Sağol canım ya düşünmemeye çalışıyorum. Sürekli dua edip süt içiyorum :)
Bişey mi dokundu acaba canım ya? Gerçi bu aylarda hormon seviyelerinde değişiklik oluyor ve bazılarında bulantı görülüyormuş. Belki ondandır. İnşallah tekrarlamaz.
Canım üşenmezsen kendin yap bence. O kadar paraya bebeğine bisürü ciciler alırsın.
Kayınvalidem yaptıklarımla hava atacak ya kesin yetmez canım. 20-30 tane daha yapmam lazım. Ama sorun değil. Çok eğlencelihihoyyyt
ankaralı güzel anneler nerelerdesiniz bakem yaaaa :)))
Günaydın canımankaralı güzel anneler nerelerdesiniz bakem yaaaa :)))
iç iç bol bol tosun olsun ben unutuyorum ama içiyorum cok olmasada :)
inş cnm ya eskisi gibi olunca korktm brden boshayallersmile
ben üsenmiyorum aslındada istedgim bibloyu bulmadım kaydirigubbakcemile3 önceden takı tasarımı ve ev dekorasyonu süsleri yapıyodum zor degil benm için ama iste am istedigimi bulamadım boshayallersmile kız aaz paramı 200tl yazık günah dedgin gibi bisürü cici alırım kızıma zemuszemus
yap sekrm ozmn vakit gecer hemde :hulya:
bebiş nasıl cnm sen nasılsın opuyorumnanaktan
günaydın cnm ben geldimmm opuyorumnanaktan
nasılsın bebişin nasılŞeniz
Suluhana bakmış mıydın canım baya çeşit vardı.
Biz iyiyiz çok şükür. Ama geceler iyice zorlamaya başladı. Sabahları uyandığımda heryerim ağrıyor. Sola yatmaktan mahfoldum. :)
çok şükür teyzesi bebişimde iyi bende iyiyim. ama pazar günü ev taşıyacağız o yüzden evin heryeri koli dolu onları gördükçe içim daralıyor(( siz nasılsınız bakem :))
kızlar merhaba ankarada hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?
denizerdo canım cok gecmıs olsun yaa allah beterınden saklasın sen kafanı takıp uzme kendını doktor ıyı demıs bak bununla gecer ıns bı sıkıntı olmaz bı daha...
esraaa cok sevındım hadi gözun aydın allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın kızını artık kızında zaman kalırsa bıze takılırsın opuyorumnanaktan
zeynep ogun ne dolastım ama ınanamazsın hıc beklemedıgım bı yerden buldum kentparkta gırlstop dıye bı magaza var orda cok guzeller var krem rengi cok sık ben fransız dantelı koymuslar falan ama onlar kısa kollu dıye ben alamadım benım aldıgım takım uzun kollu pıjama ben gecelık ıstemedım emzırme yerı var belı ayarlanır lastıkli ve sabahlıgı gıyınce öyle bıle cıkılır hastaneden kıyafete hıc gerek yok neyse cok uzattım yaaa cok geveze oldum bende ev arıyorum harıl harıl dusundukce bunalıyorum bakalım allah hayırlısını versın...
kızlarrrr nerdesinzzzzzzzzzz bilmiyorumkismile
bugn kontrole gittik teyzeleri kızım 1.5 kilo olmus hersey yolunda dedi doktorumuz cok sükür dönmüste kızımız opuyorumnanaktan
ay paylasıyım dedim sesinz cıksın ankaranın güsel annişleriiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallahhhh canımmm benim oğluş halen dönmedi bakalım çarşambada bizim kontrolümüz var doktor amcamız ne diyecek)))
inş döner cnm eger smdiye kadar dönmemiş olsaydı bundan sonra zor olurdu dedi benmki seninkide bian önce döner inş cnm :Saruboceq:
buarada akrapolda dogum yapcasm demiştin sanırım oranın muayene ücreti ne kadar dogum ne kadar odalar nasıl baktınmı?
canım odalarına bakmadım ama orada doğum yapanlardan fikir aldım çok memnunlar. bülent beye gidiyorum ben muayene ücreti 30 tl (sgk) doğum da hem normal hem sezeryan ikiside 750 tl.
Canım ben de Akropol Bülent Beye gidiyorum ve çooooooookkk memnunum..Çok güzel,temiz bi hastane.Hemşireler de Bülent Bey de çok ilgili güler yüzlüler..Ben odaları da gezdim normal odalar var 750 TL olanlar.Gayet temiz, tek kişilik zaten..Bir de VIP odaları var 1000 TL imiş o odaların fiyatı..Daha büyük koltuk takımı,balkon falan var ve daha büyük..Tercih meselesi işte...Bülent Bey çok espirili ve ilgili bir doktor..Kendini çok güvende hissediyorsun,rahatlatıyor seni...biz çok memnunuzzemuszemus Tıp merkezi ile hastane karşı karşıya canım..Muayeneler tıp merkezinde oluyor,doğum hastanede..Ben çevremdeki herkese tavsiye ediyorum..Seni aydınlatabilmişimdir umarım..Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim kızlar...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?