hoşgeldin zeynebimm,
maşallah kuzuma,hep böyle sorunsuz gitsin inşallah
doğum konusunu konuştunuz mu? kabul etmiştir inşallahhhh..
hatice de sağlıkla kucağına almıştır inşallah yavrusunu:Saruboceq:
hosgeldin gull ıyı saglıkla geldın evıne bak neler oldu sen yokken hatıce de sırasını savdı ins. bak sıra sendeee.senınde sezeyanmıydı....
ay esra nerdeeee bana daha cok var yaa.benim zaten daha cok ısım var saglıkla gelsın de baska bı ıstegım yok daha dogum konusuna bıle alısamadım hem bıran önce alayım kucagıma ıstıyorum hemde hep karnımda durcakmıs gıbı gelıor kaydirigubbakcemile3
neyse ins haticenin bi sıkıntısı yoktur...
hoşgeldin güla.s.
haticemiz de savdı sırasını,sen de sağlıkla kucağına al yavrunu da ebi'ye gelsin sıra:))
sayılı gün çabuk geçiyor ve insan hamileyken hep öyle kalacak sanıyormuş diyorum şimdi:)) hamilelik fotoğraflarına bakınca da ayy bu kadar kocaman mıydı göbüşüm diyorum:))
bugun 36günlük oldu nerdeyse kırkımız çıkacak kızlar:)
gül canım nasılsın? ne var ne yok?
Selam kızlar, yazamaım uzun zamandır. Hatice bebişine kavuşmuş, hayırl olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sıradakilere de Rabbim kolay doğum yapmayı, hem kendilerinin hem de bebişlerinin sağlıklı olmasını nasip etsin. Benim kuzumun sarılığı hala geçmediği ve kabız olduğu için dün doktora götürdüm. Dün acayip huzursuzdu uykusu çok bölündü, sinirleni ve çok ağladı. Doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı kuzucum. Üstüne bir de iki tüp kan aldı doktor amcası, bir de ona ağladı yavrum. Tiroidine bakıldı, tam kan ve idrar tahlilleri yapıldı. Allah'a şükür bir problem çıkmadı, sarılığı da çok düşmüş, zaten 10. gününden sonra problem olmaz dedi doktorumuz. Tenindeki ve gözüneki sarılık 3 aya kadar uzayabilirmiş ama problem olmazmış. Bizden haberler böyle, öpüyorum hepinizi.
Selam kızlar, yazamaım uzun zamandır. Hatice bebişine kavuşmuş, hayırl olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sıradakilere de Rabbim kolay doğum yapmayı, hem kendilerinin hem de bebişlerinin sağlıklı olmasını nasip etsin. Benim kuzumun sarılığı hala geçmediği ve kabız olduğu için dün doktora götürdüm. Dün acayip huzursuzdu uykusu çok bölündü, sinirleni ve çok ağladı. Doğduğundan beri hiç bu kadar ağlamamıştı kuzucum. Üstüne bir de iki tüp kan aldı doktor amcası, bir de ona ağladı yavrum. Tiroidine bakıldı, tam kan ve idrar tahlilleri yapıldı. Allah'a şükür bir problem çıkmadı, sarılığı da çok düşmüş, zaten 10. gününden sonra problem olmaz dedi doktorumuz. Tenindeki ve gözüneki sarılık 3 aya kadar uzayabilirmiş ama problem olmazmış. Bizden haberler böyle, öpüyorum hepinizi.
hoşbuldum kıslarrr muhtemelen sezeryan olacak bizimde tosunum iyice büyüdü sıramızda gelmiş oyoyoyoyoyo bizim daha eksiklerimiz varrrrrrr neyse bakalım yarın alışverişe çıkıcaz :)) yaa kıslar ayaklarım şişti yolda normalde yoktu şişliğim çarşamba sabah kontrolümüz var umarım indirebilirim yoksa doktor amcamız kızar((.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?