ebicim,ailenin yakınındaysan küçük falan deme kal oralarda:)
benim ailem izmirde,15 gün kalabildiler,dün gitti annem,sudan çıkmış balık gibi oldum önce,yeni alışıyorum bugun..
kayınvalidemleri hiç sevmem ama zorla eryamana taşınmaya ikna ettik,h.sonu taşınıyorlar,arada nefes almak,eşimle başbaşa bi yerlere gitmek istesek yakın olsunlar bırakalım dedik..
ki benim kayınvalidem mikrobun önde gidenidir:))))) napalım çıkar ilişkisi kurcaz artık:))))))
albüm için de hemen ekliyorum seni,bak teyzesi kızıma da:)
iştahın da açılsın bırak,ömrünce vicdanın sızlamadan bu kadar yiyebileceğin başka bir dönem yok:))
ben 12 kg aldım yarısı gitti şimdiden:)
xara canım çok güzel bir hikayeydi. Allahım bebeğini analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Hamile kalman kolay olmamış ama hem hamileliğinin hem doğumunun kolay olmasına çok sevindim. İnşallah tüm hayatınız böyle kolay ve sağlıkla geçer.
Zeynepcim çarşamba günü Tolga Bey'in randevularından biri iptal olmuş çağırdılar hemen gittik. Allah'a şükür bebeğim biraz daha uzamış. Artık korkumuz kalmadı şükürler olsun. Nasıl rahatladım bilemezsin. Şu an boyu yaklaşık 3 hafta geri ama sadece kısa boylu olacak, bir hastalık göstergesi yok dedi. Bugün de kendi doktoruma gittim o da uzamış dedi. Şu an yaklaşık 45 cm diyorlar. Yani tehlikeli sınırı geçtik sayılır. Bundan sonra da uzar inşallah. Kİlomuz da 2800 civarında.
Veeeeeeeeee inşallah 14 Haziran'da doğum yapacağım tabi oğluşum erken gelmek istemezse :)
Son haftalar daha zor geçiyor artık. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Ama oğluşum büyüyor ya şimdi daha rahatım. Korkunç rüyalarım biter artık inşallah.
cnm benm coooook sevndm gercekten sen içini ferah tutukca rahat oldukca ve dua ettikce bak hersey düselir inş allahın izniyle opuyorumnanaktan dogunca uzar annesi sen dert etme bebişin bak seni üsmemiş büyüyo
ee 38demi dogurcaksın ozmn:uhm:kız benm zor gecmeye basladı sen gecmiyo demkte haklısın opuyorumnanaktan
Teşekkür erderim Zeynepcim.
Benim oğluşum çok akıllı zaten teyzesi. Beni hiç üzmek istemiyor ama işte hep doktorların yüzünden :)
Aslında 11 Haziran olacaktı doğumum ama cumaya geliyor diye erteledik. Doktor da biraz daha dursun istedi. Gerçi 14'ünde 38+5 oluyoruz. O güne kadar bekler mi bilmiyorum. Son haftalar da riskli oluyor. Sık sık ultrasona ve nst'ye girmek lazım. İnşallah sorunsuz doğumlar yaparız.:Saruboceq:
Sezeryan olucam canım. Oğluşumun kafası şimdiden 40 haftayı geçti normal doğuramazmışım zaten :) Bi de boyun fıtığım var. Normal doğumda ilerlermiş. En önemlisi mide ameliyatı geçirdim. Mide fıtığı sebebiyle monte edildi. Ikınma sorunum var. İşte hepsi birleşince kesin sezeryan dedi doktorlar.hep o doktorlar zaten yoksa bizim bebişler akıllı annelerini üsmüyolaropuyorumnanaktan
cuma olunca noluyoki anlamdımkaydirigubbakcemile3sezeryan oluyosun ozmn sen...
evet cnm bende onu merak ediyorum son haftalar cok sık gitcez bakalım nolcak sen nst ye girmye baslamadınmı:uhm:
inşş cnm benm ya inşşşşş sorunsuz rahat dogumlar geciririz bi arkadaım bana diyoki sen ddiyo hemen dogurcaksın bak gör pırt diye cıkcak:roflol::roflol::roflol: dedim inş öle olur:roflol:
Sezeryan olucam canım. Oğluşumun kafası şimdiden 40 haftayı geçti normal doğuramazmışım zaten :) Bi de boyun fıtığım var. Normal doğumda ilerlermiş. En önemlisi mide ameliyatı geçirdim. Mide fıtığı sebebiyle monte edildi. Ikınma sorunum var. İşte hepsi birleşince kesin sezeryan dedi doktorlar.
Canım cuma olunca hafta sonu hastanede kalıyorsun ve doktor bulman da imkansız gibi bişey. Tabi sıkıntın olmazsa doktora gerek yok zaten ama yine de hafta sonu hastanede kalmak istemiyorum.
Bir de eşimin alacağı izin de hafta sonuna geliyor ve izin almamış gibi oluyor. Pazartesi olursa hem ablam hem de eşim 1 hafta yanımda olabilirler. Gerçi ikisi de müdür yardımcısı ve tam karne haftasına geliyor ama napalım canım işlerini önceden halledecekler artık:) oğluşum için çalışsınlar biraz :)
29. haftamda erken sancılardan dolayı girmiştim nstye, yaklaşık bir aydır düzenli giriyorum. Allah'a şükür herşey iyiydi nstde şimdiye kadar. İnşallah bundan sonra da öyle our. 10 gün sonra kayınvalideme geçicem. Ayaş'tan gidip gelmesi zor oluyor. Acil bişey olmaz o zamana kadar inşallah.
İnşallah kolayca doğurursun canım ya. Belli olmuyor işte bazıları günlerce sancı çekiyor, bazıları hemen pırtlatıyor :) Senin yaramaz da pırt diye çıkar inşallah :) Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:
Dikkat ediyorum canım sağolsun bütün evin işini aylardır eşim yapıyor. Yemeği de beraber yapıyoruz bazen. O olmasa napardım bilmiyorum. Gerçi o zaman hamile de olmazdım di mi :roflol: İyi ki var :)dikkat et cnm kendine cok yorulma bak ozmn az kalmıs bide dnlen sen bol bolzemuszemus
hmm ben hiç onu düsünmemiştim haklısın tabi eşinnde ilk hafta yanında olması cok iyi olur tabi izinide bosuna gitmesn yazıkyerimseniben
inş cnm son zmnalarını cok iyi gecirir ve cok güsel bi dogum yaparsın inşşşşşş:Saruboceq:
kayınvaliden nerde oturuyo sekerm
ay evet herkesn farklı oluyo tabi ama benmki inş kolay olur anneyle kıyaslarlar ya benmknn 3 dogumuda cok kolay olmus hele ben son cocugum ya pırt diye cıkmısım kaydirigubbakcemile3
denizcim haftasonu doktor neden olmuyor ki hastanede?
ben de cuma doğum yaptım,tolga bey c.tesi hastanedeydi hatta ben pazar taburcu oldum,tolga bey geldi taburcu etti beni:)
allahım güç kuvvet versin,tolga bey hergün hastanede,sonra da muayenehane geç saatlere kadar dolu oluyor,hiç kolay değil..
onun bu özverisini gördükçe başka doktorların h.sonu tatil yapmasına gıcık oluyorum:umursamaz:
ama izin konusunda haklısın..
Dikkat ediyorum canım sağolsun bütün evin işini aylardır eşim yapıyor. Yemeği de beraber yapıyoruz bazen. O olmasa napardım bilmiyorum. Gerçi o zaman hamile de olmazdım di mi :roflol: İyi ki var :)
Kayınvalidem batıkentte oturuyor. Doğumdan bir hafta önce gidicem doğumdan sonra da bir hafta orda kalıcam sonra evime geçicem inşallah. Ama kayınvalidem de gelecek kırkına kadar bizde kalacak. Yani şimdilik planlar böyle. Eylülde okul açılınca Ayaş'a tainim olursa inşallah kayınvalidem gelecek yine sene sonuna kadar. Sağolsun bu konuda destek oluyor. Beraber yaşamak zor ama yine de yabancıya bırakmaktansa kayınvalidemin bakmasını ercih ederim.
İnşallah annene çekmişsindir bu konuda :)
xara ne guzel anlatmıssın yaa gözlerim doldu allahım hepımızı kurtarsın bı cırpıda bebeklerımızı alalım kucagımıza ıns...
ayyy denız az kaldı 15 gun tam sen dınlen bol bol cocugu bunaltma kendımı bı dısarı atsam demesın :))))
hadi bakalım geri sayım basladı kolay gelsin...
kızlar haklısınız anneye yakın olmak guzelde ben bu evde coooook bunaldım ama tabii tasınamazsam yapıcak bısey yok artık bı cozum yolu bulucam artık bende cevizlidereyi dusundum ama esim orda komsu bulamazsın kafan göre diyor sanki burda varmıs gibi :))) oda bi tuhaf neyse allaha havale ettım valla ondan baska benım ıslerımı duzene kımse sokamaz.yoksa ben uzuluyorum anca.öpüyorum sızı...
teşekkür ederiz adaş teyzemizzopuyorumnanaktan
bu arada merak eden olursa doğum hikayemi yazmıştım ben aylara göre paylaşımda haziran ayına,
zeynomun hikayesi diye..
zeynebcim sen cevizliderede nerde oturuyosun?sagolasın hayatım oraya gelirsem zaten elimmden kurtulamazsın komsu olursun bana hayırlısı bakalım.önce su doktoruma karar vermem lazım ....
annesinin kuzusuuuu ne tatlı bi kelebek öyle kıyamam ben ona allah nazarlardan korusunesra bende ılk olarak sebamed kullanmayı dusunuyorum cunku esım falan cok alerjikmis kızım ona cekerse sebamed öneriyo doktorlar bide bübchen diye bi marka var yengemler onu kullanırdı cok hosuma gıderdı bıraz buyuyunce onu kullanırım cok guzel kokuyor :)))) ben sımdı bı kosu dogum hıkayen okuyayım ...
Teşekkür ederim canım, koklarım tabi, sen de minik zeynoyu kokla yerime.canım ne güzel bir hikaye bu
allahım analı babalı ve mutlulukla büyütmeyi kısmet etsin..
küçük prensinizle birlikte uzuun bir ömür diliyorum..
umarım hamileliğin ve doğumun gibi kolay olsun küçük prensini büyütmek de..
yerime kokla oğlunu..
seni ve eşini tebrik ediyorum..
xara canım çok güzel bir hikayeydi. Allahım bebeğini analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Hamile kalman kolay olmamış ama hem hamileliğinin hem doğumunun kolay olmasına çok sevindim. İnşallah tüm hayatınız böyle kolay ve sağlıkla geçer.
Amin canım, teşekkürler.
İnşallah sizin doğumunuzda kolay olur canım. Amin çok teşekkür ederim.xara cnm cok tebrik ederim dogum olayını okurken cok duygulandım allah inş bizlerede öyle kolay dogumalr nasip eder :Saruboceq:
allah oglusunu hayırlısıyla cok güsel saglıklı sıhatli bi sekilde büyütmeyi nasip etsn inşşş:Saruboceqpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?