- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Yalnız değilmişim en azından.Ben 15 tutmuştu, 20 verdim bi de o kadar uğraştım atm bulup çektim verdim gerizekalı bozuk yok deyip 5 liranın üstüne yattı hıyar oğlu hıyar o zaman kaldır kıçını da bozdur ben atm den çekene kadar.
Bu taksicilerin hep böyle olduğunu bu iki tecrübeden sonra öğrendim. Hayatım boyunca nasıl sahtekarlardan uzak yaşamışsam, o an afallamaktan hak arayamadım. İkinci meselede ise son anda elime baktım 3 tl görünce araba toz olmuştu bile.Taksimetreyi gördüğünüz halde neden 13 tl demesini.kabul ediyorsunuz neden eksik para üstünü kabul edip hak aramıyorsunuz eksik diye kaldı ki aldığınız para üstüne de bakmadan iniyorsunuz sizin bakmanız lazım böyle böyle soyuyorlar insanları işte ama hiçbişey yapmayıp sonra şikayet etmeniz enteresan bu taksiciler hep böyle
Diyorsunuz..Kucağınızda bebeğiniz yoksa yürüyemeyecek durumda değilseniz binmeyin. Cidden başa çıkamazsınız bunlarla. Yok kızılay trafiktir, yok kısa mesafe müşteri beğenmezler. Bozukları zaten hiç olmaz. Otobüse binemem derseniz borca girin araba alın ama bu kazananı belli mücadeleye girip sinirinizi bozmayın boşuna.
İstanbuldaki ulaşım kolaylığı burda olsa keşke taksi hiç kullanmam. Burda mahalleme dolmuş gitmez otobüs kullancaksam önce mutlaka kızılay yapmam gerekir. Enteresan sistem.Ben uzunca bir sure uzak dururum herhalde
Boyle durumlarda bolca bozuk birakmak ve tam para vermek tercihim.
Istanbulda sirf taksi kullanmamak icin harem /eminonu /gidecegim yer seklinde yolculuk yapiyorum bu sefer otobuslerde binbir macera oluyor
Gozlemledigim bsy varki son 1,5 2 yildir hizla masumiyeti ve durustlugu kaybettik
Disari cikip en iyi ihtimalle sasirmadigim gun yok
Marketlerde verilmeyen para ustleri de ayni kategoride onlar icinde visa kullanmaya basladim.
Siz bozuk bulundurmaya calisin parayi verin inin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?