Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım geçmez gibi geliyor ama öyle bir geçiyor ki anlamıyorsun bile..
sıcaklara dikkat et,aman diyim..

bende bugun doktora gıdıyorum kızlar saat 2de randevum varrrr kuzucugumu gorcezzz hihoyyyt

hadi güzel haberlerini bekliyoruz,kuzucuğumuza selam söyle annesiopuyorumnanaktan
kıslarrrrrr selam biz geldikkk :)) evimizi taşıdık çok şükür yerleştik sayılır internet bağlantımızda bu sabah yapıldı hemen sizlere bakayım dedim :))

ayy canıım,hoşgeldinna.s.
güle güle oturun,bağlantın da hayırlı olsun:)
anlat nasılsın? ne var ne yok görüşmeyeliopuyorumnanaktan

canımm çok sağol bu taşınma işi benim için biraz yorucu oldu. geçen haftada kontrolümüz vardı oğluşum büyümüş bize poz verdi bide ))) bugünde biraz karnım ağrıyor ((( bir yandanda oğlum tepiniyor zor bir gün olacak benim için sanırım ( senin kuzucuğun nasıl iyice alışmışsınızdır birbirinize darısı bizim başımıza artık ))

yorulmuşsundur,bundan sonra bolca dinlen bari..
oğluşunun pozlarını yerim opuyorumnanaktan
maşallah kuzucuğa

mevsim geçişinde ishal-karın ağrısı salgını oluyor,aman dikkat..

zeynomla yeni hayatımız hayli renkli,saatte bir uyandı dün gece,uykudan bişi anlamadım ama nasıl bir güç veriyor rabbim..başka türlü olsa düşüp bayılır insan bu tempoda:))

oy ben severm onuu Şeniz esracım cok salakca bi soru olcak biliyorum ama tamam anladım 2 cıtcıtlıyı üst üste giydirdin bide üstüne tulum falanmı giydiriyosun cok olmasmı terlemezmi cocuk ozmn:uhm:
yerm ben onu ya resmine bakıp bakıp seviyorum sennkini cok tatlı masllah poposunu ıssrırım ben onun nasıl güsel yatıyo öle masllahhh
ben hem yeni dogmus hemde az büyükelrini aldım büyük almasamıydım diyodum ki iyiki almısım deidm
walla onlar olmasa biz napardık bilmiyorumboshayallersmile
:roflol::roflol::roflol:buda bisey cnm denicekmiş en azından :roflol:
allah korusun annesi bisey olmas inşşşş:Saruboceq:

kıslarrrrrr selam biz geldikkk :)) evimizi taşıdık çok şükür yerleştik sayılır internet bağlantımızda bu sabah yapıldı hemen sizlere bakayım dedim :))

hosgeldinizzzzzzopuyorumnanaktan gördm oglusunu nekadar güsel cıkmıs öle benmki henz böle poz vermiş degil kaydirigubbakcemile3
nereye tasındınız bende sesi cıkmıyo diyodum merak ettm walla...

kızlar buarada böle olmuyo msn leri alalım numaraları alalım gün baslatamıyoruz bari daha kuzular kücük diye en azından bisey oldugundan cepten görüsürüz:1hug:

Arkadaşlar selam.Birşey sormak istiyorum.Göğüs pompasını doğumdan önce almak gerekiyor mu sizce?yoksa sonra mı almalıyız?

zeynebim,aşkk olsun,aklına yatayan ne varsa sor bitanem,elimden geldiğince yanıtlarım seve seve..
ilkin askılı çıtçıtlı body,
üzerine de ister çıtçıtlı uzun ya da kısa kollu,
istersen tulum..
yani iki kat olacak..
havalar ısınınca tek kat yeter,hatta altına bi bile giydirmeye gerek kalmaz tek çıtçıtlı body yeter..
özetle;biz ne giyiyorsak bi kat fazlası..
mesela ben bir tişört giyorum şu ara,ona da bi fazlası atlet giydiriyorum içine..

fizzycim doğum sonrası çalışacaksan almalısın ama işe başlayana kadar zamanın var..
yok evde olacaksan keyfi bir alışveriş olur..
bi yere giderken sağıp bırakırsın,eşin ya da bebişle kalan kimse o verir bebişine..
bence şart değil hemen..
duruma göre alabilirsin..

maşallahhhh canımmm allah dahada güç kuvvet versin. yavrularımızın bize çok ihtiyacı var.

canım yine aynı semtteyiz aydınlıkevler kendi evimize taşındık. benim üşengeç kocacığım ancak nakil yaptırabildi :))) bende sizleri çok özledim yaaaaaaaaa alışınca çok zor oluyor ((

hmmm biras gec oldu ama anladım galiba ben 2.kat cıtcıtlı badiyide acık sandım yane dedim bacakları acıkta kalıyosa eger bide onu kapatmak için tulummu giydiriyosun dedim ozmn o 2.kat cıtcıtlı ayaklı tulum yada tek pantolon gibi bisey oluyo ay bugnlerde benm cidden bi salaklıgım üzermde ama hade hayırlısı
bugnlerde cidden bisey var bende dün tv isliyoruz öle slow sarkı calıyo ben basldım aglamya eşim noldu niye aglıyosun diyo dedim bende bilmiyorum zaten aglayan bi insanım bu gnlerde iice sapıtmıs durumdayım bu konuda ablamda gidiyo zaten onunlada zıt gitmye basladık buaralar herkes bana catıyo yok ben aramıyomusum kimseyi siz arayın öldmmü kaldımmmı???
sürekli herkesi düsünen ben yine yaranamayn ben nasıl iş anlamdımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım yine aynı semtteyiz aydınlıkevler kendi evimize taşındık. benim üşengeç kocacığım ancak nakil yaptırabildi :))) bende sizleri çok özledim yaaaaaaaaa alışınca çok zor oluyor ((

bizde bi gelemdik oraya okadar ev aradık ama yok suyu cıktı evlern biz aradık ya boshayallersmile neyse artık ben evimi seviyorum zaten kaydirigubbakcemile3
öyle wlla dısarı cıktıgım gnler eve gidiyim kızlar gelmişttir konusalım az diyorum bak walla ya msn leri alaım orda her daim daha rahat konusurz ben yollıyım hepinizezemuszemus
kimsenn sesi cıkmıyo bu konuda kızalrrrr nerdesnzzzzz
ebi doktora gtcekti noldu acaba ay bende kuzumu ösledm yaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

zeynebim hormonların alt üst olduğu için alınganlık,duygusallık ya da dikkat dağınıklığı gayet olağan,hiç takma..
msn kullanmıyorum ama been

ebiden ses çıkmadı ama gelir birazdan,zaten gelip haber vermezse döverizklava:

sen de sabret kuzum,zaman geçiyor,kuzucuğuna temelli kavuşcan,bırak usg görüntülerini kendisi kollarında olacak:asigim:

cnmmm benm destegn için cok tskr ederm opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:
hemen acalım sekerm sanada bi msnhihoyyytayyyy
inşşşş cnm yaa inş bi an önce gelse ogünde bende kavussam minik kuzuma Şeniz
senin cadı napıyo benm yerme öp annesi bol bolopuyorumnanaktan

canım benimm,sen gel bize naz yap,biz seni idare ederiz,kolay mı kuzucuğumuzu taşıyorsunolumunekankayizsmile

msn var ama ben gmailciyim ondan dedim:))

benim cadı dün geceden bugun 16:30a kadar kök söktürdü bana,saat başı uyandı,uykusuzluktan telef oldum,eşim erken geldi meğer onu bekliyormuş,o gelmeden 5 dk önce uyudu rekor kırdı 3 saat:))
sonra uyandı emzirdim bi daha uyudu 1 saat oldu:))
eşime anlatıyorum ama ben olsam inanmam diyorum,geldi geleli mışıl mışıl uyuyor çocuk:)))

sıpacana bak yaaaa babasını bekliyormuş kaydirigubbakcemile3

canım özelden yazdım :)

kızlarr bende kuzumu gordum kızım tosum olmus masallah 1024gr 35cm 2hafta önde gidiomus ben cok anlamadım ama siz daha tecrubelisiniz nasıl sizce?cok sukur bi sıkıntımız yok doktorumu degıstırıyorum medicanada turkan hanımdan randevu alıcam bu hafta bide seker yuklemesi yaptırmalıymısım.bu arada ben evi tasıyamıcam heralde burda uygun ev bulamadık cok pahalı 1100tl en ucuz esimde giris yada 1kat olmasın dıyor vaz bıde korktum benım arkadasımın bebegi karnında ölmus evi tasyıp cok yoruluınca artık evi kullanıslı hale getırcem ıns iste böle....

kızlar gunaydınnnnnn nerdesınız yaaaa.sıze bısey sorcam hamıle kulotu hangi marka ıyı benım artık almam gerekıoda ne marka önerirsiniz fark varmı aralarında????

ayy allahım esirgesin canım,otur oturduğun yerde en iyisi..
kuzuna da bin kere maşallah
önde gitmesi güzel,bak zeynom erken doğdu ama kilosu iyiydi önde gittiği için
şeker yüklemeni ihmal etme ama.yakınlarında tıp mrk falan vardır mutlaka,yaptır orda,sonuçları gösterirsin doktoruna..
aç karnına gdip yaptır en yakın zamanda..
kızlar gunaydınnnnnn nerdesınız yaaaa.sıze bısey sorcam hamıle kulotu hangi marka ıyı benım artık almam gerekıoda ne marka önerirsiniz fark varmı aralarında????

canım ben hamileyken normalde giydiklerimi giydim ama doğum sonrası için koraydan ten marka 3lü külotlardan almıştım,çok rahat ettim..
yumuşacık ve yok gibiydi..
kesinlikle tavsiye ederim..3 tanesi 16-17 lira falandı..
ama marka da mühim değil,yüksek belli ve yumuşak olması da işini görür:))

sagol canım benim ins kızımı saglıkla alırım kucagıma...seker yuklemesinide doktor degıstırcembu hafta yeni doktorumda yaptırırım dıye dusundum 1hafta 10 gun ıcınde yaptırmalıymısım zmanım var ıns...
ya benim camasırlarım zaten karnımın altında kalıyodu ama artık sıkmaya basladı.arastırdım hamıle pantolonu gıbıler karnın ustune cıkıolar acaba yazın bunaltırmı?kızlar hıc kullanan yok mu??? nerdesınız ankaralılarrrr

yok güselim ya aslıdna ölenazlı biri deiglimdir hadidinden fazl düsünüyorum abslakarını oda yaramıyo galiba neyse bosverdm artık herkes kendini düsünsün
tamam ozmn bide kadınlar kulubune özel msn aclım ozmn sana opuyorumnanaktan
oyy masllah nazar degmesin babasını öslemiş annesi ondan böyle yapmıs severm ben onuopuyorumnanaktan

senin kuzuyada masllah ebicim walla benmi önden gitmyio ama 2 kilo olmustur diye tahmn ediyorum esranınki msllah erken doguyo kilosu az olmaz inş diyodum ve cok cok iyi dogdu bencezemuszemusguclubacismile
evide bosver serekm sonra bisey olmasın allah korusun bebişin dogsun sonra tasınırsın...
seker yüklemeside igrenc esramın dedigi gibi ac gitmen alzım bi 2 bardak skerli su içiriyolar benm skerle hiç aram omadgı için zor bela içmiştim dik kafana dedi hemsire böel yavas yavas içmeye devam edersen etkisini gösgtermez dedi bende diktm ama daha kötü oldum bu seferde eger kusarsan gecersz olur bidaha içersn dedi kaydirigubbakcemile3 dedm ben yavas yavas içerm ozmn kaydirigubbakcemile3 tatlıyı seviyosan rahat içersn ama kesin yaptırman lazım korkutmak için anlatmadım gitmemezlik yapma sakınklava:

yaw benmde aynı sorunum var bende giydim öncekileri simdiye kadar dedgiin gibi karnımın altında kalıyo ve öle olması daha ii ama yanalrdan sıkmaya baladı eşimde kıyameti kopardı sıkı giyiyosun diye bide benm sol yanımda bi damarım morardı doktora sorduk asınmıs ama sıkı giymekten de olur diyinde eşim sagolsun daha cok kızdı ben gecen pazaardan aldım büyük hemde az karına cıkıyo ama karnımı kapatmasa daha ii tabi ama ii gibiler yane camasırcılara bi bak istersen öle illa hamile külodu olmasına gerek yok büyük beden olanlrda var al bitane ii olursa gider alırsın bi kac tane daha opuyorumnanaktan

Kızlar merhabaaaaaaaopuyorumnanaktan
Biz oğluşumla geldik sayfanıza :ecrin_bebek:
Perşembe akşamı sacılandım. Sabaha kadar acilde yattık.

04.06.2010 saat 07:34'te genel sezeryanla 37+2 günlük oğlum Poyraz Ada 2910 gr ve 48 santim olarak dünyama geldi. Allah'a şükür korktuğumuz hiçbirşey olmadı. Poyrazım çok sağlıklı. Ama her dakika emmek istiyor cokacimcoook :)

Şu anki duygularımı sizinle paylaşmayı çok istiyorum ama nasıl ifade edilir bilemiyorum.
Tek söyleyebileceğim insanın ömrü boyunca yaşayabileceği en güzel şey...
Allahım isteyen herkese yaşatsın. :Saruboceq:
Şimdi hastanedeyiz yarın çıkacağız inşallah. Fırsat bulunca tekrar gelirim aranıza.
Hepinize dualarınız için binlerce kez teşekkür ediyorum.
Allahım sizlere ve bebeklerimize sağlık versin.:Saruboceq:
Görüşmek üzere.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…