kıslarrrrrrrrrrrr bugün tatil günümüz yarın kontrolümüz var bakalım benim sıpacan neler yapıyor :)))
artık senin için hergn tatil günü olsa iyi olcak sekrm boshayallersmile
ay bnmde gtmeme 1 hafta kaldı benm kuzuck napıyo nealemde cok merak ediyorum cok ösledm yaaaa
senn sıpacan anne otur azcık diyodur sana kaydirigubbakcemile3
buarada sölemyi unuttuk teyzeleri benm kuzunun odası geldi dünnnnnnalkisalkisalkis
havalandırıyorum smdi yarın öbür gün tezmliyim annemelrde yatagını falan alsınlar hemen yollıca resmlerini prensesmn odasını görsn teyzoslarıŞenizopuyorumnanaktan
Selam kızlar..Naber nasılsınız?Buara pek giremiyorum yazamadım..Zeynepcim gözünaydın şekerim bebişin odası gelmiş.Merak ederiz en kısa zamanda koy resimlerini...
Buarada bende 38.haftadayım deniz benden önce doğurdu sanırsam sıra bendekaydirigubbakcemile3 Ama normal olunca beklemesi zor oluyor ya bide hiçbişey bilmiyosun arada kasıklarımda ağrı oluyo yürürken filan rahimde kasılma oluyo..bugünde karnım belim fena ağrıdı aynı adet olcakmışım gibi..CADIARZU
Bakalım perşembeye randevum var belki çatı muay.yapabilir.Hayırlısı artık..Biran önce gelsin artık bebişim ya....
Kızlar merhabaaaopuyorumnanaktan
Sizi çok özledim valla.
Hastaneden pazartesi çıktık. Birsürü tahlil yüzünden 4 gün esir kaldık
Allah'a şükür Poyrazım çok iyi teyzeleri. Sadece gece 12 sabah altı nöbetimiz devam ediyor. Keşke babalar da emzirebilselermiş:)
Benim dikişler iltihaplandı. Geri zekalı doktorların ihmalkarlığı yüzünnden. Bugün doktora gidicem bakalım. Oğluşumun da kontrolü ve topuk kanı tehlili var bugün. Canını yakacaklar yine kuzumun
Şu anda kayınvalidemdeyim hala ablamın vınn sayesinde şimdi girebildim. ama inşallah bir aksilik çıkmazsa bugün evime geçicem. Daha sık gelirim aranıza inşallah.
Esra'dan sonra deneyimli bir anne olarak arkanızdanım :roflol:
Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
denizimm,özledik seniiopuyorumnanaktan
poyrazımızın iyi olmasına çoook seviniyorum ama senin dikişlerin için üzüldüm..
ilk kez duyuyorum,iltihap niye olurmuş ki
eve geçince daha sık gelirsin inşallah..
çoooook öpüyorummmmm
ay kızlar herkes dokturmus masallah...
sagol zeynepcım ıns bı daha tedaviler yasamayız...
hatice sen dogurcan nerdeyse gelmıs gecmıs gunler ayyyy ben heyecan yaptım sımdı.denizde senin gibi diyodu sancılar icin sonra cok gecmedi dogurdu ins hayırlısıyla saglıkla bi avazda dogurursun.hadi bakalım yarın guzel haberlerını beklıyoruz...
zeynep odanı cok merak edıyorum resmını mutlaka koy bende fıkır edınırım...
deniz gecmis olsun sen söle bi toparlan senide soru yagmuruna tutucaz sen merak etme hiccc kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhabaaaopuyorumnanaktan
Sizi çok özledim valla.
Hastaneden pazartesi çıktık. Birsürü tahlil yüzünden 4 gün esir kaldık
Allah'a şükür Poyrazım çok iyi teyzeleri. Sadece gece 12 sabah altı nöbetimiz devam ediyor. Keşke babalar da emzirebilselermiş:)
Benim dikişler iltihaplandı. Geri zekalı doktorların ihmalkarlığı yüzünnden. Bugün doktora gidicem bakalım. Oğluşumun da kontrolü ve topuk kanı tehlili var bugün. Canını yakacaklar yine kuzumun
Şu anda kayınvalidemdeyim hala ablamın vınn sayesinde şimdi girebildim. ama inşallah bir aksilik çıkmazsa bugün evime geçicem. Daha sık gelirim aranıza inşallah.
Esra'dan sonra deneyimli bir anne olarak arkanızdanım :roflol:
Öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan
güll evet cnım senden önceyim ama bu bebiş beni bekletmezseay hayırlısıyla şole hepimiz doğurmuş olsak tbi zamanı gelenler..cidden beklemek çok zor oluyo.bide herkes arayıp daha doğurmadınmı deyip adamı geriyolar..ay gere gere bebişi çıkaramıcam ya:))
bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
bugün kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi :)) halen ters dönmemiş. 2900 gram olmuş tosunum :)) ben kilo almamışım. doktor muhtemelen erken gelebileceğini söyledi kendinizi hazırlayın dedi. 15 günde 800 gram almış. bugünde oğlum bacaklarını ayırmış pipisini gösterdi bize benimki pek arsız olacak sanırım hiç naz yapmıyor kaydirigubbakcemile3 bide doktor dalga geçti ailenizde öyle iri biride yok ama bebiş iri ne hikmetse dedi kaydirigubbakcemile3 bu arada eşim 194 cm boyunda 118 kilo kaydirigubbakcemile3 doktor eğer 40 haftayı görebilirsen ki ben zannemtmiyorum 4500 gramı geçer dedi. hayırlısı bakalım. 15 gün sonrasına yeniden kontrolümüz olacak o güne kadar doğurmassan bekliyorum dedi. suyun gelebilir kanaman olabilir hemen geliyorsun dedi.
cnım benim maşalllah oğlusunu Allah nazardan saklasın.
Ay yerim onu ben bide pipi showmu yaptı sizekaydirigubbakcemile3Bu erkekler hep boyle oluyo demekki bizim oğluşumuzda oyle pipiyi gösteriyo habireopuyorumnanaktan
Canım nasıl doğum düşünüyosun normal sezaryan?Bugünde benim kontrolüm var bakalım doktor ne dicek?işallah hepimiz vaktinde sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza..:Saruboceq:
cnım benim maşalllah oğlusunu Allah nazardan saklasın.
Ay yerim onu ben bide pipi showmu yaptı sizekaydirigubbakcemile3Bu erkekler hep boyle oluyo demekki bizim oğluşumuzda oyle pipiyi gösteriyo habireopuyorumnanaktan
Canım nasıl doğum düşünüyosun normal sezaryan?Bugünde benim kontrolüm var bakalım doktor ne dicek?işallah hepimiz vaktinde sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza..:Saruboceq:
ayy maşallah kuzucuğa
showunu da yapmış,yerim ben onu opuyorumnanaktan
sağol teyzesi sıpa benim oğlan kaydirigubbakcemile3
akşama doğru 4de randevum dönünce haber veririm cnım çok saol ilgin içinopuyorumnanaktan
Annemde senin gibi soylüyo bi bebğin doğsun sanki 40 yıllık anne gibi olursun kendiliğinden yaparsın diyo..umarım oyle olur..ne biliyim işte insanı korku sarıyooCADIARZUhayırlısı artık..neyse ben çıkıyım işlerimi halledeyim.
Çok öpüyorum seni ve bebişini..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan
hatice hadi güzel habereler getir ins bize...
gul bencede sen 40ı bekleme ben bile kendimi 38e göre ayarlıyorum senin 2-3 haftan kalmıs bence neyse hayırla gelsin ins tosuncukkk...
bende dün yeni doktoruma gittim medicanada türkan örnek cok tatlı bi hanım cok güzel ilgilendi kızımı gördüm benim tosun kızımda 1180gr olmus teyzeleri 5gunde 160gr almıs doktor iri bi bebek olabilir dedi 3900 ustunu dırek sezeryana alıyolarmıs bakalım bence okadar olmaz aman saglıklı olsun kuzucugum en önemlisi o.bugun sabah seker yuklemem yapıldı kan tahlılı ve ıdrar tahlılı ıstedi.yarında sonucu konuscam doktorla bakalım ins iyi cıkar tahliller iste böle....
buyusun kuzularrrr saglıkla gelsinlerrrr annelerine ins...kuzularına kavusanlarda bızım yerımızıde koklasınlar yavrularııı :))))
evet haticeden ses yok deniz gibi doguma mı gitti yoksa......
sagol esracım ins iyidir bebegın buyumesi cok diil dimi ben biraz korktum cok ırı olmaz dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?