masallah kuzulara esra kocamman oldu zeyno nasıl buyuyo dımı mınık kelebek...benim kızım cok ınat olucak galıba dun beni aglatacaktı karnımın sagına öle bi dayanıyoki napıo nasıl yapıo anlamadım orası ıcten curudu heralde el degmıo saga don yok sola don yok yurudum pozısyon degıstırsın dıye epey bi canımı yaktı ne varsa gıdıp oraya dayanıyor sıpaaa...valla sımdı böle son ay napıcam ben bu zilliyle bilmiorum bu kadar yapıcak seyi nerden buluyo ıcerde bılmıorum...evımız ıyıce tasınma havasında koli doldu her yer salonu bıtırdık annemle halılarıda sardık bantladık.yarın falan da artık mutfak ve yatak odasına gırerız heralde bakalım...
gull sagolasın canım sen ne alemdesin?nasılsın?sancın varmı ...
ahh ahh sana bir haberim var canım,
anne karnında nasılsa doğunca da aynen devam ediyor:sempatiksalakcinni
45günlük oldu hala eli ayağı durmuyor,içerde de tüm iç organlarımı oyardı sıpam:))
zeyno çok yaramaz oldu teyzesi,gündüz doğru düzgün uyumuyor ve uyanıkken kucak istiyor,yoksa yıkıyor ortalığısempatiksalakcinni
bitişik yaşıyoruz resmen-tatlicadiarzu-
yemeğimi dün gece o uyuyunca yaptım valla yoksa gündüz hiçbirşey yapamıyorum,kızım kucağımda nette takılıyorum öyle:))
hep sokaklarda gezsin gık yok,eve gelince yaramaz oluyor..
çok erken tanıştırdım dışardaki hayatla,hata etmişimsempatiksalakcinni
şaka maka evi topladınız siz de,allah kolaylık versin..
gerçi annen yanında,şanslısın..
ya benım kayınbabam cok tatlı kaynanama gıt yardım et kız tasınıo dıomus ogunde bende gelme dedım senlık bısey yok dedım gelse ayrı dert ondan sonra 10gun yatar hastayım dıye ıyısımı kalsın annemle hallederım ıns yaa...kayınbabam torun dıye delı oluyo bılmıorum gorcez artık.dedıgın gıbı allah kımseye muhtac etmesin ıns kolayca dogum yaparımda kendı kendıme yeterım.herkesın canı sagolsun evınde kalsın bana dert olmasın...esra sen 40 ucurmaya annenlerin yanına gidiodun naptın tatil yapıcanmı?
yok valla gülcüm,kendi annen baban ve kardeşin gibisi yok..
hele torun sahibi olunca deliriyorlar sevinçten..
yaşayınca görürsünüz,dünyaları değişiyor..
her gün kamera açıp gösteriyorum nerdeyse pcnin içine düşecekler:))
annem park yatak almış,oyuncaklar ıvır zıvır hazırlamış herşeyi:)
haklısın canım şimdiden gözleri döndü bizimkilerin ama eşim tarafından çıt yok :)) annem aldı bizim bebeğin herşeyini daha kendi cebimizden 100 tl masraf etmemişizdir odasından tut giysilerine bakım kremlerine kadar aldı annem daha doğrusu bize para verdi gidin alın diye. kayınvaldemde 2 yelek örmüş 1 hastane çıkışı birde bornoz almış doğumdan sonra getirecekmiş annemler görecekmiş aldıklarını kaydirigubbakcemile3 bende bebeği alıp odadan çıkıcam bunların hepsinide annemle babam aldı dicem kaydirigubbakcemile3 o gösteriyorsa annemlerin aldıklarınıda görmek hakkıdır diye düşündüm kaydirigubbakcemile3 bizimkilerde antalyaya taşındıya ordada bebek için beşik falan yapıyorlarmış :)) yaaa küçücük kardeşim bile abla yeğenime benim için hediye al diye para yollamış nasıl hakları ödenir bilmiyorum ki :asigim:
ayy canım bende ultrason resimlerini ya netten yolluyorum yada mms atıyorum onlarda tab ettirip albüm yapıyorlar :asigim: torun sevgisi işte :))
Yaa ben de bugun sırf wenice ıcın gıttım antares e ama bulamadım baska seyler aldım dıger magazalardan ben de 1 battanıye cam bıberon c&a dan 4 lu bır takım uzun kollu badı fılan aldım.Ayrıca daha once a cıty den bebek arabası ve anakucagını aldık.Aynı yerden bornoz takımı atesolcer de aldım ama belkı degıstırcem kulaktan olcerler cok pahalı old ıcın chıcco nun 10 sn de olcen dıjıtal atesolcerını aldım ama eve gelınce denedım pek ıcıme sınmedı.sızın onerılerınız neler atesolcer alanlar
ben de oğlumu sünnet ettirmek istiyorum. aslında doğar doğmaz yaptıracaktım ama medicanada doğum yaptım ve sünnete de 1,500 lira isteyince vazcaydık. sen nerede yaptırcan? bi de memnun kalırsanız haber verir misin?Çok teşekkür ederiz teyzeleri. İnşallah düşündüğümüz gibi kolay olur. Bugün daha da zorlaştı çişini yapması kuzumun. İçim gidiyor
Seyrettiğiniz programda sünneti klasik yöntemle mi yapıyorlardı yani dikişle? Yoksa klamp dedikleri plastik bir aparat takıyorlar sünnet yerine orada kalıyor aparat öyle mi yapıyorlardı?
zeynebiiiiimm,çok özledim seniiiolumunekankayizsmile
düğün dernek derken ayrı kaldık valla..
iyi hadi atlattın bu işleri de,yeni çiftlere bir ömür mutluluklar diliyorum:)
zeynomu sorma zilli ki ne zilli:))
bugun yine zırladı,sıcak mıcak demedik,sitenin etrafında bir tur attık da öle uyudu hanımefendi:))
bugun de kız kardeşim geliyor,azıcık rahat ederimzemuszemus
alışveriş de bitmişşş,ooh sen de keyif yap artık..
walla cnm yaa bende cok ösledimmmmmmŞeniz
amin cnm darısı bekarların basınakaydirigubbakcemile3
sennki iyi alısmıs daha simdiden ilerde napcaksın bilemiyorum yanebayanssulusmile
sana yardıma gelen var ne güsel dinlencek zamanın olucak benm gelen kimsemde yoksenağlama
ufak tefek kıyafetleri falan kaldı önlük eldiven corap flan onlarıda alırım bi ara onun dısında halısı perdesi avizesi var onalrıda dedm ben cıkamam sen hallet dedm esim halletcek bu-hfata o alrda bitcek bende yatıcam artık zaten kalk desende kalkcak halim yyok cok yorgunum yaaaaaaaaaaaaboshayallersmile
cnm bisey sorcam ya bu rahmdeki agrılar neden olur görmcem acılma olmustur falan dedi erken dogum falanmı olcak acaba kızım sagolsun iyice sıkıstırmaya basladı acıtıyo bazen öyle hareketler yapıyoki anlamadımda noluyoboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?