Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

maşallahhh canım kuzucuğuna bende 38 gibi düşünüyorum çok az kaldı yaaaaaaaaaaaaaa

evet haticeden ses yok deniz gibi doguma mı gitti yoksa......
sagol esracım ins iyidir bebegın buyumesi cok diil dimi ben biraz korktum cok ırı olmaz dimi..

canım benim oğluşta hep 3 hafta önden gidiyor azıcık iri olsun daha iyi bencede eltimin bebeği çok küçüktü ben ellemeye tutmaya çok korktum ((((((( hep dua ettim sağlıklı olsun kilosuda 3500 i geçsin ki biraz daha rahat ele gelsin dedim hep :)) daha neler neler istedim ))) gözleri babamın gözlerinin rengi gibi olsun :)) kaşları kiprikleri kardeşim gibi olsun saçları boyu posu eşim gibi olsun, dişleri ve burun yapısı benimki gibi olsun daha neler neler kaydirigubbakcemile3

meraba esracım ben senin türban tasarım bölümündeki yazılarını okudum orda tuba hanım diye birinden bahsetmişsin bana onun nosunu verebilirmisin ben de nosu vardı kaybettim şimdiden teşekkür ederim alllah hayırlı evlatlar versin işallah türban tasarım bölümüne bakarsan orayada yazdım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm opuyorumnanaktan

denizcim öncelikle sana cok gecmiş olsun bizde ösledik seni oglusunda sende iyisinzdir inşşşş en ksıa zmnda bekliyoruz opuyorumnanaktan
gül sennkide masllah tam tosun yani allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşşş
ebinnkide öle ay benmki kücükü kalmıs ozmn ne kaydirigubbakcemile3
haticem sen nasılsın kontroln varmıs dün yazmamısın noldu nedir sonuc ???
ben 7.5 aylıkken gittigmde 1.5 kilo demişti bir ayda bir kilo alsa 2.5 falan olmustur ben 3 kiloyu görürsem sükretcem boshayallersmile ay benm kuzuda cıkar demi o kiloya yaaaaaaa
buarada kızlar 2 gndr yoktumcnkü biras kötydm yatıyodum agrılkarım avrdıki halada var crsmba kızılaydaydım abiyemi falan alamya gittim yanlıs dkmişler bolerosunu onla ugrastım baya yoruldum sonra aksam geldm sırtıma kramp giridi belim tutyuldu gece cok sancı oldu birden dün gece hele cok fenaydı ama smdi azladı iiyim cok skür yarında dügün var onu bi atlatıyım rahatlıcam sonrada kızımın odasını hazırlayıp size bol bol resim gndercem teyzeleri Şeniz
cok öpüyorum hepinzii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıns saglıklı azıcık ta toplu olur ben hıc söle suna benzesin demedim ama gözleri bana benzesin istiyorum benim gözlerim yesil esiminde kasları cok guzel alınmıs gıbı bıcımlı ona benzesın ama carsamba gunu aldıgımız fotosunda cok degısmıs kılo alınca cok degısıor heralde hokka burunlu mınıcık ceneli bakalım daha nekadar degısıcek?zeynepcim sende dikkat et bıraz cok yoruldun gecmıs olsun ya ne kotu bu kramplar...haticeden hala ses yok .bende doktordan telefon beklıorum tahlıller ıcın arıcaklar.ya buarada kızlar benım gozumde arpacık cıktı gozum sıstı napsam ıyı gelır herkes caylı pamuk koy dedı dun aksam hep öle yattım ama hala gecmedi napsam ıyı gelır bılen varmı???

Kızlar selam..geç oldu yazmam kusura bakmayın dün doktordan sonra anneme gittim ancak yazabiliyorum..

Benim minnoş 2900lerde kilosu iyi iri bi bebek olmucak dedi doktor.Suyu filan herşeyi iyimiş.Sonra ee artık bi alttan muay.edelim dedi.:asigim:Tabi ben o sırada doktorun parmaklarını inceliyorum kalınmı incemi diye kaydirigubbakcemile3 Anam dedim işte o an geldi neyse artık kuzu gibi yattık acıdı ama okadarda değildi.Sonra eşimin yanında başladı benimkini övmeyekaydirigubbakcemile3 yok gayet esnekmiş normal doğuma müsaitmiş falan filan..vee açılma olmuş dedi ama kaç cm onu soylemedi..Doğum artık heran olabilir dedi sancılarını takip et dedi nstdede sancılar çıktı vee eve yolladı.Yalnız eve geldikten sonra benim ağrım dahada arttı.Ama oyle sancı gib değilde rahimde acı gibi bişey dedim acaba alttan muay.ettikten sonramı oyle oldu doktor dahadamı açtı acaba..sonra geçti.

İşte kızlar durumlar boylee..Beklemedeyiz yani Haftaya çarşamba tekrar gel doğum olmazsa görüşürüz dedii..kaydirigubbakcemile3

canım burda bir esra var o da benim ama o bahsettiğin esra ben değilm:))

zeynebim zorla doğurcan çocuğuklava:
sana gezme desem de dinlemicen bari dinlene dinlene git nereye gideceksen!
sonra da oram ağrıdı buram sızladı dersin böylesempatiksalakcinni
düğünde de az oyna

kilo konusunda da son haftalarda atağa geçiyor afacanlar hiç meraklanmaopuyorumnanaktan

ultrason görüntüleri gerçeğe hakkaten benziyor söyleyeyim:)
onun minnoş burnunu yerim annesiopuyorumnanaktan

gözün için poşet çayı demleyip ılıkken koymak faydalı diye biliyorum ben de..
geçmiş olsun canım benim:teselli:

amanın kuzucuk geldi geliyor yani:teytey: aman maşallah herşeyin yolunda olması süper
ayy şimdi bigun uğramasan doğurdun diye dokuz doğururuz bizsempatiksalakcinni

Esracım saol cnım.Evet şimdilik herşey iyi gözüküyo.Gelsin artık cnım ya nasıl istiyorum kucağımda olmasını öpmeyi koklamayı..:gitme:iaşşalh sağlıcakla gelir beklenen tüm kuzucuklar..:Saruboceq:

canım benim,hamileyken geçmiyormuş zaman bak 4 haftalık oldu zeynom bugun,hala şoktayım,dün doğum yaptım sanki:)

Tatlım oyle deme senin bebişininde maşallahı var doğuma kadar 3.5u geçer bence onemli olan haftasında olması sağlıklı olsunlarda minnoş olsunlar napalımkaydirigubbakcemile3
Valla bu düğün olayı seni çok yordu stres yapma okadar dinlen artık yeter bebişini düşün.Kızımızın odasının resimlerini bekliyoruz.Çok öpüldün tatlımopuyorumnanaktan

Canım maşallah bebişine sağlıklı olsun azcıkta annesinin gözlerine çeksin ozmankaydirigubbakcemile3 Ya bide bebişler büyüdükçemi ne ultrason görüntüleri eskisi kadar net çıkmıyo yada değişimiş gibi çıkıyolar.Yada benimkiler oyle..Canım buarada çok geçmiş olsun.Benimde tek bildiğim dediğin gibi.Umarım en kısa zamanda geçer..:Saruboceq:

canım benim,hamileyken geçmiyormuş zaman bak 4 haftalık oldu zeynom bugun,hala şoktayım,dün doğum yaptım sanki:)

Ay maşallah ya dimi ne çabuk geçiyo zaman dün gibi sanki kordonuyla ip atladığı günler..kaydirigubbakcemile3
Karnındaykende boyle çabuk geçse zaman keşke..bilmiyorumkismile

Ay maşallah ya dimi ne çabuk geçiyo zaman dün gibi sanki kordonuyla ip atladığı günler..kaydirigubbakcemile3
Karnındaykende boyle çabuk geçse zaman keşke..bilmiyorumkismile

geri dönüp bakınca da ne çabuk geçmiş gibi geliyor ama:))))

geçen gun fotolara baktım,hamileyken hep koca göbekli kalcam gibi geliyordu şimdi de o göbeği ben taşımamış gibi bakıyorum fotolara,yuhh diyorum bu kadar kocaman mıydı göbüşüm:)))

içerde kendi ip atlıyordu,dışarda bana ip atlatıyor,maymun ediyor beni sıpam:)))

Dimi ama ya o içerde sen dışarda gerçi şimdide maymun ediyodur yaramaz kız senikaydirigubbakcemile3

Valla banada oyle geliyo canım sanki bu göbek hiç gitmicek gibi.Buarada kilolar nası doğumdan sonra ne kadarı gidiyo yani sende nasıl oldu durumlar?Bide doğum sonrası farklı bi krem kullanıyomusun çatlaklar nasıl dahamı belirginleşti?Ay bende durdum durdum soru yağmuruna tuttum senikaydirigubbakcemile3

seve seve yanıtlarım canım,sen yeter ki isteopuyorumnanaktan

12kg almıştım bugun tartıldım,5kg kalmışhihoyyyt

ama boağzımdan hiç kısmadımcokacimcoook
yalnız iştahım eskisi gibi değil tabi:))))hamileyken deli gibi yiyordum:)))
krem sürmüyorum ama mustelanın doğum sonrası için bi kremi var,numunesi vardı bikaç gun onu denedim işe yaradı sanki ama tesadüf de olabilir:))
çatlaklar beyaz olanlar belli olmuyor ama kırmızılar aynen kaldısempatiksalakcinni
hatta bacağımda da varmış biraz ancak çıktı ortayasempatiksalakcinni
ama öyle korkunç görünmüyor,kilo verdikçe kaybolur biraz daha ama tamamen gitmeyecek:)))

Oh ne güzel bi ayda yarısı gitmiş harikasın vallayerimseniben

Çatlaklar içinde kırmızıyken krem kullanmaya başlanılması gerekirmiş beyaz olanlara pek çare yokmuş oyle diyolar.Benimde karnımda kırmızı kırmızı çatlaklar var çok sinir bozucu ya:sinifsinifedim acab esranın varmı bldiği veya kullandığı bişey.Şimdiden doğum sonrasını düşünüyorum yok çatlak kremi yok korse..dıdıdı...

Allah izin verirse bide doğumdan sonra tatile gitmeyi düşünüyoruz bu tiple nasıl olcaksaCADIARZU Hakkaten kadın olmak zor zanaat yawohaoldumsmile

canım kiloların doğal yollarla gideni gitsin sonra da mustelanın kremine başlayayım diyorum..bir de gıda takviyesi varmış,hem enerji verip hem zayıflatan birşeymiş bakalım bi deneyelim:))

ama en iyisi spor yapmak..kırkımız çıkınca annemlere gidicez,onlar da yazlık bir yerde yaşıyor,orda deniz kenarında koşarım sabahları diyorum zeynoya teyzesi bakar nasılsa:))
ama denize girerken bikini yerine mayo giycem galiba bu sene:))))
hem çatlakları gizlemek hem de daha fit gözükmek için tavsiye ederim sana da:roflol:
linke bi bak istersen,gıda takviyesini anlatıyor:)
Mustela

mustelayı da deneyeyim yazarım sonucu,işe yararsa denersin sen de olur mukaydirigubbakcemile5

Dediğini bende bi araştırayım bakalım umarım faydalı bişeydir sen bi başla bakalım tecrübelerini anlartırsın cnım.

Aslında en güzeli spor yürüyüşün bile çok faydası var.Ay ne güzel az kalmış deniz kenarına gidiyosun hem yürüyüş hem yüzme eminim faydası olur.
Buarada evet bizim bikiniler hayal oldu bu sene mecbur mayo giyicez artık napalım.Ah bu bebişler ne hala getiriuo bizikaydirigubbakcemile3

mayo yerine komple tulum gibi tayt giysem anca ama idare etcez artık mayoyla :roflol:

kuzucuklarımız için değer,öyle güzel bir duygu ki inan kiloyu çatlağı gözü görmüyor insanın:asigim:

ama başkalarının gözü görüyor kiloları onu nasıl engellicez bilmem :roflol::roflol::roflol:

ooo hatice sonunda demek artık sende geri sayımdasın.sen cok gecmez dogurursun valla bak carsambaya kalmaz bence yani ne guzel normal dogumada musaıtsın ıns bı avazda dogurur burda ballandıra ballandıra anlatır bıze moral olursun....
esracım bılmıorum ultrasondakı halıne ne kadar benzıcek ama ben hep bana benzesın ıstıyorum ama bakalım ne olcak kuzum saglıkla gelsin ins.doktorla görustum seker ve ıdrar ıyı ama demır bıraz dusuk dedı 10.8 mıs 11-12 olsun dedi.pekmez falan yuklencez artık.gözum de aynı sanki ya ne sinir bisey bu biraz daha cay koyup uzanıyım bari bugun zaten cok halsizim aksama kadar yattım hep...

allah gönlüne göre versin inşallah sana benzesin canımmopuyorumnanaktan

demir ilacını sabah aç karnına alıp kahvaltıda portakal suyu içersen daha faydalı oluyormuş,ben öyle yaptım pekmez falan içmedim ama 13 civarıydı,kızılaydan kan bağışı için arayaaklar diye dalga geçiyorduk:))

çay da iyi gelir inşallah,geçer arpacığın:Saruboceq:

kıslarrrr bir hafta kadar aranızda olamayacağım zeynebtende haticedende güzel haberleri okudum umarım döndüğümde daha da güzel haber birikmiş olur bana öpüyorum hepinizi kendinize de bebişlere de iyi bakın :)) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…