kızlar selam daha hast6aneden şimdi qeldim sancılarım başlamış yatırdı bülent bey serum tedawisi falan ilaç werdi ewe qit yat dedi eqer sancılar tekrar fazlalaşırsa doqum olucakkkkk.............
dün %71e kadar falan sancım wardı..hele bi ara %99 qördük ama bülent bey erken doqmasın diyor bekleyelim diyor bolca dua edin bana hayırlısıyla oqluşum qelsin açılma yokmuş muaynede
kızlar selam daha hast6aneden şimdi qeldim sancılarım başlamış yatırdı bülent bey serum tedawisi falan ilaç werdi ewe qit yat dedi eqer sancılar tekrar fazlalaşırsa doqum olucakkkkk.............
dün %71e kadar falan sancım wardı..hele bi ara %99 qördük ama bülent bey erken doqmasın diyor bekleyelim diyor bolca dua edin bana hayırlısıyla oqluşum qelsin açılma yokmuş muaynede
canımmm allah yardımcın olsun yavrucuğun sana tutunabildiği kadar uzun tutunsun.
Canım benim yaaaa hiç sıkma canını küçük prens ne zaman geleceğini biliyodur annesiii:ecrin_bebek:Hayırlısıyla zamanında gelir inşaallah umarım durabildiği kadar durur üzmez anneciğini:Saruboceq:Ne zor işler bunlar yaaaa Allah' ım herşeyin hayırlısını versin bir nefeste,sağlıkla kurtarsın hepimizi:Saruboceq:
canım ıns saglıkla vaktınde gelır doktorun ne kadar ıcerde kalırsa kar dıyodur zaten benım bıldıgım 36 yı doldurmamıssa kuveze alıyolar oyuzden sana ılac verıp yollamıstır.söle enazından 1hafta 10 gun daha sabretsin yumurcak neyse hayırlısı olsun ıns saglıkla sorunsuz bı dogum olur kolayca........
canım allah yardımcı olsun,kalsın kuzucuk içerde..
seni çok iyi anlıyorum,30.haftadan sonra her muayenede acaaba bu sefer gün mü alıcaz diye gittik,erken gelmesi ihtimali yorucudur ama doktoruna güveniyorsun anladığım kadarıyla,ne söylerse yap..
ciğer geliştirici iğne vermiştir ama yine de sorayım,yaptırdın değil mi?
dinlen,yorma sakın kendini ve en önemlisi takma kafana..
erken gelse bile riskli dönemleri atlattın sayılır..dualarımız seninle..
ewet yaa çok yorucuu we korkutucu hayır iqne falan wermedi sadece hap werdi bana erken doqumu enqellesin diye...yatarken bi iqne yaptılar ama bi bilqi wermediller ..ewet qeleli yatıyorum sürekli yataktayım sabah çoktu sancım şimdi biraz daha iyiym şükür...çok saqolun allahım herkezden razı olsunn
Çok teşekkür ederiz teyzeleri. İnşallah düşündüğümüz gibi kolay olur. Bugün daha da zorlaştı çişini yapması kuzumun. İçim gidiyor
Seyrettiğiniz programda sünneti klasik yöntemle mi yapıyorlardı yani dikişle? Yoksa klamp dedikleri plastik bir aparat takıyorlar sünnet yerine orada kalıyor aparat öyle mi yapıyorlardı?
Esracım doktorumuz ve sağlık ocağındaki hemşireler nivea kremi önerdiler. Onu aldık sanki biraz işe yaradı gibi. Ama çözüm olmazsa mustellayı deneyim canım. Koliği daha doğumdan önce hazırlamıştık. İşe yaradığı kesin ama çok sıkıntılı zamanlarımızda yeterli olmuyor malesef.
Zeynom nasıl? İyice büyümüştür değil mi? Kilo alımı iyi gidiyor mu? Poyrazım da büyüse de alışverişe gitsek ne güzel olur değil mi :)
Zeynep'ten de pek haber yok heralde inşallah o da bebek de iyidir.
Öpüyorum çokopuyorumnanaktan
masallah kuzulara esra kocamman oldu zeyno nasıl buyuyo dımı mınık kelebek...benim kızım cok ınat olucak galıba dun beni aglatacaktı karnımın sagına öle bi dayanıyoki napıo nasıl yapıo anlamadım orası ıcten curudu heralde el degmıo saga don yok sola don yok yurudum pozısyon degıstırsın dıye epey bi canımı yaktı ne varsa gıdıp oraya dayanıyor sıpaaa...valla sımdı böle son ay napıcam ben bu zilliyle bilmiorum bu kadar yapıcak seyi nerden buluyo ıcerde bılmıorum...evımız ıyıce tasınma havasında koli doldu her yer salonu bıtırdık annemle halılarıda sardık bantladık.yarın falan da artık mutfak ve yatak odasına gırerız heralde bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?