Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

çok teşekkür ederim canım:) suluhana gitmek gerekecek anlaşılan:)

valla zeynep cok guzel tarif etmissin ota çöpe aglar oldum zaten hmede nasıl aglama cenazede böle aglamadım yani...neyse gecicek ıns...evettt koltuktan sonra neler ıster o benım sorunum diil cidden ben yeteri kadar sey dusunuyorum canım bende cok korktum bizimde apartmanın aydınlatma camı kırıldı bi gürültü bi şangırtı bende cok korktum neyse gecti allah korusun butun afetlerden :Saruboceq: sende dikkat et kendine bununla gecmis olsun canım....

ayyyy kıslar bu aralar uzak kaldım sizden kendim yerleştim şimdi annemler taşınacak ona yardım ediyorum o bana kıyamıyor karnı burnunda iş yapmaya çalışıyorsun diyor ben ona kıyamıyorum neyse bakalım umarım bi terslik olmadan bu işinde altından kalkarız :)

senmi benmi yaaa dün aksamda ben krize girdim resmen ablam evleniyo stresini ben yasıyorum babamlar geldi ablamın dügün konuslurken benö dügünde yaptıkları konusu acıldı ben basladım sunu yaptın bunu yaptın saymaya ben sinirlendim o sinirlendi sonra ablam ayrı telden calıyo zaten sinirlermi hoplattılar aksam boyunca agladım halda sinirim tepemde yane dedigin gibi bin türlü sey düsünüyoruz bide benm basımda bunlar kendi işlerim yetmiyo bide bunalrla ilgileniyırum ama yok gene sinirlenenn ben oluyorum
sagol cnm walla az kaldı dikkat etmemiz lazım:CüvCüv:

sennde masllahın var yane gül kendi evn bitti annenlernkimi kaldı tamam kıyamıyosunuz birbirinizede yazık skerm az dinlen allah korurusun bisey olamsın bebişede sanada klava:

buarada kızlarrrrrr küçük bir ayrıntııııı
aranızadaki en kücük anne benm galibakaydirigubbakcemile3

zeynepcim sende bu kadar üzülme sinirlenme canına yazık yaaa kimse seni dusunmez ben ogun öyle üzüldüm sonra kendime kızdım kızımda üzülüyo ben üzülünce yazık parmak kadar cocukları üzmeye ne hakkımız var stresli huysuz cocuk olcaklar yaa sende öyle düsün biraz daha rahatlıyor insan...
gül hakikaten kalmıs surda 1 ayınn bune aksiyon yaa dikkat et kendine yorulma mazallah...

kac dogumlusun zeynep? kucuk anne olmayı ıstedım hep ama kısmet olmadı ben 83 dogumluyum....

öyle düsünüpte sakinliyorum zaten dedigin gibi yazık parmak kadar bebeişlerimize
yoksa bunalrın bu sorunalrı bitmez evlensede bitse bende kurtulsam artık yane bunu demeye kadar getirdiler resmen boshayallersmile
nerden bu kanıya vardımsekerm hemen söliyim profilde yaslar yazıyo ya benmknde yazmıyo ordan görnce kaydirigubbakcemile3
olsun bak ha kücük ha büyük fark etmez allah nasip etti hepimiz anne oluyoruz inşşşşşşşşşşş
ben 88liyimmm cnm kaydirigubbakcemile2

fıstıklar,doğumdan sonra o ağlama krizleri,alınganlıklar falan bıçak gibi kesilecek,biraz daha sabredinopuyorumnanaktan
hayatın anlamı değişiyor,insanın canından öte birşeymiş evladı:asigim:

allahım onlara sağlık,huzur mutluluk ve şans dolu bir ömür versin,bu gunleri gülerek hatırlayalım inşallah :Saruboceq:

zeynebim kaç doğumlusun sen?en küçük annemizopuyorumnanaktan

amanın hakkaten en küçük annemizmişsinalkisalkisalkis

ben de 83lüyüm,ama son 3 yıldır,25.yaşımın yıldönümlerini kutluyorum:roflol:

amanın hakkaten en küçük annemizmişsinalkisalkisalkis

ben de 83lüyüm,ama son 3 yıldır,25.yaşımın yıldönümlerini kutluyorum:roflol:

:roflol::roflol::roflol: niye cnm zaten öle duruyosun bende zaten msn ni 14 mayıs 1985 diye almıstm bak içime dogmus demkki :roflol:

aaa gercekten kucuksun ayyyy ne guzel benim annem 45 yasında anne kız arası az olunca cok ıyı oluyor ama bana nasip olmadı ben bıraz daha yaslı bı anne olucam galıba ama tabiii buna bın sukur ne hallaerle buldum bebegımı igneler ılaclar yumurta toplama transfer sımdı hepsını unuttum karnımda onu her hıssedısım hepsini unutturuyor.ıns bundan sonra ardarda bebeklerle aradaki farkı kapatıcam :kedi: :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:roflol::roflol::roflol: niye cnm zaten öle duruyosun bende zaten msn ni 14 mayıs 1985 diye almıstm bak içime dogmus demkki :roflol:

hay allah iyiliğini versin zeynebimkaydirigubbakcemile3

yaş farkı az olunca ne güzel oluyor,benim annem de 20 yaşında doğurmuş beni,birlikte büyümüşüz resmen:))
ama allahıma çok şükür,er ya da geç bu duyguyu yaşamak çok güzelll:asigim:
rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
zeynomu kucağıma aldığım ilk andan beri hep şükrediyorum,dünyanın en güzel duygusuymuş..
aşk neymiş şimdi anlıyorum:asigim:

aradaki farkı kapatma isteğin de takdire şayan ebicimvereliniortak

cok cesurum dimi cahil cesareti iste daha dogurmadım ya ondannn ya ben cok kardes olmayı cok sevıyorum benim ıkı erkek kardesım var ama kız kardesım olsun cok ısterdım.oyuzden 2kız 2oglan cocuk ıstıyorum tabiii saglıgım musaıt olurmu ne olur bılemem.iste benim 5 yıllık kalkınma planımdakıler kaydirigubbakcemile3

görende 50 yasıdan sanar yaslanmısmıs nerenz yaslı abartmayın tas gibisinz msllalhhhhhalkisalkisalkis

yaş farkı az olunca ne güzel oluyor,benim annem de 20 yaşında doğurmuş beni,birlikte büyümüşüz resmen:))
ama allahıma çok şükür,er ya da geç bu duyguyu yaşamak çok güzelll:asigim:
rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
zeynomu kucağıma aldığım ilk andan beri hep şükrediyorum,dünyanın en güzel duygusuymuş..
aşk neymiş şimdi anlıyorum:asigim:

aradaki farkı kapatma isteğin de takdire şayan ebicimvereliniortak
[/QUOTE]

aaayyy ognler bizede gelsin bi anönce yaaaaaaaaaaaaaa

benm bi abim bi ablam var smdilik memnunum halimdenzemuszemus
ilk ben evlendim sonbra abim simdide ablam evleniyokaydirigubbakcemile3
cok cocuk olması iyi oluyo ilerde ise yarıyo bizde öyle düsünüyoruz en az 3 cocuk ve yas aralıkalrı en fazla 3 olmalı bencekaydirigubbakcemile2 ben simdiden 2.ciyi 3.cüyü dogurdum resmen hale bakın:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

inşallah kolay bi bebek olur,seni hiç üzmez kuzucuk o zaman birkaç tane kardeş yaparsın ona:)
ben de doğumdan çıkarken 2 yıl sonra görüşürüz diyordum ama şimdi daha uzun vadede yaparım gibi geliyor:)))
bak bgun uykusuzluktan ölüyorum ama şikayet edemiyorum,kızım öyle tatlı ki,
ona değer diyorum:)

benim de kızkardeşim var ve iyi ki var,doğumda ilk gün o kaldı benle hastanede,anneme ilk gün kardeşimi istiyorum dedim,biraz üzüldü ama napayım,onunla canciğeriz,herşeyimle öyle güzel ilgilendi ki..
annem de ilgilenirdi ama kardeş bi başka..

teyze anne yarısıymış hakkaten,canı oldu kızım..

ve bu güzelliği ben yaşadım,kızım da yaşasın diyorum,ona da kardeş şart..

allah bize güç kuvvet sağlık versin de bolca kardeş yapalım yavrularımıza
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ins esracım ne guzel kızının teyzesi var benim kızımın ne teyzesi ne halası var :2: oyuzden saglık sıhhat vede varlıgımız musait olur ins bebekler icin :ecrin_bebek:
zeynepcim bende öle ıkıncının derdındeyım esim bırı cıktı ortaya ıkıncı eksık dıyor tabii bide bızım ıkıncıde tedavı ıle olursa mali olarak kaldıramayız cunku ılac tedavı 3000-4000 tl ye mal oluyo herseyın hayırlısı oyuzdenn..

allah herseyn hayırlısını versn cnm inşşşş tedaviye gerek kalmadan bisürü bebişin olurrr:Saruboceq: kızının bisürü kardesi olur inşşşş:Saruboceq:

kıslarrrrrrrrrrrr bugün tatil günümüz yarın kontrolümüz var bakalım benim sıpacan neler yapıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…