Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Esracım bu arada sen ne durumdasın? Suyun nasıl? Bizim topikte 2 arkadaşın da suyu azalmıştı ama sonradan normale döndü, bebeğin o anki pozisyonu etkileyebilir su ölçümünü demişti birinin doktoru. Senin cimcime kolyelerini çıkardı mı boynundan? Canım herşey yolundadır inşallah, Allah bebeklerimizle sağlıkla kavuştursun inşallah.

merhabalar
canım çok sağol ben de bi bakayım oraya a.s.

merhaba
ben de 2 tane düşünyorum vallaha hevesleniyo insana.s
çok sağol oralara da bakıcama.s.

canım bende pijama dünyasından alıcam kocabeyoğlu pasajında mağazaları var ayrıca internet siteleride var. çok cici şeyler var zemuszemus

merhaba
en çok çeşit orda var hehalde be de bi bakayım daha da vakit geçirmeden
çok sağol canıma.s.

ayyy canım benimm:1hug:
dün muayenemiz vardı,suyumuz daha da azalmış..kolyelerin birini çıkardı ama biri aynen duruyor..
her randevuda azalıyor suyum..önümüzdeki p.tesi doğum tarihine karar verilecek galiba..34+4teyim,35i doldurunca gelecek kızım görünüşe göre..
yine 2 doz ciğer geliştirici iğne oldum,bir de kan sulandırıcı iğneye başladık..
içerde tuttuğumuz her gün kar diyor doktorumuz..
tolga ecemiş'e gidiyorum ve doktoruma inanılmaz güveniyorum,en baştan beri..
ne derse yapıyoruz harfiyen..gerisini allahım bilir diyip dua ediyorum..

dua ederken zamanında gelsin demeyi ihmal etmemek lazımmış:)
allahım hepimizin bebeklerini sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah..

sen nasılsın,nasıl gidiyor?senin de az kaldı kuzucuğuna kavuşmana..doğum şekline karar verdin mi?

evet canım doktorun çok doğru söylemiş bir gün bile seninle kalsa kardır. allahım zamanında gelmelerini nasip etsin yavrularımızın :)

evet canım doktorun çok doğru söylemiş bir gün bile seninle kalsa kardır. allahım zamanında gelmelerini nasip etsin yavrularımızın :)

amin canım,inşallah..
valla doktorumuza emanet ettik kendimizi,güvenimiz tam,o ne derse uyacağız..
sağlıkla gelsin kuzularımız..allahım dualarımızı kabul etsin..
düşünüyorum da burası sayesinde birbirimiz için ne çok dua ediyoruz,hem de destek oluyoruz birbirimize :enbuyukkk: opuyorumnanaktan

fazla kilo almadım görende öyle diyor ama işte çatladımmafoldumben bugün dr bi jel verdi onarıcıymış bakalım bide onu denicem güven hastanesine giden var mı kızlar?

Ben güven hastanesine gidiyorum.Doktorum Taner Akçal.Buarada Esracım işallah bebişin biraz daha sabreder içerde kalmak için ama senin kzın maşallahı var içerde oynayacak oyunu kalmadı dışarı merak ediyo şimdide:))ışallah bebişini sağlıklı vaktinde kucağına alırsın tatlım..

aminn canım,inşallah sağlıcakla gelir benim yaramaz..
içerde yapacağı herşeyi yaptı dediğin gibi şimdi dış dünyayı karıştıracak:)))
bu arada güven hastanesinin ssk ile anlaşması var mı yoksa özel sigortan falan mı var?

Ssk ile anlaşması var cnım ondan faydalanıyoruz.Ama hastaneyi bölmüşler ozeller ssklılar diye yani bi sınıf ayrımı olmuş o biraz sinir bozucu oluyo haliyle

Ssk ile anlaşması var cnım ondan faydalanıyoruz.Ama hastaneyi bölmüşler ozeller ssklılar diye yani bi sınıf ayrımı olmuş o biraz sinir bozucu oluyo haliyle

aa o da ilginçmiş,madem sınıf ayrımı yapacaklar bakmasınlar hiç ssklıya..
ben akaya gidiyorum,hiç öyle bi ayrım falan yok,fiyatları da özel hastane için uygun..
doğum 1 gece 1500,2 gece 1750lira..
gerçi doktorum akayın doktoru diye oraya gidiyorum,başka bi hastanede olsa oraya giderdim..
sizin doğum fiyatları nedir peki?

yuh diyorum parayı ssk lıdan almıyor olabilirsin ama devletten alıyorsun. hiç hoş bir durum değil klava:

Evet kızlar ya hiç hoş bi durum değil farklı bi blokta tek dr.var o bakıyor ssklılar.Bide geçen odaları gezdim onlarda ayrı yani şey gibi düşünün ozeller 5 yıldızlı suit oda ssklıların 3 yıldızlı.bide demezlermi sadece oda farkı var diğer tüm hizmetler aynı diye.Canım sıkıldı ama napıyım gelmişim 32.haftaya hastane değiştiremem artık.
Esracım akay iyiymiş valla bazen diyorum keşke oraya gitseymişim.Doktorununda iyi olduğunu biliyorum fiyatlarda çok uygunmuş.Valla güvende normal doğum 1 gece 1800 sezaryan 2 gece 2000.Daha pahalıymış umarım değer..

yuh diyorum parayı ssk lıdan almıyor olabilirsin ama devletten alıyorsun. hiç hoş bir durum değil klava:
sanki babalarının hayrına bakıyorlar dimi klava:
devletten çatır çatır alıyorlar aradaki farkı..

anlamadığım şey şu,özel sigortalıdan aldıkları toplam para ile senden aldıkları aynı,tek fark seninkinin bi kısmını senden kalanını devletten alıyorlar..
valla diyorum ya akay benim için araç,tolga bey nerde olsa orada olurum,hayat boyu arasam daha iyi bir doktor bulamazdım:)
ama en azından ayrım yapmıyorlar hastanede,odalar da gayet iyi..muayene ücretleri de çok makul..ben ilk hrsde kan ve idrar testi yaptırmıştım 150 küsur fark almışlardı,sonra aynı testleri akayda yaptırdım 50 lira bile tutmamıştı düşünün yani..
akay geçen ekim ayına kadar daha da ucuzdu,hem muayene hem doğumda..hatta normal 750,sezeryan 1250 falan gibiydi sonra zam yaptılar..
bizim tolga beyin hastalarının topiğinde bi arkadaş medicanaya gidiyordu,tolga beye gitmeye başladı doğuma yakın,doğum yaptı,doktorumuzdan da hastaneden de çok memnun kaldı..
eğer doktorundan vazgeçemez durumda değilsen bi dene derim..
ay destan yazdım ama tolga bey o kadar iyi bi doktor ki herkes faydalansın istiyorum:)

Canım inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza. Sağlıklı olsun da erken doğması problem olmaz inşallah. 35. haftayı tamamlayınca çok da erken sayılmaz, ben de 8 aylık doğmuşum hem de 2000gr ama küvöze bile gerek duymamış doktor. Bizim de az kaldı evet, normal doğum istiyorum ben, şimdilik bir problem yok, normal bekliyoruz inşallah.

amin canım,sağlıkla gelsinler inşallah..
kızım kocaman abla oldu artık teyzesi,küvöz falan gerekmez inşallah..
hele senin gibi erken doğanları duydukça içim ferahlıyor:)
ben de normal istemiştim ama bu şartlarda imkansız hale geldi..
allahım sana kolay,sağlıklı ve sıhhatli bir normal doğum nasip eder inşallah..

esracım merak etme sen sakın ol rahat ol 35.hafta cok erekn sayılmaz zaten doktorun gereklı önlemlerı almıs anlattıgın kadarıyla öle anladım saglıkla kucagına al ıns heyecan varmı?ne guzel bı duygu yakında kucagına alcaksın ıns kızını :))
benım kızım cok kıpır kıpr bugun ne farkettım karnımda durdugu yer ve tekme attıgı zaman bellı oluyo bunun ıcın daha erken dııl mı?cok ılgınc bı duygu yaaa.allahım bebeklerımıze saglık sıhhat versın kolayca kucagımıza alalım ıns...

canımm,çok teşekkürler..güzel şeyler duydukça kendimi daha iyi hissediyorum:)
doktorumuz her türlü önlemi aldı,tek isteğimiz sağlıklı olsun kızımız,yoksa zaman açısından en doğrusunu allahım bilir..heyecanı da çok tatlıymış,sürpriz yumurta gibi,ne çıkacak bekliyoruz:)))
bakalım yarın kontrolümüz var,haber veririm son durumu:)

senin kızın da yaramaz olacak anlaşılan:) hareketli olması sağlıklı olduğunu gösterdiği için çok güzel..haftalar ilerledikçe daha da belirgin olacak,içerde yeraltı canavarı var diyeceksin:)) sağlıklı olsunlar da tepinsinler,uyutmasınlar herşeye razıyız:)

kızlarrrrrrrrrr bensiz muhentteler ilerlemiş ask olsunnnnnnnnnnnnlmaz::dilcikar:
kac gndür yoktum hemn söylüyorum neler yaptım bennnn kaydirigubbakcemile3
ay etlikte bi magza var okadrmı güsle olur bir hastabne cıkısları var böle pacası kurdalelei heryeri süsülü ay gözüm kaldı yemen ediyorum aldım bitane ama hepsini almak istyorum cok güsllerdi ya ben oakdar cok cesidi ve öyle güsellerini hiç görmemeiştim walla evdekini kaldırıp atasım geldi kaydirigubbakcemile3 bide okadr güsel patikelr varki ay yerm ben onalrı arkadaslrımla gitmiştim zorla cıkardılar beni herseye sarkıyosun dükkanı alıp cıkcaksın diyekaydirigubbakcemile3akannehir
oraya kesin bakın derm sizde benm gibii cıkmazsınız ama olsun bakın kaydirigubbakcemile2
kayınvalidemde bi yorgan yaptırmıs pembe böle üstü işlemeli kalpli falan cok gsel olmus bak esaracım yine kayınvalide benm annede tık yok akannehir
bu arada cnm senn doktoru konusmusunuz akayın muayene ücreti nekadar bide normal dogumla sezeryanın fiyatı degişiyo degilmi?sölemişindir belki ama ben ya atladım yada unuttum yine kaydirigubbakcemile3
senin kızda masllah allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin az kalmıs inş kavusuyosun :Saruboceq:
allahım o günleri bizede göstersin inşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…