öyle walla turkbayragiturkbayragiturkbayragi
ama yapcam bu aksam yapıyım diyorum bi aksilik cıkmazsakaydirigubbakcemile3
ay bide yarın öbür gün mobilyayıda alsak tam olcak walla ay su aldıgım alt üst takımın rsmini cekem teyzesi bi gör cok tatlı yaaaa seve seve bitiridm daha içinde cocuk yokken dogunca napcam bilmiyorum :roflol:
oyy kuzum giyince nasıl şeker olur annesi,çuval giyse yakışır kuzularımıza:asigim:
resmini çeksene hakkaten,görelim cicisini..
mobilyayı dert etme,bi günlük iş,yeter ki ne istediğine karar ver:)))
evet hersey yaksır kuzularakaydirigubbakcemile3
su pogacamı bitiriyim cekip koycam cnm kaydirigubbakcemile3
moblyda ne alcagımz bellide bakalım öle hemen begencekmiyiz o var evlenirken bile 5 defa cıkmıstık mobilya almaya :roflol:
kız biz de evlenmeden önce istanbul yolundaki tüm mobilyacıları,siteleri falan gezdik günlerceee,
sonra etimesguta gitmiştik orda da bi iki mağaza gördük,öylesine girdik ve alıp çıktık:))))
nasıl bıktıysak gezmekten,aman ne olursa olsun da alalım modundaydık:))
kızın mobilyasını da hemencik seçtik,size de görür görmez beğeneceğiniz bişi denkgelsin inşallah..
bizde aynı yaa okadar sıkıldıkki dedik artık burayada bakıyoruz begendk begendk yoksa dogtasta bikac bisey begenmiştik onalrı alır gideriz yeter artık dedik tesadf o ya orayada girdik ordaki adam birol abi sagolsun okadar ilgilendiki herseyi ordan aldık cıktıkkaydirigubbakcemile3
ay cnm benm inşşş cok sagol walla bu iyi dikerlierin için ii geliyo hemen alıp cıkcarız inşşş:Saruboceq:
ay buarada nasıl yoruldum 2 oturyım ütü yapcam sonrada kocacım gelir ay esra ya sennde belin agrıyomu yaa benm buaralar dehset son 2-3 haftadır flan yane kalıveriyorum resmen iice cogaldı kız cocuk belde agrı yapar denrmiş sendede oldumu benneyaptımki
canımın içi ben hep yatışta olduğumdan belimin ağrımasına olanak kalmıyor :)))))
ama ayakta kalınca ağrıyor tabi..
ama 28.hafta falandı galiba o ara bikç hafta epey ağrımıştı,sonra kalmadı..
ben de yemek hazırlıyorum bi yandan..
tabi o da tezgaha sandalye getiriyorum,oturarak salata falan yapıyorum:)))))
kız kıyamam okadarmı oturman gerekiyor :teselli:
ben ütümü yaptım yemegm hazır kendimide hazırladım kocam gelince dicem yürüyüse gidiyoruz kaydirigubbakcemile3
cnm benm sana kolay gelsin afiyet olsun sanda bebişede eşinedekaydirigubbakcemile3
cok öpüyorum yarın görüsürüz artıkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benmki basladı tepinmeye anladı ya dısarı cıkcagımızı ondan böle yapıyo heralde:roflol:
ben geldim sen hala nettesn diyip neti kapattırmasa bari kocalar ii walla :roflol: su halimeze bak yemek yaprken bile hala yazısıyoruz:roflol:
Günaydın kızlarrrrrrrr delikafadulden
Uyuyor musunuz hala yoksa kimseden ses yokkaydirigubbakcemile3
Sıkıntıdan çatladım valla örgü örmekten de kollarım koptu :hulya:
Yapacak bişey bulamıyorum nolur bişeyler önerin bana:sm_confused:
kız yok yaaaa ne uyuyaması bugnde bizim elektirkleri caldılarr:roflol::roflol::roflol:
yeni geldi deli oldum sabahtan beri bos bos oturdum kitap falan okudum gecmedi zmn bi türlü ben örgüde bilmiyorum :roflol:
pasta börek yap cnm gecsin zmn :roflol:
:roflol: :roflol: Koptum valla napacaz bu hırsızlardan bilmiyorum :roflol:
Valla yemek yapana kadar zor duruyorym zaten ayakta pasta böreğe hem halim kalmıyor hem de kilo almayım diye aç geziyorum. senağlama Bir de pasta böreğe girersem sonumu düşünemiyorum kaydirigubbakcemile3
Sıkıntıdan o kadar çok ördüm ki benim oğlan her gün ayrı bir tane giyse bitmez bu kıyafetler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
İstersen senin kuzuna da örebilirim delikafadulden delikafadulden
oy cnm benm ellerine saglık giysn senn oglan hergn degişik degişik güsel güsel cicilerinikaydirigubbakcemile3
kız ben hamile kalamdan hergn yapardım sürekli buljnurdu kocamda alıstı tabi uzun zmndır yapmadım ya biseyde demiyodu ama dedim yazık ii olmusken yapmıyım yine döndüm eski halime yapıyorum sürekli ama cok yoruluyorum ogün bi pogaca yaptım belim koptu belim dehset bu aralar yaaa cok agrıyo inşş gecer :Saruboceq:
walla bende ii aldım bu gidişle bebiş degil ben tosun olcam:roflol:
cnm benm sagolasın ellerine saglık söylemen yeterli opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:1hug:
fıstıklar o pasta börekleri tek başınıza yemeyinn,gün yapalımmmcokacimcoook
yünlerimizi alıp buluşalımm:))
zeynep hamurişi senden örgü öğretmesi bizden olsun:)))))))
Canım ya bel ağrısına dikkat et. Benim doktor her kontrolde uyarıyordu evde terliklerimiz, dışarıda da aykkabılarımız en az 3 cm topuklu olmalıymış. O zaman bele çok ağırlık binmiyormuş. Cidden evde terliksiz dolaşınca hemen belim ağrıyor. Sen de dikkat ediyor musun?
Senin de eline sağlık canım. Kocam da ben de diyetteyiz ya hamur işi yasak evde senağlama Misafir geleceği zaman tatlı yapıyorum, azıcık yiyoruz sonra oturup üzülüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Esracım ne güzel olur ya :lepi::lepi::lepi:
Haftada 1 gün dışarı çıkıyorum, yeni taşındım ve hiç arkadaşım yok senağlamasenağlama
6 aydır işe gitmiyorum. Sıkıntıdan yakında sıyırırsam şaşmayın delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kızlar topiğimiz ne kadar canlı maşallah, aylara göre genel paylaşım topikleri gibi.
Bebeğimizi odası geldi geçen hafta, hayırlısıyla, sağlıkla kendisi de gelir inşallah. Az kaldı artık, doktorum her an bekle dedieyvahedigeldismile
fıstıklar o pasta börekleri tek başınıza yemeyinn,gün yapalımmmcokacimcoook
yünlerimizi alıp buluşalımm:))
zeynep hamurişi senden örgü öğretmesi bizden olsun:)))))))
Canım ya bel ağrısına dikkat et. Benim doktor her kontrolde uyarıyordu evde terliklerimiz, dışarıda da aykkabılarımız en az 3 cm topuklu olmalıymış. O zaman bele çok ağırlık binmiyormuş. Cidden evde terliksiz dolaşınca hemen belim ağrıyor. Sen de dikkat ediyor musun?
Senin de eline sağlık canım. Kocam da ben de diyetteyiz ya hamur işi yasak evde senağlama Misafir geleceği zaman tatlı yapıyorum, azıcık yiyoruz sonra oturup üzülüyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Esracım ne güzel olur ya :lepi::lepi::lepi:
Haftada 1 gün dışarı çıkıyorum, yeni taşındım ve hiç arkadaşım yok senağlamasenağlama
6 aydır işe gitmiyorum. Sıkıntıdan yakında sıyırırsam şaşmayın delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Bebeğimizi odası geldi geçen hafta, hayırlısıyla, sağlıkla kendisi de gelir inşallah. Az kaldı artık, doktorum her an bekle dedieyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?