Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yok yawrum yaa evde düz terlik giyiyorum dısardada babaet benmki bsiey demdi bak ii oldu söylemen tatlım sagolsın dikkat ediyim bundan sonraa...
ay ye azcıktan bisey olma ne üsülüyosun bebeişine yarıyo onun canı istiyodurcokacimcoook
buarada nereye tasındın sekerm bana yakınsan alıyım hemen senikaydirigubbakcemile3

cnm sanada hayırlı olsun allah hayırlı dogumlar versin inşşş:Saruboceq:

Ayy çok karışık bir alıntı olmuş ama siz anlamışsınızdır aklinialirimsmile

ay bende ya kızımı cok ösledimmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
ay bende ösledm gelcem msn ye işlerm btsin bol bol konusuruz artıkınkaydirigubbakcemile3
dinlene dnlene yapıyorum zaten ondan bi türlü btmiyodelikafaduldenbelim zaten fena agrıyo gece uyuyamadm dün agrısından mafoldumben

:mymeka::mymeka::mymeka:
len bi laf dinle,az dinlen,yat!!
hayatım hamilesin seeennnklava:klava:klava:

kız yatıyorum dinleniyorumda iş oluncada yatılmıyo ütü falan mecbur yapılması gerkiyoakannehir
evettt ben hamileym eskisi gibi degilim tabi cok yoruluyorum aama yavas yavas yapmaya calısıyorum işteboshayallersmile

amaaa sen kendini böyle yormaya devam edersen benden önce doğurcan söyleyeyimklava:klava:klava:[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol: kız dogsn bian önce sevym tamamda okadar erkende gelmsn yawkaydirigubbakcemile3:roflol:

a.s.güzel anneler ve anne adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun.

a.s.güzel anneler ve anne adayları hepimizin anneler günü kutlu olsun.

hala inanamıyorum,gün geldi büyüdük de anne oluyoruz,hatta anneler günümüz kutlanır oluyor:asigim:
kuzucuklarımızla birlikte nice anneler günleri görelim inşallah..
günümüz kutlu olsun:asigim:

merhaba
mobilyamızı sitelerden aldık dodo mobilyaydı sanırsam
diğer bi çok şeyi ankarada 3 yeri var özelcan bebe nın ulusta söğütözünde ve a cityde buralardan arabamızı park yatağı buhar makinası vs bi çok şeyi aldık
cepada bebeğim mağazası var joker var oralardan
mothercareden çıtçıtlı bodyler tulumlar banyo aksesuarları falan

birde hastane çıkışı idil baby nin 20 li baya uyguna botti bebe den aldık

evett kızlar anneler gununuz kutlu olsun sız kucagınıza almaya daha yakınsınız sızın hedıyenız daha cabuk gelıcek ıns saglıkla gelsınler...
esraaa naptın yaa ne oldu doktor ne dıyor bellımı dogum tarıhın??

canlar,doğum tarihim kesinleşti;14 mayıs cuma sabah 8:00 hihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı zamanı gelince sizlere inşallah :Saruboceq:

kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsositososito
4 gndür yokum bunlar kaynatmıstır diyodum hiç kimsenin sesi cıkmams kaydirigubbakcemile3
kızlar mobilyamızı aldık cooook güsel oldu ama baya bi tuzlu oldu moblyada böle yaptıysak dedm biz batmassak ii yane kaydirigubbakcemile3
evlenirken mobilya aldıgımız birol abiyi aradık o bizi gezdirir diye tesadüf oda bebek mobilyası magzası acmıs kaydirigubbakcemile3 dedi gelin bana hiç bi yeri gezmeden daha dogrusu gezemedn gittik aramıs oldugumuz için kaydirigubbakcemile3 direk ordan aldık cıktık tabi biras degişik bi durum oldu baska nerde ne var baksaydık belki daha degiişik modeller olabilirdide ama nerden bilcektk bebek magazası actgını gezmeden hemen almıs olduk cok güsel oldu eşiminde benmde içimize cok sndi hemen begendik bide o güsel oldu ama diger mobilyalarıda cok güseldi bizimki biras degişik oldugundan pahalı oldu digerlerinin fiyatları normal piyasa fiyatı bakmanızı tavsiye ederim kızlar...
gerci diger taraflar baksak daha degişik seyler varmıdır diyorum sonrada kafamız karısırdı ii oldu hemen aldıgımız diyorum kendi kendime züürt tessellisi işte:roflol:
esracım sanada hayırlı olsun bitanem allah hayırlı güsel dogumlar versin güsel kızını saglıklı sıhatli bi sekilde kucagına almayı nasipp etsin inşşş:Saruboceq:
allah o gnleri bizede göstersin inşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:
ya bide bisey sorcam biz yatagı büyük yaptırdık sbahtan beri düsün düsün beynm patladı o yatagın ucundaki dolap kısmı kalkmadan yatagın ebadı ne kadar oluyo yane içine alıncak yatak boyutları ne akdar yatakalrın standart boyutu 80*180 oluyomus biizmki 90*190 oldu yaptırmasına yaptırdık ama smdide içine yatak nevresim uyku seti bulmazsam diye düsünmeye basladım esara sen aldın biliyosundur yatagın ebatları ne akdar oluyo bide nerden aldın yatagını yatasa falan baktım ama ordada ebat yazmıyodu ay ne cok konustum gene ama olsun okadar 4 gnün acısını cıkardım:roflol:

Esracım demek cuma günü kavuşacaksın kızına, hayırlısıyla, sağlıkla kavuşun inşallah. Ben hala beklemedeyim bakalım, hayırlısıyla, sağlıkla biz de kavuşuruz inşallah.
zynb_kb mutlaka o boyutta yatak bulursun canım, nete bir bak. Nevresim takımı da vardır herhalde ama yoksa bile zaten etajer kalkmadan önce zaten kısa kalsa bile görünmez etajer kalktıktan sonra da büyük nevresim takımı kullanabilirsin. ıyi günlerde sağlıkla kullanın odanızı inşallah.
Biz de arabamızı, yatak odama koymak için park yatağımızı ve küvetimizi aldık hafta sonu inşallah sağlıkla paşamızı bekliyoruz. Amaaaa daha bizim paşanın ismi yok kızlar yaaaa, bir türlü bulamadık isim:roflol:

canlar,doğum tarihim kesinleşti;14 mayıs cuma sabah 8:00 hihoyyythihoyyythihoyyyt
darısı zamanı gelince sizlere inşallah :Saruboceq:

Canım benim sonunda beklenen gün geldi he..kızımız yinede fazlasıyla bekledi annesi..İşallah hayırlısıyla sağsalim bebişini kucağına alırsın canım.Allahım kolay doğum nasip etsin..opuyorumnanaktan

Tatlım ne güzel bebek odasını almışsın işin büyük ksmı tamam.İyikide çok fazla gezmemişsiniz bence insanın kafası karışıyo oyle olunca içinizede sığdıysa sorun yok.Kesin güzeldir bebişin içinde mışıl mışıl uyusun büyüsün sağlıkla işallah..Yatak konusunda ben fikir veremicem malum ben park yatak aldım.Ama eminm uygun bişeyler bulursunyerimseniben

Canım seninde aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde sağlıkla kullanın işalllah:Saruboceq::Saruboceq:
Ya erkeğe isim bulmak dahamı zor ne aynı dert bizdede var bizde henüz isim bulamadık oğlumuza..eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…