Ekledimmmm
ayyy hepsine bayıldım vallahi maşallahhhh canımmmm :)))
gel tatlım kaynatıyoruz bu ara kızlarla a.s.
baksana gün yapmayı bille planlıyoruzkaydirigubbakcemile3
bebişiniz de güle oynaya büyüsün,deliksiz uykular uyusun odasında inşallah..
kendisi de sağlıcakla ve en doğru zmanda gelsin inşallah:Saruboceq:
oohh koynuna almana çok az kaldı,ne güzelll:asigim:
Ben de 2 haftaya Batıkente geçicem kayınvalidemin yanına. Valla çok güzel olurdu bir piknik yapasım var ki sorma gitsin hihoyyythihoyyythihoyyyt
Amanın ne güzel sağılıkla gelir inşallah kuzucuk :ecrin_bebek:
ayyyy hayırlısıyla yavrunda gelir az daha sabır canım :)) odanız hayırlı olsun kuzucuğun mışıl mışıl uyusun inşallah :))) foto bekleriz))
Çok teşekkür ederim kızlar, foto koymaya çalışırım kısa zamanda, olmazsa bebişim doğunca onunla foto koyarım inşallah. Bakalım ilk doğuran ben olursam tecrübelerimi paylaşırım sizlerle, dualarınızı eksik etmeyin.
napıyım tatlım ya iyiyim valla evde oyle zaman geçirmeye çalışıyorum.Randevu günüm gelsede bebişimi görsem diye bekliyorum haftaya gidicem bakalım Taner beye.Evet msnde göremiyorum seni ozledim vallaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kız okadar yorma kendini dinlene dinlene yap bari.Sonra bel ağrısı sırt ağrısı olarak çıkıyor valla..Yorma güzel kızımızı annesi öpüyorum kocamannn
a.s.güzel anneler ve anne adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun.
canlar,doğum tarihim kesinleşti;14 mayıs cuma sabah 8:00 hihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı zamanı gelince sizlere inşallah :Saruboceq:
hayırlı olsun canımmm :))
canlar,doğum tarihim kesinleşti;14 mayıs cuma sabah 8:00 hihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı zamanı gelince sizlere inşallah :Saruboceq:
kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsositososito
4 gndür yokum bunlar kaynatmıstır diyodum hiç kimsenin sesi cıkmams kaydirigubbakcemile3
kızlar mobilyamızı aldık cooook güsel oldu ama baya bi tuzlu oldu moblyada böle yaptıysak dedm biz batmassak ii yane kaydirigubbakcemile3
evlenirken mobilya aldıgımız birol abiyi aradık o bizi gezdirir diye tesadüf oda bebek mobilyası magzası acmıs kaydirigubbakcemile3 dedi gelin bana hiç bi yeri gezmeden daha dogrusu gezemedn gittik aramıs oldugumuz için kaydirigubbakcemile3 direk ordan aldık cıktık tabi biras degişik bi durum oldu baska nerde ne var baksaydık belki daha degiişik modeller olabilirdide ama nerden bilcektk bebek magazası actgını gezmeden hemen almıs olduk cok güsel oldu eşiminde benmde içimize cok sndi hemen begendik bide o güsel oldu ama diger mobilyalarıda cok güseldi bizimki biras degişik oldugundan pahalı oldu digerlerinin fiyatları normal piyasa fiyatı bakmanızı tavsiye ederim kızlar...
gerci diger taraflar baksak daha degişik seyler varmıdır diyorum sonrada kafamız karısırdı ii oldu hemen aldıgımız diyorum kendi kendime züürt tessellisi işte:roflol:
esracım sanada hayırlı olsun bitanem allah hayırlı güsel dogumlar versin güsel kızını saglıklı sıhatli bi sekilde kucagına almayı nasipp etsin inşşş:Saruboceq:
allah o gnleri bizede göstersin inşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:
ya bide bisey sorcam biz yatagı büyük yaptırdık sbahtan beri düsün düsün beynm patladı o yatagın ucundaki dolap kısmı kalkmadan yatagın ebadı ne kadar oluyo yane içine alıncak yatak boyutları ne akdar yatakalrın standart boyutu 80*180 oluyomus biizmki 90*190 oldu yaptırmasına yaptırdık ama smdide içine yatak nevresim uyku seti bulmazsam diye düsünmeye basladım esara sen aldın biliyosundur yatagın ebatları ne akdar oluyo bide nerden aldın yatagını yatasa falan baktım ama ordada ebat yazmıyodu ay ne cok konustum gene ama olsun okadar 4 gnün acısını cıkardım:roflol:
Esracım demek cuma günü kavuşacaksın kızına, hayırlısıyla, sağlıkla kavuşun inşallah. Ben hala beklemedeyim bakalım, hayırlısıyla, sağlıkla biz de kavuşuruz inşallah.
zynb_kb mutlaka o boyutta yatak bulursun canım, nete bir bak. Nevresim takımı da vardır herhalde ama yoksa bile zaten etajer kalkmadan önce zaten kısa kalsa bile görünmez etajer kalktıktan sonra da büyük nevresim takımı kullanabilirsin. İyi günlerde sağlıkla kullanın odanızı inşallah.
Biz de arabamızı, yatak odama koymak için park yatağımızı ve küvetimizi aldık hafta sonu inşallah sağlıkla paşamızı bekliyoruz. Amaaaa daha bizim paşanın ismi yok kızlar yaaaa, bir türlü bulamadık isim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?