Ankarada yaşayanlar Lütfennn Acil Yardımmmm

ceylanck18

Kaderin Oyunu...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
316
6
123
Aankaraya yeni taşındım ve kendime bi hastane bulamadım henüz ztbye gittim fakat içime sinmedi vazgeçtim oradan kendimi hiö rahat hissetmiyorum kontrolume gitmeliyim fakat nereye gideceğimi bilemiyorum doğum yapan veya yapacak olanlar lütfen yardımcı olursan çokkk çokk sevinirimm....

Canım valla ztb iğrenç bir hastane. Ben ölsem orada doğurmam diyordum,ölüyordum orada doğurdum. Ankara'nın ennnn büyük özel hastanelerine gittim, en meşhur Dr.larına gittim. En son senin ameliyatını en iyi orada yaparlar diye ambulansla oraya gönderdiler. Şükürler olsun şu an sayelerinde iyiyim. Eğer imkanın varsa oradan ayrılan Dr.ların özel muayenehanelerine git. Çok vaka gördükleri için pratikleri de çok oluyor. Bilemiyorum gördüğüm onca kötü muameleye rağmen ztb diyorum...

Canım valla ztb iğrenç bir hastane. Ben ölsem orada doğurmam diyordum,ölüyordum orada doğurdum. Ankara'nın ennnn büyük özel hastanelerine gittim, en meşhur Dr.larına gittim. En son senin ameliyatını en iyi orada yaparlar diye ambulansla oraya gönderdiler. Şükürler olsun şu an sayelerinde iyiyim. Eğer imkanın varsa oradan ayrılan Dr.ların özel muayenehanelerine git. Çok vaka gördükleri için pratikleri de çok oluyor. Bilemiyorum gördüğüm onca kötü muameleye rağmen ztb diyorum...

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim... ben ztbde fethiye şahine gittim zaten sadece birtek ona sıra alınıyodu birde kocası var galiba hasan şahin diye biri başka doktor seçme imkanı yok fethiye şahin bana çok ters geldi hiç bi bilgi vermedi kontrole gittiğimde içimi öyle sıktıki anlatamam oraya bidaha giştmeyi hiçmi hiç istemiyorum niyeyse şimdi bize yakın olan Anakara eğitim araştırma hastanesi var orayı denemeyi düşünüyorum varmı duymuşluğunuz nasıldır sizce???

Back
X