:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evt cnm bende aynen ben daha simiden diyorum dogsada sevsek kucagımıza alsak diye senin demen cok daha normal kaydirigubbakcemile3
sennkinin masllahı var allah nazardan saklasın baya hareketli benmki okadar degil simdilik ilerleyen zamnalarda ne olur bilemiyorum tabi :roflol:
cidden cok degişik bi duygu benmkide yer degiştiriyo bi yerde toplanıyo falan diyorum sıkıldıda yeni yerlermi kesfetmeye calsııyo kaydirigubbakcemile3 napıyo acaba içerde diye merak ediyorum ben simdiden diyorum sıkıldımı acaba diye sonra da diyorum hiç kusura bakma kızım sıkılsanda daha cok var beklemen lazım :roflol:
ama sennki baya sıkılmıs galiba baksana hergün bi yerden cıkıyo :roflol:8.5 oldunmu sne nekadar kaldı doguma cnm kusura bakama sölemiştin ama ben cok unutuyorummafoldumben
yok aman daha otursunlar yerlerinde :roflol::roflol::roflol:
valla bazen ben bile unutuyorum kaç haftalık olduğumu canım :roflol:
çizelgeden baksana yazıyor orda kaçıncı haftada olduğum :))))
33+6 bugun..
hatta bi çizelge de sen yapsana..
ay hesabı da şöyleymiş;
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
aynen bende dur bi düsiniyim hesaplıyım öyle söyliyim diyorumkaydirigubbakcemile3
ay senn daha cok avrmıs yeni dank ediyo yalnız daha smdiden oturmaya baslamasın ama neyse otur bebiş için sonra bol bol gezceksn nasıl olsa izmirde kaydirigubbakcemile3
40 hafta 10 ay etmezmi ay :roflol:
ne çizelgesi cnm nerden bakıyım yane anlamadımkaydirigubbakcemile3
kıslar bende bi exel tablosu yaptım formülasyonlarla her günün tarihi var kaç günlük olduğu kaç haftalık olduğu kaç aylık olduğu ne zaman doktora gittik kilosu boyu neydi hepsini kaydediyorum.
az kaldı canım,mecbur sezaryen olacak benim kordon dolanması ve suyun azlığından..
38.haftada alıyorlar..e bir ay kaldı demek oluyor bu:)
40 hafta 10 ay etmiyor çünkü her ay dört hafta değil ya..
çizelge dediğim de şu benim mesajların altında resimli birşey var,hani prensesim geliyor yazıyor..i am 33 weeks & 6days pregnant yazıyor.. işte o .
otomatik sayaç olduğu için hergün kendi kendine ilerliyor,sen de yaparsan hesaplamak zorunda kalmazsınyerimseniben
lilypie yaz google a çıkan sitede yapabilirsin..
kızlarr sızın az kaldı ya ben daha 20.haftadayım nasıl gecıcek zaman bılmıorum ama yukardakı tabloya gore bende 5.aya adım attım artık vay beee.mercımek kadardı kızı.nasıl gıdıyor hazırlıklar bız ev tasıcaz sanıyorum hazıran ortası gıbı korkuyorum oyuzden hıc bısey almıorum kalabalık etmesın dıye bıde ben cukurambarda oturuyorum gecen gun özelcan bebeye bakmaya gıttım hersey var orda onu gorunca cok raahatladım herseyı ordan alıcam hıc dolanmıcam oyuzden rahatladım yoksa cok kafama takılıodu
sıze kolay gelsın hazırlıklarda guc kuvvet versın ve guzelll rahat bı nefeste bıten dogumlar versın alla opuyorumnanaktan
amiiinn,allahım sağlıklı sıhhatli ve kolay doğumlar kısmet etsin hepimize inşallah :Saruboceq:ay cok sevndim benmde cok hosuma gitmişti o nerden yapılıyo acaba diyodum yapıyım hemen cnm sagol kaydirigubbakcemile3
az kalmıs inş hayırlısıyla güsel dogumlar yaparsın cnm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlarr sızın az kaldı ya ben daha 20.haftadayım nasıl gecıcek zaman bılmıorum ama yukardakı tabloya gore bende 5.aya adım attım artık vay beee.mercımek kadardı kızı.nasıl gıdıyor hazırlıklar bız ev tasıcaz sanıyorum hazıran ortası gıbı korkuyorum oyuzden hıc bısey almıorum kalabalık etmesın dıye bıde ben cukurambarda oturuyorum gecen gun özelcan bebeye bakmaya gıttım hersey var orda onu gorunca cok raahatladım herseyı ordan alıcam hıc dolanmıcam oyuzden rahatladım yoksa cok kafama takılıodu
sıze kolay gelsın hazırlıklarda guc kuvvet versın ve guzelll rahat bı nefeste bıten dogumlar versın alla opuyorumnanaktan
sennde az kalmıs sayılır cnm bizden biras daha cok bekliceksn okadar kaydirigubbakcemile3
görmcelerm arayıp mercmek tanesi nasıl diyodukaydirigubbakcemile3 cidden smdi bakıyorum resmlerine koccamn olmus maslllahhhhh
walla cnm bende daha baslamadım bu hafta en gec önümüzdeki hafta baslamayı düsünüyorum ama bizde tasınmayı düsündügmzden odayı alsam yapmaya baslasam nasıl olcak bilmiyorum artık...fisfisfis
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm inş hepimiz dogumu kolay bianda olup biter smdilik ilk dogumumuz esra bakalım allah yadımcımız olsun hepmizin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıslar merhabaaa
ben oğluşuma ilk hediyesini aldııımmm,
2 .çift çorap :roflol: :roflol:
erken ama napiiim dayanamadııım yaaa
ayrıntılı usg ye girdim
o minnacık parmaklarını gördüm ayaklarını gördüm anneciğimin
ayakları üşümesin diye hemencik 2 tane çorap alıverdim :roflol: :roflol:
kıslar merhabaaa
ayrıntılı usg ye girdim
kıslar merhabaaa
ayrıntılı usg ye girdim
amiiinn,allahım sağlıklı sıhhatli ve kolay doğumlar kısmet etsin hepimize inşallah :Saruboceq:
canım nasıl geçtiğini sen bile anlayamayacaksın,göz açıp kapayana kadar geçiyor:)
alışveriş de neyi nerden alacağını bilirsen kolay..sona bırakmanın tek kötü tarafı ödeme kısmı oluyor:)) toplu alınca indirim güzel oluyor ama tutar da büyük oluyor:))))
evet evet ilk sırada ben varım :hooray:
o minik ayaklarına sağlıkla giysin inşallah çoraplarını küçük prens:)
açılışı yapmışsın arkası kesilmez alışverişin:)))
cnm hayırlı olsun oglusunun corapları saglıklı gnlerde giyer inşş:Saruboceq:
walla ben cinsiyeti ögrendigimde almıstım bi tulum bide hastane cıkısı snra arkası kesildi esracım :roflol: hala bisey almıs degilim ama bi baslıyım ozmn arkası kesin kesilmicek :roflol: kim tutar beniiii:dance:kimsee:roflol:sositososito
Hiç de erken değil canım ben 16. haftada yapmıştım ilk alışverişimi. Eşim doğum gğnğ hediyesi alacaktı bana. Ben de kendime hediye istemedim bebeğime alışveriş yaptık birazcıkkaydirigubbakcemile3
Bu arada ayrıntılı usg çok güsel oluyor değil mi? Kurban olurum ben o cimcimelerekaydirigubbakcemile3
evet kızlar katılıyorum size minnacık elleri ayakalrı cok tatlıydı bide benm kızım masllah doktor teyzesi bakarken ayak ayak üstüne attı yattı :roflol: doktorda diyoki sizinki keyfine düskün :roflol: bied tekma attıgını hissetmek cok güsel ama o anda tekme atarken bide ultrasonda görmek nasıl hareket edip tekem attıgını cok daha güsel oluyo masllah bebişlerimizeeeeeeee opuyorumnanaktan
maşallah kuzularımızaaa
hepsinin tekme atan minik ayaklarınıı,yumruk atan fındık ellerini ısırmamıza az kaldı kızlar:asigim:
allahım sağlıkla kavuştursun yavrularımıza :Saruboceq:
bu arada biz odamızı hazırladık,herşeyimizi dalinle yıkadık,tüm ev bebek kokuyor şimdiden..
hele sağlıkla gelsin kuzularımız,cennet kokusunu da getirecekler evlerimize..
Babasına kalsa eve bir usg cihazı alacak. Her gün görmek istiyor :ecrin_bebek: Benim oğluşum da ayrıntılıda namaz kılar gibi oturuyordu. Ama görsen tam olarak doğru şekilde oturmuştu. Bir ayağı dik, diğeri yan durmuş ve ayaklarının üzerinde poposu görünce inanamadık. Doktor hemen resmini çıkardı. Saklıyorum. İnsan inanılmaz duygulanıyor. Napsın çocuk baktı annesinde iş yok daha karnımdayken başladı ibadete:roflol:
masallahhhhhhhh
ay evettttttttttttttttttt az kaldı inş ıssırcam ben onun minik ellerini ayakalrınııı inşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
ohhh maslllah simdiden mis koktu desene her yer opuyorumnanaktan
cnm dalinin deterjanı ve yumusatıcısımı var onlarlamı yıkadın???
ay evet ya inşşşşş cennet kokulularımız bizimmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:
ayyy sız anlattıkca ıcım gıdıyor ya bende bıran önce hazırlıklar yapayım ıstıyorum bızm ılk cıcılerımızı anneannemız aldı bende gecn hafta bır body ve 2eldıven aldım.ya kızlar sıze bısey sorcam bu mılupanın sıtesıne uye olunca ındırım cekı gonderıolar ya bılıomusunuz bana geldı ama son gecerlılık 30 nısan 2tane ıslak mendıl bı sampuan bı pısık kremı bez ve sut cayı ıcın %25 ındırım cekı esım alma dıo ama alayımmı benım cok varya bısey olurmu bekleyınce acaba????nedersınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?