canım günaydınnnnnnopuyorumnanaktan
nasılsın?
merhaba kızlar
nasılınız bende bebek şekerlerine takıldım alsam mı yoksa yapsam mı diye bu konuyuda paylaşırsak sevinirim ayrıca 35,5 haftalık hamişim
iyiyim hayatım sen nasılsın dügün için kosturdum kac gndür abiye falan cok yoruldumda dinleniyorum bugnde
zeyno nasıl sen nasılsın azda olsun toporlandınmı?
süslüü,abiyeni yesinlerbayanssulusmile
zeyno parmağında oynatıyor beni cadı kaydirigubbakcemile2
bugun sabah annem gitti,kaldık kızımla:gitme:
çalışıyor kadın,izni bitti,gitti mecbur..
3gün önce de kardeşimle babam gitmişti,yavaş yavaş gittiler birden yalnız kalmayayım diye..
5yıldızlı otel konforum bitti düştük pansiyon konforuna diyorumsempatiksalakcinni
zeynepcim iyi yapmıssın dugun dernekte aradan cıkmıs ıyı olmus kaydirigubbakcemile3
esra olucak okadar ama annesi o daha coook kucuk azıcık nazını cekıceksın artık annenlerde gıtmıs ılk belkı zor olur ama alısırsın ya zaten cokta kımseye bagımlıymıs havası uyandırma halledersın evelallah...benim hala herseyim muallakta ev bulamadım ne olcak bılmıorum bu evım de kucuk tasınamazsam napıcam bılmıorum canım cok sıkılıor bakalım.....
canım bız cukurambarda oturuyoruz burda ev bulmak daha zor ev varda cok yuksek kiralar suanki evim 3+1 ama aslında 2 odayı bırlestırınce bı oda eder bız tıklım tıkıs yasıyoruz bıde bebek ve malzemeleri tasınamazsam napıcam bılmıorum bı ev alana kadar ıyı bıyer bulsamda bı daha hıç tasınmasam ıstıyorum suanki ev sahibimizde sorunlu zaten bide apartmanımız hep ofis büro doldu yani oturulcak biyer diil ama iste mecbur dua edin bana da söyle huzurlu oturabilecegim yer bulabıleyım ıns
sen dugun dernek abıey falan derken zaman cabuk gecer ıste sıkılmazsın.bı de bakmıssınn gun gelmıs kızın kucagında eksıklerı tamamladın heralde sen ne kadar kaldı senın canım???
zeynebim,albüm konusunu ihmal etme derim,zaman öyle çabuk geçiyor ki,bak kızım bugun 2haftalık oldu bile:)
hem görelim göbüşünü:)
düğün dernek diye süslenip püslenince çektir bol bol:)
ebicim canım eğer zorınlu bir durum yoksa taşınma işini erteleseniz biraz,bak stres oluyorsun boş yere..
ya da eryamana gelin bak burda hem evler büyük hem kiralar uygun:)
amin zeynebim,alalhım sana da göstersin..
cuma mübarek gün allahım kabul etsin dualarımızı,kuzucuklarımza uzun sağlıklı ömürler versin..
şansları hep bol olsun,çook güzel hayatlar yaşasınlar..
albümünü sabırsızlıkla bekliyorum,açılışı bi yap,gerisi gelir:)))
göbüşün son haftalarda birden pırtlayabilir belki,benim 30dan sonra çok büyümüştü,her gören doğum yakın mı diyordu hakkaten bildiler 36da geldi kızım:))))
ev konusunda üste para verseler bırakmam eryamanı,9 senedir burdayım,öğrenciyken gelmiştim:))
hem 4+1 de oturuyoruz,475lira,şehirde bu paraya bırak bu kadar büyük evi,kiler bile vermezler:)))
üstelik göksu göletine yürüyüş mesafesindeyiz
bebişler büyüsün gün yapcaz dimi:))
gerçi denizle göksu fantazimiz vardı kıyamam piknikte top çarptı ya karnına,o günden beri göksu diyince üzülüyorumama bensiz gitti,yoksa korurdum ben onuguclubacismile
zeynepcim ahhh derdim sadece tasınma diil ki bende ev tasıcam dıye bisey almıorum bide onlarla ugrasmıyım dıye.evet kiralar ucuyor burda ama kayınvalidemler 1 sokak arkamda annemlerde yakın sayılır ben gözümü karartıp yeterki genis eve gideyim diye baska daha uygun kiralı yerlere gidelim diyorum esim annesinden ayrılamıyor.genis evlerde kirası cok dıyor ay napıcam bilmiorum yaaa.gercekten geriliorum ama napiyim böyle iste...esracım gelebilsem keske de iste oralrı esim hiiiiiiiç istemez...kızlar benimde öle göbegim cok yok ama ben 5kilo aldım ama kalcalrım genislemeye basladı herkes kız cocuk oldugu belli olmaya basladı diyo ve sanırım iştahım daha da açıldı bu hep böyle devam etmez heralde dimi.korkuyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?