Doğuma Hazırlık Ankaralı anne adayları,bebişleriniz için nerelerden neler aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
gull bıraz dınle kendını söylenenlere göre bel agrısıyla sancılar olursa dogum sancıları olabılıyomus dıkkat et kendıne...
ay bende azıcık utu yaptım bugun belim cok agrıyor.artık hıcbısey yapamıcakmıyım daha ev tasıcam ben yaa.bıde su shuma hamıle terlıgı hakkında bısey bılen varmı?yarın ondan sıparıs vermeyı dusunuyorum belki ups le gelıomus zaten ankarada yerlerı acaba ıyı gelırmı topuklarım ve belım cok agrıyo....

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz bakem yarın kontrolümüz var bizim bakalım doktor amca neler diyecek :))

gül canım nasıl oldu belin,ağrıyor mu hala? şu kasılmalarını da sorarsın yarın..
güzel haberlerini bekliyorum:)

gull nasıl oldun sancılar ne durumda neyse yarın doktor amca söler ne oldugunu seni nst ye baglıyabılırler ay ay bebek gelicek bebek gelicek yuppiiii.neyse hayırla gelsin ins....
benimde yarın kadınım gelicek evin halılarının hepsi yıkancak balkonda benim balkonum kocamaaaan ya misss gibi olcaklar kaldırcam halıları kolılerımde gelıo yavas yavas toplanıoruz artık bısmıllah.hafta sonu cıkcaklar evden hemen boyacı gelıcek ıns bı dahakı hafta sonuda bız tasıncazz...ya ben tasınmadan hatıcenın haberınıde alayım gull sende dogur haber ver bak ben meraktan catlarım yaaa...

kıslar belimin ağrısı yok bugün ama karnımın alt kısmı çok acıyor bazen yürüyemiyorum bile kasılmalar ara ara gelip gidiyor. hayırlısı bakalım. eltim aradı az önce fal baktırmış bi hamileniz var bikaç güne doğuracak demiş falcı biraz tırstım tabe fala inanmam ama yinede biran ayyy dedim.

Kızlar merhaba hepimizin Allah yardımcısı olsun inşaallah Gülcüm sen de bir nefeste doğurursun inşaallah hayırlısıyla:ecrin_bebek:Sen de Bülent Beye gidiyordun değil mi?Deneyimlerini anlatırsın artık bizlere de..Bülent Bey son kontrolde sen düşünme doğumu falan bebeğini sağlıkla büyüt ben seni bir nefeste doğurturum demiştiUmarım öyle olur..Sağlıkla gelsinler inşaallah bebişlerimiz kızlaarropuyorumnanaktan

kıslarrrrr oğlumu gördüm geldim çekirdeğinde söylediği gibi bülent bey 38. haftayı doldursun sonra düşünürüz doğumu o benim işim dedi sen o zamana kadar bolca dinlen sakın kendini yorma dedi. nst de sancım çıktı ağrı hissediyormusun dedi hayır dedim eminmisin dedi eminim dedim. önümüzdeki haftaya yeniden çağırdı. ama heran doğum olabilir dikkatli ol dedi. bakın oğlum yine poz verdi bize )))

Eklentiler

• $S5001978.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 25
merhba kızlar benimde 4 gündür sancım war kasıklarımda ve belimde bülent beyi aradım buqün gidicem inşallah bişey yoktur....we bebeqim dönerde normal doqum derr inşallahh dua edin lütfenn

Canım benim yaaa çok tatlı maşaallah onaaaaalkisalkisalkis herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım..Seni takip ediyorum ben de sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum..Doğru zamanda gelsin oğluşun inşaallah:Saruboceq:Hayırlısıyla,sağlıkla...

merhba kızlar benimde 4 gündür sancım war kasıklarımda ve belimde bülent beyi aradım buqün gidicem inşallah bişey yoktur....we bebeqim dönerde normal doqum derr inşallahh dua edin lütfenn

Karçiçeğim sen de mi Bülent Beye gidiyorsun??Umarım herşey yolundadır canım az kalmış senin de..Bizim daha çok var yaaaa:sinifsinif:İnşaallah normal olur canım istediğin gibi..En iyisi normal doğummuş ama tabi cesaret işi ben biraz tırsağım da:kedi:Sağlıkla doğsunlar da nasıl olursa olsun razıyım benkaydirigubbakcemile2Senin de iyi haberlerini ve deneyimlerini bekliyorum canım paylaşırsan çok mutlu olurumopuyorumnanaktan

ewet cnm bende bülent beye qidiyorum.inşallah bişey yoktur walla tırstım ne yalan söyleyeyimbilmiyorumkismile ben normaldoqum istiyorum oqlum ters dönmedi sanırım mafoldumben ben sezeryandan çok korkuyorum ohaoldumsmile bi doqurayım inanın hemen paylaşırım yaşadıklarımı .....aama inşallahh normal doqum we saqlıklı doqar oqlum we tüm bebekler :Saruboceq::Saruboceq:

canım bir sorun yoktur inşallah allahım hayırlısını versin iyi haberlerle gel.

sağol canımm inşallah hepimiz zamanında sağlıklı ve kolay bir doğum yaparız :))

kızlar ben de deli gibi normal doğum istiyordum ama mecburi sezeryan olduktan sonra iyi ki de normal yapmamışım dedim,sezeryanlar eskiden çok zormuş ama artık çok konforlu:)
normalden tek farkı doğum sancısı yok:)
doğanın akışına bırakmak ve normal doğum öncelikli ama şartlar oluşmamışsa sezeryandan hiiiç korkmayın..
ben iğneden bile korkarım ve epidural oldum siz hesap edin:)))
inşallah en doğru zamanda sağlıkla gelsin kuzular..

allahhh dogum bekleyen cok kısı varr hadi kızlarrr ayyy ne guzel allah hayırlısıyla kolayca dogurun ıns...gull masallah cok tatlı yaaa hayırlısıyla kucagına da al ıns...
ben de bugun resmen toplanmaya basladım.kadın geldi halılar yıkandı foştur foştur kaltı kolıde yaptık bıraz tabii annem sen onu elleme aman yapma ama ne yalan sölim yinede yoruldum ayaklarım cok agrıyo ya su hamıle terlıgınden ıstıycem yarın ve cuma evde yokum cumartesi getirtcem işte böle...

KIzlar selam..ev çok kalabalık ancak girip haber verebiliyorum.
Cumartesi günü sezaryanla doğum yaptım.Bebişim 3.390gr ve gayet sağlıklı allaha şükür.
Şimdi sarılıkla uğraşıyoruz emzirme sıkıntısı oluyo sürekli uyumak istiyo.Bakalım kontrole gidicez umarım bunuda atlatırız.
Hepinizi çok öpüyorum..opuyorumnanaktan

gözünüz aydınnnn canımm detayları bekliyoruz :)) maşallah kuzuya allahım hayırlı sağlıklı ve uzun bir ömür versin inşallahhhhh :))

gözümüz aydın,bir beişimiz daha sağlıkla geldi çok şükür..
allahım analı babalı büyütsün,çok tebrik ediyorum haticemopuyorumnanaktan
sarılık emzirdikçe geçer,allahım başka sıkıntı vermesin:Saruboceq:
güzel haberlerini ve detayları bekliyoruz

sıra bendeeeeeee :))

sıradakiiiiiiiiii:içelim:

haticee cok tebrik ederimm allah saglıkla analı babalı buyutmeyi nasip etsin masallah tosun sayılır kılosu ıyıymıs ele gelır cok cabuk mıncıklanmaya uygun olur bennbıraz öle mıncıkklayayrak severım bebeklerı ayyy kuzum esranın dedıgı gıbı cok sık emzırmelısın benım arkadasım atlatsın dıye 45 daklıkada bır emzırıodu onunla gecmıs olsun ıns cabuk atlatır.evettt sıradakı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…