Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
fıstıklaaaar, doğurmadan önce hazır havalar da güzelken bi gün bi buluşma ayarlasak mı?
herkes buluşuyor,bizim neyimiz eksik demi opuyorumnanaktan

esraaaakaydirigubbakcemile3 kız dün aksama kadr bisey yazmamısın dedim dogurdumu acaba sesi cıkmıyo kaydirigubbakcemile3 ama askam gelmişin sevndim sennki beklesin az daha :roflol:
bulusalım cidden kaydirigubbakcemile5
buarada hamiş resmini koymusun cok güsel olmusun bende cekiyim bende koycam gerci karnım pek belli olmsada cekcem resm sonra hamileyken resmim yok der dururum kaydirigubbakcemile3

benim kız kendi sezaryanını kendi yapmaya çalıyor bu ara,yırtıp çıkmazsa dursun biraz daha :roflol:
bolca fotoğraf çek hayatım,ben ilk aylarda pek sık çekmiyordum,şimdi daha sık çekiyorum daha doğrusu eşime çektiriyorum:))
hem görelim göbüşünüopuyorumnanaktan

seninki sabırsızdelikafadulden
walla ben cok seviyorum fotograf ceknmeyi ama hamileligimn basından beri hiç yok anneme kızardım hamileyken hiç resmi yok falan diye simdi benmde yok kaydirigubbakcemile3
daha yeni yeni belli olmaya basladı ya karnım dogurana kadar cekicem bol bol sonra göstercem kızımaaaahihoyyyt
ay ben daha kızımın cicilerini cekcektim dimi yaa dur su temizligi bitiriyim cekiyim hepsini koyıyım artıkkaydirigubbakcemile3

denizcim ben eryamanda oturuyorum,hep evdeyim,malum yatmam gerekiyor..çok uzağa gidemiyorum aama yakınlardaysanız buluşalım bigün,ne güzel olur aslında:içelim:
Ben de 2 haftaya Batıkente geçicem kayınvalidemin yanına. Valla çok güzel olurdu bir piknik yapasım var ki sorma gitsin hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlar topiğimiz ne kadar canlı maşallah, aylara göre genel paylaşım topikleri gibi.

Bebeğimizi odası geldi geçen hafta, hayırlısıyla, sağlıkla kendisi de gelir inşallah. Az kaldı artık, doktorum her an bekle dedieyvahedigeldismile
Amanın ne güzel sağılıkla gelir inşallah kuzucuk :ecrin_bebek:

Kesinlikle topuklunun etkisi var aman dikkat et. Ben nette de okumuştum bikaç yerde.

Sabah 5 de uyandım malum çiş delikafaduldendelikafadulden ondan sonra da benim zıpır uyutmadı. Kalktım örgü ördüm :hulya::hulya::hulya::hulya:
Sonra baktım açlıktan ölücem bir güzel kahvaltı hazırladım kocamı uyandırdım danalar gibi de yedim. Canıma deysin valla :lepi::lepi:

Amanın ben de bir iki tane dışında resim çektirmedim. Söylenip duruyorum çekelim diye ama kalıyor. Aslında bu kiloları vermeye çalışırken etkisi olur belki fotoların :roflol::roflol::roflol:
Çocukumun odasının resimlerini çektim ben de ablama göndermek için. Profile mi ekliyonus ya ben hiç eklemedim daha resim. Esra bilir aslında bu işleri. Ona soralım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ay benmde yaaa günümn yarısı tuvalette egciyo kardes olduk artık:roflol:
benmkide bugn uyku modunda gnlerdir oyna oyna yoruldu heralde bugn ara ara oynuyo annesnn kuzusu oynasa sevsem yawopuyorumnanaktan
kız ör ör yorulmadınmı napcan okadar örgüyükaydirigubbakcemile3
ohhhhhh yarasın sekrm ii yapmsıınnn cokacimcoook afiyetler olsun cnm benm

evet ya cekelimde resim bol bol olsun bebişlerede gösteririz bak sen burdaydın diyekaydirigubbakcemile3
oy severm ben onuda odasınıda opuyorumnanaktan
evat esra usata bu işerde kaydirigubbakcemile3 albm falan var galiba ordan bi yerlerden yapıyosun sanırım bilmiyorumkismile

fıstıklaaaar, doğurmadan önce hazır havalar da güzelken bi gün bi buluşma ayarlasak mı?
herkes buluşuyor,bizim neyimiz eksik demi opuyorumnanaktan

yaaaa canım bende aydınlıkevler altınpark tarafında oturuyorum pek tersmiş semtlerimiz ((

Bebeğimizi odası geldi geçen hafta, hayırlısıyla, sağlıkla kendisi de gelir inşallah. Az kaldı artık, doktorum her an bekle dedieyvahedigeldismile

ayyyy hayırlısıyla yavrunda gelir az daha sabır canım :)) odanız hayırlı olsun kuzucuğun mışıl mışıl uyusun inşallah :))) foto bekleriz ))

Yaptımmmmm yaptımmmmmm Bir albüm yaptımmmmm :lepi::lepi::lepi:
Bisürü resim yükledim ama özel yaptım albümü herkese de göstermeyek değil mi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ama siz nasıl görceksiniz kızlar :sm_confused:
Arkadaş olarak ekleyince mi görünüyo ?

yaaaa canım bende aydınlıkevler altınpark tarafında oturuyorum pek tersmiş semtlerimiz ((

ay hepimiz nekadar ters yerlerden oturuyoruz ben cevizliderede deniz batıkent esra eryaman sen altınpark ohoo herbirimiz bi uctaboshayallersmile
ama benm kayınvalidem subayevlerinde oturuyo altınparka cok yakınlar haftada bir gelir giderim ve bzde oraya tasınmayı düsnyoruz inş en bulabilirsek tabi artık senle görüsürüz onları bosver onalr kıskansın bizikaydirigubbakcemile3

evet sekerm hemen ekle beni davet gnder ben göriyim hemen cok merak ettm catladım hattaopuyorumnanaktan

Tamamdır teklif yolladım sana. Hadi bak bakalımzemuszemuszemuszemus

gördüömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool: kız sen yollamadna ben yollıyım diye actım ararken nerden yollanıyo diye tabi sonucta bulmadım amabi bakıyım belki acılır deidm baktım bileeeee onun o mavi önlügünü yerm cok tatlı yaa bittim cok kıyafet almamakla ii yapmısın cnm ama tulum baya bi büyükk coook ilerisi için aldın herlade CADIARZU
bide sekerm odayı tümden ceksene mabilyasının görelm oglusunun
buarada esra yok yine ortalarda walla sesi cıkmayınca dogurdu herlade demeye basldımkaydirigubbakcemile3

Canım bu odanın ilk hali şimdi kamera evde değil çekemiyorum. Kıyafetlerin hepsi bu değil yeniler eklendi baya ama sonradan hastane çantası hazırladım. Bir de kayınvalidemlerde kalırız diye oraya bir çanta hazırladım. Kıyafetlerin bir kısmı orda.
1 yaşına kadar aldım bazı kıyafetleri tulum da öyle.
Oğluşumun park yatağı da yatak odamda o da çok şirin oldu.
Oğluşum doğsun da inşallah hepsini çeker eklerim buraya. Hem odası da tam olur o zaman.
Ben mobilya takımı almadım. Malum maddi durum. Kendi odamın mobilyaları çok parçalıydı. Yatak odama sığmıyordu yani o kadar.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 . Mobilyaların bir kısmından oğluşuma oda yaptım işte. İnşallah bir iki seneye yeni bir oda takımı alıcam oğluşuma.
Evet ya ben de Esrayı bir süre burda görmeyince endişeleniyorum valla. Umarım herşey yolundadır.
Sen de eklesene resimlerini göreyim hadi alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlaaar doğurmadım ama doğuracaktım bağlantı yüzündenkaydirigubbakcemile3
net konusunda ankarada bi sorun var sanırım çünkü bugun de benim bağlantım gitti:))
sabahtır bekliyorum,bölgesel arıza varmışş..
kabloları tak çıkar mahvoldum,müşteri hizmetlrini aradım da öyle öğrendim yoksa kablo krizine girecektim:))

denizz,ben de bakayım cicilere:)

ooooh kızlar ne muabbet yapmıssınız yaaa ...
bende bugun doktora gıttım kızımın kalbıne baktı doktor amcası cok sukur saglıklı bebegım.520 gr olmus benım kızım guclubacismile yaaa.dun arkadasıma bebek gormeye gıttık bı oglu var nasıl tatlı bısey yaaa masallah coook kıskandım bebsını kucagına alısı emzırmesı falan ıns saglıkla o gunlerı gorurum yaaa.sonra kzıma dun hastane cıkısı aldım ben ne tatlı seyler var ay özelcana gıttım 10 parca takımı 65 e aldım organık pamuktan duz krem ama fırfırları var hep nasıl mınık ya bukadar mınık mı olcaklar allahım saglıkla o gunlere cıkalım ıns hep bırlıkte :Saruboceq:

Aaa zeynepcim beni unutmuşsun aşkolsun buluşma olursa haberim olsun bende çayyolundayım biliyosun

Oyy maşallah bebişine canım.Benimde bi arkadaş bugün sabah doğum yaptı hala narkozdan ayılamamış konuşamadım ama ikiside sağlıklıymış şükür.İşallah bizlerde sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar ne güzel sohbetiniz maşallah. bende ankaradayım. benim doğumum 11 mayıs salı günü olucak inşallah. allah hepimizin bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…