Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

denizim şaşkınlıktan ne desem şaştım kaldım,çookk sevindim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allahım çok şükür,sağlıcakla geldi poyrazımız:teytey:
güle güle büyütün,allahım sağlıklı mutlu ömürler versin kuzumuza:Saruboceq:
maşallah yaa

duygularının tarifi yoktur eminimopuyorumnanaktan

ayy çok sevindim yaa,allahım nazarlardan saklasın

Ay cnım benim çok şaşırdım valla süpriz oldu..Tebrik ederim seni ve eşini..Maşallah bebişimizde iyimiş Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin:Saruboceqarısı başımıza işallah...

denizzz sok oldum yaaa ogunde carsamba dıyodun zaten sancılarım var ama duzensız dıye ayyyy cok sevındım canım saglıkla aldın kucagına ıns saglıkla buyutursun allah guzel yazılar yazsın bahtı acık olsun ıns cok sevındım gercekten kuzucuga masallah bızı habersız bırakma ıns cok cabuk toparlanırsın.sende annelik tacını aldın darısı bize ins opuyorumnanaktan

denizcim tebrik ederim hayatıma.s. aynen bende soktayım cok sasırdım sancım var dedin aklımdaydın hep ama dogum beklemiyodukkaydirigubbakcemile2
cnm benm cok sevndm gercekten allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin saglıkla sıhatle güsel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşşşş:Saruboceq:
cok öpüyorum ikinizide allah o duyguyu zamanı geldiginde bize ve isteyen herkese yasatsın inşşş:Saruboceq:Şeniz:1hug:

canımmmm tebrik ederim allahım hayırlı sağlıklı ve uzun bir ömür versin evladına :))) olumunekankayizsmile

evettt kızlar denizde kurtuldu bebısını aldı kucagına sıra kımde????? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 bana daha var nasılsa :hulya:

slm kızlar bende hamişim gelebilir miyim:))))
bu arada denizerdo Allah oğluna uzun ömür versin, gözün aydın sen atlatmışsın ben çok stresliyim korkularım ve kaygılarım var bakalım ne olacak(((

bu arada denizerdo Allah oğluna uzun ömür versin, gözün aydın sen atlatmışsın ben çok stresliyim korkularım ve kaygılarım var bakalım ne olacak(((

canım hayırlısıyla sağlıcakla yavrularımızı dünyaya getiririz inşallah. çok takma kafana.

a.s. hoşgeldin canım,
gel takıl bize opuyorumnanaktan

hiç kaygılanma,zaman su gibi akıyor..
herşeyin güzel olacağına inan ki güzel olsun..
allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu..

ama hala ticker yapmamışsın,kaç haftalık hamişsin,bebişin cinsiyeti ne olacak biz de takip edelim:)herşeyi bilmemiz lazım:))

aramıza düştün yandın,bi gün uğramasan çatlarız:))

ben 34. haftadayım zeynebin kaçtı acep :))))

ben 33 oldummm opuyorumnanaktan sen benden bi hafta önce dogurcaksın cnmkaydirigubbakcemile3

tabikii ne demek gel sekerim zemuszemus
korkma cnm niye korkuyosun rahat olyerimseniben
bak biz hiç korkuyomuyuz
evettt bigün gelme catlarız biz

esraa ya ben hala yapmadım su hafta olayını yaptım oldu dedi sonra mail attı olmadı diyemi ne bende sinir oldum vazgectim
senin kuzu napıyı yerim ben onuuuu öp benm yerime annesiii opuyorumnanaktanŞeniz

zeynebim,son adet tarihini yazsana ben sana yapayım bi ticker,sana kalırsa doğurcan tickersız:)))

Kızlar selam! BebıŞlerınız ıÇın kapı sÜsÜ ve bebek sepetı alacakmısınız ev yada hastane ıÇın?alanlar varsa ankarada en uygun nereden bulabılırız bu sÜslerı?

gunaydın kızlar nbr naptınız hafta sonu...bız dun esimle kavga ettik hic bu kadar agladıgımı bılmıorum bu hamılelık benı ıyıce sulugöz yaptı ((( bazen ben bile sasıyorum kendime ama oda azıcık daha anlayıslı olsa ne olurdu sanki neyse .....
canım bende sekerlerle susu kendım yapmaya karar verdim malum mali kriz ona vercegım parayla bebısıme baska bısey alırım.dun bı arkadasımız bıze hediye olarak internetten bebek icin araba koltugu sıparıs etmıs ferrari nin dedim cocuk dogar dogmaz ferrariye oturursa ılerde ne olur acaba burjuva olcak kızım

Kızlar selam! BebİŞlerİnİz İÇİn kapı sÜsÜ ve bebek sepetİ alacakmısınız ev yada hastane İÇİn?alanlar varsa ankarada en uygun nereden bulabİlİrİz bu sÜslerİ?

canım ben sepeti suluhandan 15liraya almıştım,çok pahalı bişeye gerek yokmuş,isabet etmişim çünkü hastanede şekerleri ve çikolataları koyduk,sonra da kullanımadı:)
kapı süsünü annem almış izmirden ama suluhanda o da vardı..
şeker,kapı süsü ve sepet için hiç yorulma direk ulusa git,suluhandan al derim:) daha uygunu duymadım,bulanı da görmedim:)

canımm,bu hormonlar arada tavan yapıyor,herşey batıyor insana..
hepsi hamilelikten canım benim..
eşin eminim anlayış gösteriyordur ama o bile yetmiyordur..
ahh bi de ondan dinlesek neler anlatır:)
hepsi geçecek hayatım,doğurunca eşini gözün bile görmeyecek:)

ben kızımın çamaşırlarını yıkayıp ütülüyorum inan eşimin kıyafetlerini ütülemek aklıma bile gelmiyor misal:)))

hayatı öyle renklendiriyor ki minik kurabiyem,ondan başka herşey boş geliyor..
yaşayınca bu gunleri hiiç hatırlamayacaksın bileopuyorumnanaktan

bak daha gelmeden ferrari alınıyor,gelince neler isteyecek kimbilir:)))
jet siparişi verin birinci yaş gününee:)))))

evet bu hormonlar insana neler yapıor ahhh ahhhh ...
valla jet mi alır napar oda babasının sorunu artık kaydirigubbakcemile3

evet bu hormonlar insana neler yapıor ahhh ahhhh ...
valla jet mi alır napar oda babasının sorunu artık kaydirigubbakcemile3

tabi canımm,sen karnında taşı,doğur,emzir büyüt o da işin mali kısmıyla ilgilensinkaydirigubbakcemile3

ayy benimki de daha ilk kez altını değiştirmiş dün zeynomum,aldı ben bakayım sen uyu diye dün sabah..ilaç gibi geldi 1,5 saat uyumuşum..
aa bi geldi çocuğu paketlemiş,ellerine eldiven takmış:))))))
başedememiş,paketlemiş:))))
oda oda gezmişler,bana hak vermiş:))
bizimki kucağa fena alıştı,uyanıkken hep kucak istiyorsempatiksalakcinni

evet zaten buyuk yuk bızım omzumuzda canım onlarından kıyıdan koseden bı faydası dokunsun kolay mı öle baba olmak kaydirigubbakcemile3...kuzuyu paketlemıs mı hay allahım ya neyse sen ona ögret arada lazım olur ögrensın bakmayı canım.su kucak olayı ıyı olmamıs ama neyse oluyo öle seyler valla bızımkıde öle olur bukadar adam varken etrafında cocuk bırakın benii imdattt demezse sasarım kaydirigubbakcemile3 benım kayınvalıdemler yakın annemler 2dayı 2maca var ne olur sen hayal et artık ...
bu arada carsamabaya medicanadan randevu aldım turkan hanımdan bakalım ıns memnun kalırım...

zeynebim,son adet tarihini yazsana ben sana yapayım bi ticker,sana kalırsa doğurcan tickersız:)))

evet ya öyle olcak birazcık 22 ekim cnm son adet tarihim :kedi:
buarada sende zeynonu bulunca unutmusun kocanı adam isyan etmesin kaydirigubbakcemile3

aynen sekerm ya benmde pek bi farkım yok ota cöpe aglıyorum resmen mafoldumben
anlayıslı olsalarda batıyo bize bebişler gelsin hepsi geccek inşopuyorumnanaktan
kızlarr dün nası dolu yagdııı işin kötüsü o sırada biz dısardaydık eyvahedigeldismile subayevlerndeki pazara gitmiştik birden basladı tas gibi resmen ordada görmcemlerle karsılasmıstık oda vardı yanımızda hem dolu hemde birden rüzgar cıkınca semsiyeler ucmaya basladı ay ben korktum görmcem zaten panik esimle birden kapandılar üstüme karnına gelcek diye iice korkttu beni sonra hemen eve cıktık evleri hemen orda zaten esim arabayı aldı geldi ben basladım aglamaya nasıl kötü oldum ama gecti cok sükür allah korudu yane :Saruboceq: ben korkmasamda birisi yanımda panik yapınca korkcagım yoksada korkuyorum diyorum yapmayın söle ben sakinim yokkk telas yapıyo hemen hepsi ama neyse iiyim cok sükürguclubacismile
simdiden baslıyo sennki ferrariden dedigin gibi ilerde nolur acaba aman bosever onuda babası düsünsün kaydirigubbakcemile3

ohh ii masallah yarasın güsel anneye opuyorumnanaktan
ee babada yavas yavas alıscak annesi kolaymı bebek bakmak yerimseniben görsnler ne zahmetler cektigimizikaydirigubbakcemile3
bencede pek iyi olmamıs kucak olayı ama gecer belki bi müddet sonra boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…