Canım biraz baktım bebekchic'te uygun mendillerin fiyatları. 12'li paketi havale ile 37 TL'ye geliyor.canım bu file çok kullanışlı hakkaten,hemen 5dkda kuruyor,içinde minik köpükler var strafordan..
ıslak mendile bi çözüm bulmak şart oldu,ebebekte indirim oluyor arada,takip etmek lazım,haberleşiriz..
aa aklımdayken ebebekte park yataklar 99liraya düşmüş,soran olursa haberiniz olsun..
eşarp-tülbent falan olabilir ama hava zaten sıcak denizim,bi de benimki saçlı,saç kurutma makinasıyla kurutuyoruz saçlarımızı:))
bere de giydiremedik hiç,giyince ağlıyor cadı:)
nasıl alışırsa öyle gidermiş,çok nazlı alışmasın,ben kısa kollu tişört giydirdim dün-bugun,açtık sezonu:))
Çok sağol Zeynepcim. Allah hepimize sağlıklı ömürler versin inşallah.allah sana ailene bebişine hayırlı saglıklı sıhatli uzun ömürler versin inşşş cnm benmmopuyorumnanaktan
yok yaw bende cok seviyorum takı yaprkende öle gider suluhandan bisürü boncuk alır gelirdim gösterrdim hemen ablama cocuk gibisin kücücük boncuklaramı bukadar cok seviniyosun derdikaydirigubbakcemile3
yapmasına yaparımda istedigim malzemelri bulamayınca haliyle sinirlendim ve vazgectm neyse bakıyorum yinede bulurum belkiboshayallersmile
kız resmlerdede cok güsel daha nasıl olcak zemuszemus
o magnetlileri hatırlıyorum ama ben öle degil işte böle araba ayakkabı kutu gibi otür seyler istiyorum acıldıgı zmn bozulmıcak ama bakalım sonuc ne olcak CADIARZU
o suluhandaki yavuza gittm sinir oldum sanki adamı zorla ben calıstırıyorum öle bi cvp veriyoki biblo soruyorum orda varsa vardır yok söledir böledir kız dısarda gördm bisürü sey var içerde soruyorum cvp bile vermiyo snirlendm cıktım bende
benm smdiye kadar sıkıntılı bi durumum olmadı allaha sükür ama agdaya gitmemde bi sakınca varmıdır acaba yaa:uhm:
Çookkkkk teşekkür ederiz teyzesi.opuyorumnanaktandenizim ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş,fotoğraflar bile çok güzel eminim yakından çok daha güzeldir..
sağlıcakla gelsin de herkese o günü ömür boyu hatırlatsın..
Teşekkür ederim canım. Magnetli olanların i malzemelerin Ulus'tan Samanpazarı'ndan aldım.Samanpazarından yukarı doğru çıkarken solda elyaf satan bir mağazanın yanında incik boncuk çiçek falan satan bir mağazadan aldım.deniz cok guzeller bende kendim yapmaya karar verdim bana bi tarif edermisin malzemeleri aldıgın yeri falan ben kacırmısım o sohbeti.ben sordum senin 80 kurus dedıgın sekerlerı 1.5-2mılyona satıyolar.sımdı bebek battanıyesı oruyorum bıtmek uzere o bıtsın bende malzemelrı alırım yaparım neler gerekli silikon tabanca falan lazım heralde bilgi verirsen sevinirim.bu arada az kaldı ddoguma safak 9 yani :ecrin_bebek: hadi bakalım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin ins..
esracım cok faydalı oluyosun canım sen böyle anlatmaya devam et insan cok muallakta kalıyor kullanılırmı kullanılmazmı en önemlileri ne diye düsünüp duruyorum.yeni tecrübelerini bekliyorum.minik kuzuyuda öp benim icin...
Canım biraz baktım bebekchic'te uygun mendillerin fiyatları. 12'li paketi havale ile 37 TL'ye geliyor.
Park yatağı ben aldım ama soran olursa söylerim.
Kurban olurum ben o cadıya. Nasıl güzel oluyordur tişörtler eminim. Isırmalıktır :)
Kızım olsa kıçını başını açıcam diyordum. Sen benim yerime aç nolur kıçını başını kuzucumun :)
Çok sağol Zeynepcim. Allah hepimize sağlıklı ömürler versin inşallah.
Yavuz Plastikteki adam iyi biri aslında ama babası biraz tuhaf. Acaba onunla mı konuştun sen? Ne saçma halbuki öyle esnaflık mı olur?
Ama arabaları falan üst kattan aldım. Yavuz Plastikte yoktu. Üst katta sağda arada bir yerde ufak bir dükkan var. Toplu alınca indirim yapıyorlar.
Canım herkes gidiyor ağdaya doğum öncesinde bile. Benim kanamalardan dolayı riskliydi. Bir de rahim kaslarım çok hassasmış. O yüzden riske atamadım. Şimdiye kadar sorun olmadıysa bişey olmaz inşallah senin.
Nolur öyle giydirin yaaaaaaa:lepi:ayyyyyy cok güldüm deniz bende hep aynı seyi derdim saclarını beline kadar uzatcam mini mini eteklr giydircem inş yapıcamda aallah iizn verirse bayanssulusmile
babasıydı heralde yaslı bi adamdı yane gıcık oldum cıktım:dilcikar:
sennde safak 8 dikkatli ols kalkma yernden zemuszemus
bide bisey sorcam kızlar ya benm 2-3 gndür sag gögsümde bi agrı var aksamları yada geceleri oluyo dün aksam tam yatmadan önce cok daha kötü oldum sanki bıcagı sokuyolar ceviriyolar ceviriyolar nasıl agrıyo kramp girmşş gibide bisey degişik biagrı neden olabilirki acaba yaa
esracımmmmmmm ben dogurana akdar benim sorularımdan bıkmasssın umarımkaydirigubbakcemile3
ben diyodum ya 5li uzun kollu cıtcıtlı alıyım diye işlk bir ay için simdide diyorumki bak sen daha 2 haftalıkken basladım kolsuzları giydirmeye benm dogum temmz sonu bide 5li kısa kollu alıyım onundısında hep kolsuz alıyım demi uzun kollu cokmu olur:uhm:
bide bu cıtcıtlı badilerin üstüne ne tür kıyafetler kullanılıyo genelde elbise alsak giydirebilrimyizki kaydirigubbakcemile3 bacakalrınıda acarız güneslenrler hemde kaydirigubbakcemile3
son bi soru daha kaydirigubbakcemile3ev işlerini ansıl yapıyosun temzliktr yemektr ütüdür falan yetisebiliyomusun :uhm: cocouk uyurken uyanmasın diye süpürge acılamaz uyanıkkende yalnız bırakılmaz tek basınasın yane nasıl olcak bunu cok merak etmişimdir herzmnkaydirigubbakcemile3
cok tesekkur ederrım denız cok yardımcı oldun ben ayarlayıp malzemeleri falan alayım baslıyım ıns...
senın az kaldı aman dıkkat et sen uzat ayagını yat cunku bebek gelınce fırsatın olmaz tadını cıkar hamılelıgın...
ben kızımı soyamıcam seneye ıns cunku eylulde dogum ekımde falan havalar serınlerse usur bebısım...bende seneye gıydırıcem ıns eger bana ve babasına cekerse zaten 9-10 aylıkken yurur bende mını mını elbıseler gıydırırım :))))
Nolur öyle giydirin yaaaaaaa:lepi:
Evet canım az kaldı. Arada ciddi sancılar geliyor günde birkaç kez ama rutüne dönmeyince doğum habercisi olmuyorlarmış.
Son birkaç haftadır benim de sağ göğsüme sancı giriyor ara ara. Kaslarla ilgili bir durum gibi. Normaldir heralde canım ya bütün vücut değişiyor sonuçta. Ama çok rahatsız oluyorsan doktoruna sor istersen.
Bu arada sen naptın? Hala Güven'e mi gidiyorsun?
Canım bizimkiler yaz bebekleri olacak inşallah. İlk günler vücut sıcaklığını ayatlayabilene kadar dikkat etmek lazımmış. Sonra kısa kollulara geçeriz. Zaten o ilk günlerde göbek bağından dolayı zıbın daha rahat olur. Ama Esra daha tecrübeli tabi :)
Bir de ev işi mi, düşünüyorsun şimdiden canım ya:roflol:
Anam bir doğsunlar da evi ..... götürse umrumda olmaz valla.:roflol:
Hem kocalar ne işe yarıyorhihoyyyt
Bebişler ilk aylarda seslerden pek rahatsız olmazlar canım. Hem de elektrikli süpürge sesi anne karnındaki seslere yakın olduğu için bebeği daha çok rahatlatıyor :)
Ben onun için kolik cd'si bile edindim. İnşallah gerek kalmaz ama önlemimi alayım takdir Allah'tan :)
fıstıklarım,kıyafet konusunda doğruyu her anne kendi belirliyormuş çünkü biri sıcak derken öteki üşüyebiliyor ya o nedenle net bişi söylemek mümkün değil:))
ilk günler kolay üşüyoyordu,hep uzun kollu giydirdim,kombi açtık falan ama bikaç gündür kısa kollu giydiriyorum..
askılı çıtçıtlı body üzerine çıtçıtlı kısa kollu..
bizim ev serin biraz,evi iyi güneş alıp ısınanlar daha çabuk geçer kısa kolluya..
ama hava da ısınıyor belki siz sadece askılı giydireceksiniz..
bikaç uzun kollu bulundurmakta fayda var tabii..ankara akşamları serin oluyor malum..
2 aydan önce elbise giyemez tahminimce,hevesimi seneye saklıyorum,mini mini elbiseler giyip pıt pıt yürürken hayal etmek bile güzel:))
ev işini hiç sevmediğimden kadın geliyordu,doğum sonrası annem yaptı ama bi hafta oldu gideli,bu ara gene kadın gelecek ama işin kötüsü kadının eşi işten ayrılmış,taşınyorlar ve yeni birini bulana kadar eşime kalacak ihale:)))
ben kızıma bakıp kalan zamanda ütü-çamaşır falan işiyle ilgileniyorum bir de yemek..
ötesine de ne gücüm ne zamanım kalıyor:)))
bu arada bugun 20 günlük olduk,yarı kırkımızı çıkardık anne kız yıkandık:)))
gurbette olunca kendi kendine yapıyor insan..
tesellim de hazır;40ımız çıksın izmire annemlere gitcez,ooh tatil yapcaz kızımlahihoyyythihoyyyt
ozmn sölemi oluyo skerm 2 cıtcıtlı badiyi üst üstemi giydiriyosun öle olurmu bende düsündm bugn ama olmasmı acaba ikiside cıtcıtlı dedim karar vermedm bilmiyorumkismile
sennde allah yardımcın olsun inş yine iyi birisini bulursun :Saruboceq:eşim sagolsun beni hiç biseye yetisemyo vaziyette görünce zaten kendisi girer hemen kaydirigubbakcemile3
40ı cıkınca ohhh ver elini izmirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:smiley-cool:
Çok teşekkür ettim kızlar. Ortadaki resmi Tolga Bey'deki us de almıştık. Çok seviyorum o resmi ama orda anneme benziyor biraz ondan etkilenir miyim gördükçe diye bilemedim işte. İlk resmi 23 haftalıkken ayrıntılıdan almıştık. Karar veremedim işte. Ama siz ortadakini beğenmişsiniz. Sonuçta hepsi benim oğluşum değil mi ya birine karar veriyim artık.
Benim kocam çocuk gibidir zaten seve seve giyer :)
Bu arada benim sancılar korkutmaya başladı kızlar. Belki bu akşam kayınvalidemlere geçebiliriz artık. Onlarda internet yok ama ilk fırsatta girip size haber veririm. Unutmayın 11'inde doğumum inşallah. Dua edin oğluşuma olur mu?
Hepinizi çok öptümopuyorumnanaktan
deniz canım şu şekerlerine bayıldım.........bi elime geçse yiycem hepsini o kadar bayıldım yani:icecream:
Herkese merhabalar ...buradaki bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine dün özelcan bebeye gittim ve çok menun kaldım.her üründe mutlaka indirim yaptılar.aradığınız herşey var oradan arkadaşlar.ulustaki mağazayla aynıymış tüm mağazalar fiyatları değişmiyormuş.ben yakın diye söğütözüne gittim.hem de kredi kartına taksit de yaptılar.peşin ödemekle farketmiyormuş.ben memnun kaldım.tavsiye ederim.:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?