kızlarrrrrrrrrr bensiz muhentteler ilerlemiş ask olsunnnnnnnnnnnnlmaz::dilcikar:
kac gndür yoktum hemn söylüyorum neler yaptım bennnn kaydirigubbakcemile3
ay etlikte bi magza var okadrmı güsle olur bir hastabne cıkısları var böle pacası kurdalelei heryeri süsülü ay gözüm kaldı yemen ediyorum aldım bitane ama hepsini almak istyorum cok güsllerdi ya ben oakdar cok cesidi ve öyle güsellerini hiç görmemeiştim walla evdekini kaldırıp atasım geldi kaydirigubbakcemile3 bide okadr güsel patikelr varki ay yerm ben onalrı arkadaslrımla gitmiştim zorla cıkardılar beni herseye sarkıyosun dükkanı alıp cıkcaksın diyekaydirigubbakcemile3akannehir
oraya kesin bakın derm sizde benm gibii cıkmazsınız ama olsun bakın kaydirigubbakcemile2
kayınvalidemde bi yorgan yaptırmıs pembe böle üstü işlemeli kalpli falan cok gsel olmus bak esaracım yine kayınvalide benm annede tık yok akannehir
bu arada cnm senn doktoru konusmusunuz akayın muayene ücreti nekadar bide normal dogumla sezeryanın fiyatı degişiyo degilmi?sölemişindir belki ama ben ya atladım yada unuttum yine kaydirigubbakcemile3
senin kızda masllah allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin az kalmıs inş kavusuyosun :Saruboceq:
allahım o günleri bizede göstersin inşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrrrrrr bensiz muhentteler ilerlemiş ask olsunnnnnnnnnnnnlmaz::dilcikar:
kac gndür yoktum hemn söylüyorum neler yaptım bennnn kaydirigubbakcemile3
ay etlikte bi magza var okadrmı güsle olur bir hastabne cıkısları var böle pacası kurdalelei heryeri süsülü ay gözüm kaldı yemen ediyorum aldım bitane ama hepsini almak istyorum cok güsllerdi ya ben oakdar cok cesidi ve öyle güsellerini hiç görmemeiştim walla evdekini kaldırıp atasım geldi kaydirigubbakcemile3 bide okadr güsel patikelr varki ay yerm ben onalrı arkadaslrımla gitmiştim zorla cıkardılar beni herseye sarkıyosun dükkanı alıp cıkcaksın diyekaydirigubbakcemile3akannehir
oraya kesin bakın derm sizde benm gibii cıkmazsınız ama olsun bakın kaydirigubbakcemile2
kayınvalidemde bi yorgan yaptırmıs pembe böle üstü işlemeli kalpli falan cok gsel olmus bak esaracım yine kayınvalide benm annede tık yok akannehir
bu arada cnm senn doktoru konusmusunuz akayın muayene ücreti nekadar bide normal dogumla sezeryanın fiyatı degişiyo degilmi?sölemişindir belki ama ben ya atladım yada unuttum yine kaydirigubbakcemile3
senin kızda masllah allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin az kalmıs inş kavusuyosun :Saruboceq:
allahım o günleri bizede göstersin inşşşşş aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kıslsrrrr selam bikaç gündür yoktum iyisinizdir inş... opuyorumnanaktan
güle güle kullanın canım yorganınızı :))) bizimde kayınvaldeden tık yok annem çabalıyor sürekli :kedi:
canım biz iyiyiz de sen nerelerdeydin? bak zeynep kendini kılık kıyafete vermiş yokluğunda,sen neler yaptın? kaydirigubbakcemile3
bizim kayınvalideler de zeynep'in kayınvalidesinin elinden bi su içse işe yarar mı acep:roflol:
benimki tankerle içse bile zor ama :roflol::roflol:
annem çalışan biri olmasına rağmen haftasonu sarma dolma falan yapıp yolluyor,her hafta bi koli gönderiyor,içinden cici bici şeyler çıkıyor:)
kadın lohusa tacıma kadar düşünüp aldı,kaynanam da bi mendil alsa ömür boyu düşmez dilinden:roflol:
zeynocum birkaç gün yoktun ama bakıyorum boş durmamışsın a.s.
şu bayıldığın mağazanın adını adresini falan söylesene hayatım,belki gitmek isteyen olurhihoyyyt
bana uzak olmasa kesin giderdim,gerçi uzak olması daha iyi,bu kız daha şimdiden batırdı bizi sempatiksalakcinni
senin şu kaynanan da numunelik valla maşallah canım ya
pembiş yorganınızı güzel günlerde kullanın inşallahhh..
akayın fiyatlarına gelince; 1 gece 1500,2 gece 1750 lira..yani normal ve sezeryan 250 lira farkediyor..
muayene ücreti de usg ve muayene toplam 48.44tl bir de heryerin aldığı 12 tl farkla birlikte 60lira tutuyor..
hastane de gayet uygun ama daha önce de söylediğim gibi tolga bey tanıdığım-tanıyabileceğim en iyi doktor,gözüm kapalı canımı emanet ediyorum alkisalkisalkis
hepimizin yavrusu sağlıcakla gelsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güle güle kullanın canım yorganınızı :))) bizimde kayınvaldeden tık yok annem çabalıyor sürekli :kedi:
canım biz iyiyiz de sen nerelerdeydin? bak zeynep kendini kılık kıyafete vermiş yokluğunda,sen neler yaptın? kaydirigubbakcemile3
bizim kayınvalideler de zeynep'in kayınvalidesinin elinden bi su içse işe yarar mı acep:roflol:
benimki tankerle içse bile zor ama :roflol::roflol:
annem çalışan biri olmasına rağmen haftasonu sarma dolma falan yapıp yolluyor,her hafta bi koli gönderiyor,içinden cici bici şeyler çıkıyor:)
kadın lohusa tacıma kadar düşünüp aldı,kaynanam da bi mendil alsa ömür boyu düşmez dilinden:roflol:
Kızlar selam. İnternetim yokto 2 gündür. Bizim sitenin telefon tellerini çalmışlar :) insanlar ne yapacağını şaşırdı valla.
Hafta sonu kontroldeydim. Benim oğlana ne oldu bilmiyorum. 6. ayın sonuna kadar bu bebek çok küçük, 2 kilo anca doğar diyordu doktorlar. Benim süt ve muzlardan mıdır bilmiyorum şimdi de fazla büyümüş :) 32+3 de 2220 olmuş. Şekreden şüphelendiler ama normal çıktı. Kilolu olsun istiyordum zaten ama kafası 3 hafta ilerden gidiyor. Koca kafalı oğlum benim. İnşallah bir sorun olmaz.
Zeynepcim valla canımı çektirdin. Alışveriş yapasım geldi. Ama kocam beni boşayabilir artık:)
Esra senin muayene ne oldu? İnşallah herşey yolundadır.
:roflol::roflol::roflol:ayyy cok güldüm yane cidden napcaklarını sasırmıs insanlar telefn telleride calınırmı yaw:roflol::roflol:
süt yapmıs olabilir cnm süt cabuk büyütürmüs cocukları ve tombul yaparmıs benm görümcem sürekli süt içermiş 4.5 kilo dogmus oglukaydirigubbakcemile3
daha vaktn var cnm kafası normal haline gelir gelişimini güselce tamamlamıs bi sekilde kucagına laırsın inşşş:Saruboceq:
tabiri caizse yapıstım kaldım magzaya kaydirigubbakcemile3 arkadaslarım zorla cıkardı kız benmkinin daha hiç biseyi yok sinir oluyorum alalım dioruz diyoruz tık yok yane cocugumun bi hastane cıkısı var bitanede aldım etlikte kaydirigubbakcemile3 2 ma o kücük 6lı set bitanede ilk cinsiyetini ögrendigimde almıstım kadife tulum bitanede kardesim gibi birisi var cnm benm sagolsun o almıs okadar 3-4 tane bisey haliyle sarkıyorum yane 7 aylık olduk surda daha oda yok ortada :umursamaz:
ama bi baslıcam pir baslcıam yane dedm artık kocama ayarla kendini bu hafta mobilya alıyoruzkaydirigubbakcemile3inş yarın yada persembe cıkcaz bakalım mobilyayyı alıyım devamıda gelcek ama bi yerden baslamak lazım dimi kaydirigubbakcemile3
Şimdi sana nasıl özendim var ya :roflol:
Ben erkenden herşeyi alınca şimdi böyle koyun gibi bakınıyorum mağaza vitrinlerine :roflol:
Şaka bir yana insan herşeyi almak istiyor. İlk çocuk diye mi böyle olunuyor bilmiyorum. Gerçi bana alışveriş olsun da :roflol:
Bir akrabam var seninle aynı dönemde doğum yapacak sanırım. Geçenlerde bana geldi. 3 tane badi aldım yeter diyor. Cebinde akrep olanlardan:roflol: Paranın gözüne vuruyorlar ama harcayamıyorlar bacım nasıl iş anlayamıyorum.:sm_confused:
Bu arada oda takımı için sitede biri fotolarını koymuş bayıldım ben. İstanbulda bir mobilya sitesinden almışlar sanırım. Doğum yapanların bölümündeydi galiba. Bir bak istersen fikir olur. Halısına kadar takım halinde satılıyormuş. Tabi fiyatlar nasıldır bilemiyorum canım.
Ne güzel ya ben de yeniden alışverişe başlamak istiyorum!!!!!!
oy kıyamam al kız bikac taneden bisey cıkmazkaydirigubbakcemile3
herseyn en güselini giysin en güseli olsun istiyoruz ya ondandır bide ilk heyecan tabi oda varopuyorumnanaktan
ay 3 tane badi neye yeticeklmaz:bigünde biter yıkayıp yıkayıp aynı seylerni giydircek ben aynı seyleri giydigini görnce sıkılırımkaydirigubbakcemile3
walla bazıları öle oluyo cnm para var ama ne harcıyolar nede bisey almasını biliyolar ...
bakıyım cnm bende hazırlıyım kızımın odasını bende koycammmmkaydirigubbakcemile3
basla sekerm 3-6 aylıkları alıyorum yeni dogdugu zmn için almıyorum dersin kocana kaydirigubbakcemile3
kızlaar valla bu dogum meselesı cok karısık yaa benım bebegım tedavı bebegı bız oyuzden cooook soyuluyoruz tedavıdekı doktoruma devam edıyorum baskasına gıtmeye korkuyorum oda her muayenede 220 alıo ve dogumuda özelde yaptırıo mesa yada guven dedı mesa bıze cok yakın bende orayı ıstıyorum yanı mahvolduk kayınbabamlar yardım etcekler sanırım zaten bebk odasında annemler alıyo yoksa bız tek basımıza napardık bılmıorum....
O da olmuyor canım ya ben 9 aya kadar aldım zaten:roflol:
Bu arada canım çok sıkkın ya. Doktorumdan vazgeçicem galiba. Büyük doğumun doktoruna gidiyorum hani gebelik riskli diye 3. aydan beri özel muayenehanesine gidiyoruz. Devlet hastanesini hiç istemiyordum ama erken doğum olursa diye orayı seçmek zorunda kaldık. Doktorum da senin için en iyisi büyük doğum, özelde doğum yaptırmak istemiyorum diyordu.
Son muayenede baktı bebek iyi, ben de iyiyim illa özel hastane diye tutturdu. "Akay'da doğum yap, 2700 tl, çok para değil ki her şeye harcıyoruz sonuçta, bu senin ilk doğumun, Büyük doğumda hemşirelerin seninle ilgilenmelerini sağlayamam, sonuçta ben oranın müdürü değilim, beklediğin ilgiyi ve bakımı bulamazsın , doğum yapınca bebeğine bakmak için doktor gelmez, eğer bebeğinde bir sorun varsa çağırırız ama özelde böyle olmaz..." deyince benim sinirler tavan yaptı. Zaten özel muayenesine şimdiye kadar 1500 civarında verdim. 2 kere daha vericem. Bir de hastaneye 2700 vericem. Hayır parayı geçtim tavır çok iğrenç.
Geçen ay erken doğum sancılarım geldiğinde Akay'a gitmemi söyledi. Orada NST de sancılar çıkınca doğum başlayabilir ama hemen Büyük doğuma git, özelde doğum yapmanı istemiyorum demişti. Bu kadar da olmaz ki. Para için insanların bu kadar şaklabanlık yapmalarına katlanamıyorum.
Ben önceden Batıkentte oturuyordum. Orada Bilgi Hastanesi var. Hamile kalmak için oraya gidiyordum. Hamilelikten sonra da devam ettim. Hem özel doktora gittim hem de Bilgi Hastanesine. Mine hanım var Bilgi de. Özel doktora gittiğimi biliyor. Gayet hoş bir insan. Sanırım orada yapıcam doğumu. Geçen ay arkadaşım Bilgi de Selçuk Bey de doğum yaptı çok memnun kaldı. Hemşireler de çok ilgililer. Ama Mine hamının yaptırdığı doğumlar hakkında bir bilgim yok. Biraz araştırıcam. Kafam çok karıştı. Doğum önemli bişey hem hastane hem doktorun hem de hemşireler önemli. Allah yardımcımız olsun. :sm_confused:
ya evet bıde dıyorum ya tedavıyle oldu doktorum prof bı bırakayım dedım sonrada ya ters bısey olursa bastan berı o bılıor sonra pısman olmayayım dedım korktum zaeten bebegım ıcın bısuru ıgne oldum neler yasadım.kayınbabamlardan da annemlerdende allah razı olsun zaten kayınbabamlarla bızım ısımız ortak baska care yok bıde kayınbabam yazık 3senedır bunun hayalını kuruyodu hıc sesı cıkmıor napsın torun dıye havalarda ucuyo
arkadaşlar ankarada bebek şekerleri için yardıma ihtiyacım var ben yapamam hazır alcam lütfen yardımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?