Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
esraaa hadı hayırlısıyla kucagına al canım darısı bıze ıns cok sevındım masallah haftasını doldurdu mınık kızın bıze hastane tecrubelerını aktar mutlaka canım neler lazım neler gereksız...
zeynebcım nerden aldın mobılyanı adı ne magzanın nerde ay benım kafam cok karısık ne alıcam nasıl alıcam bılmıorum bakalım ne olucakkk
ayyy ne guzel masallah hayırlısıyla esra kucagına alıcak bebegını darısı bıze zaman gecmıor sankı yaaaa

yok cnm ya baktımda ebatlar yazmıyo yazanlarda 60*110 60*120 falan bizim ki 90 abartmısmıyız ne birascıkkaydirigubbakcemile3 ama güsel oldu genc odasıda gibi ortaokula kadar kullanırmıs öle dedi ama kullanırda yane inşşşş allah o gnleride göstersin inşşş:Saruboceq:
ya yatak buldum diyelim tamada nevresmn öle kısa kalmasına deli olurum ben baklım napcaz netten bakmakla olmuyo bu aksam cıkıyım yataklara uyku setlerine boyutlarına bakıyım diyorum ona göre arar 80lik yaptırırız artık yane 70*110 olan yataklar varmıs cocuk bi müddetten sonra sıgmıyomus cok dönerse yatamıyomus bide 80 ii 90da ii ama yatak bulursam :roflol:
cnm sennkilerde hayırlı olsun az kalmıs inş sennlkide arabasını ne aldınız CADIARZU
bizimkininde yok skerm üzülmekaydirigubbakcemile3
aklınızda bi kaac isimdemi yok ....

cnm benm cok tskr ederm daha güselleride senn olsun inşşşş:Saruboceq:
inş bluruz bakalım bulamazssakta normal boyutlar dısındaysa özel yapım falan olması gerkiyosada 80*180 yaptırırız yetişkin yatak boyutları 90*190 sanırım cocuk liseye gelse ancak ozmna uzuyo boyları okadar cokmu almsız yaw neyse yatakalra bakamda öle karar veeriyim barikaydirigubbakcemile3

bebek mobilyaları satan sokak karacakayanın bi alt sokagı biz aaradık o yerini söledi hemen oraya gittik zaten tria magzanın adı ve cidden güsel seyler var biz evlenirkende ordan almsıtık ve mobilyalrıda güseldi degişik tasarımalr vardı hatta bikac tanesni daha begendm ama budaha güsel kapınn girişinde bi takım var hem sade gibi hem degil ilerleyen zmnlarıda düsünrsek cok uygun bi takım cocuga gitcegn zmn söle sen ben isim veriyim sana öle git yardımcı olurlar cnm yerimseniben
odan varsa oda takımı al derm yoksa besik yda park yatak yeter cnm bide netten bak fikir edin bilerek git opuyorumnanaktan
aslında zmn geciyoda gecmiyo kaydirigubbakcemile3 ben okdar sıkıstımki bide dügünler var bizim arda bebek odası esyaları seker halı perde falan dügün için kıyafet beynm sulandı resmen:roflol: nasıl yetiştircem blmiyorum boshayallersmile

zeynepcim çok teşekkür ederimm canımm,aminn,darısı başına:Saruboceq:
odanız hayırlı olsun,çook güzel günlerde kullanın inşallah..güle oynaya büyüsün kuzucukopuyorumnanaktan

yatağı mobilyayı aldığımız yerden aldık canım,ölçüsünü 80X180 diye hatırlıyorum..
sen de yatağın net ölçüsünü alıp ona göre bi yatak alırsın..bebek uyku seti alacaksın malum,o yatağın etajerden kalan kısmına serersin çarşafı..
zaten o etajeri kafana göre kaldırıp çarşafı tak çıkar yapmak mümkün değil,monte ediliyor çünkü..

seçenekler arasından mı karar veremediniz yoksa hiç mi seçenek yok:)))

amiiiiiinn haticecim,çok şükür bugunlere geldik,allahım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi:Saruboceq:

canımm,çok teşekkürler..
darısı hepinizin başına..
ooo size bolca bilmişlik yapcam sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
herşeyi detaylarıyla anlatırım,gerekli ve gereksiz olanları da yazarım..
bittiniz siz bıkacaksınız benim tavsiyelerimden :roflol::roflol::roflol:

ya bana kalsa sımdı cıkar herseyi alırım kafam rahat eder ben bıde ev tasıcam hazıranda dusununce bende sıkıscam ama suanda erken dıye esım hıc bısey almıyor annemle kıyafetleri alıyoruz yavas yavas en azından o tantana bıtsın mobılya ve oda ısleri kalsın sadece mobılyayıda sitelerde güven görkem dodo duydugum isimler bide tria ya bakayım merak ettim bakarım ins...
sagol zeynebcim güzel günlerde saglıkla kullansın bebisin mobilyalarını...
esra ne kadar anlatsan dinlerim emin ol hic bıkmam yani zemuszemus

canım ölçerim sorun değil ama,senin etajerin boyuna göre değişebilir ytağın boyu belki..
yoksa bebek uyku setinin çarşafı kalan kısma tam geliyor o konuda rahat ol yani.. çok olsa o boyda bi çarşaf diktirisin..
mobilyacıyı arasan en net bilgiyi alırsın aslında..

aslında arıcamda mobilyacıyı o ölcülerde carsaf yatak varsa arıyıp degiştirtmym dedim önce net olarak yatak ölcülerini uyku etlerini ögrenym dedm sonra arıcam smdi tlfnda anlatmıyım bin saatkaydirigubbakcemile3
aslında ilk onu düsündm yatagı normal yatak gibi yapıp etejeri dahamı büyük yapcak yoksa etejer normal olcak yatakmı uzun olcak ay salak gibi dün aklıma gelmedi bunalr smdi ugrasıyorum ya aksam cıkıyım bakıyım ögrenymde bi ona göre yarın ararım artıkboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

rica ederm hayatım ne demek hepimizn bebeişlerin odası en güseli olsunnhihoyyythihoyyythihoyyyt
en iisi cnm bizde tasıncaktıkta ev bulmadık smdilik kaldı gibi...
yeni evine gec orda alır baslarsın moblyalara smdilik kıyafetleri hallet onalr cıkmıs olur aradan az işin kalır opuyorumnanaktan

Aklımızda Emir, Kerem, Eymen gibi isimler var ama çok kararsızız alternatifler bulmaya çalışıyoruz.

Aklımızda Emir, Kerem, Eymen gibi isimler var ama çok kararsızız alternatifler bulmaya çalışıyoruz.

ben eymen dicektmde hem herkes koyuyo buaralaar diye hemde belki hosuna gitmez diye dememiştim ama kerem ve eymenn anlamı cok güsel isim cocuga sirayet eder kişiligine yansır ya o acıdan cok öenmli anlamı güsel bi isi,m koymak bide ahirette bizden hesap soruyolar bana güsel isim koymadı annemle babam diye oyüzden cok öenmli hemde ömür boyu sölencek hem anlamı hem kendi güsel olmalı bence eymen ve kerem arasında karar verin derim ama tabi siz bilirsiniz opuyorumnanaktan

kerem___1. Asalet, asillik, soyluluk. 2. Cömertlik, el açıklığı lütuf, bağış, bahşiş.

eymen___Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu.

walla oglum olsa ikisinden birini koyardım cok hosuma gitti eymeni biliyodumda keremde güsemiş allah yardımcınız olsun zor walla bizde karar vermedik bi türlü napcaz bilemiyorum...
cocuk dogcak biz daha isim düsünüyo olcazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslarrrrr bugün kontrolümüz vardı tosunum büyümüz 30. haftayı bitirdik 1800 gram olmuş oğluşum boyuda 42 cm :)) doktorumuz bebeğime babası doğursa bu kadar kendine benzetebilir aynı babası dedi

kıslarrrrr bugün kontrolümüz vardı tosunum büyümüz 30. haftayı bitirdik 1800 gram olmuş oğluşum boyuda 42 cm :)) doktorumuz bebeğime babası doğursa bu kadar kendine benzetebilir aynı babası dedi

merhaba canım nasılsın
oğluşuna kocaman maşallah
ay zaman ne çabuk geçiyo 30. haftaya gelmişsiniz sağlıcakla inşallah kuzum

demek yüksel hanım hala aynı performansta :))
bayanssulusmile

merhaba canım nasılsın
oğluşuna kocaman maşallah
ay zaman ne çabuk geçiyo 30. haftaya gelmişsiniz sağlıcakla inşallah kuzum

demek yüksel hanım hala aynı performansta :))
bayanssulusmile

çok sağol canım :)) bu arada ben fatihi bıraktım. akropol bülent beye devam ediyorum. yüksel hanımdan yana içim rahattı ama hastane konusunda içime şüpe düşünce dayanamadım.

cnm masllah kocamn olmus sennki ay benmde haftaya 30 bitiyo okadar olmusmudurki benmkide yaaakaydirigubbakcemile3
bizimki kim ebnzicek cok merak ediyorum okadr görünüyomuki yaw ultrasondankaydirigubbakcemile3

esracımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan
büyük gün geldi alalhın izniyle allah saglıkla sıhatle yawrunu güsel kıznı kcuagına almayı nasip etsin inşşşş saglıkla sıhatle hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsn inşşşş cok öpüyorum uzun müddet görüsemeyiiz kızınla mesgul olursun opuyorumnanaktan
allah yardımcın olsun kendine ve kuzucuga cok dikkat et en kısa zmnda bekliyoruz seni cok öptm görüsmek üzereopuyorumnanaktan

cnm masllah kocamn olmus sennki ay benmde haftaya 30 bitiyo okadar olmusmudurki benmkide yaaakaydirigubbakcemile3
bizimki kim ebnzicek cok merak ediyorum okadr görünüyomuki yaw ultrasondankaydirigubbakcemile3

ayy canım bende o kadar seçemiyorum ama doktor benzetiyor tabi onlar daha net seçiyor :))) büyümüştür canım doktor bizimkine iri bebek diyor ))) tabi baba 1.94 boy 118 kilo bende pek ufak sayılmam )))

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evet yarına esranın sezeryanı var Allahım yardımcısı olsunn :)))

esraa canım yarın dogumun var dımı allah saglıkla kucagına versın ıns hayırlısıyla gel evıne canım allah kurtarsın(öyle derler ya :))) )

Esracım bebişini kokluyordur şimdi inşallah. Allah hayırlı bir evlat olmasını, sağlıkla mutlu, analı babalı büyümesini nasip etsin. E artık ben de doğurayım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…