valla inşallah canım,yata yuvarlana 37yi bulsam süper olacak:))
hepimiz için doğru zamanı rabbim bilir,ne desek nafile,kuzucuklarımız ne zaman gelirse gelsin ama sağlıklı olsunlar inşallah:Saruboceq:
canım benimm,allah razı olsun:Saruboceq:benim kızımın bu kadar dua edeni varken 40ı bile bulur:))
ben de her akşam yatmadan herkes için dua ediyorum valla liste çıkarsam daha iyi olacak diye düşümeye başladım:))
allahım hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin:Saruboceq:
bakır tellere gelince,ben çocukken çok çalınırdı,benim ailem ptt mensubu,çok iyi bilirim ama bu günlerde hala olması ilginçmiş:.)))))))))))
neyse kızlar önce esra sonra denızerdo zeynep falan ardarda bıze tecrubelerınızı anlatmayı unutmayın dogumdan sonraaa
ya kıslar benimde şu 1 ayım çabuk geçsinde alışverişe başlıııımmm istiyorum yaa
herşeyini çıkmışken bi kerede alim istiyorum parça parça almak istemiyorum
kıslar bide emzirme önlüğü yapcam kendim siz kullanıcakmısınız
kullanıcaksanız nerden aldınız yada kendiniz mi yaptınız
ay ne çok konuştum kaydirigubbakcemile3
ya bendede yenı basladı 1haftadır kabızlık ama ödum patlıyo sabah ac karnına su ıcıyorum sonra prebıyotık yogurt yıyorum sonra 1bardak sut o benı rahatlattı bayagı ıyıyım aman yerlesmesın de cok korkuyorum...
ben arkadasıma almıstım optımumda chıcco dan almıstım ve 15 tl mı neydı ugrastıgına degmez yanı ben dıkmem alıcam..
canım alışveriş için önce can atıyor insan,sonra da battık diye dert yanıyordelikafadulden[/B]
feda olsun yavrularımıza ama çok epey tutuyor herşeyi,rabbim yardımcı olsun hpimize..
önlüğe gerek görmüyorum ben,açarım mememi hryerde :roflol::roflol:
Tolga Bey'e inşallah ikinci bebeğimde gideceğim. Benim doktorun gözünü para bürüdüğü için 2700 dedi galiba.
Selçuk Bey benim arkadaşımın bebeği için de fazla kilolu sezeryan yapalım demişti. Ama sezeryan gününden önce bebeğin kalp atışları 200 e çıktı ve tarihinden önce sezeryan oldu. Dediğin gibi bebek 3260 dı. Bu konuda ben de garip karşıladım ama arkadaşım doktordan çok memnundu yine de. Ben daha önce Selçuk Bey e gittim zaten ama çok iyi bir iletişim kuramadık. Problemli hamilelik olunca çok da doktor sorunu yaşanıyor. Ama Mine hanımdan şimdiye kadar memnun kaldım. İnşallah doğumda da sorun yaşamam. Hemşirelerin ilgisini çok beğendim ben. Malum doğumdan sonra oldukça ilgiye ihtiyaç duyuyor insan. En azından insanca muameleye.
esracım nassın yawrum
bak senin topiğinde müdavimi olmak varmış kısmette gördünmü
annesi kız çocukları anne karnında sabırsız olurmuş diye duymuştum ben
o da bir an önce o içerde duyduğu sıcacık anne şevketini dışarda tatmak istiyo kokusunu sesini daha iyi almak istiyo anlaşılan
hayırlısıyla gelsin bebeşin hayatım
ben dışarda da rahat ederim diye istiyorum bi tane canım
malesef heryerde emzirme odası yok
onun için bebeğimi aç bırakmak istemeyom
Kızlar ben de oldum olası bağırsak problemi yaşadım. Hem bağırsağım olması gerekenin 2 katı uzunluğundaymış hem de spastik kolon diyorlar. Psikolojiden de çok etkileniyordu. Hamile olunca probiyotik yoğurt yedim her gün. Ama hiç aksatmamak gerekiyor. Zaten öneriyorlar hamilelikte probiyotik yoğurdu.
Bir de Esranın dediği gibi magnezyum diasporal çok işe yarıyor. Ben günde 2 magnezyum alıyorum. Çok rahatım. Ama doktorum bana rahim kaslarımın hassaslığından dolayı verdi magnezyumu sancılarım vardı. Bağırsakları çalıştırması artı bir durum. İsterseniz doktorunuzla görüşün. Çünkü hamilelikte kabızlık istenmeyen bir durum. Sonra sıkıntı yaratmasın Allah korusun.
Zeynepcim Güven hastanesini çok isterim ama fiyatı beni aşıyor malum maddi durumlar senağlama
Bilgi Hastanesi ve Mine hanım hakkında iyi bişeyler duymayı umuyorum.
Kız bu ne şevk ya bırak oynamayı popomu kaldıramıyorym ben:roflol:
Valla tam 14,5 kilo almışım SAT dan berikaydirigubbakcemile3
Oğluşum doğum pozisyonunu almış kafasını öyle bir bastırıyor ki anında tuvalete yetişiyorum. Ortalıkta koyverecem diye korkuyorum Allah korusun:roflol: :roflol: :roflol:
esracım sennde az kaldı hayatım inş anası nasılsa kızıda öle derler ya aynen öle oluyo galiba benmkide kıpır kıpır ama bana cekmesin cocuk az uysal olsun daha ii sonra nasıl basetcezkaydirigubbakcemile3
walla allah kısmet ederse en gec 2 yıl sonra bizde 2.yi düsünüyoruz oda erkek olsa hımmmm ne güsel olur kısmet tabi allah o gnleride göstersn inşşşşşş:Saruboceq:
kız esra cok güldüm :roflol::roflol:acarım her yerde emzirririm demiş en güseli walla rahat olacan
bi karikatür vardı orda kadın otobüste emzirmiş cocugu memesi acık kalmıs adamın biride görüyo diyo hanım efendi memenizi dısarda unutmusunuzzz:roflol::roflol: oı anda kadına dank ediyo diyo bebgi unuttum otobste:roflol:
ay anlatasım geldi birden :roflol:
ohooooo asıl siz kaynatmısınız ben yokken 2 temizlik yapmaya gittim olay üstüne olay cok ayıp bensizde bukadar muhabbet edilmez ama :dilcikar:
cnm akayda okadar degil esra 1500 dedi senn doktor yalan sölemişkaydirigubbakcemile3 abartmıs diyim cok agır oldukaydirigubbakcemile3
ilk 1ay 4 kilo verdim 59dum 54 oldum simdide 66yım cok almam 70le bittirim 9 atı diyodum bu gidişle 80le bitircem:roflol:
5.ayda 60kiloydum 6.ayda gittim 64 olmusum dedi cok almısım bırak vitamini walla her ay böle giderse bebişten cok ben tosun olcam:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:ne güsel işte en kolay dogum birden cıkıverir ugrasmazsın hastane falan eskiden hastanemi varmıs doguruyolarmıs evde:roflol::roflol::roflol:
esracım sennde az kaldı hayatım inş anası nasılsa kızıda öle derler ya aynen öle oluyo galiba benmkide kıpır kıpır ama bana cekmesin cocuk az uysal olsun daha ii sonra nasıl basetcezkaydirigubbakcemile3
walla allah kısmet ederse en gec 2 yıl sonra bizde 2.yi düsünüyoruz oda erkek olsa hımmmm ne güsel olur kısmet tabi allah o gnleride göstersn inşşşşşş:Saruboceq:
kız esra cok güldüm :roflol::roflol:acarım her yerde emzirririm demiş en güseli walla rahat olacan
bi karikatür vardı orda kadın otobüste emzirmiş cocugu memesi acık kalmıs adamın biride görüyo diyo hanım efendi memenizi dısarda unutmusunuzzz:roflol::roflol: oı anda kadına dank ediyo diyo bebgi unuttum otobste:roflol:
ay anlatasım geldi birden :roflol:
buarada kızlar herkesn dogum yaklasmıs ay birden hemen dogurasım geldi yaaaaaaaaaa
dogsada sevsek artık en sanslımız esra inş oda hayırlısıyla saglıkla sıhatle zmnında alır kızını kucagına sonraaaaaaaa resimlerini gösteriri bize inşşş güsel kızının opuyorumnanaktan
ye kız boşver,ömrübillah bu kadar rahat tıkınacağımız bi fırsat bulamayız:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bu fıkranın gerçek kahramanı olabilirim:roflol::roflol:
gözlerimizi bi açıp kapatcaz,hepimizin kuzusu kucağında hatta yeni anne adaylarına bilmişlik yapıyor olcaz delikafadulden
hayırlısıyla gelsin kuzularımız da resim koymak ne demek,kapı kapı evlerinize getiririm kızımı:roflol:
cnm benm ya allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsnde gün yapar bebiş severiz artıkkaydirigubbakcemile3
ay bide hepsini birden nasıl alıntı yapıyosun ben yapamdım bi türlükaydirigubbakcemile3
kolaymıs skerm tskr edermopuyorumnanaktan
ben gidiyimde bi pogaca yapıyım geliyim istiyomusun sekerm sanada yolllıyım cokacimcoook
ne demek hayatım,rica ederim..
sana bi de şu hafta çizelgesinden yapalım,kaçıncı hafta kaçıncı gün daha kolay takip ederis:)
poğaçayı yerime de ye,ohh yarasın afiyetler olsunncokacimcoook
he ya hala yapacam :umursamaz:
gecen girdim senden sonra baktım ingilizce benm ingilizcem kıttır bya bi deidm kcoam gelsin yaparız onla sonrada kaldı kaydirigubbakcemile3
oldum olsası sinir olmusumdur ingilizceye hiç sevmeem az bucuk vardır am ayok dencek kadar yane sevmiyorum sevmicemde işte kıcık ingilizcekaydirigubbakcemile3
aslan zeynep,işte böyle milliyetçi ol canımı ye turkbayragi
sevme yabancı dilleri,Türkçemiz en güzeli demi kız olumunekankayizsmile :roflol:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?