Slm kızlar ben çok feci çatladım...bildiginiz krem ya da tedavi var mı?moralim çok bozuk şafak 37...bilgi verirseniz seviniriimmm
ohhh muhabbet derıne ınmıs yıne ama ben gec kalıyorum hep zeynepcıler zeynepler sıze benım cok hosuma gıden zeynep hıkayesını anlatayım.peygamberımızın kızlarından bırının adı zeynep.peygamberımızın kızı dunyaya gelıor ama herkes cekınıo nasıl söliycez dıye cunku ozaman kız cocuk sahıbı olmak kotu bısey peygamberımızınde uzulecegını dusunuyolar neyse cekıne sıkıla kızı oldugunu söyledıklerınde adını zeyneb koyuyor aslı zeyn-eb dır zeyn süs demek eb de baba yani babasının süsü demek ben bunu okuyunca cok duygulanmıstım.iste böle....
canım ilk aylarda hemen her ay yapıldı kan-idrar tahlili ama şeker yükleme testinden sonra sadece bir kez daha istedi doktorumuz..hatta yeter bitmedi mi dedim,bu son dedi..o da 32.haftadaydı..kızlar sızede sorayım sız her ay kan tahlılı yaptırdınızmı bıde tetenoz asısı yaptırdınızmı sız daha kıdemlısınız???
saf kakao yağı işine yarayabilir..Slm kızlar ben çok feci çatladım...bildiginiz krem ya da tedavi var mı?moralim çok bozuk şafak 37...bilgi verirseniz seviniriimmm
cnm benm okurken gözlerm doldu walla basın sagolsun allah bizlere saglıklı sıhatli ömürler versn torunalrımızı tosunlarımı görelm cocuklarmızı mutlu görelim inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eminim cok farklı olur kız diyipte erkek cıkması her gittigimde doktorum cinsiyte ne demiştik diye soruyo kız diyorum veet öyle diyo ama gecen esimin yengesi bide bi arkadası rüyasında erkek görmüs dedim yok doktor son 3 seferdr kız diyo hatta son sefer sordgunda degişmiş erkekmi olmus dedim gldü kız dedi kaydirigubbakcemile3 dedim 2falan olursa odur belki onu görmüşlerdir kaydirigubbakcemile3
yok kız erkekler içinde bi sürü kıyafet var bak kac aylık oldu bebiş magzasına girdgmzde ilk kız kıyafetlerine bakıyoruz o sırada esimin gözü erkekk kıyafetlerine carpıyo yada ben bakarken o erkeklere bakıyo bak su ne güsle bu ne güsel diye cokta güsle seyler var ciddn ben görnce hemen söliyims ana yakısıklı olsun oglusun opuyorumnanaktan
biz hiç erkek yada kız demdeik allah ne veririsekaydirigubbakcemile3 fark etmez dedik hep kız oldu kaydirigubbakcemile3 allah sanada bi kız bebiş versin inşşş:Saruboceq:
annanesi oglusunu görür merak etme :1hug:Şeniz
kullanıyorum canım kuruluk hıssetmıorum ama öyle gergın ıste doktora gıdınce ancak rahtlıcam hralde.bızede ılk erkek dedı ben 1ay oglum dıye sevdım sonra kız dedı esım cok sevındı meger bana sölememıs ama o kız ıstıomus sımdı yıne degısırse dıye korkuyorum...allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın saglıkla gelsınler yeterkı
Tabiki canım benim hep sağlık diyorum hastalıklarla çok uğraştık Allahım daha kötüsünü vermesin bebeklerimiz sağlıkla doğsun da gerisi hiç önemli değil.
Evet haklısın erkekler için de güsel şeyler oluyor ama bulmak biraz güç :) Geçenlerde LCW den minnacık bir mont aldık ama görsen harika rengi, modeli. Küçük adamıma çok yakışacak şakkıdı
Slm kızlar ben çok feci çatladım...bildiginiz krem ya da tedavi var mı?moralim çok bozuk şafak 37...bilgi verirseniz seviniriimmm
selam kızlara.s.
ben de 28 haftalık hamileyim
loğusa pijaması bakıyorum ankara da nerelerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz
selam kızlara.s.
selam kızlara.s.
slmmzemuszemus
walla bend aha alamdım ama pijama dünyasında güsels eyler var netten baktım kocabeyoglu pasajının altında yeride snede bi bak istersen cnm
esracım nerdesn sekerm sen naptın aldınmı gerci biras sacma bi soru oldu surda ne kadar kalmıs doguma aldınmı diyorum senin cantan bile hazırdır kaydirigubbakcemile3
Canım ben henüz çatlamadım ama daha vakit var ne olur bilmiyorum. Lierac ve bebe yağı kullanıyorum. Arada bir de hakiki zeytin yağı sürüyorum. Biraz yağlı oluyosun ama çok yararlı cilt için. Atletimde de lekesi kalmıyor hiç. Çatlamayı önlemese bile cildini yumuşacık yapıyor. Eltim sadece zeytin yağı kullanmıştı hiç çatlamadı.
Ama ne kullanırsa kullan cildin çatlamaya müsaiste çatlıyor. Sadece derinliği ve miktarını etkiler belki.
Hem çok da canını sıkma canım ya bebeklerimizden hatıra kalacak vücudumuzda. Tabi olmasa daha iyi ama olsa da çok önemli değil bence. Ben 3 yıl önce reflü ve mide fıtığından ameliyat oldum. Laparoskopik bir ameliyattı ama amaliyat sırasında iç kanama geçirmişim karnımı boydan açmışlar. Şİmdi o keside skar dokusu oluştu kıpkırmızı, kalın bir iz çok kötü görünüyor ama yapılabilecek bişey yok estetik de olsam cildim yapıyormuş skarı. Şimdi oğluşumdan çatlamışım çok mu önemli?
Hiç kafana takma bence. Sağlıklı doğumlar inşallah...
slm..ben çatlamaya çok müsait olmama rağmen -ergenlik dönemimden kalma basenlerimde var ve genlerimdede var annem saolsun:)- şu ana kadar çatlamadımbi kozmetikçi olarak çok araştırdım ve çok baktım kendime belki ondandırbayanssulusmile ama belli olmaz tabi şimdi yokmuş gibi gözüküp doğumdan sonra hortlayabilio bu çatlak denen illeteyvahedigeldismile ben önce saf kakao yağıyla başladım eritip eritip sürdüm her akşam üçbuçuk dördüncü aydan itibaren lierac phytolastil gel e başladım sonrasında roc un çatlaklar için olan yağını kullandım şimdi tekrar phytolastil e geçtim.. benim tavsiyem oluşmuş çatlakların bi çözümü yok malesef önemli olan oluşmamasını sağlamak sana şu aşamada phytolastil jel kıvamında olduğu için yeterli gelmeyebilir ama roc un yağını kullanırsan çatlaklar hafif pembeyken yani başındayken geçirebiliır önemli olan morarıp grileşmemesi.. doğumdan sonrada devam et kullanmaya göğüs hariç çünkü sütüne geçebilir! oluşmuş çatlaklar içinde phytolastil ampul tavsiye ederim..umarım yardımcı olabilmişimdiropuyorumnanaktan
tabikide önemli degil bebegim için çatlamam ama aldı başını gidiyo acı badem sütü,badem yagı,hodan yagı,kakao yagı vs vs vs kullanmadıgım kalmadı halada kullanıyorum ama gitti gidio yapcak bişii yok 7. auyda karnım birden büyüdü hem cildim çok kuru hemde 48 kilo ile hamile kaldım şuan 57 yim ve şafak 36 o zamana kadar harita benden daha derli toplu olur yinede saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?