Ben Ocak ayındaki indirimde bebeğimin bütün badilerini Mothercare'den almıştım. Kesinlikle iç giyimin önemli olduğunu düşünüyorum ben de. Ama indirim dönemi dışında biraz pahalı bir mağaza. İstersen indirim zamanını bekle sen de.
cnm ben baktımda karar vermedm içine giycek ya atlet gibi o sıfır kollumu olacak yoksa kısa kollu zıbınlar varya onlardanmı almak gerekr ben bitğürlü karar evremdm onun içinde alamadım..15inde zıbınlarda falandamı inidirim oluyo olmasda almak zorundayım ii olsun pahalıda olursa olur ama tabi inidirmde olursada daha ii olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
15 indeki indirimde her seferinde farklı ürünlerde indirim oluyomuş Yani belli olmuyor. Ben mevsimini düşünerek 0-3 ay 3'lü kolsuz beyaz, 0-3 ay 5'li kısa kollu beyaz, 0-3 ay 3'lü renkli ve 6-9 ay 7'li uzun kollu beyaz almıştım. Ama indirim dönemiydi ve fiyatlar oldukça iyiydi. Mesela kolsuz beyazların tanesi 3,5 TL ye gelmişti. Bu arada oğluşumun yaklaşık 30 tane badisi oldu. Biraz abarttım galiba:teytey:
15 indeki indirimde her seferinde farklı ürünlerde indirim oluyomuş Yani belli olmuyor. Ben mevsimini düşünerek 0-3 ay 3'lü kolsuz beyaz, 0-3 ay 5'li kısa kollu beyaz, 0-3 ay 3'lü renkli ve 6-9 ay 7'li uzun kollu beyaz almıştım. Ama indirim dönemiydi ve fiyatlar oldukça iyiydi. Mesela kolsuz beyazların tanesi 3,5 TL ye gelmişti. Bu arada oğluşumun yaklaşık 30 tane badisi oldu. Biraz abarttım galiba:teytey:
kaydirigubbakcemile3 olsun bol olsun güle güle kullanınnnnn :)) bizim 18 tane oldu :)))ben hiç uzun kollu almadım kısa kollu ve kolsuz aldım hep
3lü 5 li varmıydı öle mothercare ben hep 7li gördm..bende diyorummki 7li kolsuz alıyım 7li kısa kollu 7lide uzun kollu ilk zmnlar uzunn kolluları giydiririm üsürmüs ya ilk 40 gün bebişler sonra zaten agustos olcak kısa kollu ve kolsuzları giydirip üzerine bisey giydirip cıkarım zaten onlar atlet gibi ya..
olsun olsun fazla mal göz cıkarmazkaydirigubbakcemile3 cesit cesit giydirrisin işte zaten bol bol kirletceklerkaydirigubbakcemile3
3lü 5 li varmıydı öle mothercare ben hep 7li gördm..bende diyorummki 7li kolsuz alıyım 7li kısa kollu 7lide uzun kollu ilk zmnlar uzunn kolluları giydiririm üsürmüs ya ilk 40 gün bebişler sonra zaten agustos olcak kısa kollu ve kolsuzları giydirip üzerine bisey giydirip cıkarım zaten onlar atlet gibi ya..
olsun olsun fazla mal göz cıkarmazkaydirigubbakcemile3 cesit cesit giydirrisin işte zaten bol bol kirletceklerkaydirigubbakcemile3
Canım bana herkes 0-3 aylık çıtçıtlılar kısa sürede küçük geliyor az al dediler ama ben dayanamadım tabi:) En sevimlileri en küçük olanları :ecrin_bebek:
Aslında gerçekten 3-6 ve 6-9 bol bol olmalı. Benim karşı komşum doğum yaptı. Bebek 40 günlük olduğunda 0-3 çıtçıtlı badileri olmuyordu. Tabi bebeğin gelişimi ve kilosu ile de ilgili bir durum. Ama bir arkadaşım hediye gelir diye badileri çok almadı. Şimdi her gün çamaşı makinasını çalıştırıyor. Ben öyle olsun istemiyorum. Her gün çamaşır, ütü korkunççççç:bbo: Bu arada mothercare badilerini yıkadım, ütüledim harikalar. Ama bir tane badisinin kol ve paça kenarları kırmızıydı onun rengi aktı. Çok üzüldüm. En çok onu sevmiştim. Geri götüreyim dedim ama kaldı işte öyle. Diğer renklere hiçbişey olmadı. Sen de dikkat ederek al istersen.
en iyisi benoturup güselllllce bi liste yapıyım ona göre almaya gidiyim gidipte onumu alsam bumu olur bin s aat düsünmym kaydirigubbakcemile3
İyi olur canım listeyle gitmek en mantıklısı. Ben Anteres'teki Wenice mağazasına gittim. Ama kızılyada da var galiba.İndirim bu ay sonuna kadar ama çok çabuk tükeniyor. Gecikme bence.en iyisi benoturup güselllllce bi liste yapıyım ona göre almaya gidiyim gidipte onumu alsam bumu olur bin s aat düsünmym kaydirigubbakcemile3
canım,aklıma geldi,bizim doktor için açtığım topikte bir arkadaş o kadar güzel bir liste yayınlamıştı ki ben alışveriş yaparken acaip faydasını gördüm..ikinci bebeği olduğu için ilkinden kazandığı tecrübeleri de eklemiş,süper.. a'dan z'ye bir liste..
linkini vereyim fikir olsun bi bak istersen..
http://http://www.kadinlarkulubu.co...-tolga-ecemise-gidenler-buraya-lutfen-13.html
İyi olur canım listeyle gitmek en mantıklısı. Ben Anteres'teki Wenice mağazasına gittim. Ama kızılyada da var galiba.İndirim bu ay sonuna kadar ama çok çabuk tükeniyor. Gecikme bence.
esracım cok tskr ederm baktım simdi not ettim bidekaydirigubbakcemile3
0-3aylık için hepsinde 7serli bir paket alıyım yani bi paket kısa kollu bi paket kolsuz bi pakette uzun kollu yeterli olur ozmn demi sen nasıl aldın ay ben ne kadar kararsız bisey olmusum önceden böyle degildim kaydirigubbakcemile3 herseyn en güseli en iisi olsun cok cok olsun istiyorum ama karara veremyorum kaydirigubbakcemile3
bayramımız kutlu olsun güzel başkentimizin güzel anneleri ve melekleri :)
rica ederim canım,benim çok işime yaradı o liste..tabi kendi ihtiyaçlarıma göre eklediklerim de oldu çıkardıklarım da..
body konusunda ben epey karışık aldım çünkü kızım bir aylık falan olunca izmire annemlere gitcez,yazı orda geçiririz,izmir de malum çok sıcak..uzun kollu falan giydirilmez ama ankarada da uzun kollu giydirmezsem üşür çocuk:)
bir de nasıl alıştırırsan öyle gidiyormuş..yani üşümesin derken hemen üşüyen bir çocuk olmasınlar..sonra zırt pırt hasta olmasınlar öyle alışınca..
dediğin gibi 7şerli paketten 3 tane alsan yeter de artar bile..büyüdükçe almak daha mantıklı,hemen büyüdükleri için giyemiyorlarmış çoğunu..
kime sorsam başka birşey söylüyordu şunu giyer bunu giymez diye sonra karar verdim,milleti dinleyip kafamı karıştırmama gerek yok..deneyerek öğrencez bu işi:)))
evet bende işime yarıcak olnaları yazdım kendime göre alcagım badileri falan yazdım bakalım bu aralar baslıcaz artık bütün alısverişe..
evt cok haklısın ansıl alıstırırssan öle gidermiş bende aynı fikirdeym ilk zmnlardan cocgu cok sıcaga alıstırıpta sonradan üsüyen bi cocuk yapmayalaım ki zaten agustos yane abartmamak lazım bide sen izmir direk kolsuz giydir cık hemde günes almıs olurkaydirigubbakcemile3
o couktan cocuga degişiyo ama tabiki cabuk büyüdgnden kıyafetler kücülür o acıadn cok kişi haklı cok almamak lazım zaten arada bunalıp cıkcaz dısarı ozmnlarda alırız gezmiş oluruz hemde kaydirigubbakcemile3
canım ya ben zaman geçtikçe müthiş heyecanlanıyorum,rüyalarıma giriyor kızımzemuszemus
zaman geçse de kucağımıza alsak,micik kıyafetler giydirsek :asigim:
cadı bu ara karnımı yırtmak için tüm gücünü kullanıyor..
dün akşam öyle abarttı ki valla korktum kaydirigubbakcemile3
annelik ne garip hismiş,çocuk içerde sıkıldı diye üzülüyorum bazen:roflol::roflol:
sende de oluyor mu,sıkıldı mı yeri çok dar sıkıştı mı falan gibi düşünceler:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?