esracım sagol canım ayyy ogunlere bı cıkalım hayırlısıyla cooook uzak gıbı gelıyor suanda akannehir nasıl gecıcek bakalım havalarda böyle sıcak gıderse napıcam bılmıorum...
deniz aklımızdasın ins kolay bi dogumla alırsın kucagına oglusunu ardada olsa bızı habersız bırakma merak ederız bız senii...
zeynepcim benimde arkadasımdan gördugum o da ust uste cıtcıtlı gıydırıyordu gerscı o nısanda dogum yapmıstı daha soguktu tabıı ama ılk 40 gun yıne tedbırı elden bırakmamak gerek heralde...
bende bugun doktora gıdıyorum kızlar saat 2de randevum varrrr kuzucugumu gorcezzz hihoyyyt
kıslarrrrrr selam biz geldikkk :)) evimizi taşıdık çok şükür yerleştik sayılır internet bağlantımızda bu sabah yapıldı hemen sizlere bakayım dedim :))
canımm çok sağol bu taşınma işi benim için biraz yorucu oldu. geçen haftada kontrolümüz vardı oğluşum büyümüş bize poz verdi bide))) bugünde biraz karnım ağrıyor ((( bir yandanda oğlum tepiniyor zor bir gün olacak benim için sanırım ( senin kuzucuğun nasıl iyice alışmışsınızdır birbirinize darısı bizim başımıza artık ))
aynen canım,iki çıtçıtlı üstüste,yoksa sıyrılıyor,dün çıtçıtlı üstüne tişört giydirdim,beline doğru sıyrıldı tişört..
ama minnacık tişörtle çok komik oldu kurabiyem
alırken yenidoğan almamak lazımmış ama,hemen küçülüyor,zorla çıtçıtlanır oldu yenidoğan olanlar:)))
doktor da bol giydirin dedi,büyük alıp uzun vadede giydirmek en iyisi ama ilk günler de pek minik oluyorlar,kocaman kıyafet için kayboluyor kuzucuklar:))))
eşlerimizden allah razı olsun zeynebim,onlar yardımcı olmasa nice olur halimiz..
benimki geçen sabah zeynomun altını açmış öyle bekliyor,bi uyandım napıyorsun dedim,benim uyanmamı bekliyormuş,ee ya uyanmasam dedim,
kendi başının çaresine bakmayı deneyecekmiş:)))))))))
öğrense iyi olacak ama kız çocukları çok hassas bu konuda,temizliği doğru yapmazsan idrar yolları enfeksiyonu kapabilir allah esirgesin,iyice öğrenmeden teslim etmem yavrumu:))
kıslarrrrrr selam biz geldikkk :)) evimizi taşıdık çok şükür yerleştik sayılır internet bağlantımızda bu sabah yapıldı hemen sizlere bakayım dedim :))
canımm çok sağol bu taşınma işi benim için biraz yorucu oldu. geçen haftada kontrolümüz vardı oğluşum büyümüş bize poz verdi bide))) bugünde biraz karnım ağrıyor ((( bir yandanda oğlum tepiniyor zor bir gün olacak benim için sanırım ( senin kuzucuğun nasıl iyice alışmışsınızdır birbirinize darısı bizim başımıza artık ))
yorulmuşsundur,bundan sonra bolca dinlen bari..
oğluşunun pozlarını yerim opuyorumnanaktan
maşallah kuzucuğa
mevsim geçişinde ishal-karın ağrısı salgını oluyor,aman dikkat..
zeynomla yeni hayatımız hayli renkli,saatte bir uyandı dün gece,uykudan bişi anlamadım ama nasıl bir güç veriyor rabbim..başka türlü olsa düşüp bayılır insan bu tempoda:))
hosgeldinizzzzzzopuyorumnanaktan gördm oglusunu nekadar güsel cıkmıs öle benmki henz böle poz vermiş degil kaydirigubbakcemile3
nereye tasındınız bende sesi cıkmıyo diyodum merak ettm walla...
kızlar buarada böle olmuyo msn leri alalım numaraları alalım gün baslatamıyoruz bari daha kuzular kücük diye en azından bisey oldugundan cepten görüsürüz:1hug:
zeynebim,aşkk olsun,aklına yatayan ne varsa sor bitanem,elimden geldiğince yanıtlarım seve seve..
ilkin askılı çıtçıtlı body,
üzerine de ister çıtçıtlı uzun ya da kısa kollu,
istersen tulum..
yani iki kat olacak..
havalar ısınınca tek kat yeter,hatta altına bi bile giydirmeye gerek kalmaz tek çıtçıtlı body yeter..
özetle;biz ne giyiyorsak bi kat fazlası..
mesela ben bir tişört giyorum şu ara,ona da bi fazlası atlet giydiriyorum içine..
fizzycim doğum sonrası çalışacaksan almalısın ama işe başlayana kadar zamanın var..
yok evde olacaksan keyfi bir alışveriş olur..
bi yere giderken sağıp bırakırsın,eşin ya da bebişle kalan kimse o verir bebişine..
bence şart değil hemen..
duruma göre alabilirsin..
canım yine aynı semtteyiz aydınlıkevler kendi evimize taşındık. benim üşengeç kocacığım ancak nakil yaptırabildi :))) bende sizleri çok özledim yaaaaaaaaa alışınca çok zor oluyor((
zeynebim hormonların alt üst olduğu için alınganlık,duygusallık ya da dikkat dağınıklığı gayet olağan,hiç takma..
msn kullanmıyorum ama been
ebiden ses çıkmadı ama gelir birazdan,zaten gelip haber vermezse döverizklava:
sen de sabret kuzum,zaman geçiyor,kuzucuğuna temelli kavuşcan,bırak usg görüntülerini kendisi kollarında olacak:asigim:
cnmmm benm destegn için cok tskr ederm opuyorumnanaktanŞeniz:1hug:
hemen acalım sekerm sanada bi msnhihoyyytayyyy
inşşşş cnm yaa inş bi an önce gelse ogünde bende kavussam minik kuzuma Şeniz
senin cadı napıyo benm yerme öp annesi bol bolopuyorumnanaktan
canım benimm,sen gel bize naz yap,biz seni idare ederiz,kolay mı kuzucuğumuzu taşıyorsunolumunekankayizsmile
msn var ama ben gmailciyim ondan dedim:))
benim cadı dün geceden bugun 16:30a kadar kök söktürdü bana,saat başı uyandı,uykusuzluktan telef oldum,eşim erken geldi meğer onu bekliyormuş,o gelmeden 5 dk önce uyudu rekor kırdı 3 saat:))
sonra uyandı emzirdim bi daha uyudu 1 saat oldu:))
eşime anlatıyorum ama ben olsam inanmam diyorum,geldi geleli mışıl mışıl uyuyor çocuk:)))
bizde bi gelemdik oraya okadar ev aradık ama yok suyu cıktı evlern biz aradık ya boshayallersmile neyse artık ben evimi seviyorum zaten kaydirigubbakcemile3
öyle wlla dısarı cıktıgım gnler eve gidiyim kızlar gelmişttir konusalım az diyorum bak walla ya msn leri alaım orda her daim daha rahat konusurz ben yollıyım hepinizezemuszemus
kimsenn sesi cıkmıyo bu konuda kızalrrrr nerdesnzzzzz
ebi doktora gtcekti noldu acaba ay bende kuzumu ösledm yaaaaaaaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlarr bende kuzumu gordum kızım tosum olmus masallah1024gr 35cm 2hafta önde gidiomus ben cok anlamadım ama siz daha tecrubelisiniz nasıl sizce?cok sukur bi sıkıntımız yok doktorumu degıstırıyorum medicanada turkan hanımdan randevu alıcam bu hafta bide seker yuklemesi yaptırmalıymısım.bu arada ben evi tasıyamıcam heralde burda uygun ev bulamadık cok pahalı 1100tl en ucuz esimde giris yada 1kat olmasın dıyor vaz bıde korktum benım arkadasımın bebegi karnında ölmus evi tasyıp cok yoruluınca artık evi kullanıslı hale getırcem ıns iste böle....
kızlar gunaydınnnnnn nerdesınız yaaaa.sıze bısey sorcam hamıle kulotu hangi marka ıyı benım artık almam gerekıoda ne marka önerirsiniz fark varmı aralarında????
canım benimm,sen gel bize naz yap,biz seni idare ederiz,kolay mı kuzucuğumuzu taşıyorsunolumunekankayizsmile
msn var ama ben gmailciyim ondan dedim:))
benim cadı dün geceden bugun 16:30a kadar kök söktürdü bana,saat başı uyandı,uykusuzluktan telef oldum,eşim erken geldi meğer onu bekliyormuş,o gelmeden 5 dk önce uyudu rekor kırdı 3 saat:))
sonra uyandı emzirdim bi daha uyudu 1 saat oldu:))
eşime anlatıyorum ama ben olsam inanmam diyorum,geldi geleli mışıl mışıl uyuyor çocuk:)))
kızlarr bende kuzumu gordum kızım tosum olmus masallah1024gr 35cm 2hafta önde gidiomus ben cok anlamadım ama siz daha tecrubelisiniz nasıl sizce?cok sukur bi sıkıntımız yok doktorumu degıstırıyorum medicanada turkan hanımdan randevu alıcam bu hafta bide seker yuklemesi yaptırmalıymısım.bu arada ben evi tasıyamıcam heralde burda uygun ev bulamadık cok pahalı 1100tl en ucuz esimde giris yada 1kat olmasın dıyor vaz bıde korktum benım arkadasımın bebegi karnında ölmus evi tasyıp cok yoruluınca artık evi kullanıslı hale getırcem ıns iste böle....
sagol canım benim ins kızımı saglıkla alırım kucagıma...seker yuklemesinide doktor degıstırcembu hafta yeni doktorumda yaptırırım dıye dusundum 1hafta 10 gun ıcınde yaptırmalıymısım zmanım var ıns...
ya benim camasırlarım zaten karnımın altında kalıyodu ama artık sıkmaya basladı.arastırdım hamıle pantolonu gıbıler karnın ustune cıkıolar acaba yazın bunaltırmı?kızlar hıc kullanan yok mu??? nerdesınız ankaralılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?