Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
evettt nıkah sekerı yapan yerlere b ı sor bıde pastanelerde satılıo ama onlar bıraz pahalı sanırım...

ben bu konuda bılgısızm arkadasım ulustan malzemelerı alıp kendı yapmıstı ...

zor bisey degil cnm seker yada lavantayı koyuyosun tülün içine tül hazır zaten kurdaleyle baglıyosun bibloyu yapıstırıyosun üstüne am augrasamama vaktm yok dersen kozaya bak fiyatalar uygun geldi bana yada baska davetiyeci nikah sekercilerine oralarda kesinvardır

Canım ya seni çok iyi anlıyorum. Karar vermek çok zor oluyor. İnsan yanlış karar vermekten çok korkuyor. Ama şunu söyleyebilirim. Benim tüp bebek değil ama tüp bebek olunca genelde özel doktor ilgisi gerekiyor ve özel doktorların fiyatları neredeyse aynı. Sen 220 veriyormuşsun ben de 180 veriyorum. Ama senin doktorun profmuş benimki operatör.

Eğer doktorundan memnunsan devam et. Tabi elinde dosyan varsa sadece özel hastaneye gitmeyi de düşünebilirsin. Benim artık doğum yaklaştı yeni bir doktor kabul etmeyebilir ama senin zamanın var. Şimdiki aklım olsaydı Akay da Tolga Ecemiş e giderdim. 3 ay önce bir arkadaşımın hanımı orada doğum yaptı çok memnun kaldı. İlgili bir doktormuş ve hastanede de çok rahat etmişler.
Şu anda Bilgi Hastanesi ni düşünüyorum şimdiye kadar orada da takibim yapıldığı için.

Annenin oda takımı aldığını yazmışsın onu görmemiştim. Ne güzel ya yanında birilerinin sana destek olması.

Zeynepcim Güven hastanesini çok isterim ama fiyatı beni aşıyor malum maddi durumlar senağlama
Bilgi Hastanesi ve Mine hanım hakkında iyi bişeyler duymayı umuyorum.
Kız bu ne şevk ya bırak oynamayı popomu kaldıramıyorym ben:roflol:
Valla tam 14,5 kilo almışım SAT dan berikaydirigubbakcemile3
Oğluşum doğum pozisyonunu almış kafasını öyle bir bastırıyor ki anında tuvalete yetişiyorum. Ortalıkta koyverecem diye korkuyorum Allah korusun:roflol: :roflol: :roflol:

ayyy bebek ne zaman dogum pozısyonu alıyo 30 dan sonra falan mı oluyo ne sıkıstırıyodur o sımdı.allah yardım etsın ben sımdıye kadar 3.5 kılo aldım bakalım bundan sonra ne olucak ben söle 9kıloyla bıtırmeyı ıstıyorum ıns saglıkla sonuna gelırım ıns...

Canım ne zaman döneceği belli olmuyor bebeğin son haftaya kadar dönebilior ama genelde 32 haftadan sonra dönermiş. Dönünce fark edersin zaten. Aşağıda kafası ve ellleirni, yukarıda ayaklarını, dizini hissediyorsun. Canın yanıyor biraz ama inanılmaz bir duygu bu.
Harikasın ya nasıl böyle kilo almadan duruyorsunu anlamıyorum. Ben senin haftandayken 8 kilo almıştım galiba:roflol:
Gerçi ben Kasım 7. haftamdan beri zorunlu idtirahat halinde oturup yatıyorum çok nadir dışarı çıkıyorum. Ye, yat, otur... Ne işte böyle oluyor.kaydirigubbakcemile3
Aman boşver ya takmıyorum çok da bebeğim sağlıkla doğsun da gerisi umrumda değil. Bir süre tosun gibi gezerim sonra normale dönmek için vakit bulabilirsem veririm kilolarıkaydirigubbakcemile3
Zira doğumdan 1-1,5 sene sonra ikinciyi düşünüyoruzkaydirigubbakcemile3
Sevdim ben bu hamilelik işini :roflol: :roflol:

benim oğlumda tosun canım maşallah yavrularımıza :)))

canım bizimde senden farkımız yok bizde tedaviyle bebek sahibi olduk doktorda kıymetli olduğunu bildiği için şuda yapılacak buda yapılacak derken bir hafta içinde 1000 tl harcadığımı biliyorum ne yapalım yavrularımıza feda olsun. benimde annem babam hazırlıklarımıza çok yardım ediyor sağolsun. eşim tarafından fayda yokta.

oyyyyy as kaldı kucağına almana artık geliyorum anneeeee diyor :))

masallah bebeklerın hepsıne ...
canım ben ılk 3 ay hıc tatlı yemedım desem yerıdır acayıp lımon salata yedım sımdıde durum sıs kofte falan ıcım gıdıor benım kızım cok etcıl olcak ben bukadar et yemezdım daha önce esım cok memnun onunla anlasamadıgımız tek nokta et olayıydı sımdı bende yıyorum cokacimcoook bıde cok meyve yıyorum sabırsızlıkla kıraz beklıyorum mesela böle ıste amaaaan alırsakta alırız yaa kac kere cocuk dogurcaz sankı gercı ben en az 2oglan 2kız ıstıyorum ama
önemli olan saglıklı olmak ve bebegınde saglıklı olması senın az kalmıs yaa darısı bıze ıns

kızlar kaynatmışsınız,zor yetiştim valla:)

canım benimm,tolga beyle bir kez tanışsan bu kadar geç kaldığın için pişman olursun:)
diyorum ya ben gözüm kapalı emanet ediyorum kendimi:) aman maşallah diyeyim
ayy deniz koptum yaa,telefon tellerini çalmışlar ha:)))))))))))))))
muayene çok şükür iyiydi canımm,doğum için tarih vermedi doktorumuz,cumaya tekrar gidicez,bi hafta daha içerde kalacak en azından diye çok sevindik..suyum hala çok az,nst ve bebek hareketleri iyi olduğu sürece (su bu seviyede kalırsa tabi) bekliycez..
senin oğlana da maşallah 41 kere abi olmuş artık:))

hep duuyuyorum,süt,muz ve bebe büsküvisi işe yarıyor galiba:)

arkadaşlar ankarada bebek şekerleri için yardıma ihtiyacım var ben yapamam hazır alcam lütfen yardımmmmmmmm

canım ulusta suluhanda bulabilirsin,hem malzeme satıyorlar hem de hazır..
ben hazır aldım tanesi 1liraya geldi..

esracım sen öle böle derken zamanı doldurcan heralde cok endıseleneye gerek kalmamıs benımarkadasım da yenı dogum yaptı 37de .acaba bız napcazzz ???

ben tolga beyin hastasıyım,çok da memnunum canım..
akayda doğum için 2700 falan yazıyordu geçen sayfada ama 1gece 1500,2 gece 1750tl,biz hastanenin hastasıyız diye öyle desem bile değil çünkü bi tanıdığımız akayda yaptı doğumu,doktoru dışardandı ve aynı parayı ödediler..

bilgide selçuk beyle doğum yapan bi arkadaşım var,kıza bebek çok iri 4kg,normal doğum olmaz demş,sezeryan randevusu verdiği gün sancılandı kız,sabaha kadar sancı çekti,sabah da sezeryan oldu,bebek doğdu 3200 bile değildi..
hastaneden memnundu ama doktorun ısrarla sezeryan demesi ve kilo konusunda söylediği rakamla gerçek arasındaki fark ilginçti..

ayy deniz koptum yaa,telefon tellerini çalmışlar ha:)))))))))))))))
muayene çok şükür iyiydi canımm,doğum için tarih vermedi doktorumuz,cumaya tekrar gidicez,bi hafta daha içerde kalacak en azından diye çok sevindik..suyum hala çok az,nst ve bebek hareketleri iyi olduğu sürece (su bu seviyede kalırsa tabi) bekliycez..
senin oğlana da maşallah 41 kere abi olmuş artık:))

hep duuyuyorum,süt,muz ve bebe büsküvisi işe yarıyor galiba:)

Valla çalmışlar telleri:roflol: Bakırmış teller iyi para ediyormuş :roflol:
Senin adına çok sevindim canım 1 hafta daha durursa harika olur :ecrin_bebek: 37 yi bitirir inşallah. Dualarım seninle ve bebeğinle...

bende atatürk hastanesine gidiyorum canım
çokda memnunum ama ilk seferden oraya gitmen gerekliydi
benim patronum orda doktor bende onun için oraya gidiyorum
ama doktor olmasaydı akropol hastanesini düşünüyodum
bi araştır akropolü canım
doğum fiyatlarıda çok uygun ssk lıyada ayrım yapmadan çok güzel bakıyolar

Amin canım
hayat şartları zaten çok zor neden bu kadar zorluyolar insanları anlamıyorum ya

arkadaşlar ankarada bebek şekerleri için yardıma ihtiyacım var ben yapamam hazır alcam lütfen yardımmmmmmmm

bende ankarada suluhan ve saman pazarında çok uyguna malzemelerin bulunduğunu duymuştum canım
benimde daha zamanım olduğundan bakmadım ama ben oralara bakıcam 7 ayıma gelimde alışverişte onlarıda halledicem

bende 23. haftamdayım 12 kilo aldııımmmmm
tabi doktordanda bi ton fırça yedim
naaptın sen kendine kızın dedi
şekerin çıkarsa tansiyonun çıkarsa biz naapcaz senle dedi
ama napim
çok afedersiniz ama bağırsaklarım çalışmıyo habire kilo alıyoruuummmm (((

neyse kızlar önce esra sonra denızerdo zeynep falan ardarda bıze tecrubelerınızı anlatmayı unutmayın dogumdan sonraaa

ya kıslar benimde şu 1 ayım çabuk geçsinde alışverişe başlıııımmm istiyorum yaa
herşeyini çıkmışken bi kerede alim istiyorum parça parça almak istemiyorum
kıslar bide emzirme önlüğü yapcam kendim siz kullanıcakmısınız
kullanıcaksanız nerden aldınız yada kendiniz mi yaptınız
ay ne çok konuştum kaydirigubbakcemile3

ya bendede yenı basladı 1haftadır kabızlık ama ödum patlıyo sabah ac karnına su ıcıyorum sonra prebıyotık yogurt yıyorum sonra 1bardak sut o benı rahatlattı bayagı ıyıyım aman yerlesmesın de cok korkuyorum...

esracım sen öle böle derken zamanı doldurcan heralde cok endıseleneye gerek kalmamıs benımarkadasım da yenı dogum yaptı 37de .acaba bız napcazzz ???
valla inşallah canım,yata yuvarlana 37yi bulsam süper olacak:))
hepimiz için doğru zamanı rabbim bilir,ne desek nafile,kuzucuklarımız ne zaman gelirse gelsin ama sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:

Valla çalmışlar telleri:roflol: Bakırmış teller iyi para ediyormuş :roflol:
Senin adına çok sevindim canım 1 hafta daha durursa harika olur :ecrin_bebek: 37 yi bitirir inşallah. Dualarım seninle ve bebeğinle...

canım benimm,allah razı olsun:Saruboceq:benim kızımın bu kadar dua edeni varken 40ı bile bulur:))
ben de her akşam yatmadan herkes için dua ediyorum valla liste çıkarsam daha iyi olacak diye düşümeye başladım:))
allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin:Saruboceq:

bakır tellere gelince,ben çocukken çok çalınırdı,benim ailem ptt mensubu,çok iyi bilirim ama bu günlerde hala olması ilginçmiş:.)))))))))))

ben süt içemiyorum
o dahada şişkinlik ve gaz yapıyo
delirtiyo bani
bende sabahları aç karna ılık ballı su ile kayısı kurusu denicem
bakalım işe yararsa sölerim sanada cnm

ben arkadasıma almıstım optımumda chıcco dan almıstım ve 15 tl mı neydı ugrastıgına degmez yanı ben dıkmem alıcam..

Tolga Bey'e inşallah ikinci bebeğimde gideceğim. Benim doktorun gözünü para bürüdüğü için 2700 dedi galiba.
Selçuk Bey benim arkadaşımın bebeği için de fazla kilolu sezeryan yapalım demişti. Ama sezeryan gününden önce bebeğin kalp atışları 200 e çıktı ve tarihinden önce sezeryan oldu. Dediğin gibi bebek 3260 dı. Bu konuda ben de garip karşıladım ama arkadaşım doktordan çok memnundu yine de. Ben daha önce Selçuk Bey e gittim zaten ama çok iyi bir iletişim kuramadık. Problemli hamilelik olunca çok da doktor sorunu yaşanıyor. Ama Mine hanımdan şimdiye kadar memnun kaldım. İnşallah doğumda da sorun yaşamam. Hemşirelerin ilgisini çok beğendim ben. Malum doğumdan sonra oldukça ilgiye ihtiyaç duyuyor insan. En azından insanca muameleye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…