sağol canım iyiyiz çok şükür ,
yarın kontrol var teyzesi özledim miniğimi ya görim bi
tetanoz aşım var ayrıca püüüffffffff
birde benim mide feci kıslar ya cayır cayır yanıyo boğazıma kadar
napcem ben bunla siz terübelisiniz varmıydı sizde de böle bişey
yarın doktorada dicem yaaa ölüyorum yanmadan
oy oy son kontrolden beri kocaman olmuştur annesi:)
sağlık haberlerinizi bekliyorum..
tetanoz aşısını niye yaptırıyorsun ki,doktorun mu söyledi?
artık ameliyathaneler ve doğumhaneler çok streril,pas falan yok diye gerek görmüyorlar genelde..
mide sorununun çözümü çok basit canım,gaviscon diye bir şurup veriyor,sanki sihirli birşey içmişsin gibi saniyede geçiyor:)
bunca zaman niye alıp içmedim de bu eziyeti çektim diye kızacaksın kendine:))
ay pis doktor daha erken dedi vermedii ya
tetanoz için de beni sağlıkocağından aradılar kıs
hastaneden kaydım gitmiş
şaştım kaldım duyunca
zorunlu kayıt dediler
gelip yaptırman gerekiyo dediler bende gidip kayıt yaptırdım.
sonra tetanoz tarihi verdiler.
doğumdan sonrada eve gelip bebeği muayene ediyolarmış
kızlar armadada mothercare vardı ama wenice ve chicco varmıydı hatırlayamadım bugn aksam gidiymde bakıyım diyorumda :)
ne armadası zeynep,sıhhıye pazarına bak :roflol::roflol::roflol:
chicco var canım ama wenice var mıydı hiç hatırlamıyorumCADIARZU
:roflol::roflol::roflol: bakcam cnm merak etme kaydirigubbakcemile3 bi kac hafta önce gitmiştim ablamla magzada olmayan degişik bisürü tulum vardı cok tatlıydılar bi tane begendm minacık elbise ama yeni dogan için kalmamıs kalsaydı alcaktım :roflol::roflol::roflol:
ay yagmur yagıyo ya sinir oluyorum yaz gelsin artık böle havalarda daral geliyo bunalıma giriyorum bak dün negüsel enerjiktim bugn yatıyorum sabahtan beri off sıkıntı bastı akannehirakannehirısınsın artık havalar allahım nolursun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben mecburi yattığım için yağmur yağınca seviniyorum yoksa güzelim havada evde olmak çok sıkıcı oluyor kötükedihüso
yarın kontrolümüz var,doktora gitmek sosyal aktivite oldu resmen :roflol:
annem koli yollamış,kızıma aldıklarını yollamış,baka baka telef oldum:))
bir de yıkayıp ütüleyip yollamış yaa,insanın annnesi bi başka opuyorumnanaktan
hava güsel oluncada cıkamıyorum degişen bisey yok buaralar gene migdem bulanmaya basladgından kötü oluyorum birden ablam desen sınavları var herkesn bi işi gücü var kaldım evde resmen yaaaaa:çok üzgünüm:
son zmnalrın aslında yürüys yapman ii olur azda olsa..
büyümüştür senin kuzucuk öslemişindirde opuyorumnanaktan ay ben cok ösledm ama daha cok var benm kontrole :çok üzgünüm:
ay masllah cnm her anne bir olmuyor tabi kıymetini bil annenin :1hug:
oo doktorum izin verse yürüyüşün alasını yaparım ama malum dinlmezsem erkenden alacak kuzucuğumu..
10günde bir görüyorum kızımı iyi oluyor,eskiden ayda bir çok özlüyordum..
havalar güzelleştikçe açık hava iyi gelir midene de,temiz havada yürüyüş yaparsın..idare et birkaç gün,düzelir hava..
hem yalnız değilsin,kuzucuğunla birlikte gezeceksin :CüvCüv:
kıslar benimde eşim olsun ailem olsun bu şekilde dışarı çıkmamı istemiyorlar bişey olur biri çarpar falan diye korkuyorlar. eve hapis kaldım resmeniştende ayrıldıktan sonra hiç alışkın olduğum bir durum değil. evde kondisyon bisikletim var her gün düzenli 5 km sürüyorum en az yoksa iyice hamlıcam ((
Kızlar selam
Zeynep, boşuna mothercare'i arama canım. Ben bugün gittim sinir oldum. İnternete tarih yanlış verilmiş her ayın 15'inde olan indirimmiş o. Yani mayıs 15'e kaldı. Tabii ben o tarihte alışverişe çıkamam tahminen.
Ama Anterese gitmeni tavsiye ederim. Wenice'den çok güzel şeyler aldım.
0-3 aylık 3 adet penye t-shirt
0-3 aylık 3 adet penye alt
3-6 aylık 2 adet penye t-shirt
3-6 aylık 2 adet penye alt
3-6 aylık 2 adet çıtçıtlı badi
0-3 aylık 4'lü takım
penye battaniye
Hepsine toplam 72 TL verdim. Oğluşum güsel güsel giysin inşallahalkisalkisalkis
kıslar benimde eşim olsun ailem olsun bu şekilde dışarı çıkmamı istemiyorlar bişey olur biri çarpar falan diye korkuyorlar. eve hapis kaldım resmeniştende ayrıldıktan sonra hiç alışkın olduğum bir durum değil. evde kondisyon bisikletim var her gün düzenli 5 km sürüyorum en az yoksa iyice hamlıcam ((
Kızlar selam
Zeynep, boşuna mothercare'i arama canım. Ben bugün gittim sinir oldum. İnternete tarih yanlış verilmiş her ayın 15'inde olan indirimmiş o. Yani mayıs 15'e kaldı. Tabii ben o tarihte alışverişe çıkamam tahminen.
Ama Anterese gitmeni tavsiye ederim. Wenice'den çok güzel şeyler aldım.
0-3 aylık 3 adet penye t-shirt
0-3 aylık 3 adet penye alt
3-6 aylık 2 adet penye t-shirt
3-6 aylık 2 adet penye alt
3-6 aylık 2 adet çıtçıtlı badi
0-3 aylık 4'lü takım
penye battaniye
Hepsine toplam 72 TL verdim. Oğluşum güsel güsel giysin inşallahalkisalkisalkis
denizcim,güzel günlerde güle güle giysin oğluşun inşallah..
bu kadar parça için çok uygun bir fiyata almışsınalkisalkisalkis
evet cnm bende azönce geldim ve sinir olup geldim dedigin gibi
evet kızda söeldi 1inde belli ürünlerde oluyo diye ozmn bakarım artık ama 7li beyaz takım 32tl idi o ii gibi geldi renkliside 46tıydı pek bilmiyorum ama ii gibi bide tene degcek ya ordan alcam gibi görünüyor
cnm sned ecok iyi almısın hayırlı olsun güsel gnlerde giysin oglusun inş :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?