slmmzemuszemus
walla bend aha alamdım ama pijama dünyasında güsels eyler var netten baktım kocabeyoglu pasajının altında yeride snede bi bak istersen cnm
esracım nerdesn sekerm sen naptın aldınmı gerci biras sacma bi soru oldu surda ne kadar kalmıs doguma aldınmı diyorum senin cantan bile hazırdır kaydirigubbakcemile3
Ben 3 takım aldım. Gelen giden çok olur, bebek kusar kirlenir....., tabi bunlar bahane heves işte ne görsem dayanamayıp alıyorum:)
Birini Ankamall den Nü mağazasından aldım. Spor bir takım. Hamileler için rahat bir model.
Birini Gimsa dan aldım. O da sevimli ve fiyatı uygundu.
En son netten Pijama Dünyasından aldım. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Hem modeli hem de kumaşı çok güzel. Oldukça kaliteli.Ama Ankara da oturup imkanı olan bence mağazadan alsın. Mağazada pazarlıkla daha ucuza alınır bence. Ben artık gidemiyorum mecburen nete talim :)
canım bende pijama dünyasından alıcam kocabeyoğlu pasajında mağazaları var ayrıca internet siteleride var. çok cici şeyler var zemuszemus
Esracım bu arada sen ne durumdasın? Suyun nasıl? Bizim topikte 2 arkadaşın da suyu azalmıştı ama sonradan normale döndü, bebeğin o anki pozisyonu etkileyebilir su ölçümünü demişti birinin doktoru. Senin cimcime kolyelerini çıkardı mı boynundan? Canım herşey yolundadır inşallah, Allah bebeklerimizle sağlıkla kavuştursun inşallah.
ayyy canım benimm:1hug:
dün muayenemiz vardı,suyumuz daha da azalmış..kolyelerin birini çıkardı ama biri aynen duruyor..
her randevuda azalıyor suyum..önümüzdeki p.tesi doğum tarihine karar verilecek galiba..34+4teyim,35i doldurunca gelecek kızım görünüşe göre..
yine 2 doz ciğer geliştirici iğne oldum,bir de kan sulandırıcı iğneye başladık..
içerde tuttuğumuz her gün kar diyor doktorumuz..
tolga ecemiş'e gidiyorum ve doktoruma inanılmaz güveniyorum,en baştan beri..
ne derse yapıyoruz harfiyen..gerisini allahım bilir diyip dua ediyorum..
dua ederken zamanında gelsin demeyi ihmal etmemek lazımmış:)
allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sen nasılsın,nasıl gidiyor?senin de az kaldı kuzucuğuna kavuşmana..doğum şekline karar verdin mi?
evet canım doktorun çok doğru söylemiş bir gün bile seninle kalsa kardır. allahım zamanında gelmelerini nasip etsin yavrularımızın :)
Aslında çok da kilo almamışsın canım. Ben 14 kilo aldım. Neredeyse hamileliğimin tamamı zorunlu istirahatle geçti. Yeyip yatmaktan topaç gibi oldum. Çatlamadım henüz ama yavaş yavaş kurumaya başlıyorum. Yapılacak bişey yok işte canım. Başa gelen çekilir. Düşünmemeye çalış bence bebeğine odaklan. Bak az zamanın kalmış. Sağlıkla gelir inşallah bebeğin.:ecrin_bebek:
Ben güven hastanesine gidiyorum.Doktorum Taner Akçal.Buarada Esracım işallah bebişin biraz daha sabreder içerde kalmak için ama senin kzın maşallahı var içerde oynayacak oyunu kalmadı dışarı merak ediyo şimdide:))İşallah bebişini sağlıklı vaktinde kucağına alırsın tatlım..
Ssk ile anlaşması var cnım ondan faydalanıyoruz.Ama hastaneyi bölmüşler ozeller ssklılar diye yani bi sınıf ayrımı olmuş o biraz sinir bozucu oluyo haliyle
Ssk ile anlaşması var cnım ondan faydalanıyoruz.Ama hastaneyi bölmüşler ozeller ssklılar diye yani bi sınıf ayrımı olmuş o biraz sinir bozucu oluyo haliyle
sanki babalarının hayrına bakıyorlar dimiyuh diyorum parayı ssk lıdan almıyor olabilirsin ama devletten alıyorsun. hiç hoş bir durum değilklava:
Evet kızlar ya hiç hoş bi durum değil farklı bi blokta tek dr.var o bakıyor ssklılar.Bide geçen odaları gezdim onlarda ayrı yani şey gibi düşünün ozeller 5 yıldızlı suit oda ssklıların 3 yıldızlı.bide demezlermi sadece oda farkı var diğer tüm hizmetler aynı diye.Canım sıkıldı ama napıyım gelmişim 32.haftaya hastane değiştiremem artık.
Esracım akay iyiymiş valla bazen diyorum keşke oraya gitseymişim.Doktorununda iyi olduğunu biliyorum fiyatlarda çok uygunmuş.Valla güvende normal doğum 1 gece 1800 sezaryan 2 gece 2000.Daha pahalıymış umarım değer..
ayyy canım benimm:1hug:
dün muayenemiz vardı,suyumuz daha da azalmış..kolyelerin birini çıkardı ama biri aynen duruyor..
her randevuda azalıyor suyum..önümüzdeki p.tesi doğum tarihine karar verilecek galiba..34+4teyim,35i doldurunca gelecek kızım görünüşe göre..
yine 2 doz ciğer geliştirici iğne oldum,bir de kan sulandırıcı iğneye başladık..
içerde tuttuğumuz her gün kar diyor doktorumuz..
tolga ecemiş'e gidiyorum ve doktoruma inanılmaz güveniyorum,en baştan beri..
ne derse yapıyoruz harfiyen..gerisini allahım bilir diyip dua ediyorum..
dua ederken zamanında gelsin demeyi ihmal etmemek lazımmış:)
allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah..
sen nasılsın,nasıl gidiyor?senin de az kaldı kuzucuğuna kavuşmana..doğum şekline karar verdin mi?
Canım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Sağlıklı olsun da erken doğması problem olmaz inşallah. 35. haftayı tamamlayınca çok da erken sayılmaz, ben de 8 aylık doğmuşum hem de 2000gr ama küvöze bile gerek duymamış doktor. Bizim de az kaldı evet, normal doğum istiyorum ben, şimdilik bir problem yok, normal bekliyoruz inşallah.
esracım merak etme sen sakın ol rahat ol 35.hafta cok erekn sayılmaz zaten doktorun gereklı önlemlerı almıs anlattıgın kadarıyla öle anladım saglıkla kucagına al ıns heyecan varmı?ne guzel bı duygu yakında kucagına alcaksın ıns kızını :))
benım kızım cok kıpır kıpr bugun ne farkettım karnımda durdugu yer ve tekme attıgı zaman bellı oluyo bunun ıcın daha erken dııl mı?cok ılgınc bı duygu yaaa.allahım bebeklerımıze saglık sıhhat versın kolayca kucagımıza alalım ıns...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?