ay esracım kafam cok karıstı bız ev bulduk tamda tasınma fıkrını kafamdan cıkarmıstım.ev cok buyuk dııl asagı yukarı bızım evle aynı ama apartman ıyı bıde 2 kapalı balkonu var yatak odasındakı balkonu depo gıbı kullancam.30unda ev bosalıyor bızde heralde tmızlık boya falan 4-5gıbı tasınırız.benım oturma odamdakı tul fazla gelıo o eve onun parcasını takıcam artık tul duz tul ıcınde ınce lıla cızgılerı var zaten tul ayılı falan olsun ıstemıorum ben duvarını ucuk pembe yada lilaya boyatsam olur heralde beyaz yada krem mobılyada hala kararsızım beyz bazen cok hosuma gıdıyo bazen ciğ duruyo gözüme bılemedim.benim hayatım cok hareketli oluyo birden...allah yardım etsin ne diyeyim...
esra hadi hayırlı olsun günün kesinlesmis panik yapma hayırlısıyla gelsin kuzucugun ins...
ooo hatice sonunda demek artık sende geri sayımdasın.sen cok gecmez dogurursun valla bak carsambaya kalmaz bence yani ne guzel normal dogumada musaıtsın ıns bı avazda dogurur burda ballandıra ballandıra anlatır bıze moral olursun....
esracım bılmıorum ultrasondakı halıne ne kadar benzıcek ama ben hep bana benzesın ıstıyorum ama bakalım ne olcak kuzum saglıkla gelsin ins.doktorla görustum seker ve ıdrar ıyı ama demır bıraz dusuk dedı 10.8 mıs 11-12 olsun dedi.pekmez falan yuklencez artık.gözum de aynı sanki ya ne sinir bisey bu biraz daha cay koyup uzanıyım bari bugun zaten cok halsizim aksama kadar yattım hep...
Kızlar merhabaaaaaaaopuyorumnanaktan
Bir türlü fırsat bulup gelemedim aranıza gelen giden,malum oğluşum ilgi bekliyor, bütün gün süt verip alt temizliyorum :)
Allahım isteyen herkese yaşatsın. İnanılmaz güzel bir duygu bu. Dinlensin ve büyüsün diye uyumasını istiyorsun ama uyuyunca da özlüyorsun. İnsan başka hiçbirşeye ya da hiç kimseye karşı bu kadar güçlü duygular besleyemez.
Bugün Poyrazım 11 günlük oldu.8. gün göbeğimiz düştü ama hafif hafif kanama yaptı göbeği o yüzden dün yıkayabildik. Misler gibi oldu oğluşum.:ecrin_bebek:
Şimdi babamız geldi, beni bekliyor oğluşumu yıkayacağız yine.
Geçmişi biraz okudum kimsede sorun yok gibi maşallah.
En kısa zamanda görüşmek üzere :)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam kızlar,,
az önce drdan geldik..kızımı gördüm..doktorum doğum tarihini kesinleştirdi..
kızlar 1 temmuzda rabbim kısmet ederse sezeryan olcam..
37+4 olcak kızım..baktı ultrasonda bundan sonra beklememizin bi anlamı yok dedi..
bizi endişelendirmek istemedi fakat kordon ve kan akımıyla ilgili endişelendi sanırım..
ben 8 temmuz diyordum,1 hafta önce olması çok heyecanlandırdı ve endişelendirdi..
bana dua edin kızlar..
rabbim hepimizin sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
ay esracım kafam cok karıstı bız ev bulduk tamda tasınma fıkrını kafamdan cıkarmıstım.ev cok buyuk dııl asagı yukarı bızım evle aynı ama apartman ıyı bıde 2 kapalı balkonu var yatak odasındakı balkonu depo gıbı kullancam.30unda ev bosalıyor bızde heralde tmızlık boya falan 4-5gıbı tasınırız.benım oturma odamdakı tul fazla gelıo o eve onun parcasını takıcam artık tul duz tul ıcınde ınce lıla cızgılerı var zaten tul ayılı falan olsun ıstemıorum ben duvarını ucuk pembe yada lilaya boyatsam olur heralde beyaz yada krem mobılyada hala kararsızım beyz bazen cok hosuma gıdıyo bazen ciğ duruyo gözüme bılemedim.benim hayatım cok hareketli oluyo birden...allah yardım etsin ne diyeyim...
esra hadi hayırlı olsun günün kesinlesmis panik yapma hayırlısıyla gelsin kuzucugun ins...
zeyneb cim sanada yazık kızınada yazık yaaa nıye böle yapıosun üzme kendini kuzuya yazık canım yaaa.ya senin kacıncı haftan sancıların devam ederse doktorla konus bı ıstersen mazallah bısey olmasın sen dınlen yat hep bebıs yorulmustur ondan yatıyodur yaaa.canım dıkkat et sen yıne doktor randevun ne zaman?
ya ben pazartesı balkon yıkadım benım balkonda cok buyuk kova tasıdım faln yıkadım belıme karnıma bı agrı gırdı yattım kaldım nasıl korktum sımdı evı tasırkende cok dıkkat etcem bebegım herseyden kıymetli...
kızlarrr günaydın ben geldim zemuszemus
cok ösledim hepiniziŞeniz okudum yazıları dennizcimmm öp mis kokulu oglusunu bizim yermize bol bol opuyorumnanaktan
haticemde 39 olmus o naptı acaba:uhm:
ebicim sandaa hayırlı olsun yeni evinz tülün varsa yaptırmana gerek yok bosuna masraf yapma..
kac gndr yoklugumu anlatyım canlarım cok sagolun merak etmişinz Şeniz
cumartesi dügün oldu ablamı gnderdik rizeye cok sükür iiymiş konustumdaopuyorumnanaktan
biras yoruldum galiba dügünde ama oynamadım masları gezdm elmden geldigince oturdum ama yoruldum galiba aksama sancum tuttu yattım hep ondan öncede crsmba abiyeyei almaya gittigim gün cok yorulmusum galiba 2gün kıvrandım resmen neyse tam dnlendm dedm dügün oldu sonra pazar esimde bende hasta yattık pzzrtsi gene yattım dnlendim dün gene ara arasancım oldu neden böle oluyo anlamdım dügündede teyzemn kızı falan korkuttu beni sennki cok asagıda duruyo dogurcakmısın gibi cok gezme dnlen içerde bir gün kalsa senn için kardır erkn dogum falan olmasın bak annennde erken olmus diye annemde abimi 7 aylık ablamı 8 aylım beni 9 aylık dogurmus ogünde yoruldum geldim sancım tutunca aklımda bu sorualr iice geznmeye absladı gerildima cıkcası pzrtside annemler geldi sagolsun herzmnki gibi sinirlerimi hoplattı gittiler aksama kadar agladım gözler şişti davul gibi sonra kızımdan özür dielrim anne seni üsdü diye hareket ediyodu ama dünden beri cok az hareket etmeye absldı bi tekme atıyo duruyo sürekli oynardı az az oynamaya basladı esmde oakdar cok agladınki cocuk soka girdi diyosenağlamasenağlamasenağlamasenağlama ama ben konusmustum kızımla oada bana cvp vermişti smdi neden böle oldu analamdım düsünmemeye calısıyorum benm kızım akılllı annesni üsmez oynar diyorum ama aklımada takılmıyo degil neyse inş melegm annesini üsmezde oynamaya devam eder eskisi gibi senağlama benden smdilik bukadar esracım msjınıda yeni gördm kac gndür girmedigim için bisey oldugu zmn hemen haber verriim hayatım sana walla annemleden cok düsünüyosunuz beni canlarım benmsenağlamasenağlamasenağlama sizi cok seviyoruz teyzeleri cok dua edin kızımasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ya ben pazartesı balkon yıkadım benım balkonda cok buyuk kova tasıdım faln yıkadım belıme karnıma bı agrı gırdı yattım kaldım nasıl korktum sımdı evı tasırkende cok dıkkat etcem bebegım herseyden kıymetli...
Canım merhabaopuyorumnanaktandenizim,iyi olmanıza çok sevindimmmopuyorumnanaktan
poyrazımız da kocaman olmuş annesi
hergün yıkıyorum ben de zeynomu,daha çabuk büyürmüş yıkandıkça:)
mis oğlunu kokla yerimeopuyorumnanaktan
15günden sonra iyice prof olursun,gelirsin bol bol:))))
çok öpüyorumm
Merhaba Ebicim. Evet canım hamilelikte zaman geçmiyordu ama şimdi gün saymıyorum ya daha çabuk geçiyor sanki benim için de.mrb kızlarrr zeynebten hala ses yok hayırdır ıns...
deniz buyuttun oglusunu vay be 11gun oldu demek cabuk gecıo zaman ohhh mis gibi banyo sezonunu da actınız yani bebek kuvetımı kullanıyosunuz kızlarr rahat oluyomu?ben daha öyle seyler hic almadım onları evi tasıdıktan sonra temmuz sonu agustos basında özelcandan gidip alıcam topluca kuvet fırca sampuan otür seyler iste...bugun mothercare e gıttım allahım kadınlar eziyolardı beni sempatiksalakcinni herkes cıldırmıs gıbıydı bı takımda ben aldım.cok fazla kıyafette almadım allahım nasıl hallolcak bukadar sey yaaaa....
kızlarrr günaydın ben geldim zemuszemus
cok ösledim hepiniziŞeniz okudum yazıları dennizcimmm öp mis kokulu oglusunu bizim yermize bol bol opuyorumnanaktan
haticemde 39 olmus o naptı acaba:uhm:
ebicim sandaa hayırlı olsun yeni evinz tülün varsa yaptırmana gerek yok bosuna masraf yapma..
kac gndr yoklugumu anlatyım canlarım cok sagolun merak etmişinz Şeniz
cumartesi dügün oldu ablamı gnderdik rizeye cok sükür iiymiş konustumdaopuyorumnanaktan
biras yoruldum galiba dügünde ama oynamadım masları gezdm elmden geldigince oturdum ama yoruldum galiba aksama sancum tuttu yattım hep ondan öncede crsmba abiyeyei almaya gittigim gün cok yorulmusum galiba 2gün kıvrandım resmen neyse tam dnlendm dedm dügün oldu sonra pazar esimde bende hasta yattık pzzrtsi gene yattım dnlendim dün gene ara arasancım oldu neden böle oluyo anlamdım dügündede teyzemn kızı falan korkuttu beni sennki cok asagıda duruyo dogurcakmısın gibi cok gezme dnlen içerde bir gün kalsa senn için kardır erkn dogum falan olmasın bak annennde erken olmus diye annemde abimi 7 aylık ablamı 8 aylım beni 9 aylık dogurmus ogünde yoruldum geldim sancım tutunca aklımda bu sorualr iice geznmeye absladı gerildima cıkcası pzrtside annemler geldi sagolsun herzmnki gibi sinirlerimi hoplattı gittiler aksama kadar agladım gözler şişti davul gibi sonra kızımdan özür dielrim anne seni üsdü diye hareket ediyodu ama dünden beri cok az hareket etmeye absldı bi tekme atıyo duruyo sürekli oynardı az az oynamaya basladı esmde oakdar cok agladınki cocuk soka girdi diyosenağlamasenağlamasenağlamasenağlama ama ben konusmustum kızımla oada bana cvp vermişti smdi neden böle oldu analamdım düsünmemeye calısıyorum benm kızım akılllı annesni üsmez oynar diyorum ama aklımada takılmıyo degil neyse inş melegm annesini üsmezde oynamaya devam eder eskisi gibi senağlama benden smdilik bukadar esracım msjınıda yeni gördm kac gndür girmedigim için bisey oldugu zmn hemen haber verriim hayatım sana walla annemleden cok düsünüyosunuz beni canlarım benmsenağlamasenağlamasenağlama sizi cok seviyoruz teyzeleri cok dua edin kızımasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?