merhba kızlar benimde 4 gündür sancım war kasıklarımda ve belimde bülent beyi aradım buqün gidicem inşallah bişey yoktur....we bebeqim dönerde normal doqum derr inşallahh dua edin lütfenn
Karçiçeğim sen de mi Bülent Beye gidiyorsun??Umarım herşey yolundadır canım az kalmış senin de..Bizim daha çok var yaaaa:sinifsinif:İnşaallah normal olur canım istediğin gibi..En iyisi normal doğummuş ama tabi cesaret işi ben biraz tırsağım da:kedi:Sağlıkla doğsunlar da nasıl olursa olsun razıyım benkaydirigubbakcemile2Senin de iyi haberlerini ve deneyimlerini bekliyorum canım paylaşırsan çok mutlu olurumopuyorumnanaktan
merhba kızlar benimde 4 gündür sancım war kasıklarımda ve belimde bülent beyi aradım buqün gidicem inşallah bişey yoktur....we bebeqim dönerde normal doqum derr inşallahh dua edin lütfenn
Canım benim yaaa çok tatlı maşaallah onaaaaalkisalkisalkis herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım..Seni takip ediyorum ben de sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum..Doğru zamanda gelsin oğluşun inşaallah:Saruboceq:Hayırlısıyla,sağlıkla...
canım bir sorun yoktur inşallah allahım hayırlısını versin iyi haberlerle gel.
amin inşallah bişey yoktur..bakalım:Saruboceq:
KIzlar selam..ev çok kalabalık ancak girip haber verebiliyorum.
Cumartesi günü sezaryanla doğum yaptım.Bebişim 3.390gr ve gayet sağlıklı allaha şükür.
Şimdi sarılıkla uğraşıyoruz emzirme sıkıntısı oluyo sürekli uyumak istiyo.Bakalım kontrole gidicez umarım bunuda atlatırız.
Hepinizi çok öpüyorum..opuyorumnanaktan
KIzlar selam..ev çok kalabalık ancak girip haber verebiliyorum.
Cumartesi günü sezaryanla doğum yaptım.Bebişim 3.390gr ve gayet sağlıklı allaha şükür.
Şimdi sarılıkla uğraşıyoruz emzirme sıkıntısı oluyo sürekli uyumak istiyo.Bakalım kontrole gidicez umarım bunuda atlatırız.
Hepinizi çok öpüyorum..opuyorumnanaktan
sıra bendeeeeeee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?