Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

oyyyyy kıslarrr oyyyyyy şu doğum hikayelerine bayılıyorum yaaaa oğluşumu kucağıma alacağım günü hayal ediyorum hep okuyup okuyup duygulanıyorum :))))

ii ozmn sadece deterjanla yıkamakla bile kokuyosa zaten yumusatıcıya hiç gerek yokki..
adasım geliyo desene kaydirigubbakcemile3
walla benm ilk hediye babaanneden oldu esraacm kaydirigubbakcemile3 anneannede tık yok daha :dilcikar:

amanın o kayınvalidenin başında çöp kır da nazar değmesin:)))))))))
inşallah ilk ve son hediye olmaz:))

evet adaşın geliyor teyzesi,bahttı da ismi gibi güzel olsun inşallah:Saruboceq:
bayılırım zeynep ismine,hem hiç eskimiyor hem anlamı güzel,daha ne olsun:)

ay evet masllalhhh
hiç zannetmyorum son olcagını gecen gtmiş bakmıs bisürü sey anltıyodu bi bornoz gördm sapkası vardı bi uyku seti gördm onu gördm bunu gördm alcam hepsini diye dedm benden önce basladı alısverişe :roflol:
yerm ben o adasımı opuyorumnanaktanamin cnm benm inşşşş hayırlı evlat olur güsel bi bebiş olur saglıklı sıhatli sanslı bahtlı olur inşşş:Saruboceq:
evet ablamda cok seviyo benm ismimi kaydirigubbakcemile3 kızım olursa zeyneb koycam diyo dedim koy izin verdm kaydirigubbakcemile3

alsın alsın sakın engelleme delikafaduldendelikafadulden
benimki üçbeş parça aldı,tamam bi daha rüyamızda göremeyiz birşey aldığını:)))

sağlıklı olsunlar da kıyafet eşya falan hikaye..

zeyneb daha orijinal ama kullanım açısından zeynep olarak kayda geçecek..
bu arada dur seni arkadaş listeme ekleyeyim de kıızmın odasını gör teyzesii:)

:roflol::roflol::roflol:yok engellermiyim :roflol:
öyle gercekten hepsi hikaye saglıklı olsunlar yeter opuyorumnanaktan
benm öyle yazıyodu zeyneb b ile ama üniverste sınavına gircegm zmnalrda sorun oldu degiştirmek zorunda kaldık simdi zeynep kaydirigubbakcemile3 aslı zeyneb ama kaydirigubbakcemile3
kabul ettm ben seni ansıl görcem nerdne grcem göriyim kuzucugun odasınıŞeniz

canım bnim profilde albümler bölümüne bakarsan görürsünolumunekankayizsmile

baktımmmm kaydirigubbakcemile3
ben severm onun odasınııııı yerm onun minik coraplarınıı Şeniz herseyini pembe almamamkla cok iyi yapmısın ben hep sinir olmusumdur sanki sart kız cocuga pembe ben her renk giydircem inş kızıama turkuaz giydircemmm sarı kırmızı yesil her renk lazım bizim bi arkadas var odası pembe bütün kıyafettler pembe bebebk arabası ayakkabılar hersey pembe ben boguldum okadar pembden sne en iisini yapmısın her renk var cok begendm cnm herseyi cok güsel olmus güsel gnlerde kullanmsı nasip olsun inşşşş :Saruboceq:
yalnız okadar ıslak mendil biras cok olmamısmı kaydirigubbakcemile3 bezlern desenleride süper kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile ay canım beğenmene çok sevindimm,çok daha güzelleri sizin olsun inşallah:Saruboceq:
renk konusunda çok iyi yakalamışsın valla,ben hiç sevmem pembeyi,hatta maviye bayılırım:)
her renk var,pembe olanları da ben almadım zaten:))
şartlamak çok doğru da gelmiyor,kıza pembe oğlana mavi diye..tabi tercih meselesi..
ooh kızları giydirip rengarenk buluşalım kız:)) bizim araba da gri kırmızı:))

ıslak mendil 12li paket halinde indirimdeydi ondan aldık canım,epey ekonomik oldu ondan yani..
bugun de örgülerimizi yerleştirdimzemuszemus
ne tatlı telaşlar bunlar..
allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin,kimseyi çocuğa hasret bırakmasın rabbim..

cnm cok tskr ederizzopuyorumnanaktan
bencede sartlamak dogru degil her renk giymeli bebişler:hulya:kaydirigubbakcemile2
walla bulusalım kız ne güsel olur kaydirigubbakcemile3 mini mini etekler giydircem kızıma kaydirigubbakcemile3bizde gri turkuaz almayı düsünyoruz..
hmm ii yapmısın ozmn baya gider kaydirigubbakcemile3
ay ekaydirigubbakcemilebenne baslamak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
aminnn cnm amin inş allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin cocuk hasreti ceken herkese kimseyi mahrum bırakmasın inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslar bende katılıyorum size bencede her renk olmalı. kıza pembe erkeğe mavi yapışmış işte. valla ben oğluşuma mavide aldım kırmızıda yeşilde turuncuda sarıda her renkten var yani ))) lacivertli kırmızılı denizci atleti takımı falan aldım pek tatlı geliyor onlar bana )))

ii yapmısın cnm giysinler rengarenk
ay banada yaaa bu sene cok moda bende gördm bitane minicik etekli sapkası falan var cok tatlılar bi tek cocuklarda degil büyük kıyaftelrnde bizim içinde moda yane kaydirigubbakcemile3 alalım coluk cocuk giyeriz artık denizci oluruz hepimiz :roflol:
bide lacivert kırmızı cok yakısıyo benmde eşim cok sver bu renkleri dedim erkek olamsına gerek yok kızda giyer alcam ben dedim bi alısverişe baslıyım mavide alcam turkuaz falan her renk alcam inş hayırlısıyla bi baslayabilseydim :roflol:

ohhh muhabbet derıne ınmıs yıne ama ben gec kalıyorum hep zeynepcıler zeynepler sıze benım cok hosuma gıden zeynep hıkayesını anlatayım.peygamberımızın kızlarından bırının adı zeynep.peygamberımızın kızı dunyaya gelıor ama herkes cekınıo nasıl söliycez dıye cunku ozaman kız cocuk sahıbı olmak kotu bısey peygamberımızınde uzulecegını dusunuyolar neyse cekıne sıkıla kızı oldugunu söyledıklerınde adını zeyneb koyuyor aslı zeyn-eb dır zeyn süs demek eb de baba yani babasının süsü demek ben bunu okuyunca cok duygulanmıstım.iste böle....

walla öyle oldu derinlestirdik mevzuları kaydirigubbakcemile3
eve bende cok seviyorum ismimi opuyorumnanaktan

kızlar sızede sorayım sız her ay kan tahlılı yaptırdınızmı bıde tetenoz asısı yaptırdınızmı sız daha kıdemlısınız???

kızlar sızede sorayım sız her ay kan tahlılı yaptırdınızmı bıde tetenoz asısı yaptırdınızmı sız daha kıdemlısınız???

kaydirigubbakcemile3 her ay derken beta içinmi kan tahlili onu soruyosan ben smdiye kadar hiç yaptırmadım dktorda yaptır demedi hep ultrasondan baktı tetenozda yaptırmadım zemuszemus tabi sen bilirsin senn doktor her ay istiyomu kan tahlili

yoo benım doktorumda ıstemedı bende yaptırmadım tetenozada gerek yok dedı ama ben bıraz kararsız kaldım randevum haftaya persembe ama ben bıraz sabırsızım bıde su 1haftadır falan karnım cok gerıldı davul gıbı sankı sertlestı acaba buyuyor dıye mı böle oluyo hıc böle hıssetmemıstım

Hamileliğimin 4. ayında doktorum bebeğimin kız olduğunu söyledi ama kesin değil bir ay sonra kesinleşir dedi. Eşim de ben de çok sevindik ikimiz de kız istiyorduk. Kız kıyafetleri bakmaya başladık ama bişey almadık zaten riskli bir gebelikti.
Bir ay sonra doktor kesin erkek dedi. Şok olduk. Allahın gücüne gitmesin ama insan alışıyor sonra erkek deyince bir garip oluyor. Ama o benim bebeğim ve ne olursa olsun onu çok seviyorum. Erkek olması fikrine hemen alıştım ve şimdi çok mutluyum. Oğlum diye sevmek inanılmaz bişey.
Tek sorun kıyafet Kız kıyafetlerini görünce kız annelerini çok kıskanıyorum. İkinci bebeğe cesaret edemem diyordum ama sırf o kıyafetleri giydirebilmek için bile ikinciye hazırım:roflol:
Rahmetli annem kız bebeği çok severdi. Hastalağında ki ömrünü de söyledi doktorlar, ilk torununu görsün diye hamile kalmak için uğraştım ama olmadı. Nasip değilmiş. Yıllar önce sanki göremeyeceğini tahmin etmiş gibi bizlere bebek kıyafetleri alıp saklamıştı. O zaman çok gülmüştük. Geçen ay onları buldum. Yıkadım, kokladım... İyi ki almış... Hepsi kız kıyafeti ama ben onları da giydiricem oğluma. Sağlıkla doğsun da benim oğlum anneannesi görür onu eminim...
Neyse sulu göz oldum yine doğum yaklaştıkça bir garip oluyor insan. Hayırlısıyla doğsunlar da anneliği yaşayalım inşallah...[/QUOTE]

cnm benm okurken gözlerm doldu walla basın sagolsun allah bizlere saglıklı sıhatli ömürler versn torunalrımızı tosunlarımı görelm cocuklarmızı mutlu görelim inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eminim cok farklı olur kız diyipte erkek cıkması her gittigimde doktorum cinsiyte ne demiştik diye soruyo kız diyorum veet öyle diyo ama gecen esimin yengesi bide bi arkadası rüyasında erkek görmüs dedim yok doktor son 3 seferdr kız diyo hatta son sefer sordgunda degişmiş erkekmi olmus dedim gldü kız dedi kaydirigubbakcemile3 dedim 2falan olursa odur belki onu görmüşlerdir kaydirigubbakcemile3
yok kız erkekler içinde bi sürü kıyafet var bak kac aylık oldu bebiş magzasına girdgmzde ilk kız kıyafetlerine bakıyoruz o sırada esimin gözü erkekk kıyafetlerine carpıyo yada ben bakarken o erkeklere bakıyo bak su ne güsle bu ne güsel diye cokta güsle seyler var ciddn ben görnce hemen söliyims ana yakısıklı olsun oglusun opuyorumnanaktan
biz hiç erkek yada kız demdeik allah ne veririsekaydirigubbakcemile3 fark etmez dedik hep kız oldu kaydirigubbakcemile3 allah sanada bi kız bebiş versin inşşş:Saruboceq:
annanesi oglusunu görür merak etme :1hug:Şeniz

büyüyo diye gerilmiştir cnm badem yagı yada catlak kremi kullanıyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…