kızlaaar doğurmadım ama doğuracaktım bağlantı yüzündenkaydirigubbakcemile3
net konusunda ankarada bi sorun var sanırım çünkü bugun de benim bağlantım gitti:))
sabahtır bekliyorum,bölgesel arıza varmışş..
kabloları tak çıkar mahvoldum,müşteri hizmetlrini aradım da öyle öğrendim yoksa kablo krizine girecektim:))
denizz,ben de bakayım cicilere:)
ooooh kızlar ne muabbet yapmıssınız yaaa ...
bende bugun doktora gıttım kızımın kalbıne baktı doktor amcası cok sukur saglıklı bebegım.520 gr olmus benım kızım guclubacismile yaaa.dun arkadasıma bebek gormeye gıttık bı oglu var nasıl tatlı bısey yaaa masallah coook kıskandım bebsını kucagına alısı emzırmesı falan ıns saglıkla o gunlerı gorurum yaaa.sonra kzıma dun hastane cıkısı aldım ben ne tatlı seyler var ay özelcana gıttım 10 parca takımı 65 e aldım organık pamuktan duz krem ama fırfırları var hep nasıl mınık ya bukadar mınık mı olcaklar allahım saglıkla o gunlere cıkalım ıns hep bırlıkte :Saruboceq:
Aaa zeynepcim beni unutmuşsun aşkolsun buluşma olursa haberim olsun bende çayyolundayım biliyosun
Canım bu odanın ilk hali şimdi kamera evde değil çekemiyorum. Kıyafetlerin hepsi bu değil yeniler eklendi baya ama sonradan hastane çantası hazırladım. Bir de kayınvalidemlerde kalırız diye oraya bir çanta hazırladım. Kıyafetlerin bir kısmı orda.
1 yaşına kadar aldım bazı kıyafetleri tulum da öyle.
Oğluşumun park yatağı da yatak odamda o da çok şirin oldu.
Oğluşum doğsun da inşallah hepsini çeker eklerim buraya. Hem odası da tam olur o zaman.
Ben mobilya takımı almadım. Malum maddi durum. Kendi odamın mobilyaları çok parçalıydı. Yatak odama sığmıyordu yani o kadar.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 . Mobilyaların bir kısmından oğluşuma oda yaptım işte. İnşallah bir iki seneye yeni bir oda takımı alıcam oğluşuma.
Evet ya ben de Esrayı bir süre burda görmeyince endişeleniyorum valla. Umarım herşey yolundadır.
Sen de eklesene resimlerini göreyim hadi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlaaar doğurmadım ama doğuracaktım bağlantı yüzündenkaydirigubbakcemile3
net konusunda ankarada bi sorun var sanırım çünkü bugun de benim bağlantım gitti:))
sabahtır bekliyorum,bölgesel arıza varmışş..
kabloları tak çıkar mahvoldum,müşteri hizmetlrini aradım da öyle öğrendim yoksa kablo krizine girecektim:))
denizz,ben de bakayım cicilere:)
bende bugun doktora gıttım kızımın kalbıne baktı doktor amcası cok sukur saglıklı bebegım.520 gr olmus benım kızım guclubacismile yaaa.dun arkadasıma bebek gormeye gıttık bı oglu var nasıl tatlı bısey yaaa masallah coook kıskandım bebsını kucagına alısı emzırmesı falan ıns saglıkla o gunlerı gorurum yaaa.sonra kzıma dun hastane cıkısı aldım ben ne tatlı seyler var ay özelcana gıttım 10 parca takımı 65 e aldım organık pamuktan duz krem ama fırfırları var hep nasıl mınık ya bukadar mınık mı olcaklar allahım saglıkla o gunlere cıkalım ıns hep bırlıkte :Saruboceq:
Aaa zeynepcim beni unutmuşsun aşkolsun buluşma olursa haberim olsun bende çayyolundayım biliyosun
selam kızlar ne güzel sohbetiniz maşallah. bende ankaradayım. benim doğumum 11 mayıs salı günü olucak inşallah. allah hepimizin bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kızlar.
Maaşallah bebeğine canım. Sağlıkla giysin inşallah cicilerini.ooooh kızlar ne muabbet yapmıssınız yaaa ...
selam kızlar ne güzel sohbetiniz maşallah. bende ankaradayım. benim doğumum 11 mayıs salı günü olucak inşallah. allah hepimizin bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah kızlar.
Hoşgeldin..Negüzel bişi kalmamış senin doğuma işallah Allahın izniyle sağlıkla kavuşursun bebişine:Saruboceq:
Maaşallah bebeğine canım. Sağlıkla giysin inşallah cicilerini.
Amannnnn ne güzel bişey kalmamış bebeğine kavuşmana. Sağlıkla doğar ve büyür inşallah:Saruboceq:
ay ne güsel ya masllah cok az kalmıs bebişine kavusmana opuyorumnanaktan
allah hayırlı ve kolay dogumalr versn cnm inşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Esracım Zeynebinde soylediği gibi en yakın seninki gözüküyo valla aman doğmasın azcık daha 38i beklesin senin prenses
Evet canım nette sorun vardı ama şimdi iyi.
Ekledim seni ve senin kuzunun odasına da baktım. Harika olmuş. Mobilyaları, cicileri hepsi çok güzel. Hayırlısıyla dünyaya gelsin de hepsini giysin inşallah .:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Bu arada benim kıyafetlerin hepsi yok resimlerde, çok almışım diyordum ama sen beni baya geçmişsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biraz önce eski görev yerimden bir arkadaş aradı. O da hamileydi bugün 40+1 de doğmuş kızı. Sesi o kadar güzel geliyordu ki nasıl mutlu oldum anlatamam. Biz de yaşarız inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
napıyosun sekrm ay cok ara verdk görüsemedk dgru dzgn msn yi acmadım bende hemen cıkcam diye nasılsın bebiş nasılopuyorumnanaktan
ay teyzeleri nasıl yorulduk yaa ay yap yap bitmiyo bu evin işi deli oldum az dnleniyim gitcem ütü yapcam sonra yemek yapcam ay yoruldum yaaaaaaaaaaamafoldumben
doktor almazsa kendi yarıp çıkacak zaten bu cadı:roflol:Esracım Zeynebinde soylediği gibi en yakın seninki gözüküyo valla aman doğmasın azcık daha 38i beklesin senin prenses
ay ne güzel zamanını doldurmuş bebişin,darısı başıma:))çok sağolun kızlar opuyorumnanaktan valla çok az kaldı heyecanlıyım felaket delikafadulden
hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin allahım :Saruboceq:
napıyosun sekrm ay cok ara verdk görüsemedk dgru dzgn msn yi acmadım bende hemen cıkcam diye nasılsın bebiş nasılopuyorumnanaktan
ay teyzeleri nasıl yorulduk yaa ay yap yap bitmiyo bu evin işi deli oldum az dnleniyim gitcem ütü yapcam sonra yemek yapcam ay yoruldum yaaaaaaaaaaamafoldumben
alıntı yapmısım güya yazcagımı untmusumkaydirigubbakcemile3
esranın kız sabırsız meraktan catladı ne var acaba dısarda diye ama anneside azimli tutuyo onu içerdekaydirigubbakcemile3
teyzesi dua ediyo zmnında dogcak o inşşşşş:Saruboceq:
ayy şimdi gördüm oğluşun cicileriniopuyorumnanaktan
hepsi de çok güzelll,allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin
yedikleri helal giydikleri haram derler aslında ama yine dünya kadar kıyafetleri oluyor:)
canım bizimkilerin hepsini ben almadım,öyle olsa zaten battık hepten batardık:))
annem havlusuna bornozuna kadar yığınla yolladı,halasından geldi bi sürü,yakın aile dostumuzun eşi yolladı koca koli,örgülerin resmi yok orda,kadın neler örmüş,uyku tulumu bile örmüş sen düşün..hatta bi battaniye örmüş,inciler işlemiş onu direk kaldırdım,kullanmaya kıyamam:))
sağlıkla gelsinler de kılık kıyafet falan hikaye..hepimizin kuzusu güle güle güle kullansın ciclerini..
bu arada arabalarımız çok benziyor,renkleri aynı hatta:)
kız zeyneppp,yarın doğum için gün vermezse doktorum önümüzdeki hafta buluşalım yaa..
Teşekkür ederiz teyzesi. Ne güzel yaaaaa ben de birileri bebeğime bişeyler getirsin istiyorum. Bunlar hiç önemsemiyorlar oğluşumu ya.senağlamasenağlama Kıyafetlerin nerdeyse hepsini ben aldım.
Şaka bir yana sağlıkla giyerler inşallah kuzucuklar :Saruboceq:
Bak işte araba kuzenden geldi. Ama o biraz ufak, Burada Ayaş'ta kullanıcaz onu. Bir de büyüğü var onu Batıkent'e kayınvalidemlere bırakıcam. Ankamall de gezerkene inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğumdan sonra her gelen kıyafet getirecek,hatırlatırım bak bu yazdığını,aman yeter koycak yer kalmadı diye şikayet ettiğindekaydirigubbakcemile3
arabanın da küçüğü makbul canım,ne kadar hafif olursa o kadar kolay kullanırsın:)
ankamall gezilerine zevkle katılırım,atarız kuzucukları arabaya,o mağaza senin bu dükkan benim gezerizolumunekankayizsmile
malum optimumda doğurcam diye dalga geçiyordu herkes ama artık gidemiyorum:çok üzgünüm:
doğumdan sonra acısını çıkarırımzemuszemus
Olsun yaaaa çocukumun bisürü bisürü cicisi olsun yer bulurum ben kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ya nasıl istiyorum bir bilsen ağrısız sancısız gezmeyi bayanssulusmile bayanssulusmile
Ne güzel olur değil mi kuzucuklarla gezeriz, ciciler alırız kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Hala aklım cicilerde :roflol::roflol::roflol:
Ben ayda bir iki uğruyorum Optimuma Ayaş tan yol üstü ya, ama gezemiyorum ağrıdan senağlamasenağlama
Aslında ben o kadar düşkün değilim gezmeye de oğluşum istiyor işte:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay hepimiz nekadar ters yerlerden oturuyoruz ben cevizliderede deniz batıkent esra eryaman sen altınpark ohoo herbirimiz bi uctaboshayallersmile
ama benm kayınvalidem subayevlerinde oturuyo altınparka cok yakınlar haftada bir gelir giderim ve bzde oraya tasınmayı düsnyoruz inş en bulabilirsek tabi artık senle görüsürüz onları bosver onalr kıskansın bizikaydirigubbakcemile3
denizzz ekledim seni bende bakayım cicilerinize)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?