Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ay canım benim hakikaten nişan topuzu örneği cuk oturmuş :roflol::roflol::roflol:
acity ye falan da bakarsın olmazsa..
geçen gün biri yazmıştı normal bol bir pantolonunun beline lastik koydurmuş terziye,o da fena fikir değilmiş:))
pantolonunu da güle güle giy canımopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay evet biras öle oldu kaydirigubbakcemile3
bakmasına bakarızda dün ben sinirlenince alamadım gene hiç bisey diye esimde sinirlendi sen alcak oluncamı kalmıyo diye dedim bakmıyorum işte:roflol:
sonra benm sinirlenip üzüldügümü görnce oralara bakcagına hamile magzalarına bakalım bildigin yer yokmu hiç dedi keciörende bi kac yer sölemişti gecen gün bi arkadasım oraya baktık işte öle aldıkta az mutlu oldum :roflol:
liva diye bi yer vaar ben ordan almadım ama ordada güsel seyler var burdan hatice söylemişti ama onu unutmusum benm aldıgım magzanın biras ilerisnde ve fiyatları buraya göre cok daha uygun ve cidden güsel seyler var ama bana olmadı orda olanlar :roflol: yeni modeller gelcek dedi ozmn bidaha bakcam kaydirigubbakcemile3 dedim ya azimliyim bulcam inş su 3 ayı bitrmeden :roflol:
beli gelen pantolon demiş bende okudum işin kötüsü hiç birinin beli gelmiyo beli gelse bacakları gelmiyo ben bacaklardan kilo almısın bacaklar oturuyo sıkılıyorum giyemiyorum öle dün dar paca alcam diye gittim olmadı bol paca aldım bende güsel oldu kaydirigubbakcemile3
aslında diyorum güsel olmakta önemli degil artık cocuk rahat etsin o önemli salvar giyip cıkcam yakında :roflol::roflol:
cok tskr ederim cnm opuyorumnanaktan
ben bugn cok konusuyorum niyeyse sabah sabah cenem acıldı :roflol:

ooh bugun keyifler yerinde aman maşallah canım
biz ne kadar keyifliysek bebişler o kadar keyifli:)
ben senin kıyafetle ilgili sorununu anladımm,senin derdin uygun fiyatlı olanlarla,pahalı olanlar olur cuk diye:roflol::roflol::roflol:
eskiden hamileler hep jile giyerdi,bi kot bi kumaş jile,içine ne giyersen giy şeklindeydi:))) geçmişe dönüş mü yapsak sempatiksalakcinni
şalvar fikri de hiç fena değilmiş,nasılsa moda :))))))))

walla ya dedgin gibi hep pahalı olanlaar oluyo nedense kaydirigubbakcemile3
dün o livada gördm vardı giyedebilriz ohh rahat rahat giy cık kaydirigubbakcemile3
evet kuzucuklarda bizle bir ya bol bol mutlu olmak lazım evi döktm yine bi temzlik yapıyımda kendime geliyim zaten yap yap bitmiyo kaydirigubbakcemile3
senn bebiş napıyo yaramazlık yok demi kaydirigubbakcemile2

ay ne istiyosun şu evden bi anlasammm :roflol::roflol:
sendeki şu hevesin çeyreği olsa ne iyi olurdu:))))))))

benim kız ne dolap çeviriyor çrş görcez bakalım:)
sabahtan beri ayak topuğu olduğunu tahmin ettiğim bir çıkıntıyla karnımı
delmeye çalışıyor:))) birkaç hafataya senin ki de başlar delme girişimlerine:))))

kendini çok yorma lütfen..keyif yap,sonra ararsın bu gunleri:)))

kızlar ben lcw den dar pacalı kot aldım hamıle kotu bıtek karın yerı farklı asagısı aynı dıger kotlarla hemde ucuz 30mu 40 mı öle bısey.bıde kayınvalıdemle livaa ya gıttık ordanda elbıse aldım bıraz pahalı ama dugun falan kalabalık bı yere gıderken gıymek ıcın ıdeal bıde sadece hamılelıkte gıyılmez normal zamandada gıyılebılcek cınsten sıfon ıfıl ıfıl elbıseler vardı yaz ıcın cok ıyı benım daha öle cok bı karnım yok olanda su son 15gunde bırden cıktı hala kurtaran kıyafetlerım var ama ancak mayısa kadar kurtarır bende hamılelıklere terfı edıcem artık bıde dar seyler suyu azaltıo dedınız korktum hıc zorlamıorum artık tecrubelı bırılerıyle konusmak ıyı oluyo sagolun kızlarr

esim cok titiz bende öle olunca gerci okadar abartı temizlik hastası degilim ama en azından süpürge acmak gerekiyo cok abartmadım amaa cok yoruldummmmmmakannehirakannehirakannehir
ay cok güldüm sverm ben onuuukaydirigubbakcemile3görmcemlerde bana diyo ayagı bi yerden cıkcak bası bi yerden son ayalrda görürsün diye ay ansıl merak ediyorum bi bilsen böel ayagını görcem falan bi an önce baslasa cok svencem kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnmm tskr ederm beni düsündgn için opuyorumnanaktan

bendemi sorun var ne ben bulamıyorum ohaoldumsmile yada kesin ben gidicem diye saklıyolar bütün pantolonları ben bulmayımda sinir olıyım diye :roflol:

ohh canım iyi yapmışsın,güzel gülerde giy kıyafetlerini:)
bundan sonra göbüşün çok hızlı büyüyecek,sabah kalkınca bile şaşıracaksın dünden büyük olduğuna:))
havalar ısınıyor zaten,kıyafet yazın daha kolay oluyor..

bendemi sorun var ne ben bulamıyorum ohaoldumsmile yada kesin ben gidicem diye saklıyolar bütün pantolonları ben bulmayımda sinir olıyım diye :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
kesin sen gidince saklıyorlar hamile kıyafetlerini:)))))

ayak,el vs çok net ayırt edilir mi bilmem ama topuğu olduğunu tahmin ettiğim çıkıntıyı çok net görüyorum artık:.))))
sen de sık dişini bikaç hafta sonra ittirmece oynarsınız:)))
kaburgamı oyuyordu,çok şükür bıraktı bikaç haftadır:))))
yeni çalışma sahaları buldu kendine,böbrek ameliyatı,bağırsak dolaması falan yapıyor şu sıra :roflol::roflol::roflol:

mercimek tanesi kadarken kocaman oluyor,mucize resmen..
rabbim dileyen herkese versin:Saruboceq:

Kızlar selam
Bu ayın sonuna kadar mothercare'da yazlık bebek ürünlerinin bir kısmında %50 indirim varmış. Bir de her ayın 15 inde özel indirim standı açıyorlar.
Markafoni bugün Wenice markasını indirime almış. %60 civarında indirim var. Ama çok çabuk tükeniyor. Kız bebekler için harika şeyler vardı. Tabi bitmediyse:)

:roflol::roflol::roflol:
kesin sen gidince saklıyorlar hamile kıyafetlerini:)))))

ayak,el vs çok net ayırt edilir mi bilmem ama topuğu olduğunu tahmin ettiğim çıkıntıyı çok net görüyorum artık:.))))
sen de sık dişini bikaç hafta sonra ittirmece oynarsınız:)))
kaburgamı oyuyordu,çok şükür bıraktı bikaç haftadır:))))
yeni çalışma sahaları buldu kendine,böbrek ameliyatı,bağırsak dolaması falan yapıyor şu sıra :roflol::roflol::roflol:

mercimek tanesi kadarken kocaman oluyor,mucize resmen..
rabbim dileyen herkese versin:Saruboceq:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay o catlamsın emiiii sıkılmıs annesi napcanı sasırmıs :roflol:kaydirigubbakcemile3
cidden cok büyük mucize ne kadar sükretsek az gercekten ilk hali nokta kadardı dedm bumu bebek simdi:roflol: smdi kcaoman oldu insanın içinde insan cooooooooook büyük mucize dedigin gibi allah herkese anne olmayı bu duyguyu nasip etsin inş allah hepimizin bebeişlerini saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayyyyyyyyyyy gercektenmi cok sevndm hiç bişeyi yok bebişim gidiyimde bi bakıyım cnm cok tskr edermmmm opuyorumnanaktan

markafoniye baktım ben ama yenidoğan için çok uygun bişi yoktu,seneye yaza da allah kerim :))))
chicco-mothercare falan ilk aylar giyecekleri yetiversin :roflol::roflol::roflol:
ben bile tommy tişört giymedim ama kızımın var:)))))
ilk üç aydan sonra ankaradaki sosyete pazarları diye bir başlık açcam:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:bencede acalım mantıklı :roflol:
iç kıyafetleri önemli diye düsünüyorum ondan motercare orası iiymiş penyelri falan tene deyiyo ya önemli cidden ay adidastı sanırım nike ta olabilir mnnacık yeni dogan için bi aykkabısı var erkekk için vardı kızı gelsin alıcam cokkkkkkkkkk tatlı yaaaaaaaaaaaa en güsellerini giysnler onalr biz gymesekte olurropuyorumnanaktan

ne nike ı adidası hayatım,örgü patik giydirelim :roflol::roflol:

hakikaten tenine değecek olanları özenli seçmek lazım..
diyorum ya ilk üç ay :)))))

biz erken doğmuşuz,şimdiki bebişler çok şanslı..
babaanne gibi konuştum haa :)))))))

ama okadar sekerlerki teyzesiii zemuszemus
ben örgü hiç sevmezdm ama burda bi rakadas yapmıs cok tatlılar almayı düsünüyorum bölümün linkini kouyıyımda bak bi bitanesine bittim zaten cok süsülüs ker bisey kaydirigubbakcemile3
wallaha ya smdikiler cok sanslı niye öyle diyosun cnm ilerde annane babaannede olcaz inşşşşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $D6CECCA2956D4D229CC830054735C0FB.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 43
:roflol::roflol::roflol: heralde öyleydi :roflol:
bunları gördkten sonra patik sevmeye bsladım :roflol:

sağol canım iyiyiz çok şükür ,
yarın kontrol var teyzesi özledim miniğimi ya görim bi
tetanoz aşım var ayrıca püüüffffffff

birde benim mide feci kıslar ya cayır cayır yanıyo boğazıma kadar
napcem ben bunla siz terübelisiniz varmıydı sizde de böle bişey
yarın doktorada dicem yaaa ölüyorum yanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…