Esracım bebişini kokluyordur şimdi inşallah. Allah hayırlı bir evlat olmasını, sağlıkla mutlu, analı babalı büyümesini nasip etsin. E artık ben de doğurayım hayırlısıyla
Esracım bebişini kokluyordur şimdi inşallah. Allah hayırlı bir evlat olmasını, sağlıkla mutlu, analı babalı büyümesini nasip etsin. E artık ben de doğurayım hayırlısıyla
sıra sende o zaman canım 39. haftadasın :))) hayırlısıyla bizde koklarız yavrularımızı yakında :))
sıra sende o zaman canım 39. haftadasın :))) hayırlısıyla bizde koklarız yavrularımızı yakında :))
ay evet ya kuzusuyla yatıyodur simdiopuyorumnanaktanŞeniz
sennde az kalmıs cnm sıra sende seni ne zm gnderiyoruz dogumakaydirigubbakcemile3
Evet kızlar biz de yolun sonuna geldik hayırlısıyla. Benim kısmetse normal doğum olacağı için beklemedeyiz, ara ara sancılarım oluyor ama düzenli değil. Bizim oğlan yerini sevdi galiba, sağlıkla gelsin inşallah da ben beklerim. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah.
Evet kızlar biz de yolun sonuna geldik hayırlısıyla. Benim kısmetse normal doğum olacağı için beklemedeyiz, ara ara sancılarım oluyor ama düzenli değil. Bizim oğlan yerini sevdi galiba, sağlıkla gelsin inşallah da ben beklerim. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin sağlıkla kavuştursun yavrularımıza inşallah.
çok sağol canım :)) bu arada ben fatihi bıraktım. akropol bülent beye devam ediyorum. yüksel hanımdan yana içim rahattı ama hastane konusunda içime şüpe düşünce dayanamadım.
Zeynepcim merhaba. Bayadır konuşamadık. Ben kötü bir dönem geçirdim. Esra'yla piknik fantazisi yapıyorduk, ben dayanamayıp Göksu'ya gittim bir daha gidemem diye. Dönmeye yakın bizim yiğeni parkta beklerken karnıma voleybol topu geldi. Neye uğradığımı şaşırdım. Biraz sonra da sancılar başladı. 3 gün kadar Büyük doğumda yattım. Bebeğin eşi biraz zedelenmiş ve uterus kasılmış falan derken sancılar geçince çıktım ama hastanede bebeğin ölçülerine taktılar. 4. aydan beri kafası biraz büyük, boyu biraz kısaydı. Ama zamanla bu farklar büyüdü. Bebeğimin iskelet sisteminde bir sorun olabileceğini ya da Allah korusun cüce olabileceğini söylediler. Nasıl kötüydüm bir görsen. Esra'nın doktorundan randevu almıştım 3 boyutlu ultrason için, onu erkene aldık ve ayrıntılı ultrasonda da bebeğimin kafası büyük, boyu kısa çıktı ama Tolga Bey, uzun zamandır bebeğimin geriden geldiği ve benim ailemde de vücut yapılarının kısa olduğu için sorun olmadığını söyledi. Ama yine de bundan sonraki haftalarda gelişimini incelemek gerektiğini söyledi. Bu hafta sonu iki kez ultrasona girdim. Allah'a şükür bebeğimin boyu yavaş da olsa uzuyor. Her hafta ölçecekler bakalım.cnm allah hayırlı kolay doghumlar versin inşşş saglıkla sıhatle gelsin oglusun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
buarada kızlar kimsenn sesi cıkmıyo nerdesinizzzzzzz kaydirigubbakcemile
ya ben gecen gün gittim suluhana o bebek sekrleri satan yere adama sinir oldum cıktım deli etti beni bisey soruyorum orda ya vardır yoksa yoktur ben ne bilcesn olup olmadıgını sacma sacma cevap verdi bide öle bi tavri varki ben sanki bu işi yapmak zorundamıyım herkesle ugrasmak zorundamıyım lanet olsun cvp vermek zorundamıyım modundaydı sinir oldum ama işin kötüsü güsel biblolar vardı adamda kaydirigubbakcemile3 bikac yer daha bakcam olmadı mezburen gidip alcam ordan yada hazır alcam hala karar verebilmiş degilim:umursamaz:
bide dün bi sepet gördüm okadar güseldikiiiiiii gözüm kaldı resmen ama nekadar dersiniz tamı tamına 220 tl dedim gercekten cok güselmişkaydirigubbakcemile3
bitane daha vardı oda cok güseldi gerci magzadaki hersey cok güseldi kaydirigubbakcemile3sepetlerin hepside cok güseldi neyse o digeride 180 mlyon ama içinde 50 sekerle dedm skersz alsak ozmn sepet sadece 100 dedi aslında sekern daha pahalı olup sepetn ucuz olması gerekmzmi bi sepet 100 cok degilmi yaa dedim oda cok iiymiş:roflol:
neyse klasik benm gene her pazartesi oldgu gibi cenem acıldı :roflol: cok öpüyorum herkesi kızlarrrrrrrrrrrrrr kaybolmayın ortadan kesmeyelim irtibatı bak esrada gelir yakında bebişiyle beraberŞeniz
kızlaaar,size bi haber veremedimm,dün öğğlen geldik evimize ama zeynom fırsat vermiyor..
24 ssaat ilgi istiyor ama şikayetçi değilim,öyle güzelmiş ki anne olmak,ne uykusuzluk ne yorgunluk işlemiyor:)
kızım da ben de iyiyiz çok şükür teyzeleri..
darısı sizin başınıza inşallah..
tolga bey ve ekibi sayesinde herşey çook güzeldi..
detayları yazcam ama biraz gecikmeli olacak sanırım:)
şimdilik kaçmalıyım,tüm ev bir oldu zeynomla ilgileniyor biraz dinleneyim diye ama biliyorum ben gitmeden kök söktürür herkese:))9
çook öpüyorum..
Zeynepcim merhaba. Bayadır konuşamadık. Ben kötü bir dönem geçirdim. Esra'yla piknik fantazisi yapıyorduk, ben dayanamayıp Göksu'ya gittim bir daha gidemem diye. Dönmeye yakın bizim yiğeni parkta beklerken karnıma voleybol topu geldi. Neye uğradığımı şaşırdım. Biraz sonra da sancılar başladı. 3 gün kadar Büyük doğumda yattım. Bebeğin eşi biraz zedelenmiş ve uterus kasılmış falan derken sancılar geçince çıktım ama hastanede bebeğin ölçülerine taktılar. 4. aydan beri kafası biraz büyük, boyu biraz kısaydı. Ama zamanla bu farklar büyüdü. Bebeğimin iskelet sisteminde bir sorun olabileceğini ya da Allah korusun cüce olabileceğini söylediler. Nasıl kötüydüm bir görsen. Esra'nın doktorundan randevu almıştım 3 boyutlu ultrason için, onu erkene aldık ve ayrıntılı ultrasonda da bebeğimin kafası büyük, boyu kısa çıktı ama Tolga Bey, uzun zamandır bebeğimin geriden geldiği ve benim ailemde de vücut yapılarının kısa olduğu için sorun olmadığını söyledi. Ama yine de bundan sonraki haftalarda gelişimini incelemek gerektiğini söyledi. Bu hafta sonu iki kez ultrasona girdim. Allah'a şükür bebeğimin boyu yavaş da olsa uzuyor. Her hafta ölçecekler bakalım.
İşte böyle canım. Kötü bir dönemdi dediğim gibi. Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Bu arada söylediğin bebek sepetlerinü beğenmişsin ama fiyatları baya fazla geldi bana. Yani benim bildiğim en güzelleri bile sepeti 30-50 arası. Yine de içine sinen olsun tabiiki. Benim şekerleri de kayınvalideme götürdüm. Orada kalacağım ya. Herkes çok beğendi. Ama sanırım yetmeyecek. Biraz daha yapmam lazım.
kızlaaar,size bi haber veremedimm,dün öğğlen geldik evimize ama zeynom fırsat vermiyor..
24 ssaat ilgi istiyor ama şikayetçi değilim,öyle güzelmiş ki anne olmak,ne uykusuzluk ne yorgunluk işlemiyor:)
şimdilik kaçmalıyım,tüm ev bir oldu zeynomla ilgileniyor biraz dinleneyim diye ama biliyorum ben gitmeden kök söktürür herkese:))9
çook öpüyorum..
kızlar bende kac gundur logusa pıjaması derdındeydım araya araya buldum sonunda krem cok sık sabahlıkla hastaneden cıkılır pıjama gıbı durmuyo cok sukur buldum ben tesetturluyum oyuzden uzun kollu ıstedım hastanede gıyecegım pıjamayı tabı yaz sezonu acıldıgı ıcın kaldırmıslar cogunu neyse bulduk sonunda.bugun ögleden sonrada sıtelere gıtcem annemlerle bı bakıp fıkır sahıbı olucam ıns...bıkac gundur gıremedım nete cunku temızlık yaptım ve dun buyuk bı aıle kahvaltısı verdım evde esımın tarafı ve bızımkıler ıyı oldu ıste ama hala yorgunlugumu atamadım ıste böyle ayyy benım de cenem dustu ama sımdı ben kacar hazırlanıp cıkmalıyım .esradan haber yok dımı ay ıns cok kolay gecmıstır saglıkla almıstır bebısını kucagına :Saruboceq:
Zeynepcim merhaba. Bayadır konuşamadık. Ben kötü bir dönem geçirdim. Esra'yla piknik fantazisi yapıyorduk, ben dayanamayıp Göksu'ya gittim bir daha gidemem diye. Dönmeye yakın bizim yiğeni parkta beklerken karnıma voleybol topu geldi. Neye uğradığımı şaşırdım. Biraz sonra da sancılar başladı. 3 gün kadar Büyük doğumda yattım. Bebeğin eşi biraz zedelenmiş ve uterus kasılmış falan derken sancılar geçince çıktım ama hastanede bebeğin ölçülerine taktılar. 4. aydan beri kafası biraz büyük, boyu biraz kısaydı. Ama zamanla bu farklar büyüdü. Bebeğimin iskelet sisteminde bir sorun olabileceğini ya da Allah korusun cüce olabileceğini söylediler. Nasıl kötüydüm bir görsen. Esra'nın doktorundan randevu almıştım 3 boyutlu ultrason için, onu erkene aldık ve ayrıntılı ultrasonda da bebeğimin kafası büyük, boyu kısa çıktı ama Tolga Bey, uzun zamandır bebeğimin geriden geldiği ve benim ailemde de vücut yapılarının kısa olduğu için sorun olmadığını söyledi. Ama yine de bundan sonraki haftalarda gelişimini incelemek gerektiğini söyledi. Bu hafta sonu iki kez ultrasona girdim. Allah'a şükür bebeğimin boyu yavaş da olsa uzuyor. Her hafta ölçecekler bakalım.
İşte böyle canım. Kötü bir dönemdi dediğim gibi. Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Bu arada söylediğin bebek sepetlerinü beğenmişsin ama fiyatları baya fazla geldi bana. Yani benim bildiğim en güzelleri bile sepeti 30-50 arası. Yine de içine sinen olsun tabiiki. Benim şekerleri de kayınvalideme götürdüm. Orada kalacağım ya. Herkes çok beğendi. Ama sanırım yetmeyecek. Biraz daha yapmam lazım.
çook öpüyorum..
aa öylemi
aslında iyi yapmışsın inşallah ordan memnun kalırsın
hastane cidden sorunlu gerçi kişisine göre değişiyomu bilmem ben çok ağrı çektim birazda hastane kaynaklı diye düşünüyodum
akay da ameliyat olan biriside çok ağrısı olduğunu söyledi
sağlıcakla kavuşta oğluna inşallah
gerçi ben oğlumu kontrole fatihe götrüyorum çocuk dr umuzdan memnunum aşılarda ücretsiz orda yaptırıyorum
sevgiyle kal kolay doğumlar
hımm peki dr bülent nasıl muayenen kaç dak sürüyo ne kadar ilgileniyo sen sormadan anlatıyomu
aklımda olsun hani kaydirigubbakcemile5
çook öpüyorum..
Sağol canım ya düşünmemeye çalışıyorum. Sürekli dua edip süt içiyorum :)ayyyy cnm benm cok üsüldm hayatım ya neler olmus öle allah saklamıs yinede simdi iyisinz ya cok sükür olanları düsünüpte üsme sakın kendiniopuyorumnanaktan
uzar cnm inş sen hiç dert etme zmnı geldiginde gelişimini tamamlamıs olarak alırsın inş kuzucugnu kucagınaŞeniz
biz ii sayılırız ya dün birden kötü oldum adım atcak gücüm kalmadı falan ama gecti sonra bugnde aylardan sonra bütün yediklerimi cıkardım yine smdi az migdem bulanıyo ama iiyim cok süküropuyorumnanaktan
cok begendm cok güseldi ama banada cok gedli sadece bi sepete 200 tl ne demdek ay ben iki sepet alıp 100 tane seekr yaparım kaydirigubbakcemile3
millet abartmıs iyice dedigin gibi en fazlası 50-60 yane...
kız bosver ugrasıpta yorma kendiniii yettigi kadar yaptın zaten bisürü herkeste almayı versin kaydirigubbakcemile3
Çok teşekkür ederim canım. kazasız belasız sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah. Ben şekerlerimi yaptım canım. Biraz artırıcam sadece. Sepetimi de yaptım. Dediğin gibi içi şekerle dolunca güzel görünüyor zaten.Canım sıkıntılı bir dönem geçirmişsin, bu kadarla gelmiş geçmiş olur inşallah. Allah beterinden saklasın, herşey düzelir Allah'ın izniyle. Sepet kendiniz bile yapabilirsiniz, geçen Nişantaşı pazarında Yıldız'da 10tl ye sepetler vardı alıp kurdale ya da tülle sarabilirsin en basiti ne olacak sanki içine şekerleri koyunca çok a birşey görünmeyecek. Ben de suluhandan almıştım şeker malzemelerini aşağıda ilerde köşede yaşlı bir teyze ve amcadan ve bir çiçekçiden almıştım malzemeleri uygundu fiyatlar.
Günaydın canım. Kimsecikler yok yine. Nasılsın? Bebeğin nasıl?günaydınnnnnnn kıslarrrr :))
Günaydın canım. Kimsecikler yok yine. Nasılsın? Bebeğin nasıl?
çok şükür canım iyi sayılırız yorgunuz biraz sizde ne var ne yok bakem :))
Biz de iyiyiz canım. Yaklaşık 3 hafta kaldı sezeryana. Heyecan da başladı yavaş yavaş. Bitmiyor bu hamilelik derken zaman geldi nerdeyse. Ama ben doğsun istemiyorum bazen. Karnımdayken dışarı çıkması fikrini benimseyemiyorum. İçerde iyiyiz:) Karnımı sevmeye çok alıştım :) Gerçi bu ara canımı ciddi ciddi yakmaya başladı. Resmen karnımı deliyor sıpa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?