kv biraz yorulabilir hamamönünden sonra ama orda da bir yerde oturup bişeyler içmek güzel olabilir yani ben çok severim de

atakuleye çıkarabilirsin bak tepeden ankara manzarası

ahhh canım Ankara çok özledim yine

hamamönünü tavsiye ederim orda doğup orda büyüdüm ama yeni halini bilmiyoum göksu harikalar diyarı olabilir

Bi arkadaş Hamamönü demiş,Kale demiş bence güzel bi fikir hem merkezden uzaklaşmamış olursunuz.Heryere istediğini gibi gider gelirsiniz.Hemde tarihi yerleri gezersiniz.İstersen akşam yemegi içinde Gençlik parkının karşısında Öğünhana doru güzel köfte yapan 2 yer var orda yeyip.Gençlik parkında bi yürüyüş yapabilirsiniz.Yada 50.Yıl parkına gidip Ankarayı tepeden seyredin...

5 yıl Ankara'da yaşamış biri olarak yemek yenecek yerler
Tavacı recep usta
Ulus'ta boğaziçi restorant benim favorim burasıdır.
Balık yedirmek istersen tirilye veya martı balık evi

Gezi olarak hamamönü, ankara kalesi, çiftlik falan ama kış günü ankara da bana göre gezilecek yer yok. Hamamönü falan öyle muhteşem yerler değil daha hala inşaat vardır.

İlk önce Hamamönünde güzel bir kahvaltı Daha sonra Kocatepe veya Hacı bayram'a gidebilirsiniz. Gençlik Parkı bu havada güzel olmaz bence, geçen hafta gittim kimsecikler yoktu, sıkıldık. Ama Göksü parkı olur, bugün ordaydık ve çok güzeldi, saat 4-5 gibi güneş batmaya başlarken çok güzel oluyor orası Hayvanat bahçesi de olur, Atatürk orman çiftliğinde.
Bunların dışında Dikmen vadisi, Gölbaşı, Ankara Kalesi var. Alış veriş için de Ankamall. Bunlar aklıma geldi canım

Canım alışveriş için Kentpark tercih edebilirsin . Bence Ankara'nın en güzel alışveriş merkezi . Cepa'da yanında hemen oraya da geçiverirsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…