Ankarada nerden çanta alınır?

mahmurem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
2
0
36
Ankara
Merhaba Arkadaşlar,
Ankara da uzun süredir araştırmama rağmen nerelerden çanta alınır bulamadım. Benim sorunum güzel çantalar bulamamak ya da bulsam da fiyatlarının 300, 400, 500 ve üzeri gibi çok uçuk olmaları. İstediğim gibi güzel deri bir çantaya 200 e kadar verebilirim ama daha fazlası bana israf gibi geliyor. Diğer bir problem ise şöyle usturuplu çantalar bulamamam. Güllü dallı çantalardan hoşlanmıyorum ama bir yandan da şık olsun istiyorum. O yüzden önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden ilgilenenlere teşekkürler.

selam yakın zamanda ankaradaydım bende ıstedıgım gıbı bır canta bulamadım gezmedıgım yer kalmadı klasık loıse vıtton cantalardan bıle yoktu nerde gorsem alacaktım pazarda buyuk avm lerde sıradan modeller hep belkı yaza gelır ama su an yok gercekten...

..MATMAZEL..

Kizilayda bu markayi satan bir cantaci var,
gecen sene almistim bitane, oldukca $ik birsey.

yıllar önce ankaraya gittiğimde kızılayda arkadaşlarla dolaşırken tevafuken matmazelin mağazasını görmüştüm =) yıllardır ürünlerini kullandığım için kendi mağazını görünce çok heyecanlanmıştım. bir çanta ve cüzdan almıştım. ürünleri genelde klasik tarzdadır matmazelin. eğer klasik giyiniyor ve bu tarzda çanta arıyorsanız ankarada birkaç yerde daha var matmazelin şubesi.

ankaraya en son gıttıgımde sıhhıyedekı sosyete pazarında super cantalar vardı bırde kızılaydakı hostanın tam karsısındakı dukkanda cok uyguna guzel cantalar satılıyordu

metro altı ve karanfil sokakta güzel ve ucuz şeyler var. tek kötü yanı,pişti olma ihtimalin yüksek

addax da çok güzel ve ucuz cantalar var...tavsiye ederim...

mesela;

bu cantanın aynısını( sadece kapak kısmı kahve deri ) 15 tl ye almıştım...

karanfilde meşrutiyete yakın olan kısmında bir çantacı var aynı hizada bursa iskender falan da var hatta.O çantacıda güzel çantalar var çok , hem de fiyatları uygun Ayrıca bir de onun 3 sokak üstünde(sokak isimleri ezberleyemiyorum da ksura bakma ondan böyle anlatıyorum) işte karanfilin üstnde 3.sokakta da çok güzel bir çantacı var.Modelleri nefis orada da fiyatlar 30 tl filan.

Kızılayda sakaryanın girişte hani yeşil bi üst gecit var ya o girişte

Matmazel var. Ben hep ordan alırım ozellikle clutchları cok şık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…