- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
Semtten semte göre değişiyor evlerin fiyatları. Keçiörende oturuyordum eşimin işi orda diye ama nasıl kaçtığımi bilemedim o kadar söyleyim. Her kesimi ayni değil ama büyük kesim dedikoducu teyze kıvamında. Mamak ve sincanda dahil buna. Ankarali değilim bende dışardan bir göz olarak soyluyorum bunları.
Batıkent yenimahalle tarafları daha nezih, daha çok çalısan kesim yaşıyor. Buraya tasıninca resmen şehir değistirmiş gibi oldum. Ama kiralarda ona gore bir tık daha pahalı tabi.
Genel itibariyle Ankaranın insani soğuk, mutsuz. Istanbul gibi her ihtiyacinizi rahatlikla halledebilirsiniz. Gezilip görülecek çok güzel yerleri var
Sizin ki çok uç bir örnek olmuş. Yıllardır hem hosderede çalışıyorum hem oturuyorum, hiiic öyle bir muhabbete denk gelmedim. Kız kuzenim yanımda kaldi, gece 12-1 gibi gelirdi asla öyle bir şeye denk gelmedi. Gayet nezihbir yerdir.Hosdereye falan nezih diyenler görüyorum 2 sene önce iki arkadasimi hosderedeki evlerinin önünde indirirken travestiler arkadaslarimi hayat kadini sandı size burda ekmek yedirmeyiz diyerek sinirlenip arka camimi kirdilar ya ahahhaha90larda falan nezihti hosdere.
Ben tavsiye edeyim o vakitçin çin mahallesini tavsiye eden olmadı allahtan
25 seneden fazladır ankaradayımmm bunları çok çok iyi bildiğimden çinçinin yakınından bile geçmem ha ha haBen tavsiye edeyim o vakit
Bir girersiniz bir daha çıkamazsınız, hem çok heyecanlı hem çok eğlencelidir.
Sokakta yürürken sürekli böbreğinizi kontrol etmeniz gerekebilir zira bir bakmışsınız yokYa da eskaza arabanızın camı açık yolculuk ederseniz müthiş bir deneyim yaşayabilirsiniz. Her an açık camdan biri girip yolculuğunuza eşlik edebilir. Tabi seyahat sonunda eve yekpare dönebildiğinize şükretmeniz gerekir, araba mı? O çoktan parçacıların eline düşmüştür bile
Aksiyon seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim
Ben de birkaç kez arabayla geçmek zorunda kaldım, kapıları kilitleyip nefesimizi tutup geçtik, müthiş bir adrenalin25 seneden fazladır ankaradayımmm bunları çok çok iyi bildiğimden çinçinin yakınından bile geçmem ha ha ha
Tamam da şafak sitesi diyorsunuz yahuHosdereye falan nezih diyenler görüyorum 2 sene önce iki arkadasimi hosderedeki evlerinin önünde indirirken travestiler arkadaslarimi hayat kadini sandı size burda ekmek yedirmeyiz diyerek sinirlenip arka camimi kirdilar ya ahahhaha90larda falan nezihti hosdere.
araba para gitse gene iyi böbrekler bile elden gidebilirrrBen de birkaç kez arabayla geçmek zorunda kaldım, kapıları kilitleyip nefesimizi tutup geçtik, müthiş bir adrenalin
Sincanmış eşim öğrendi nasıl biryer? Malıköydeymiş işyeri. Varmı öneriniz yada uzak durun gitmeyin?Hosdereye falan nezih diyenler görüyorum 2 sene önce iki arkadasimi hosderedeki evlerinin önünde indirirken travestiler arkadaslarimi hayat kadini sandı size burda ekmek yedirmeyiz diyerek sinirlenip arka camimi kirdilar ya ahahhaha90larda falan nezihti hosdere.
Sincanmış yerimiz kafamız allak bullak en iyisi vazgeçmek sanırım..Tamam da şafak sitesi diyorsunuz yahu
Kriterinizde iyi diye ora olabilir, tabii ki çok da iyi zirvelerden ama en eski evlerin bile 10 milyondan başladığı, yenilerinin 15 20 milyon olduğu bir bölge
Ankara’yı a plus bir yaşamdan ibaret görmeyin, siz en tepeyi söylediniz ama oraya ulaşabilecek pek de insan yok işte.
Sincan çok Ankara gibi değildir, kazası gibidir. Şehir merkezine de uzaktır. Öyle iyi okul, hastanede yoktur yakınlarında.Sincanmış yerimiz kafamız allak bullak en iyisi vazgeçmek sanırım..
sincan uzak bir ilçesi Ankaranın ben orda yaşamayı tercih etmem şahsen ama iş olarak tabiki olur.size önerilen çoğu semt sincana aşırı uzakSincanmış eşim öğrendi nasıl biryer? Malıköydeymiş işyeri. Varmı öneriniz yada uzak durun gitmeyin?
Sincan eryamana baya yakın.Evet sincan hiç mi hiç elit değil tek iyi yönü ucuz oluşu.Sincana yakın semtlerde ev tutabilirsiniz.Sincanmış yerimiz kafamız allak bullak en iyisi vazgeçmek sanırım..
eryaman olabilir evet yeni şık siteler yapıldı.Özel okul tercih ederseniz yakınlarda iyi sayılabilecek okul da bulmak mümkün olur.
Evet baktım 40 km fark var peki sincana yakın nereler iyidir varmı fikriniz?sincan uzak bir ilçesi Ankaranın ben orda yaşamayı tercih etmem şahsen ama iş olarak tabiki olur.size önerilen çoğu semt sincana aşırı uzak
Eryaman iyimi peki yada sincana yakın tavsiye edebileceğiniz semtler?Sincan eryamana baya yakın.Evet sincan hiç mi hiç elit değil tek iyi yönü ucuz oluşu.Sincana yakın semtlerde ev tutabilirsiniz.
Özel okul tercih ederseniz yakınlarda iyi sayılabilecek okul da bulmak mümkün olur.
42 km çıkıyor yakın değil pekSincan eryamana baya yakın.Evet sincan hiç mi hiç elit değil tek iyi yönü ucuz oluşu.Sincana yakın semtlerde ev tutabilirsiniz.
Aynen eryaman yakın,yarim saat mesafe batikent tercih edebilireryaman olabilir evet yeni şık siteler yapıldı.
Hayir 42 km değil.Ben eryaman da oturuyorum araba ile en fazla 10 dk sincan.42 km çıkıyor yakın değil pek
batıkenti de severim düzgün insanlar yaşar çoğunlukla.zaten 10 km 20 km yakınlıkta ev bulamaz ki.hepimiz bazı yerlere 30 40 km uzakta oturuyoruz ankaradaAynen eryaman yakın,yarim saat mesafe batikent tercih edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?