kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınnn nerdesinz ama ya bakın küscem hepinize:dilcikar:
hemen söliyim yakın olan veya gtmeyi düsnen varsa acity özelcanda 3tane cıtcıtlı badi 10 tl ben 3 tane aldım ama salak gibi pişman oldm renkeleri aynı olamsın diye alamdaım 3 tane daha alaydıms anki nolcaktıysa 3 tahnede beyaz olsaydı zaten herseyn altına giyiliyo neyse yane öle kızlar almak isteyenlere bence cok uygun mothercarede 7li paket 45 tl nurda 9 tane alsam 30 oluyo ondan kac kat ucuz ve daha fazla oluyo salak gibi almadım ya 3-5 tane nasıl pişmanım penyeside ii ben daha önce bu markdan almıstm afkdaslarımda kullanmıs ii bi ürünmüş ay gecen klasik pazartesş cok konsutum hadi gelnce alem yapalım birascık kaydirigubbakcemile3
İnşallah canım benim.denizim,duanın gücü senin de çook işine yarayacak eminim..
bolca dua et,hpimizin duaları da kuzucuğumuzla..
inşallah cuma günü de güzel haberler vereceksin bize..
özelden yaz mutlaka olur mu,topiklere bakamıyorum ama meraktan çatlarım..
hep olumlu düşün nolur canım benim..
tolga bey konusunda yazdığım her kelimenin sonuna kadar arkasındayım,hamilelik ve doğum konusunda öyle memnundum ki,ameliyathaneden çıkarken 2 sene sonra görüşürüz diyordum:)
bir de body olayında ben de abartmıştım ama haziran diye hep kısa kollu almıştım,yer gök kısa kollu kaynıyor ama meğer uzun kollu lazımmış:) elimizdekilerle idare ediyoruz artık:))
cnm bemm cok tskr ederm tam anlmıyla aydınlattın istedigm cvpları aldım cok tskr ederim opuyorumnanaktan
ben sitesinede baktım cidden cok güler yüzlü bi insan sende anlattıktan sonra iice düsünmeye basladım bu hafta karra veriyim diyorum gerci ebnde doktorumu cok sveiyorum cok ii ama odadarı pek begenmedm işte :umursamaz:
Canım merhaba. Kusura bakma pek yazmadım bu aralar. Oğluşumun ultrasonları iyi gitmiyor. Çok kötüydüm.
Uzun zamandır ölçümlerde kafa büyük, biraz kısa çıkıyordu ya sonra Esra'nın tavsiyesiyle Tolga Bey'e gittim. Kafası sorun değil dedi ama boy 2 hafta 2 gün geri kalmış. Bence sorun yok ama 2 hafta içinde ilerlemezse sorun vardır demişti. Daha sonra Bilgi hastanesi'nde ve kendi doktorumda muayenede ilerleme görülmedi. Mahfoldum. Ama şimdi daha olumlu düşünmeye çalışıyorum. Belki ölçümlerde bir sorun vardır. Tolga beyle randevumuz bu cuma. İnşallah herşey olundadır. Eğer Allah korusun gelişme görülmezse erken alınmasını isteyeceğim çünkü kilosu da pek ilerlemiyor. Doktorum belki plasentadan yeterli geçiş olmuyordur diyor. Bilmiyorum işte. Çok yoruldum.
Böyle işte dua edip oturuyorum.
Sende bir sıkıntı yok galiba çok şükür.
Güvenden vazgeçiyorsun galiba. Bence de iyi edersin hem çok para alıyorlar hem de yeterince memnun değilsen bir an önce değiştir.
Bülent Bey'i ben de araştırmıştım. Çok methediyorlar. Hastanenin fiyatları da oldukça iyi.
Ama bana sorarsan Tolga Bey ve Akay derim. Bir kez gördüm Tolga Bey'i ama eşim de ben de çok memnun kaldık. İnanılmaz samimi ve ilgili bir doktor. Hastaneye de gitmiştim daha önce Nst için ora da oldukça güzel.
Bir daha cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama tekrar hamile kalırsam hiç araştırmadan Tolga Bey'e gidicem.
Tabi ki karar senin. İnşallah rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın.
Badilerin fiyatları çok iyimiş ama biliyorsun ben badiyi biraz abarttım:)
Bu arada oğluşuma kapı süsü yaptım. Bir de farklı şekerler yaptım. Sıkıntıdan işte :) Resmini koyarım bir ara.
kızlar bülent bey hakkında yazdıklarınızı okudum beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen. hangi hastanede çalışıyo?aylık muyene ücreti ne kadar?tahlilleri özeldemi yapıyorsunuz(ben ssklıyım)doğum ücreti ne kadar?epidural sezeryan?sezeryanlılar 2 gün kalıyo 2 gün içindemi 750 alıyo cvplarınızı bekliyoru.çok teşekkür ederim
cnm ben pek bilmiyorum tahlil olayı nasıl ooluyo ama bu fiyat hem sezeryan hemde normal dogum için gecerliymiş muayene ücretide 30tl imiş hastanede akropol hastanesi balgattaki netten bakabilirsin istersena.s
Kızlar oğlum Ömer Çağan 18.05.2010'da epidural normal doğumla dünyaya geldi çok şükür. Hafif sarılığımız var ama evdeyiz emerek atlatmaya çalışıyoruz, dualarınızı eksik etmeyin, öpüyorum.
Kızlar oğlum Ömer Çağan 18.05.2010'da epidural normal doğumla dünyaya geldi çok şükür. Hafif sarılığımız var ama evdeyiz emerek atlatmaya çalışıyoruz, dualarınızı eksik etmeyin, öpüyorum.
canım çok teşekkür ederim ilgin için,fiyatlar çok uygun geldi bana ve doktoruda çok övüyorlar.tahlil olayı düşündürdü beni bilgisi olanlar yazrsa sevinirim
kızlar bülent bey hakkında yazdıklarınızı okudum beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen. hangi hastanede çalışıyo?aylık muyene ücreti ne kadar?tahlilleri özeldemi yapıyorsunuz(ben ssklıyım)doğum ücreti ne kadar?epidural sezeryan?sezeryanlılar 2 gün kalıyo 2 gün içindemi 750 alıyo cvplarınızı bekliyoru.çok teşekkür ederim
kızlar merhaba benide burada göreceksiniz sorularımdan sıkılmazsanız:)
bebek şekeri yapamayacağım nerden aldınız yardımlarınızı bekliyorummmmmmmmm
canımm,çok sevindim,gözünaydın:teytey:alkisalkisalkishihoyyyt
allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin,uzun ömürler versin ömer çağanımıza..
seni ve eşini tebrik ediyorum..
sağlığınızın iyi olmasına çok sevindim,sarılık da emerek geçer zaten..
oğluşdan vakit bulmak kolay olmayacak bu ara ama doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum:)
cnm hayırlı olsun allah saglıkla sıhatle hayuırlı evlat olarak yetiştrmeyi nasip etsin inş ömer caganını
allah yardımcınız olsun en kısa zmnda iilesir ins oglusun opuyorumnanaktan
tebrıkler xara ne guzel bı bebıs daha geldı sıradakiiiiiii.......
Hepinize çok teşekkür ederi teyzeleri, Allah hepimize yavrularımızla analı babalı, sağlıklı, mutluluk dolu ömür nasip etsin inşallah. Doğum hikayem de yakında gelecekbayanssulusmile
Canım kanı hastanede veriyorsun,onlar özel bir laboratuvara gönderiyorlar..1 hafta sonra falan Bülent Bey arayıp sonucu bildiriyor sana..Tahlil yaptırınca tabi muayene ücreti biraz artıyor..Ben 2li de 75, 3lü de 55 ödedim mesela..Yine de çok uygun bence...Daha önce de söylediğim gibi biz çok memnunuz tercih meselesi tabiii...Allah herkese sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin inşaallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?