Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım merhaba. Kusura bakma pek yazmadım bu aralar. Oğluşumun ultrasonları iyi gitmiyor. Çok kötüydüm.
Uzun zamandır ölçümlerde kafa büyük, biraz kısa çıkıyordu ya sonra Esra'nın tavsiyesiyle Tolga Bey'e gittim. Kafası sorun değil dedi ama boy 2 hafta 2 gün geri kalmış. Bence sorun yok ama 2 hafta içinde ilerlemezse sorun vardır demişti. Daha sonra Bilgi hastanesi'nde ve kendi doktorumda muayenede ilerleme görülmedi. Mahfoldum. Ama şimdi daha olumlu düşünmeye çalışıyorum. Belki ölçümlerde bir sorun vardır. Tolga beyle randevumuz bu cuma. İnşallah herşey olundadır. Eğer Allah korusun gelişme görülmezse erken alınmasını isteyeceğim çünkü kilosu da pek ilerlemiyor. Doktorum belki plasentadan yeterli geçiş olmuyordur diyor. Bilmiyorum işte. Çok yoruldum.
Böyle işte dua edip oturuyorum.
Sende bir sıkıntı yok galiba çok şükür.
Güvenden vazgeçiyorsun galiba. Bence de iyi edersin hem çok para alıyorlar hem de yeterince memnun değilsen bir an önce değiştir.
Bülent Bey'i ben de araştırmıştım. Çok methediyorlar. Hastanenin fiyatları da oldukça iyi.
Ama bana sorarsan Tolga Bey ve Akay derim. Bir kez gördüm Tolga Bey'i ama eşim de ben de çok memnun kaldık. İnanılmaz samimi ve ilgili bir doktor. Hastaneye de gitmiştim daha önce Nst için ora da oldukça güzel.
Bir daha cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama tekrar hamile kalırsam hiç araştırmadan Tolga Bey'e gidicem.
Tabi ki karar senin. İnşallah rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın.
Badilerin fiyatları çok iyimiş ama biliyorsun ben badiyi biraz abarttım:)
Bu arada oğluşuma kapı süsü yaptım. Bir de farklı şekerler yaptım. Sıkıntıdan işte :) Resmini koyarım bir ara.

denizim,duanın gücü senin de çook işine yarayacak eminim..
bolca dua et,hpimizin duaları da kuzucuğumuzla..
inşallah cuma günü de güzel haberler vereceksin bize..
özelden yaz mutlaka olur mu,topiklere bakamıyorum ama meraktan çatlarım..
hep olumlu düşün nolur canım benim..

tolga bey konusunda yazdığım her kelimenin sonuna kadar arkasındayım,hamilelik ve doğum konusunda öyle memnundum ki,ameliyathaneden çıkarken 2 sene sonra görüşürüz diyordum:)

bir de body olayında ben de abartmıştım ama haziran diye hep kısa kollu almıştım,yer gök kısa kollu kaynıyor ama meğer uzun kollu lazımmış:) elimizdekilerle idare ediyoruz artık:))

İnşallah canım benim.
Sonuçları aldıkça yazarım sana.
Body işinde ben de aynısını yaptım hep kısa kollu birkaç tane uzun kollu var inşallah yeter.

kızlar bülent bey hakkında yazdıklarınızı okudum beni bilgilendirebilirmisiniz lütfen. hangi hastanede çalışıyo?aylık muyene ücreti ne kadar?tahlilleri özeldemi yapıyorsunuz(ben ssklıyım)doğum ücreti ne kadar?epidural sezeryan?sezeryanlılar 2 gün kalıyo 2 gün içindemi 750 alıyo cvplarınızı bekliyoru.çok teşekkür ederim

cnm benm sen iyi olda yazmsanda olur cok dua ediyorum bensana sen hiç takam üsülme bak bebişin hissediyosa ki hissediyodur oda gelirilr onuda olumsuz etkilersin hep iyi düsün ve allahın izniyle cok iyi olcak hersye cok güsel olcak bosuna üsülmüşüm diyip gülceksin sen ltfen düsünmemeye ve iyi olmaya calıs bitanem bak biz dualarımızla hep yanındayız inşşş:Saruboceq:
doktorumdan memnunumda odaları begenemedm ikisinde iyi olması önemli tabi...
esradan biliyoruz cok memnunda bende akay ve akropol arasıdna kaldım cnkü akropol bana daha yakın ya bisey olursa hemen daha yakın iderim diye düsünüyorum ama aklımda tolga beyde kalmadı degil yane ama dedigin gibi bülent beyide cok övüyolar vip odası 1000 tl imiş güvenn normal odasıdann bile ucuz niye böle anlamdım am aodalarda güsel akayın odalrıda cok güsel baktım netten ama bakalım esimle konusuyoruz bi karar vercez inş ikisi arasındaboshayallersmile
cnm benmmm inş hepimizin dogumalrı kolay ve rahat olur allah yardımcımız olsun hepimizin sen üsülme rahat olmaya calıs yeter dua et bol bol baak bizde dualarımızla yanındayız inşşşş
biz iiyiz cok şükür simdilik bi yaramazlık yok allaha sükür :Saruboceq:
sen alma zaten senn var bisürü badin kaydirigubbakcemile3
evetttttt göriyim cicileriniz merak ederm bennnkaydirigubbakcemile3
bide hayatım cumadan sonra yazmayı unutma bak aklımadasın hep merak ederim cok öpüyorum dikkat et kendineopuyorumnanaktan:1hug:

cnm ben pek bilmiyorum tahlil olayı nasıl ooluyo ama bu fiyat hem sezeryan hemde normal dogum için gecerliymiş muayene ücretide 30tl imiş hastanede akropol hastanesi balgattaki netten bakabilirsin istersena.s

Kızlar oğlum Ömer Çağan 18.05.2010'da epidural normal doğumla dünyaya geldi çok şükür. Hafif sarılığımız var ama evdeyiz emerek atlatmaya çalışıyoruz, dualarınızı eksik etmeyin, öpüyorum.

cnm ben pek bilmiyorum tahlil olayı nasıl ooluyo ama bu fiyat hem sezeryan hemde normal dogum için gecerliymiş muayene ücretide 30tl imiş hastanede akropol hastanesi balgattaki netten bakabilirsin istersena.s

canım çok teşekkür ederim ilgin için,fiyatlar çok uygun geldi bana ve doktoruda çok övüyorlar.tahlil olayı düşündürdü beni bilgisi olanlar yazrsa sevinirim

canımm,çok sevindim,gözünaydın:teytey:alkisalkisalkishihoyyyt

allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin,uzun ömürler versin ömer çağanımıza..
seni ve eşini tebrik ediyorum..

sağlığınızın iyi olmasına çok sevindim,sarılık da emerek geçer zaten..

oğluşdan vakit bulmak kolay olmayacak bu ara ama doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum:)

cnm hayırlı olsun allah saglıkla sıhatle hayuırlı evlat olarak yetiştrmeyi nasip etsin inş ömer caganını
allah yardımcınız olsun en kısa zmnda iilesir ins oglusun opuyorumnanaktan

canım çok teşekkür ederim ilgin için,fiyatlar çok uygun geldi bana ve doktoruda çok övüyorlar.tahlil olayı düşündürdü beni bilgisi olanlar yazrsa sevinirim

evet cnm banda cok uygun geld hastanede temz güsel gözüküyo ama dedigin gibi tahlillerde ayrı ödeme yapılıyomu bilmiyorum.ben güvene gidiyorum orda rutn kan testlernde falan ek ödeme yapmıyosun ama her hastane farklı tabi boshayallersmile

Canım kanı hastanede veriyorsun,onlar özel bir laboratuvara gönderiyorlar..1 hafta sonra falan Bülent Bey arayıp sonucu bildiriyor sana..Tahlil yaptırınca tabi muayene ücreti biraz artıyor..Ben 2li de 75, 3lü de 55 ödedim mesela..Yine de çok uygun bence...Daha önce de söylediğim gibi biz çok memnunuz tercih meselesi tabiii...Allah herkese sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin inşaallah....

tebrıkler xara ne guzel bı bebıs daha geldı sıradakiiiiiii.......
denizerdo cok doktora gıtmıssın ama bı doktor da ben sölim benim 3 ay ayrıntılı ultrasonla kontrolumu o yaptı melih atahan güven bu konuda cok ıyı ben sehır dısından gelenler duydum sitesindede okumustum doktorların sıkıntılı dedıgı bı cok durumda daha olumlu baktıgı ve sonucun ıyı oldugunu okudum bı bak ıstersen ama en önemlisi senin ruh halin iyi dusun ıyı olsun bol bol dua et benım yengeme ultrasonda doktorlar cocugun beynınde tumor var sakat dedıler ama kuzenım sımdı cok saglıklı masallah bu bı ımtıhandır senın dayanıklılıgın ve sabrın sınanıyor böyle dusun emınım oglusun tosun gıbı dogucak...
esraaa sen kuzunu aldın kollarına bız hala ogun hayalıyle gun sayıyoruz nasıl gıdıyor annelık??kolay gelsın sana ıns yaramaz degıldır o sımdı mıs gıbı kokar bızım yerımızıde koklaya koklya öp zeynebi...

kızlar merhaba benide burada göreceksiniz sorularımdan sıkılmazsanız:)
bebek şekeri yapamayacağım nerden aldınız yardımlarınızı bekliyorummmmmmmmm

hosgeldinnnnn a.s biz dinleriz sen merak etmezemuszemus
ben daha karar vermedim ama alıyımmı yapıyımmı bugn kızılaydaki izmir caddeindeki yer varya moda dügme deggil karademirler degilde onalrdan önce alta inilen bş yer orda cook güsel bebek seyelri avr bi ara bak istersenzemuszemus
buarada kac aylıksın:CüvCüv:

cnm onu veriyosun zaten bende 50 gibi bisey vrdim 3lü teste ama onun dısında kontrole gittiginde rutin kan istiyo ya ben onda ayrı bi ödeme yapmıyorum arkdas onu sordu heralde orda nasıl diye :uhm:
aminnnnnnnnnnnnnnn inşşşşş:Saruboceqpuyorumnanaktan
buarada sanırım yanlıs bilmiyosam sıradakinin hatice olması gerekiyo basksı varsa unutuysam yanlıs ölediysem kusura bakmasın artıkın kaydirigubbakcemile3

kızlar eksik sölemişim bak denizde var ya deniz ya hatice bakalım önce hangisi dogurcakkaydirigubbakcemile3 gerci denizin sezeryan ama normal dogumda belli olmas bebişler saglıkla gelsinde önce hangisi gelirsse gelsin kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

hadi bakakım kızlarrrrr hatice ve denizzz bakalım hanginiz önce dogurcak ayyyyy bana daha cok var ama sızı duydukca heyecanlanıyorum bıran önce toplayın kendınızı de dogum hıkayelerınızıde paylasın bızle ıns....

Valla kızlar keşke sıra bende olsa sabırsızlanıyorum valla..:bbo:Ama deniz benden önce doğurur gibi malum benim normal işallah..beklicem yanii..hayırlısı olsunn..

kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesnnzzzzz bakın topigimz 2.sayfalara düsücek bu gidşle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…