ben bu konuda bılgısızm arkadasım ulustan malzemelerı alıp kendı yapmıstı ...
ya evet bıde dıyorum ya tedavıyle oldu doktorum prof bı bırakayım dedım sonrada ya ters bısey olursa bastan berı o bılıor sonra pısman olmayayım dedım korktum zaeten bebegım ıcın bısuru ıgne oldum neler yasadım.kayınbabamlardan da annemlerdende allah razı olsun zaten kayınbabamlarla bızım ısımız ortak baska care yok bıde kayınbabam yazık 3senedır bunun hayalını kuruyodu hıc sesı cıkmıor napsın torun dıye havalarda ucuyo
cnm benm sen hiç sıkma canını akayla anlasması vardır getirdigi her hasta basına daha cok para alıyodur ondan baska hiç bi acıklaması yok yane ama sen sakin ol bosver
bukadar ısrar etmes,de degin gibi norml degil yane hem fiyat olarrk uygun hemde doktor olarka iyi olan bi yer arastır git ben senn olayı tam bilmiyorum ama bizim güvennn ortamı cok temz tmezligi ben cok öenm veririm içime siniyo o konuda doktorumuzda iyi ama tüp bebekse sennki aynı doktor ilgilenebilirmi bilmiyorum allah yardımcn olsun hayatım takıpta üsülme allah bi cıkıs yolu veriri bebeişler zaten kendi rızıklarıyla geliyolar allah yardımcı olur inş merak etme üsülmeyin annişler ac gözlü doktorları bosverinnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
karar verdim gün yapalım acalım mezdekeyide oynayalım koca göbüşlerle gerci benmki pek koca olmasada:roflol: kendimize geliriz:roflol:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:sm_cool::dance::teytey:
ay zaten yigenimn kınası var ablamnda var oynayamıcam okadar oynayana bakıcam öle saf saf ona üsülüyorum yaaaboshayallersmile
neyse artık kızım dogunca kızmla oynarım artık bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ayyy bebek ne zaman dogum pozısyonu alıyo 30 dan sonra falan mı oluyo ne sıkıstırıyodur o sımdı.allah yardım etsın ben sımdıye kadar 3.5 kılo aldım bakalım bundan sonra ne olucak ben söle 9kıloyla bıtırmeyı ıstıyorum ıns saglıkla sonuna gelırım ıns...
Kızlar selam. İnternetim yokto 2 gündür. Bizim sitenin telefon tellerini çalmışlar :) insanlar ne yapacağını şaşırdı valla.
Hafta sonu kontroldeydim. Benim oğlana ne oldu bilmiyorum. 6. ayın sonuna kadar bu bebek çok küçük, 2 kilo anca doğar diyordu doktorlar. Benim süt ve muzlardan mıdır bilmiyorum şimdi de fazla büyümüş :) 32+3 de 2220 olmuş. Şekreden şüphelendiler ama normal çıktı. Kilolu olsun istiyordum zaten ama kafası 3 hafta ilerden gidiyor. Koca kafalı oğlum benim. İnşallah bir sorun olmaz.
Zeynepcim valla canımı çektirdin. Alışveriş yapasım geldi. Ama kocam beni boşayabilir artık:)
Esra senin muayene ne oldu? İnşallah herşey yolundadır.
kızlaar valla bu dogum meselesı cok karısık yaa benım bebegım tedavı bebegı bız oyuzden cooook soyuluyoruz tedavıdekı doktoruma devam edıyorum baskasına gıtmeye korkuyorum oda her muayenede 220 alıo ve dogumuda özelde yaptırıo mesa yada guven dedı mesa bıze cok yakın bende orayı ıstıyorum yanı mahvolduk kayınbabamlar yardım etcekler sanırım zaten bebk odasında annemler alıyo yoksa bız tek basımıza napardık bılmıorum....
Zeynepcim Güven hastanesini çok isterim ama fiyatı beni aşıyor malum maddi durumlar senağlama
Bilgi Hastanesi ve Mine hanım hakkında iyi bişeyler duymayı umuyorum.
Kız bu ne şevk ya bırak oynamayı popomu kaldıramıyorym ben:roflol:
Valla tam 14,5 kilo almışım SAT dan berikaydirigubbakcemile3
Oğluşum doğum pozisyonunu almış kafasını öyle bir bastırıyor ki anında tuvalete yetişiyorum. Ortalıkta koyverecem diye korkuyorum Allah korusun:roflol: :roflol: :roflol:
evet ya 2gün iyi olunca hemen alısverise vudum kendimi kaydirigubbakcemile3
etlik iş merkezinin girisindeki magza öz bebe bide colins galiba 2li magza yane alt katı bebiş giriş katı colis sanırım bilmiyorumkismile
walla biras batırıuolar ama olsun annesi giysinler güsel güsel katlancaz artıkın kaydirigubbakcemile3
walla masllah allah nazardan saklasın bi ugrasısyo bi ugrasıyo benm annede tık yok daha bi iki kere sordu okadar:umursamaz: benm annede siizn kaynvalide gibi yane akannehir
cok tskr ederiz teyzesi daha güselleri sizin olsun inşş:Saruboceq:
senn görüslerne cok önem veriyorum biliyosun sen cok anlattıgın içinde merak ettm acıkcası bakalım bu son kontrolümede gidiyimde ona göre belki geciş yaparım senn tolga beye kaydirigubbakcemile3
ayy deniz koptum yaa,telefon tellerini çalmışlar ha:)))))))))))))))Kızlar selam. İnternetim yokto 2 gündür. Bizim sitenin telefon tellerini çalmışlar :) insanlar ne yapacağını şaşırdı valla.
Hafta sonu kontroldeydim. Benim oğlana ne oldu bilmiyorum. 6. ayın sonuna kadar bu bebek çok küçük, 2 kilo anca doğar diyordu doktorlar. Benim süt ve muzlardan mıdır bilmiyorum şimdi de fazla büyümüş :) 32+3 de 2220 olmuş. Şekreden şüphelendiler ama normal çıktı. Kilolu olsun istiyordum zaten ama kafası 3 hafta ilerden gidiyor. Koca kafalı oğlum benim. İnşallah bir sorun olmaz.
Zeynepcim valla canımı çektirdin. Alışveriş yapasım geldi. Ama kocam beni boşayabilir artık:)
Esra senin muayene ne oldu? İnşallah herşey yolundadır.
arkadaşlar ankarada bebek şekerleri için yardıma ihtiyacım var ben yapamam hazır alcam lütfen yardımmmmmmmm
Canım ya seni çok iyi anlıyorum. Karar vermek çok zor oluyor. İnsan yanlış karar vermekten çok korkuyor. Ama şunu söyleyebilirim. Benim tüp bebek değil ama tüp bebek olunca genelde özel doktor ilgisi gerekiyor ve özel doktorların fiyatları neredeyse aynı. Sen 220 veriyormuşsun ben de 180 veriyorum. Ama senin doktorun profmuş benimki operatör.
Eğer doktorundan memnunsan devam et. Tabi elinde dosyan varsa sadece özel hastaneye gitmeyi de düşünebilirsin. Benim artık doğum yaklaştı yeni bir doktor kabul etmeyebilir ama senin zamanın var. Şimdiki aklım olsaydı Akay da Tolga Ecemiş e giderdim. 3 ay önce bir arkadaşımın hanımı orada doğum yaptı çok memnun kaldı. İlgili bir doktormuş ve hastanede de çok rahat etmişler.
Şu anda Bilgi Hastanesi ni düşünüyorum şimdiye kadar orada da takibim yapıldığı için.
Annenin oda takımı aldığını yazmışsın onu görmemiştim. Ne güzel ya yanında birilerinin sana destek olması.
Zeynepcim Güven hastanesini çok isterim ama fiyatı beni aşıyor malum maddi durumlar senağlama
Oğluşum doğum pozisyonunu almış kafasını öyle bir bastırıyor ki anında tuvalete yetişiyorum. Ortalıkta koyverecem diye korkuyorum Allah korusun:roflol: :roflol: :roflol:
O da olmuyor canım ya ben 9 aya kadar aldım zaten:roflol:
Bu arada canım çok sıkkın ya. Doktorumdan vazgeçicem galiba. Büyük doğumun doktoruna gidiyorum hani gebelik riskli diye 3. aydan beri özel muayenehanesine gidiyoruz. Devlet hastanesini hiç istemiyordum ama erken doğum olursa diye orayı seçmek zorunda kaldık. Doktorum da senin için en iyisi büyük doğum, özelde doğum yaptırmak istemiyorum diyordu.
Son muayenede baktı bebek iyi, ben de iyiyim illa özel hastane diye tutturdu. "Akay'da doğum yap, 2700 tl, çok para değil ki her şeye harcıyoruz sonuçta, bu senin ilk doğumun, Büyük doğumda hemşirelerin seninle ilgilenmelerini sağlayamam, sonuçta ben oranın müdürü değilim, beklediğin ilgiyi ve bakımı bulamazsın , doğum yapınca bebeğine bakmak için doktor gelmez, eğer bebeğinde bir sorun varsa çağırırız ama özelde böyle olmaz..." deyince benim sinirler tavan yaptı. Zaten özel muayenesine şimdiye kadar 1500 civarında verdim. 2 kere daha vericem. Bir de hastaneye 2700 vericem. Hayır parayı geçtim tavır çok iğrenç.
Geçen ay erken doğum sancılarım geldiğinde Akay'a gitmemi söyledi. Orada NST de sancılar çıkınca doğum başlayabilir ama hemen Büyük doğuma git, özelde doğum yapmanı istemiyorum demişti. Bu kadar da olmaz ki. Para için insanların bu kadar şaklabanlık yapmalarına katlanamıyorum.
Ben önceden Batıkentte oturuyordum. Orada Bilgi Hastanesi var. Hamile kalmak için oraya gidiyordum. Hamilelikten sonra da devam ettim. Hem özel doktora gittim hem de Bilgi Hastanesine. Mine hanım var Bilgi de. Özel doktora gittiğimi biliyor. Gayet hoş bir insan. Sanırım orada yapıcam doğumu. Geçen ay arkadaşım Bilgi de Selçuk Bey de doğum yaptı çok memnun kaldı. Hemşireler de çok ilgililer. Ama Mine hamının yaptırdığı doğumlar hakkında bir bilgim yok. Biraz araştırıcam. Kafam çok karıştı. Doğum önemli bişey hem hastane hem doktorun hem de hemşireler önemli. Allah yardımcımız olsun. :sm_confused:
Çok zor oluyor değil mi canım ya. İyi ki sana yardımcı olanlar varmış. Allah razı olsun kayınbabanlardan. Bize destek olabilecek kimse yok. Borç harç hallediyoruz. Her ay biraz içeri giriyoruz hesaplarda ama bebeğimiz için değer deyip takmamaya çalışıyoruz. İnşallah zamanla toparlarız maddiyatı. Ama zar zor para ayarlamaya çalışırken doktorların bu açgözlülüğü insanın canını çok sıkıyor. Doktoruma doğum konusunda güveniyorum aslında ama sırf bu tavırları yüzünden bir daha gitmek istemiyorum. Dedim ya Allah yardımcımız olsun.
arkadaşlar ankarada bebek şekerleri için yardıma ihtiyacım var ben yapamam hazır alcam lütfen yardımmmmmmmm
valla inşallah canım,yata yuvarlana 37yi bulsam süper olacak:))esracım sen öle böle derken zamanı doldurcan heralde cok endıseleneye gerek kalmamıs benımarkadasım da yenı dogum yaptı 37de .acaba bız napcazzz ???
Valla çalmışlar telleri:roflol: Bakırmış teller iyi para ediyormuş :roflol:
Senin adına çok sevindim canım 1 hafta daha durursa harika olur :ecrin_bebek: 37 yi bitirir inşallah. Dualarım seninle ve bebeğinle...
ben tolga beyin hastasıyım,çok da memnunum canım..
akayda doğum için 2700 falan yazıyordu geçen sayfada ama 1gece 1500,2 gece 1750tl,biz hastanenin hastasıyız diye öyle desem bile değil çünkü bi tanıdığımız akayda yaptı doğumu,doktoru dışardandı ve aynı parayı ödediler..
bilgide selçuk beyle doğum yapan bi arkadaşım var,kıza bebek çok iri 4kg,normal doğum olmaz demş,sezeryan randevusu verdiği gün sancılandı kız,sabaha kadar sancı çekti,sabah da sezeryan oldu,bebek doğdu 3200 bile değildi..
hastaneden memnundu ama doktorun ısrarla sezeryan demesi ve kilo konusunda söylediği rakamla gerçek arasındaki fark ilginçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?